Undgå de berygtede gældsfælder

undgå gældsfælden

Programmet ‘Luksusfælden’ på TV3 skildrer, hvordan almindelige danskere havner i de berygtede gældsfælder. Privatøkonomi er således blevet fast inventar i debatten, hvor særligt private lånevirksomheder tillægges skylden for, at danskere havner i disse gældsfælder. Branchen er dog efterhånden blevet så gennemsigtig, at den ikke alene skal stå til ansvar for nogle danskeres overforbrug. At stifte gæld er en personlig ting, hvorfor det er op til den enkelte at vurdere om et lån er ansvarligt eller ej.

Fejlagtig generalisering

At private lånevirksomheder lokker folk i gældsfælder er en generalisering. Det kommer formodentlig af, at kviklånsbrachen tidligere var uigennemsigtig. Dette har ført nogle uheldige tilfælde med sig. Nogle af disse tilfælde ser dagens lys i pressen eller TV-programmer, hvorfra der laves en generalisering af lånebranchen.

Vi vil dog ikke ligge under for denne generalisering. Derfor er vores lån 100% gennemsigtigt. Vi tilbyder vores kunder fuldt overblik igennem hele låneprocessen. Med vores låneberegner inkorporeret på alle sider, kan du indføre lånebeløb og løbetid i låneberegneren og derved til hver en tid kende den reelle omkostning på dit lån.

Sådan undgår du gældsfælder

Det, der normalt får danskere til at havne i gældsfælder, er mangel på overblik og/eller ikke-gennemtænkte beslutninger. Overvejer du at optage lån, er det således vigtigt, at du fra start har en klar idé om, hvad du låner penge til. Du skal også vide om du reelt har mulighed for at betale pengene tilbage inden for relativt kort tid. På den måde sikrer du, at du kun låner præcis det beløb, du har brug for samt, at der ikke tillægges ekstra omkostninger på lånet, fordi du er nødt til at forlænge det.

Behovet for at låne penge er således altid det vigtigste at have for øje. Det første du skal gøre op med dig selv er derfor, om det er et langvarigt eller kortvarigt lånebehov. Hvis det er langvarigt, anbefaler vi ikke et kortfristet lån som finansieringsform. Er det derimod kortvarigt, er næste skridt at gøre op med dig selv, hvor vigtigt behovet er. Og endeligt, om du rent faktisk kan betale lånet tilbage.

Vores lån er ideelt til dig, der har en uforudset udgift eller står over for et fristende tilbud. Med andre ord tilbyder vores lån en “omvendt” løsning. I stedet for at spare op til det, du gerne vil købe, kan du nu købe med det samme og betale senere. Vi tilbyder således frihed og fleksibilitet i forhold til din økonomi. Vi anbefaler dog stadigvæk, at du overvejer din situation, før du låner penge.

LÆS OGSÅ: Hvad er et forbrugslån?

Det er hverken i din eller långivers interesse, at du havner i uheldige gældsfælder. Vi gør derfor meget ud af at informere om, hvilke formål vores lån er ideelt til. Vi tror ikke på den generalisering, som medierne fra tid til anden fremstiller. Vigtigst af alt, differentierer vi os skarpt fra den.

Vi tilbyder en service, men som det gælder ved mange andre ting, kræver det også, at du selv overvejer situationen inden du forhastet optager lån.

Måske vil du også kunne lide...

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
Scroll to Top