Cookies er nødvendige for at få VIVUS.DK til at fungere, så du kan få en god oplevelse. Klik OK for at fjerne beskeden og fortsætte.

Hvad er et forbrugslån? Billigt forbrugslån → VIVUS.DK

Kært barn, mange navne. Du kender måske forbrugslån som minilån, kviklån, hurtiglån eller noget helt fjerde. Der er mange forskellige måder at omtale et forbrugslån, og her i artiklen vil vi gennemgå de typiske slags forbrugslån uden sikkerhed, du kender til. Her kan du også finde svaret, hvis du eksempelvis har gjort dig overvejelser om, hvor du kan få et forbrugslån med lav rente.

Et forbrugslån adskiller sig fra for eksempel et realkredit-, bil- eller huslån. Lånet er nemlig ikke øremærket til en specifik udgift og kan derfor bruges til nøjagtigt, hvad du vil. Derfor bestemmer du også helt selv, hvad du vil bruge et forbrugslån uden sikkerhed til. Typisk bruges disse lånetyper, som navnet næsten afslører, til forbrug. Om det så er ferie, ny vaskemaskine eller noget helt andet er forskelligt fra person til person. I sidste ende bestemmer du selv, og det er det, der giver den store frihed ved et online forbrugslån. Mange bruger også denne slags lån til uforudsete regninger – det kan for eksempel være reparationer på bilen, cyklen eller tænderne (tandlægeregninger).

Når uheldet eller pengemanglen sker, vælger mange at tage et forbrugslån uden sikkerhed. Det er hurtigt og nemt og hjælper ved at være et økonomisk pusterum, som giver frihed i de måneder, hvor kontoen mangler lidt. Her kan det være brugbart med et forbrugslån uden sikkerhed.

Med vores kreditberegner kan du let og hurtigt at tjekke, hvad det koster at låne hos os. Du kan som ny kunde låne op til 6.000 kr. med 50 % rabat på renten i op til 30 dage. Ansøgningsprocessen tager 2 minutter, og du får svar på din ansøgning med det samme!

 • Lån 6.000 kr. med 50 % rabat i op til 30 dage
 • 5-stjernet profil på Trustpilot
 • Ansøg på under 2 minutter
 • Modtag pengene inden for kort tid
 • Nem og hurtig måde at låne penge på

Kreditbeløb 6000,- Løbetid 12 mdr. Samlede kreditomk. 7908,- Mdl. maxydelse 1716,- Samlet tilbagebetaling 13908,- ÅOP 816,67% Debitorrente/årligt fast: 243,3%. 14 dages fortrydelsesret på kreditaftalen. Alder 20+.

Hvad koster forbrugslån?

Forbrugslån

Et forbrugslån er som oftest dyrere end et banklån, fordi lånebeløbet normalt er lavere og derfor er risikoen, fra låneudbyderens side, er højere. Det er den fordi, der ikke er nogle krav til at låneren stiller sikkerhed. Det betyder, at låneudbyderen kan risikere, at lånet ikke bliver betalt tilbage til tiden. Det beskytter bankerne sig i højere grad imod. Men det betyder, at flere mennesker kan godkendes til forbrugslån – tit folk, som ellers ville være blevet afvist hos bankerne.

Kort sagt: Rentesatsen for forbrugslån er generelt højere, da der typisk ikke skal stilles sikkerhed, og lånevirksomheden derfor løber en større risiko ved at udlåne penge.

Forbrugslån er også til rådighed konstant. Hos VIVUS.DK tilbyder vi udbetaling med det samme, døgnet rundt, alle årets dage. Det gør selvfølgelig, at man kan få pengene præcis når man står og mangler dem. Man behøver altså ikke at skulle igennem en lang proces med møder, ansøgninger, dokumenter og venten frem og tilbage. Hvis du netop står og mangler penge, er der sandsynlighed for, at du har prøvet at skrive ”forbrugslån oversigt” eller ”forbrugslån lav rente” på Google for at finde frem til netop de resultater, som kan hjælpe dig bedst på vej til at optage et forbrugslån uden sikkerhed.

