Cookies er nødvendige for at få VIVUS.DK til at fungere, så du kan få en god oplevelse. Klik OK for at fjerne beskeden og fortsætte.

Mere Information

På denne side kan du finde mere information om os, vores lån og vores introtilbud på en gratis kreditperiode på 6.000 kr. i op til 30 dage.

Vi ved at langt de fleste besøgende ønsker at vide mere om, hvad vi i VIVUS.DK tilbyder i forhold til nedenstående begreber.

Kviklån

SMS-lån

Minilån

Mobillån

Mikrolån

Forbrugslån

Online lån

Hurtiglån

Hvis du ikke fandt den information, du ledte efter ovenfor, har vi også samlet og struktureret meget anden relevant information for dig nedenfor.

Generel information om VIVUS.DK’s kreditmulighed

Mange betegner vores kredit som en hurtig, simpel og brugervenlig mulighed, som tilmed er helt rente- og gebyrfri i op til 30 dage første gang. Hvis du er interesseret i at vide mere omkring vores kredit, har vi her samlet en beskrivelse her.

Synonymer for vores kredit

Der findes mange forskellige ord, for det lån vi tilbyder. Nogle af disse ord kan du finde i listen ovenfor, mens andre nok er ord, som du aldrig har hørt før.

Hvis du er interesseret i at læse mere om alle de udtryk, eller vide hvad forskellene og lighederne er mellem vores lån og disse udtryk, har vi samle dette i vores liste over synonymer for vores kredit.

Lån til bestemte situationer

Den situation, du er i, kan have stor indflydelse på, hvor, hvor hurtigt og hvor meget du kan låne. Alt efter, hvilken situation du er i, er der desuden en række ting, du skal holde øje med, som du alt sammen kan finde på vores side om lån til bestemte situationer.

Lån til specifikke køb

Vi lader det være helt op til dig, hvad du låner penge til. Hvis du står og mangler penge til helt specifikke behov, har vi samlet en masse information, som måske er relevant for dig at læse, i forhold til lige præcis det, du overvejer at låne penge til. Du kan her læse eksempler på, hvad vores kredit med fordel kan benyttes til.

Økonomiske begreber

Vi gør alt, hvad vi kan, for at benytte så få komplicerede økonomiske begreber som muligt. Vi forsøger at holde vores produkt så simpelt, forståeligt og nede på jorden som muligt for din skyld. Hvis du alligevel er nysgerrig efter at vide mere om specifikke økonomiske begreber eller deres påvirkning og relation til vores kredit, kan du her læse om økonomiske begreber.

Alternativer til vores lån

Vi ønsker at adskille os fra vores konkurrenter ved at have den letteste låneproces, et konkurrencedygtigt produkt og den bedste låneoplevelse. Vi ønsker grundlæggende at tilbyde dig den nemmeste kreditmulighed på markedet og derfor holder vi skarpt øje med, hvad vores konkurrenter tilbyder. Her kan du, på godt og ondt, se en sammenligning af os og vores konkurrenter.