January 13, 2018
/ Autor:
Mette

Undgå dyre fitnessabonnementer: Hold dig i form på egen hånd

Undgå dyre fitnessabonnementer: Hold dig i form på egen hånd

Der er mange, der har de bedste intentioner om at komme i form. I det håb investerer vi glædeligt 299 kr. i oprettelsesgebyr og herefter op til 369 kr. om måneden for et fitnessabonnement. Fitnesskortet er dog ikke meget værd, hvis motivationen og viljestyrken dagligt udebliver. Lever du efter “Jeg starter på mandag”-mantraet, er dine penge til fitnesscenteret ikke givet særlig godt ud. Vi giver dig her råd til, hvordan du kommer i form på egen hånd.

Træn med din smartphone

Træn udenfor

Flere og flere træningsapplikationer ser dagens lys, og der er i den grad noget for enhver smag.

Uanset hvilken måde du helst vil holde dig i form på, kan du gøre din smartphone til din personlige træner.

De fleste apps er gratis, nogle koster 16 kr., mens den dyreste koster 55 kr. Under alle omstændigheder reducerer du altså dine omkostninger væsentligt ved at træne på egen hånd frem for i et fitnesscenter.

At træne via en app giver dig ligeledes mulighed for at vælge og vrage i din måde at træne på. Med andre ord er du ikke låst til styrketræning, hvilket ofte er følelsen du kan stå tilbage med, når du har meldt dig ind i et fitnesscenter.

Problemet ved at træne i fitnesscenter er for de fleste, at det bliver for ensformigt og de derfor begynder at kede sig. Ved at træne selv, har du mulighed for at kombinere forskellige måder at træne på, således at du ikke i ligeså vid udstrækning kommer til at kede dig.

App-junglen byder som sagt på en række forskellige apps.

Du kan få en personlig træner, som motiverer og giver styrkeøvelser, finde din indre ro ved at dyrke yoga, danse dig sund og glad, eller måske tone din krop gennem ballet. Mulighederne er mange, og formår du at vælge netop den rigtige kombination til dig, vil du også opleve, at det er lettere at holde motivationen oppe.

Kombiner træning med frisk luft

Har du et stillesiddende arbejde, kan det være oplagt at kombinere din træning med frisk luft.

Efter en lang arbejdsdag på et indelukket kontor, kan en løbetur i det fri give dig netop det boost din krop har brug for – både fysisk og mentalt. Det bedste ved det hele er, at du ikke behøver være maratonløber, før det har en effekt. Rent faktisk, kan du opnå næsten ligeså gode resultater ved en rask gåtur og jogging.

Det er en motionsform, hvor de fleste kan være med, og hvor fedtforbrændingen er i top.

Løb kan dog være hårdt for kroppen, hvilket i sig selv bliver demotiverende for dig, hvis du er plaget af skader. Alternativt kan du hoppe op på jernhesten i stedet.

Arbejder du inden for en overskuelig afstand fra din bopæl, kan du cykle på arbejde, og dermed få din daglige motion uden du føler, at du gør noget ekstra for det. Det kræver selvfølgelig, at du har mere end 5 km til arbejde, samt at du cykler til, før det virkelig giver resultater.

Uanset om du ønsker at cykle, løbe eller gå, har træning i det fri en tendens til at virke mere attraktivt, hvorfor det er lettere at holde motivationen oppe. Uanset dit formål og træningsmetode findes der tillige en række apps, der holder styr på din løbe-, gå-, eller cykeltur, således at du kan monitorere din træning og dine fremskridt på samme måde som i et fitnesscenter.

Holdtræning som eneste motivation

Holdtræning

For nogen er der ingen bedre motivationsfaktor end holdtræning. I sådanne tilfælde, er der stor sandsynlighed for at ovenstående alternativer ikke kan holde motivationen oppe. Det er derfor ingen vej udenom fitnesscenteret, dansestudiet eller lign. til at holde træningen ved lige.

Holdtræning kan udgøre en stor omkostning. Har du en måned med uforudsete udgifter, hvor budgettet strammer til, kan du låne hos os. Du har typisk betalt kontingent til din træning den 1., hvorfor disse penge ikke kan vindes tilbage, hvis du eksempelvis står med en dryppende vandhane den 20. Her kan det være vanskeligt at finde penge til reparationen, men omvendt ved du også, at det kun bliver dyrere at vente.

Vi kan hjælpe dig med at udskyde udgiften, således at du i ro og mag kan finde den rette finansieringsløsning, hvad end det er til din træning, en bøde eller noget tredje, der presser dit budget i de pågældende måde.

LÆS MERE: Online lån

¿Quieres tu primer préstamo ya?

Consigue tus primeros 300€ sin intereses ni comisiones, y devuélvelos en 30 días

Solicita tu crédito ahora

Måske vil du også kunne lide...