På denne side kan du finde mere information om os, vores lån og vores introtilbud på et helt gratis lån op til 4.000 kr.

Vi ved at langt de fleste besøgende ønsker at vide mere om, hvad vi i VIVUS.DK tilbyder i forhold til nedenstående begreber.

Hvis du ikke fandt den information du ledte efter ovenfor, har vi også samlet og struktureret meget anden relevant information for dig nedenfor.

Generel information om VIVUS.DK-lån

Mange betegner vores lån som et hurtigt, simpelt og brugervenligt lån, som tilmed er helt rente- og gebyrfrit ved første lån. Hvis du er interesseret i at vide mere omkring vores lån, har vi her samlet en beskrivelse af vores lån.

Synonymer for vores lån

Der findes mange forskellige ord, for det lån vi tilbyder. Nogle af disse ord kan du finde i listen ovenfor, mens andre nok er ord, som du aldrig har hørt før.

Hvis du er interesseret i at læse mere om alle de udtryk, eller vide hvad forskellene og lighederne er mellem vores lån og disse udtryk, har vi samle dette i vores liste over synonymer for vores lån.

Lån til bestemte situationer

Den situation, du er i, kan have stor indflydelse på, hvor, hvor hurtigt og hvor meget du kan lån. Alt efter hvilken situation du er i, er der desuden en række ting, du skal holde øje med, som du alt sammen kan finde på vores side om lån til bestemte situationer.

Lån til specifikke køb

Vi lader det være helt op til dig, hvad du låner penge til. Hvis du står og mangler penge til helt specifikke behov, har vi samlet en masse information, som måske er relevant for dig at læse, i forhold til lige præcis det, du overvejer at låne penge til. Du kan her læse eksempler på, hvad vores lån med fordel kan benyttes til.

Økonomiske begreber

Vi gør alt, hvad vi kan, for at benytte så få komplicerede økonomiske begreber som muligt. Vi forsøger at holde vores produkt så simpelt, forståeligt og nede på jorden som muligt for din skyld. Hvis du alligevel er nysgerrig efter at vide mere om specifikke økonomiske begreber eller deres påvirkning og relation til vores lån, kan du her læse om økonomiske begreber.

Alternativer til vores lån

Vi ønsker at adskille os fra vores konkurrenter ved at have den letteste låneproces, det billigste produkt og den bedste låneoplevelse. Vi ønsker grundlæggende at tilbyde dig det bedste lån på markedet og derfor holder vi skarpt øje med, hvad vores konkurrenter tilbyder. Her kan du, på godt og ondt, se en sammenligning af os og vores konkurrenter.