Cookies er nødvendige for at få VIVUS.DK til at fungere, så du kan få en god oplevelse. Klik OK for at fjerne beskeden og fortsætte.

Mere information

På denne side kan du finde mere information om os, vores lån og vores introtilbud, hvor du kan låne op til 6.000 kr. med 50 % rabat i op til 30 dage.

Vi ved, at langt de fleste af jer, der besøger vores hjemmeside, ønsker at vide mere om, hvad vi hos VIVUS.DK tilbyder i forhold til:

Kviklån

Lån penge

SMS-lån

Rentefri lån

Minilån

Mobillån

Mikrolån

Forbrugslån

Online lån

Hurtiglån

Forbrugslånsberegner

Kassekredit

Privatlån

Kredit

Små lån

Hvis du ikke fandt den information, du ledte efter ovenfor, har vi også samlet og struktureret en masse anden relevant information for dig nedenfor.


Generel information om kreditmulighed hos VIVUS.DK

Mange betegner vores kredit som en hurtig, simpel og brugervenlig mulighed. Du får endda 50 % rabat i op til 30 dage, første gang du låner, og der er ingen gebyrer. Hvis du er interesseret i at vide mere omkring vores kredit, har vi her samlet en beskrivelse her.

Synonymer for vores kredit

Der findes mange forskellige ord for lån som det vi tilbyder. Nogle af disse ord kan du finde i listen ovenfor, mens andre nok er ord, som du aldrig har hørt før. Bliver du i tvivl om, hvad vi tilbyder kan du altid kontakte os via chatten her på siden, e-mail info@vivus.dk eller telefon 78 77 20 68.

Lån til bestemte situationer

Den situation, du er i, kan have stor indflydelse på om og hvor meget, du kan låne. Alt efter, hvilken situation du er i, er der desuden en række ting, du skal holde øje med, som du alt sammen kan finde her på vores side om lån til bestemte situationer. Du kan også få massere god inspiration på vores blog.

Lån til specifikke køb

Vi lader det være helt op til dig, hvad du låner penge til. Hvis du står og mangler penge til helt specifikke behov, har vi samlet en masse information, som måske er relevant for dig at læse, i forhold til lige præcis det, du overvejer at låne penge til. Du kan her læse eksempler på, hvad vores kredit med fordel kan benyttes til, men kun fantasien sætter grænser.

Vi anbefaler dog ikke, at du benytter vores kredit til at afbetale på eksisterende gæld eller som langsigtet løsning på økonomiske problemer.

Økonomiske begreber

Vi gør alt, hvad vi kan, for at benytte så få komplicerede økonomiske begreber som muligt. Vi forsøger at holde vores produkt så simpelt, forståeligt og nede på jorden som muligt for din skyld. Hvis du alligevel er nysgerrig efter at vide mere om særlige økonomiske begreber eller deres påvirkning og relation til vores kredit, kan du læse om fx hovedstol, debitorrente eller renteberegning.

Alternativer til vores lån

Vi ønsker at adskille os fra vores konkurrenter ved at have den letteste låneproces, et konkurrencedygtigt produkt og den bedste låneoplevelse. Vi ønsker grundlæggende at tilbyde dig den nemmeste kreditmulighed på markedet og derfor holder vi skarpt øje med, hvad vores konkurrenter tilbyder.

Kreditbeløb 6000,- Løbetid 12 mdr. Samlede kreditomk. 7908,- Mdl. maxydelse 1716,- Samlet tilbagebetaling 13908,- ÅOP 816,67% Debitorrente/årligt fast: 243,3%. 14 dages fortrydelsesret på kreditaftalen. Alder 20+.

6000
kr.
100 kr.
12.000 kr.
Første betalingsdato d.
Du har 30 dage til din næste betaling
29.
Juni 2020
Vælg ny dato
Ny kunde
Eksisterende kunde
Første rentebetaling
Du skal betale dette beløb i rente på din første betalingsdato, hvis du ikke indfrier kreditten
50% rabat i 30 dage som ny kunde
1.200 kr.
600 kr.
Rentebetaling efter første betalingsdato
Denne betaling falder 30 dage efter din første betalingsdato
1.200 kr.
Fuld tilbagebetaling
Det fulde beløb, som du skal betale, hvis du indfrier kreditten på din første betalingsdato
med din 50% rabat som ny kunde
7.200 kr.
6.600 kr.

Kreditaftalen har ingen fast løbetid

Priseksempel ved 12 måneders afvikling
Eksemplet er udregnet ud fra det nye lånebeløb og fra 12 lige store månedlige betalinger af hovedstolen
Samlet kreditbeløb6.000 kr.,Samlede kreditomkostninger7.908,34 kr.,Samlede tilbagebetalingsbeløb13.908,34 kr.,Min/max månedlig ydelse601,39 kr. / 1.716,67 kr.,Debitorrente (årlig fast)243,3 %,ÅOP816,67 %