May 14, 2015
/ Autor:
Mette

Skal du holde stor fest? Lån til underholdning til fødselsdag

Skal du holde stor fest? Lån til underholdning til fødselsdag

Danskerne kan godt lide at feste. Derfor kan vi også godt lide, at gøre noget ekstraordinært ud af runde fødselsdage og andre mærkedage. Hvad end du bliver 25, 40 eller 50 år, udløser det muligheden for at gøre det til en festlig begivenhed.

En fest er ikke bare en fest

Der er ikke to fester, der er ens. Således er der heller ikke én definition på, hvad en god fest er. Dette kommer imidlertid an på fødselaren samt type og antal af gæster. Nogen ønsker at holde en stor fest med levende musik, fri bar og lysopsætning, mens andre ønsker en mere intim fest.

En ting, der karakteriserer en række runde fødselsdage er dog, at de har en form for underholdende indslag. Det varierer fra selskab til selskab hvad det består af. Det kan være alt fra DJ-pult og disco-lys til en pianist, der spiller musik under maden.

Uanset hvilken type underholdning du ønsker til din fest, kan det hurtigt udgøre en større omkostning end du havde kalkuleret med. Oveni mad, leje af lokaler og indkøb af drikkevarer, er budgettet måske allerede spændt ud så meget som muligt. I den situation, kan det være svært at finde plads til ekstra omkostninger.

Et forbrugslån fra os gør, at du ikke behøver at gå på kompromis med din fest grundet økonomi. Du kan således optage lån til at dække det sidste af underholdningen, hvorefter du har mulighed for at afdrage den ekstra omkostning. Du kan med andre ord holde et brag af en fest og først betale for gildet efterfølgende.

Lån til underholdning

Når du låner til underholdning hos os kan du låne små beløb fra 2000,- op til 12000,- eller større beløb fra 13000,- op til 75000,-, såfremt du er over 18 år. Der er altså en god mulighed for, at et lån fra os kan dække en stor del af det underholdende indslag du ønsker til din fest.

Du kan også stå i den omvendte situation, hvor du ønsker at overraske fødselaren med et indslag til festen. Det er sjældent at sådanne planlægges i virkelig god tid, hvorfor der er risiko for, at der mangler penge til dette i budgettet. Her kan vores kviklån ligeledes være dig behjælpelig, sådan at du ikke skal gå på kompromis med dine oprindelige planer.

Hvad end du er festens midtpunkt eller ønsker at gøre noget særligt for den person der er, kan du med fordel låne til underholdning hos os. Vi tilbyder forbrugslån til dit behov og på dine præmisser.

Læs mere om vores lånevilkår her

¿Quieres tu primer préstamo ya?

Consigue tus primeros 300€ sin intereses ni comisiones, y devuélvelos en 30 días

Solicita tu crédito ahora

Måske vil du også kunne lide...