Cookies er nødvendige for at få VIVUS.DK til at fungere, så du kan få en god oplevelse. Klik OK for at fjerne beskeden og fortsætte.

Hurtiglån

Hvad er et hurtigt lån? Ja, det giver jo næsten lidt sig selv. Et hurtigt lån er hurtigt at optage og giver hurtig udbetaling.

Det er altså lån, hvor ansøgningen går hurtig og oftest også er ganske nem. De er især velegnede for folk, som står og mangler penge nu og her.

VIVUS.DK kan sammenlignes med et hurtiglån. Det kan vi fordi vores ansøgningsprocess er hurtig, nem og kan foretages hvor som helst, når som helst, bare du har internet og NemID. Vi kan selvfølgelig også prale med hurtig udbetaling – vi tilbyder nemlig pengene på kontoen med det samme, alle årets dage og alle tider på døgnet.

Med hurtiglån slipper du altså for lange, besværlige ansøgningsprocesser og ventetid på udbetalingen. Du skal ikke møde og et sted og forklare hele din økonomiske situation eller hvorfor du vil låne penge.

Hos VIVUS.DK er det ganske vidst en kredit, du optager. Hvis det er første gang du åbner kredit hos os kan du låne op til 6000,- helt rente- og gebyrfrit!

 • Lån 6.000 kr. gratis i op til 30 dage
 • 5-stjernet profil på TrustPilot
 • Ansøg på under 2 minutter
 • Modtag pengene inden for kort tid
 • Nem og hurtig måde at låne penge på

Hurtiglån – Hvorfor og hvornår?

Sådan tager du et hurtigt lån

Det kan være smart med et hurtigt lån, hvis du eksempelvis har fået en uforudset udgift, der skal betales med det samme, men du ikke lige har midlerne til det.

Vi kan alle sammen stå i en situation, hvor det kan være nødvendigt at låne penge til noget akut – måske bilen skal repareres eller du bliver nødt til at tage et smut forbi tandlægen. Ting kan hurtigt løbe sig op, og når man ikke lige havde regnet med, at man skulle bruge en masse penge på en regning, så kan det være svært lige at hive dem op af lommen. Derfor kan det i sådan en situation være værd at overveje et hurtiglån eller en kredit, som blandt andet VIVUS.DK udbyder. Hos VIVUS.DK tilbyder vi, at du nemt og bekvemt kan låne penge med en hurtig udbetaling, når uheldet rammer.

Det er selvfølgeligt stadigt vigtigt lige at sætte sig ind i, hvad det er for en type aftale, man indgår. Derfor gør vi meget ud af at informere om omkostningerne, før du låner penge hos os. Netop derfor har vi udviklet låneberegneren, hvor alle omkostningerne fremgår. På den måde kender du alle dine omkostninger før du ansøger. Vi går op i gennemsigtighed og skjuler ingen priser eller gebyrer for dig.

Du skal selvfølgeligt også overveje, hvad pengene skal bruges på. Hvis det er noget, der ikke er akut, kan det være en god ide at overveje, om det er nødvendigt at låne penge. Vi spørger ikke, hvad pengene skal bruges til, men vi anbefaler du ikke tager et lån for at afbetale på et andet eller eksisterende gæld.

Hos VIVUS.DK er vi i høj grad konkurrencedygtige. Det er vi af mange grunde men blandt andet fordi første kredit hos os altid er rentefri og udbetalingen sker med det samme, når din ansøgning er godkendt. Hvis du vil høre kundernes erfaringer kan du finde vores profil på TrustPilot, hvor vi har 5 stjerner og mere end 3000 tilfredse kunder.

 • fast

  Få pengene med det samme

  Vi udbetaler til din konto hele døgnet rundt, året rundt, uanset hvilken bank du bruger

 • Vector Smart Object2

  Første gang er rentefrit i op til 30 dage

  Kort sagt: Lån 6.000 kr. og tilbagebetal 6.000 kr. inden for 30 dage

 • Fuld kontrol

  Hold let styr på din kreditaftale med din egen VIVUS.DK-profil.

 • Vector Smart Object1

  Få svar på ét minut

  Alt, hvad du behøver, er dit NemID.

Hvad og hvem egner et hurtiglån sig til?

Et hurtiglån egner sig til mange ting. Det kan være uventede regninger, der kommer ind ad døren, når du mindst venter det. Det kan også være, du får et tilbud, du bare ikke kan sige nej til. Det kan være, der er rabat på noget, du alligevel havde tænkt, du ville købe, og så kan du jo ligeså godt få besparelsen. Her kan det være smart med et hurtiglån.

Selvom du er en påpasselig type og ikke bruger flere penge, end du har, kan det alligevel ske engang imellem, at du kommer til at bruge lidt mere, end du har til rådighed på kontoen. Så kan det også være en ide med et hurtiglån eller en kredit. Alle kan få brug for et hurtiglån og hos os skal du være mindst 20 år gammel for at ansøge – og så skal du opfylde resten af vores lånekrav:

 • Du er dansk statsborger
 • Du har et NemID
 • Du er ikke registreret i RKI eller Debitor Registret
 • Du har e-mail og et dansk telefonnummer
 • Du har dansk adresse
 • Du har dansk bankkonto

Selvfølgeligt skal du overveje, om du har mulighed for at indfri kreditten inden for en overskuelig fremtid før du tager et hurtiglån. Som udgangspunkt anbefaler vi hos VIVUS.DK ikke, at du optager en kredit hos os, hvis ikke du har mulighed for at betale den ud inden for tre måneder.