Et forbrugslån ligger typisk på omkring 10.000- 50.000 kroner, selvom visse låneudbydere udbyder lån på over 100.000 kr. Et typisk realkreditlån, for eksempel, ligger derimod ofte omkring, eller over, en million kroner. Det gør det da lånet bruges til at finansiere et køb af fast ejendom.

 • fast

  Få pengene med det samme

  Vi udbetaler til din konto hele døgnet rundt, året rundt, uanset hvilken bank du bruger

 • Vector Smart Object2

  Første gang får du 50% rabat i op til 30 dage

  Kort sagt: Lån op til 6.000 kr. og få halv pris på renten den første måned

 • Fuld kontrol

  Hold let styr på din kreditaftale med din egen VIVUS.DK-profil.

 • Vector Smart Object1

  Få svar på ét minut

  Alt, hvad du behøver, er dit NemID.

Forbrugslån er hurtige

Som hovedregel er det langt hurtigere at tage et forbrugslån end et banklån. Processen er bare kortere. For mange gør det forbrugslån langt mere fordelagtigt, da de giver dig pengene hurtigt på kontoen, og du helt frit kan vælge, hvad du vil bruge dem på. Hvis du skal optage et banklån, kan du komme til at opleve, som en del af låneprocessen, at der bliver spurgt ind til hvad du skal bruge pengene på. Sådan er det ikke, hvis du vælger at tage et forbrugslån online hos VIVUS. Du bestemmer selv, hvordan pengene skal bruges, så du har maksimal frihed til at bruge dit lån, som du gerne vil.

Med et banklån tager ansøgningsprocessen typisk flere uger, hvorimod et forbrugslån typisk står til rådighed på din konto inden for ganske kort tid – især hvis forbrugslånet et online lån.

Ansøger du eksempelvis om en kredit hos os, får du pengene på din konto med det samme. Ansøgningsprocessen er altså væsentlig nemmere og hurtigere ved et forbrugslån, hvilket gør, at denne type lån passer godt til uforudsete udgifter, der skal dækkes her og nu. Forestil dig eksempelvis, at du har et akut behov for at få repareret bilen, gå til tandlægen eller noget helt tredje, men at du lige står og mangler de sidste penge. Hér kan et forbrugslån være en perfekt løsning, for du har pengene i hånden inden for meget kort tid, og så kan du løse problemerne, inden de bliver værre.

Du slipper i øvrigt også for at skulle forklare, hvad pengene skal bruges til.

Et forbrugslån kan også være en god idé, hvis du eksempelvis falder over gode tilbud, der kræver, at du handler her og nu. For at gøre det nemt for dig, har vi hos VIVUS derfor sikret, at du får pengene hurtigst muligt efter godkendt låneansøgning. Er besparelsen på købet større end dine udgifter til lånet, kan du endda tjent penge på dit lån.

Forbrugslån på dine betingelser

Laptop

Hos os skal du ikke stille sikkerhed for at optage en kredit, og vores internetbaserede ansøgningsproces betyder, at det kun tager to minutter at få svar på din ansøgning.

Bliver din ansøgning accepteret, vil pengene stå på din konto med det samme. Herefter kan du frit pengene på præcis det, du har lyst til.

For låntagere som er mindst 20 år gamle tilbyder vi en kredit på op til 6.000 kr. med 50 % rabat i op til 30 dage. Når du har lånt før, kan du derefter altid ansøge om op til 12.000 kr.

Hos os er kundens behov altid i centrum, og derfor har vi forsøgt at gøre vores låneform så nem, billig og tilfredsstillende som muligt for vores kunder. Vores 5-stjernede profil på Trustpilot er udtryk for kvaliteten af vores produkt og service og er samtidig din garanti for, at vores kunders erfaringer med os lever op til eller overgår deres forventninger.

Hvem kan få et forbrugslån?

Forbrugslån er, som tidligere sagt, langt lettere at ansøge om end mange andre former for lån. Plus de kræver normalt ikke en masse møder, hvor der skal redegøres for hele ens privatøkonomiske situation. Det er nemlig langt nemmere for dig at tage et forbrugslån med lav rente hos VIVUS.

