Forbrugslånsberegner

Er du i gang med at undersøge forbrugslån? Beregner du det selv, kan det tage lang tid. Gør det nemt og brug vores forbrugslånsberegner med integreret renteberegner. Derefter er der kun én beregning, du selv skal stå for.

Det er nemlig sådan, at ingen forbrugslånsberegner kan regne renter efter SKAT. Derfor viser enhver forbrugslånsberegner væsentligt højere priser på lån, end de faktisk er.

Så hvad koster det at låne? Læs videre hér og bliv klogere på, hvordan du beregner den rigtige pris på forbrugslån.

Låneberegner til forbrugslån – kom i gang

Når du undersøger forbrugslån hos VIVUS – start med vores forbrugslånsberegner her på siden.

I vores låneberegner til forbrugslån kan du se, at du kan vælge mellem beløb fra 13000,- op til 75000,-.

Du kan både ansøge fra din profil eller vores låneberegner som eksisterende kunde. Ved sidstnævnte vil du blot blive henstillet til kundelogin, hvor du efterfølgende kan søge fra din profil.

Hvad viser låneberegneren for forbrugslån?

Når du indstiller det ønskede lånebeløb i vores låneberegner til forbrugslån, kan du se, hvor meget du skal betale månedligt, og hvor meget det samlet vil koste dig at låne.

  • Månedlig betaling – er den faste månedlige betaling, som både dækker over renter og nedskrivning af lånebeløbet.
  • Samlede låneomkostninger over for perioden – viser, hvor meget det koster dig at have vores forbrugslån over de måneder du har. Det besvarer derved spørgsmålet ”hvad koster det at låne”.

Hvad koster det at låne?

Hvis du fx indstiller vores forbrugslånsberegner til 13000,-, vil du kunne se låneberegninger for en tilbagebetaling af forbrugslånet over 36 måneder:

Det første, vores forbrugslånsberegner viser, er det beløb, du vil få udbetalt. Resten handler om det oprindelige spørgsmål – hvad koster det at låne?

De samlede låneomkostninger, der bliver vist i forbrugslånsberegneren, er det, det koster at låne. – dvs. renter omsat til kroner og ører.

Nedenunder viser vores låneberegner til forbrugslån det samlede beløb, du kommer til at skulle betale tilbage på de 36 måneder. Beløbet inkluderer både det lånte beløb og låneomkostninger. Det er det beløb, du skal skaffe i løbet af de 36 måneder for at indfri dit lån.

Det her er blot et eksempel på, hvordan det vil se ud over 36 måneder. Når du tilbagebetaler på dit lån hver måned, vil renterne dermed også blive mindre for hver måned.

Eksemplet i forbrugslånsberegneren viser dig, hvad det vil koste dig, når du betaler et ligeligt beløb tilbage over 36 måneder. Det giver dig mulighed for at sammenligne lån på tværs at låneudbydere.

Nu kommer det vigtigste. Så hvad koster det at låne? En låneberegner eller renteberegner kan ikke vise dig det hele. Det skal du bruge din egen kalkulator til. Og det handler nemlig om, hvor mange penge du får tilbage fra SKAT, når du optager et forbrugslån.

Renteberegner viser 1/3 mere, end det koster

Når du bruger en renteberegner online, vil du få vist alt det, en långiver selv kan beregne. Dog er dit forbrugslån væsentligt billigere, end det, der står i en renteberegner.

SKAT betaler nemlig cirka en tredjedel af renterne tilbage til alle borgere. Det præcise beløb, som du skal betale, kan en renteberegner ikke regne ud – du skal selv finde svarene hos SKAT.

Procentdelen af de renter, vi får tilbage fra SKAT skifter en lille smule hvert år, men det ligger altid omkring de 30% af det samlede lånebeløb.

Brug en renteberegner online til at beregne de samlede årlige renter og træk de omkring 30% fra. Ved det tidligere eksempel fra vores forbrugslånsberegner vil det give et nedslag på nogle hundrede kroner om året. Det gør dit forbrugslån væsentligt billigere. Derfor er det vigtigt, at du ikke stopper ved en renteberegner, når du sammenligner forskellige lån.

Spørgsmål til forbrugslånsberegner?

Har du spørgsmål til renteberegner, låneberegner, forbrugslån eller andet? Kontakt os!

Vi vil med glæde besvare dine spørgsmål om forbrugslånsberegner. Vi kan fortælle dig, hvad det koster at låne i dit tilfælde, vejlede dig i, hvordan du bruger vores låneberegner til forbrugslån og hjælpe med andre spørgsmål, relateret til lån.

Klik på én af valgmulighederne nederst på siden og lad os finde ud af det sammen.