Om forbrugslån

Hvad er et forbrugslån?

Forbrugslån er en paraplyterm for alle typer lån uden sikkerhed. Det dækker derfor over flere af de lån, du sandsynligvis allerede kender til, og som er lettere og hurtigere at optage. Når man taler om lån uden sikkerhed, så betyder det faktisk bare, at du ikke skal stille nogen sikkerhed for dit lån såsom en bil eller andre private egendele. Et forbrugslån kan blandt andet være et kviklån, mini- og mikrolån samt kassekreditter. Afbetalingsaftaler er også en form for forbrugslån. Der deler du blot betalingen op i nemmere bider.

Hvad kendetegner et forbrugslån?

Et forbrugslån er ikke øremærket og kan altså bruges til lige det, du vil. For det meste kan du også vælge, om du vil bruge alle pengene på én gang eller hæve dem løbende. Forbrugslån uden sikkerhed er derfor fleksible og nemme at tilpasse dine behov.

Et typisk forbrugslån uden sikkerhed kan optages hurtigt. Spørgsmålet er, hvor hurtigt långivere kan overføre pengene.

Ved nogle lån går der 2-14 dage, før du har pengene stående på din konto. Ved andre kan det tage nogle timer. Hos VIVUS tilbyder vi hurtig udbetaling.

Når dit lån skal betales tilbage, vil det typisk også gå hurtigt ved et forbrugslån uden sikkerhed. Normalt har disse lån en kort afbetalingsperiode som varierer fra nogle uger til nogle få år.

VIVUS har udviklet et forbrugslån uden sikkerhed, som er nemt at administrere og styre. Læs videre her og find ud af, hvordan vores lån adskiller sig fra andre.

Hvad koster forbrugslån?

Et forbrugslån er som oftest dyrere end et banklån, fordi lånebeløbet normalt er lavere og derfor er risikoen fra låneudbyderens side – højere. Det er den fordi, der ikke er nogle krav til at låneren stiller sikkerhed. Det betyder, at låneudbyderen kan risikere, at lånet ikke bliver betalt tilbage til tiden.Det beskytter bankerne sig i højere grad imod.

Men det betyder, at flere mennesker kan godkendes til forbrugslån – tit folk, som ellers ville være blevet afvist hos bankerne.

Kort sagt: Rentesatsen for forbrugslån er generelt højere, da der typisk ikke skal stilles sikkerhed. Lånevirksomheden løber derfor en større risiko ved at udlåne penge.

Forbrugslån er også til rådighed konstant. Hos VIVUS tilbyder vi hurtig udbetaling, døgnet rundt, alle årets dage. Det gør selvfølgelig, at man kan få pengene, når man står og mangler dem. Man behøver altså ikke at skulle igennem en lang proces med møder, ansøgninger, dokumenter og venten frem og tilbage.

Hvis du netop står og mangler penge, er der en stor sandsynlighed for, at du har prøvet at skrive ”forbrugslån oversigt” eller ”forbrugslån lav rente” på Google. Det kan du have gjort for at finde frem til netop de resultater, som kan hjælpe dig bedst på vej til at optage et forbrugslån uden sikkerhed.

Et forbrugslån ligger typisk på omkring 10.000- 50.000 kroner, selvom visse låneudbydere udbyder lån på over 100.000 kr. Et typisk realkreditlån, for eksempel, ligger derimod ofte omkring, eller over, en million kroner. Det gør det da lånet bruges til at finansiere et køb af fast ejendom.

Online forbrugslån hos VIVUS – dine fordele

VIVUS’ lån tilpasser sig dit liv, og ikke omvendt. Vi er stolte over at kunne tilbyde et hurtigt og fleksibelt forbrugslån online, som du bliver glad for.

Vores ansøgningsproces er hurtig, nem og overskuelig. Det tager nogle minutter og et par klik – så er du i gang. Vi beskriver det trin for trin længere nede på siden.

Det kan nogle gange give dig mere luft i økonomien og forlænge din afbetalingsperiode.

Klik. Tjek. VIVUS

VIVUS går op i, at forbrugslån online skal være nemt for dig. Derfor har vi gjort alt digitalt. Vil du ændre noget ved dit forbrugslån? Klik. Tjek.

Når du optager et forbrugslån online, får du din egen digitale VIVUS-profil. Den fungerer ligesom dine profiler på online butikker. På den måde er du altid et par klik væk fra at foretage ændringer såsom at sætte beløbet op.

Vi er konstant i gang med at opdatere vores lånestyringssystem og gøre det mere brugervenligt for dig. Derfor kan du i den nærmeste fremtid forvente endnu flere muligheder for at administrere dit forbrugslån hos VIVUS.

Hvilke krav skal man opfylde for at kunne optage et forbrugslån?

Forbrugslån er langt lettere at ansøge om end mange andre former for lån. Plus de kræver normalt ikke en masse møder, hvor der skal redegøres for hele ens privatøkonomiske situation. Det er nemlig langt nemmere for dig at tage et forbrugslån med lav rente hos VIVUS.

Et forbrugslån kan optages via internettet – og du kan faktisk gøre det hvor som helst. Så længe du har net, kan du søge om lån, uanset om du er hjemme i stuen, på ferie eller et helt andet sted.

Inden du går i gang med at søge om forbrugslån uden sikkerhed, er der nogle krav, som du skal være opmærksom på.

For at kunne ansøge om lån skal du:

  • Have en folkeregisteradresse i Danmark
  • Ikke benytte dig af adressebeskyttelse
  • Have et dansk telefonnummer
  • Have en bankkonto hos én af de danske banker
  • Være minimum 18 år gammel
  • Have et NemID

Sidst, men ikke mindst, må du ikke være registreret i Debitor Registret (Bisnode) eller RKI (Experian), når du ansøger om forbrugslån uden sikkerhed.

Er du i tvivl om, hvorvidt du er registreret i RKI? Klik her og tjek det direkte hos Experian. For Debitor Registret kan du klikke her og få et svar om, hvorvidt du er registreret.

Ønsker du nærmere information om forbrugslån?

Uanset om du ønsker at høre mere om lån i forbindelse med et specifikt køb eller du blot sidder tilbage med ubesvarede spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Du kan skrive til os gennem sidens chatfunktion, sende os en mail på info@vivus.dk eller ringe til os på 78 77 20 68. Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål omkring lån alle hverdage 9.00 – 11.30 og 12.30 – 16.00.