Tips til en billig Halloween

Halloween

HalloweenHalloween nærmer sig med hastige skridt og er for mange familier en begivenhed, der ses frem til med både glæde og bekymring. Glæde, da Halloween er en hyggelig tid, og bekymring da den ikke just er helt billig. Det behøver dog ikke være så dyrt. I dette indlæg giver vi dig tips til, hvordan du får det bedste ud af arrangementerne og får en billig Halloween.

Tips til en billig Halloween

Halloween, med alt hvad den indeholder af spøg og skæmt, god mad og spandevis af slik og chokolade, nærmer sig med hastige skridt. Traditionen, der oprindeligt stammer fra USA, har i løbet af de senere år gradvist vundet større og større indpas blandt danskerne. Halloween er nu en så integreret del af børnefamiliernes livsstil, som fastelavn har været i årevis. Selvom Halloween er en (u)hyggelig tid på året, så er den ikke helt billig. For familier med mange børn kan den nemt løbe op i mere end 1.000 kr. Det er der dog råd for, og i dette indlæg giver VIVUS sparetips til en billig Halloween.

Kostumer og udklædning

For børnene er en stor del af Halloween at klæde sig ud og gå fra dør til dør. Et kostume kan nemt koste flere hundrede kroner i tøj, accessories og makeup. Er man bare lidt kreativ, kan man klare det meste selv. Vil barnet fx gerne være et spøgelse? Et hvidt, udtjent lagen kan klare det meste. Vil barnet gerne være vampyr, kan en sort kappe nemt laves af et sort lagen, der kan købes billigt i fx JYSK. Makeuppen kan passende komme fra mor, der måske har rester liggende, som hun kun sjældent bruger.

Slik og chokolade

I Danmark er slik, chokolade, nødder m.m. generelt dyrt, da det bliver pålagt en afgift fra staten. Modsat forholder det sig i lande som Sverige og Tyskland. Har I derfor mulighed for at tage på familieudflugt til et af vores nabolande, kan det kombineres med at købe ind til Halloween. Har I derfor mulighed for at tage på tilbudsjagt, kan der være meget at spare. Ofte har de store varehuse gode tilbud eller mængdetilbud, så I kan købe stort ind.
Slik og chokolade har typisk en lang holdbarhed, og så længe det opbevares tørt og mørkt, kan det holde sig i lang tid uden at tage skade.
Køb derfor stort ind og gem resten væk til fredagsslik eller fødselsdage.

Spar penge på mad

Mad er for mange børnefamilier en af de største poster i budgettet. Det er ikke unormalt, at en familie på 4 bruger 3.000 – 4.000 kr. om måneden på mad. Men det behøver ikke nødvendigvis at være dyrere, bare fordi det er Halloween. I lighed med slik og chokolade kan mad holde sig længe, hvis det bliver opbevaret korrekt. Både kød og grøntsager kan købes i store mængder og efterfølgende fryses ned.
Et godt tip i denne sammenhæng er at gøre det til en vane at kigge de ugentlige tilbudsaviser igennem for de bedste tilbud. Det er i tilbudsaviserne, at du finder de bedste tilbud. Dem kan du i ro og mag finde frem til derhjemme og derefter planlægge din indkøbsrutine. Ønsker du ikke at modtage de trykte reklamer i postkassen hver uge, kan du finde en elektronisk version af alle butikkers tilbudsaviser på etilbudsavisen.dk

Vi håber vores råd har hjulpet dig til at kunne holde en billig halloween.

Måske vil du også kunne lide...

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
Scroll to Top