Hvis du har brug for finansiel hjælp over en længere periode, kan det være en ide at optage et lån, hvor du kan afdrage, og det er som regel ikke en mulighed, når der er tale om hurtiglån.

Fordele og ulemper

Der er selvfølgeligt fordele og ulemper ved alt her i livet, så det er klart, at du også skal gøre dig nogle grundige overvejelser, før du bevæger dig ud på det private lånemarked. Dog kan du også havne i en situation, hvor du akut har brug for eksempelvis en håndværker, og har du ikke lige økonomisk kapital til det, så er det smart, at du hurtigt og bekvemt kan ansøge og have pengene inden for fem minutter – der er bare nogle ting, der ikke kan vente.

Fordele:Ulemper:
Hurtig udbetalingRelativt kort løbetid
Kan dække et akut, uforudset behovKortfristet løsning
Du skal ikke stille sikkerhed for lånetHøjere rente end ved et banklån
Nem og hurtig ansøgningsprocesKræver overvejelser i forhold til behovet

Man skal selvfølgeligt tænke over, hvilken type lån, der matcher ens behov. Man skal også tænke over, om det er nok at låne et relativt lavt beløb, som det tit er ved hurtiglån. Derfor egner de sig selvfølgelig heller ikke til større køb som biler, bolig osv.

Hvad er prisen på et hurtiglån?

Priserne kan variere fra låneudbyder til låneudbyder. Vi er meget konkurrencedygtige og har især et stærtk tilbud til første gangs lånere: Hos VIVUS.DK er der faktisk slet ikke nogle omkostninger forbundet med den første kredit – i hvert fald ikke, hvis du vælger at indfri kreditten inden for din første betalingsdato. Er det ikke muligt for dig, forpligter du dig dog til at betale rentebetalingen for at udskyde tilbagebetalingen med 30 dage. Jo lavere et beløb du har lånt, jo lavere er rentebetalingen.

Låner du eksempelvis 4000 DKK, har du en rentebetaling på 800 DKK. Til sammenligning er rentebetalingen 1200 DKK, hvis du har lånt 6000 DKK.

Engang imellem har vi her hos VIVUS.DK tilmed kampagner, hvor vi tilbyder rabat på renten eller rentebetalingen. Så kan det være, du bliver tilbudt 20% på renten, og det er jo aldrig dumt at spare lidt penge, hvor du kan.


Hvem kan optage hurtiglån


Og så lige for at opsummere…

Nå, men hvad er det så, et hurtiglån er? Et hurtiglån kan også betegnes som et forbrugslån, hvor man som privat kunde optager et lån eller en kredit gennem en online-låneudbyder. Man tilbagebetaler inden for en overskuelig fremtid – Det er altså ikke lån, man kan have særlig længe.

Online-kreditten eller hurtiglånet adskiller sig fra SMS-lånet på den måde, at man optager det online, hvor SMS-lånet er den lidt mere forældede version, hvor man optager et lån fra sin telefon uden om internettet. De fleste mennesker kan dog tilgå internettet i dag, og derfor kan man argumentere for, at online-lånet er den bedre løsning, da kreditvurderingen er mere grundig end ved SMS-lånet. Hurtiglånet er dog på den anden side en dyrere løsning end et for eksempel banklån, hvilket skyldes den højere rente. Derfor kan man snakke om, at der både er fordele og ulemper forbundet med hurtiglånet.

Fordelene kan være hurtig udbetaling, at du ikke skal stille sikkerhed for lånet og så skal du heller ikke fremvise en masse dokumenter for at blive kreditvurderet. Hos VIVUS.DK har vi blandet andet implementeret brugen af e-SKAT til kreditvurderingen, hvilket gør det nemt for dig som låntager, da du bruger dit Nem-ID til at skrive under på, at vi må indhente de nødvendige informationer gennem SKAT, som vi bruger til at vurdere din ansøgning.

Er der noget, der er uklart?

support

Hvis der er noget her, du synes kunne være udspecificeret, eller du generelt har spørgsmål til, hvordan hurtiglån eller online-lån fungerer, så er du altid velkommen til at kontakte vores Kundeservice.

De sidder klar til at besvare dine spørgsmål. Vi kan træffes på telefon: 78 77 20 68 alle hverdage mellem 08.00 - 18.00 eller på mail: info@vivus.dk. Vi sidder klar til at svare på alle dine spørgsmål!

kr.
100 kr.
12.000 kr.

Vælg første betalingsdato

januar 2019
Tidligere
man
tir
ons
tor
fre
lør
søn
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Samlet kreditbeløb
6.000 kr.
Rentebetaling
1.200 kr.
Første betalingsdato d.
14.01.2019
Fuld tilbagebetaling
6.000 kr.
Priseksempel på omkostninger ved 3 måneders kredit
Du bestemmer selv, hvornår du vil indfri kreditten.
Antal betalinger3
Samlede kreditomkostninger2.400 kr.
Samlede tilbagebetalingsbeløb8.400 kr.
Debitorrente (årlig fast) / ÅOP243,3 % / 816,67 %