April 15, 2015
/ Autor:
Mette

Ualmindeligt godt tilbud?

Ualmindeligt godt tilbud?

Et godt tilbud frister os alle fra tid til anden. Det er dog ikke altid, at vi har ressourcer til at handle i situationen. Står du over for et ualmindeligt godt tilbud, behøver du ikke længere trække dig selv væk fra det.

Du kan låne mindre beløb fra 2000,- op til 12000,- eller større beløb fra 13000,- op til 75000,-.

Hvad er et godt tilbud?

Det er individuelt, hvad vi synes er et godt tilbud. Der er derfor ikke noget entydigt svar på, hvad der er svært at sige nej til. For nogle er et godt tilbud en afbudsrejse, mens det for andre er en dyr forbrugsvare med en midlertidig besparelse.

Uanset hvilken type tilbud, du finder attraktivt, kan det være svært at finde penge til det, hvis der ikke er budgetteret med det. Det har måske før medvirket til, at du har måttet afslå et godt tilbud, fordi du ikke havde midlerne til at reagere på det. Sådan behøver det ikke være længere.

Vi gør dog opmærksom på, at det stadig er et lån du optager, hvorfor du ikke fjerner omkostningen, men blot udskyder den. Det er derfor nødvendigt at vurdere om du har pengene til rådighed inden for en overskuelig fremtid inden du optager lån hos os.

Forbrugslån er det nye sort

Eftersom branchen gradvist bliver mere gennemsigtig, bliver det samtidig mere accepteret at optage et kortfristet lån. Da det er en lånetype med mange betegnelser, kender du det måske bedre som: kviklån, forbrugslån, minilån, mobillån eller noget helt femte. Betydningen er dog den samme, nemlig lån med små beløb, som er nemme at optage og som man ikke sidder på i særlig lang tid.

De nye regler for NemID har gjort låneformen nemmere end nogensinde før. Hvor vores lån før var begrænset til computer, er det nu muligt at låne direkte fra både smartphone, tablet og computer. Du kan bogstavelig talt nu låne hvor som helst og når som helst til det du ikke kan sige nej til. Det eneste det kræver er nemID og internet adgang.

Det kræver dog stadig, at du har overvejet og gennemtænkt situationen inden du optager lånet. Har du brug for et kortfristet lån til et tilbud, du ikke kan afslå er det ofte en engangsudgift og det er således legitimt, såfremt du vurderer, at du har pengene i hænde næste måned. Er der dog tale om en generel trang til nye ting, tyder det mere på et overforbrug og kortfristet lån er derfor ikke den hensigtsmæssige løsning.

Læs også: Kortfristede lån er som taxakørsel

¿Quieres tu primer préstamo ya?

Consigue tus primeros 300€ sin intereses ni comisiones, y devuélvelos en 30 días

Solicita tu crédito ahora

Måske vil du også kunne lide...