Test dig selv: Er du mest Apple eller Android?

Test dig selv er du apple eller android

Hvad er bedst, Apple eller android? Det er et emne, der kan skabe splid hos de fleste. Man er altid enten den ene eller den anden, og er du mest til Apple er du slet ikke til android. Og omvendt!

Du har sikkert allerede besluttet dig om du er tilhænger af det ene eller det andet, men bare for sjov har vi lavet en lille test. Du kan tage den og se om du måske skal skifte side, ellers kan du jo vise den til en ven, som er mega fan af en af holdene, og se om han har ret.

0%

Hvordan skal dine jeans være?

Hvad vil du helst drikke?

Hvad bruger du mest din telefon til?

Hvor meget plads skal der være på din telefon?

Går du op i opdateringer og styresystemer?

Vil du gerne kunne personliggøre din skærm?

Hvor vil du helst rejse hen?

Er du apple eller android?
Apple

Du er apple
Android

Du er android

Share your Results:

Hvorfor diskuterer man?

Debatten mellem de to mærker bliver kun hyppigere. Men hvorfor er det så vigtigt for os? Jo, det er det fordi vores telefoner i dag er en så stor del af mange af os. For langt de fleste er ens telefon noget, man altid har på sig, altid har med sig og man bruger flere gange dagligt. Det er vores link til omverdenen. Derfor bliver det helt automatisk en del af os selv. Nogle mennesker sover også med deres telefon. Det bliver nærmest din bedste ven. Og ligesom man ikke retter på folks børneopdragelse eller siger noget om deres hunde eller katte, ja så fornærmer man heller ikke folks telefoner.

Oven i hatten kommer selvfølgelig, at det ikke kun er telefoner mere. Det er computere, tablets, hovedtelefoner og ure. Loyale mærke-fans vil ofte bruge deres favorit mærke til det hele.

 

Hvad diskuterer man mest?

Alt vendes og drejes i denne debat. Men der er især nogle bestemte emner, der skiller vandende.

PRIS: Generelt set har Apple telefoner altid være dyrest og på det seneste er de blevet rigtig dyre. Det er selvfølgelig et vinder argument hos android brugerne. Deres telefon er billigere at købe.

BATTERI: Vi vil have længst varende batteri selvfølgelig. Men en anden side af det er også, at vi vil kunne oplade nemt og hurtigt. Vi vil have ens opladere og vi vil oplade hurtigt og med langvarende batteri tid.
Her diskuterer begge sider ret voldsomt og alle har gode argumenter for og imod.

PLADS: Der er ikke nogen, der bliver glade, når de ser en pop-up på deres telefon, at der ikke er mere plads på. Det sker dog mest hos Apple, hvilket android brugerne ikke undlader at fortælle dem.

BRUGERVENLIGHED:  Android brugerne praler gerne med alle de mange muligheder, de har. Her kan man nemlig stort set helt selv styre udseende på ens telefon. Men Apple er kendt for at være brugervenlige netop for deres enkle design, som ser mere eller mindre ens ud alle steder. Risikoen for du pludselig for sat et eller andet forkert op er mindre hos Apple og derfor synes mange, at det er nemmest at bruge.