Et forbrugslån kan optages via internettet – og du kan faktisk gøre det hvor som helst. Så længe du har net, kan du faktisk søge om lån, uanset om du er hjemme i stuen, er på ferie eller et helt andet sted. Du skal bare have dit NemID, og så kan du klare resten via din mobiltelefon, tablet eller computer.

Vi har selvfølgelig nogle krav, man skal opfylde for at blive godkendt til et lån, som du kan se her: men. For at kunne optage et forbrugslån, skal du først og fremmest være fyldt 20 år. Derudover er det et krav, at man ikke er registreret som ’dårlig betaler’ i enten Debitor Registret eller RKI. Hos nogle udbydere af forbrugslån, eksempelvis os, er der dog et krav om, at man er fyldt 20 år, og at man har en fast indkomst. Du skal selvfølgelig også have et NemID.

Er VIVUS.DK udbyder af forbrugslån?

Vores produkt kan sammenlignes med et forbrugslån på en hel del områder. Vi har bare lavere lånebeløb og kortere låneperioder, end hvad forbrugslån typisk har. Vores maksbeløb er 6.000,- for nye kunder og 12.000,- for tilbagevendende kunder.

Vores produkt er en hurtigt online kredit, som rentemæssigt har en højere pris, end hvis man eksempelvis optager lån i banken. Det er fordi du så til gengæld slipper for at skulle sidde ansigt til ansigt med din bankrådgiver og redegøre for, hvorfor du har brug for et forbrugslån. Pengene står på din konto langt hurtigere end ved et traditionelt banklån, og der er ingen skjulte gebyrer eller oprettelsesafgifter. En kredit hos os er altså ideelt, hvis du har en uforudset udgift, der kræver omgående handling.

Vi spørger ikke, hvad du skal bruge pengene til, men vi anbefaler altid, at man ikke optager en kredit for at betale af på en gæld, man har et andet sted. Tænk dig altid om, før du ansøger og vær sikker på, at du kan betale dit lån tilbage i fremtiden.

Hvem kan optage en kredit hos os?

Hos os kan du optage en kredit, hvis du er dansk statsborger og ikke er registreret i Experian (RKI) eller Debitor Registret. I øvrigt skal man også leve op til følgende krav:

 • Du er mindst 20 år gammel
 • Du har et NemID
 • Du har en aktiv e-mail-adresse
 • Du har en dansk folkeregisteradresse
 • Du har et dansk telefonnummer
 • Du har en dansk bankkonto
 • Du er ikke registreret med navne-eller adressebeskyttelse

Ønsker du nærmere information om forbrugslån?

Uanset om du ønsker at høre mere om lån i forbindelse med et specifikt køb eller du blot sidder tilbage med ubesvarede spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Du kan skrive til os gennem sidens chatfunktion, sende os en mail på info@vivus.dk eller ringe til os på 78 77 20 68. Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål omkring lån alle hverdage 8.00-16.00.

6000
kr.
100 kr.
12.000 kr.
Første betalingsdato d.
Du har 30 dage til din næste betaling
6.
Maj 2020
Vælg ny dato
Ny kunde
Eksisterende kunde
Første rentebetaling
Du skal betale dette beløb i rente på din første betalingsdato, hvis du ikke indfrier kreditten
50% rabat i 30 dage som ny kunde
1.200 kr.
600 kr.
Rentebetaling efter første betalingsdato
Denne betaling falder 30 dage efter din første betalingsdato
1.200 kr.
Fuld tilbagebetaling
Det fulde beløb, som du skal betale, hvis du indfrier kreditten på din første betalingsdato
med din 50% rabat som ny kunde
7.200 kr.
6.600 kr.

Kreditaftalen har ingen fast løbetid

Priseksempel ved 12 måneders afvikling
Eksemplet er udregnet ud fra det nye lånebeløb og fra 12 lige store månedlige betalinger af hovedstolen
Samlet kreditbeløb6.000 kr.,Samlede kreditomkostninger7.908,34 kr.,Samlede tilbagebetalingsbeløb13.908,34 kr.,Min/max månedlig ydelse601,39 kr. / 1.716,67 kr.,Debitorrente (årlig fast)243,3 %,ÅOP816,67 %