Cookies er nødvendige for at få VIVUS.DK til at fungere, så du kan få en god oplevelse. Klik OK for at fjerne beskeden og fortsætte.

Forburgslånsberegner

Er du i gang med at undersøge forbrugslån? Beregner du det selv, kan det tage lang tid. Gør det nemt og brug vores forbrugslånsberegner med integreret renteberegner. Derefter er der kun én beregning, du selv skal stå for.

Det er nemlig sådan, at ingen forbrugslånsberegner kan regne renter efter SKAT. Derfor viser enhver forbrugslånsberegner væsentligt højere priser på lån, end de faktisk er.

Så hvad koster det at låne? Læs videre hér og bliv klogere på, hvordan du beregner den rigtige pris på forbrugslån.

Låneberegner til forbrugslån – kom i gang

Når du undersøger forbrugslån hos VIVUS, start med vores forbrugslånsberegner her på siden.

I vores låneberegner til forbrugslån kan du se, at du som førstegangskunde har et låneloft på 6000,- Anden gang, du låner hos VIVUS, kan du bruge vores låneberegner til forbrugslån på op til 12000,-. Indstil det ønskede beløb og se på tallene.

Hvad viser låneberegneren for forbrugslån?

Når du indstiller det ønskede lånebeløb i vores låneberegner til forbrugslån, vil den først vise dig tal fra vores renteberegner:

  • Første rentebetaling (renter for første måned)
  • Rentebetaling efter første betalingsdato (renter per måned med start i anden betalingsmåned)
  • Fuld tilbagebetaling, hvis du indfrier lånet den første måned

Disse tal kommer fra vores renteberegner. Derfor skal du se på det priseksempel, der står nederst i vores låneberegner til forbrugslån. I vores priseksempel, der står nederst i vores låneberegner til forbrugslån kan du se, hvad det vil koste at betale vores forbrugslån over 12 måneder. Dette besvarer også spørgsmålet ”hvad koster det at låne”

Hvad koster det at låne?

Hvis du indstiller vores forbrugslånsberegner til, eksempelvis, 1000,-, vil du kunne se låneberegninger, der gælder i tilfælde af, at du tilbagebetaler lånet på 12 måneder:

Det første, forbrugslånsberegneren viser, er det beløb, du vil få udbetalt. Resten handler om det oprindelige spørgsmål – hvad koster det at låne.

De samlede låneomkostninger, der bliver vist i forbrugslånsberegneren, er det, det koster at låne. Dvs. renterne, omsat til kroner og ører. Siden VIVUS ikke har nogle skjulte gebyrer, er det den fulde pris for lånet.

Nedenunder viser vores låneberegner til forbrugslån det samlede beløb, du kommer til at skulle betale tilbage på et år. Dette beløb inkluderer både det lånte beløb og kreditomkostninger. Det er det beløb, du skal skaffe i løbet af et år for at indfri dit lån, hvis du vælger en låneperiode på et år.

Du kommer højst sandsynligt til at indfri dit lån på en kortere periode - det her er blot et eksempel på, hvordan det vil se ud på 12 måneder. Vælger du at tilbagebetale på dit lån hver måned, vil renterne dermed også blive mindre for hver måned. Eksemplet i forbrugslånsberegneren viser dig et eksempel på, hvad det vil koste dig, hvis du betaler et ligeligt beløb tilbage over et år. Det giver dig mulighed for at sammenligne lån på tværs at låneudbydere.

Nu kommer det vigtigste. Så hvad koster det at låne? En låneberegner eller renteberegner kan ikke vise dig det hele. Det skal du bruge din egen kalkulator til. Og det handler nemlig om, hvor mange penge du får tilbage fra SKAT, når du optager et forbrugslån.

Renteberegner viser 1/3 mere, end det koster

Når du bruger en renteberegner online, vil du få vist alt det, en långiver selv kan beregne. Dog er dit forbrugslån væsentligt billigere, end det, der står i en renteberegner.

SKAT betaler nemlig cirka en tredjedel af renterne tilbage til alle borgere. Det præcise beløb, som du skal betale, kan en renteberegner ikke regne ud - du skal selv finde svarene hos SKAT.

Procentdelen af de renter, vi får tilbage fra SKAT skifter en lille smule hvert år, men det ligger altid omkring de 30% af det samlede lånebeløb.

Brug en renteberegner online til at beregne de samlede årlige renter og træk de omkring 30% fra. Ved det tidligere eksempel fra vores forbrugslånsberegner vil det give et nedslag på flere hundrede kroner om året. Det gør dit forbrugslån væsentligt billigere. Derfor er det vigtigt, at du ikke stopper ved en renteberegner, når du sammenligner forskellige lån.

Spørgsmål til forbrugslånsberegner?

Har du spørgsmål til renteberegner, låneberegner, forbrugslån eller andet? Kontakt os!

Vi vil med glæde besvare dine spørgsmål om forbrugslånsberegner, fortælle dig, hvad det koster at låne i dit tilfælde, vejlede dig i, hvordan du bruger vores låneberegner til forbrugslån og hjælpe med andre spørgsmål, relateret til lån.

Klik på én af valgmulighederne nederst på siden og lad os finde ud af det sammen.

Vælg beløbsstørrelse

12000
kr.
2.000 kr.
12.000 kr.
2142
kr.
2.142 kr.
2.142 kr.
Første betalingsdato er om 30 dage
10 august 2020
Månedlig betaling
Dette er din faste månedlige betaling, som både dækker over renter og nedskrivning af lånebeløbet.
2.142 kr.
Samlede kreditomkostninger over 6 måneder

Gennemsnitlige omkostninger pr. måned

796 kr.

132,66 kr.

Løbetid: 6 mdr.: Samlet kreditbeløb: 12000 kr. Samlede kreditomkostninger: 796 kr. Samlet tilbagebetalingsbeløb 12796 kr., Min/maks. månedlig ydelse 2086 kr. / 2142 kr., Debitorrente (årlig fast) 22.53 %, ÅOP 24.9 %. 14 dages fortrydelsesret på kreditaftalen. Alder 20+.