April 30, 2015
/ Autor:
Mette

Sommer under sydligere himmelstrøg? Lån til charterrejse

Sommer under sydligere himmelstrøg? Lån til charterrejse

Sommer i Danmark er meget svingende og dermed uforudsigelig. De seneste par år, har vejret dog vist sig fra sin bedre side. At rejse væk i sommeren har således ikke været lige så presserende, rent vejrmæssigt, som tidligere. Alligevel kan det ikke udelukkes, at der er en vis charme ved sommer under sydligere himmelstrøg. En stemning og en følelse, som sommer i Danmark ikke kan hamle op med.

Swimmingpool og kulørte drinks

Det, der særligt karakteriserer de sydlige charterrejser er at ligge og sole sig ved poolen og få kulørte drinks om aftenen. Det er netop i de aspekter, at en charterrejse adskiller sig fra sommer i Danmark. Den fremmede kultur, god mad og lydene af græshopper i græsset ligger tillige højt på listen over, hvad Danmark ikke kan tilbyde.

Omgivelserne giver dig en følelse af ferie, der påvirker dit humør og som får dig til at slappe af på en anden måde end du plejer. Derfor kan ferie i Danmark og ferie ved Middelhavets kyst ikke sammenlignes. Begge dele har sin charme og det er derfor op til den enkelte, hvad man er til.

LÆS OGSÅ: Ekstra forkælelse på sommerferien?

Lån til charterrejse

Prisniveauet på en charterrejse spænder bredt. Bestiller du i god tid er det ofte en dyr bekostning, mens du med en afbudsrejse, kan komme afsted for nærmest ingen penge. Sidder du på arbejdet og drømmer dig på ferie under sydligere himmelstrøg? Så har vi helt sikkert et lån, der passer til dit behov.

Er du ude i god tid, som eksempelvis nu, kan det hurtigt koste 4-5.000 kr. pr. person for en uge under sydens sol. Ser du et hotel, der gør, at du ikke vil gå på kompromis grundet prisen, kan du med fordel låne den del af beløbet du ikke har budgetteret hos os. På den måde kan du låne til drømmehotellet, mens det endnu er ledigt, og først betale pengene tilbage i næste måned.

Det kan også være, at du har droppet rejseplanerne i år – måske af økonomiske årsager. Ser du en afbudsrejse, som er så attraktiv at du skifter mening, kan du låne til den hos os, hvis budgettet ikke holder til en sådan uforudset udgift. En afbudsrejse kan fås helt ned til 1.500-2.000 kr. pr. person. Første lån hos os kan således dække en afbudsrejse for to, såfremt du er over 18 år.

LÆS OGSÅ: Hvad er en hovedstol?

Vores online lån dækker således mange muligheder for at holde sommerferie under sydligere himmelstrøg. Om du er ude i god tid eller i sidste minut, kan vi hjælpe dig med finansiering af din rejse, så du først skal bekymre dig om omkostningen måneden efter. Det er hvad vi kalder penge på din måde.

¿Quieres tu primer préstamo ya?

Consigue tus primeros 300€ sin intereses ni comisiones, y devuélvelos en 30 días

Solicita tu crédito ahora

Måske vil du også kunne lide...