Hurtige lån – Hvad er det?

Hurtige lån – hurtig udbetaling?

VIVUS tilbyder nogle af Danmarks mest brugerfokuserede lån online. Hvis du går op i gennemsigtighed, ansvarlig lånepolitik og brugervenlighed, vil vi være din partner, når du skal bruge nemt og sikkert lån.

Lån penge nemt og sikkert:

 • Ansøg nemt online
 • Afvent godkendelse
 • Nem tilbagebetaling

Hvad er hurtige lån? Ja, det giver næsten sig selv. Hurtige lån er forbrugslån uden sikkerhed som er hurtige at optage og giver hurtig udbetaling.

Når det kommer til hurtiglån, går det typisk hurtigt med alt: din ansøgning, kreditvurdering, udbetaling og tilbagebetaling. Hurtige lån er især velegnede for folk som står og mangler penge nu og her.

Lån hos VIVUS er designet til at være fleksible og brugervenlige. Når du optager et lån online hos os, får du din egen digitale profil, som du kan styre dit lån fra.

Hér kan du foretage faste månedlige betalinger eller vælge at indfri dit lån, når du har penge nok til det. At indfri før tid koster et gebyr.

Har du lånt mindre end du egentlig skulle bruge, kan du altid ansøge om et nyt lånebeløb. Det gør du nemt direkte fra din VIVUS-profil.

Alt det kan lade sig gøre med få klik. Lån penge nemt og sikkert!


Lån online – Hvad er fordelen ved det?

Med et lån online slipper du for lange og besværlige ansøgningsprocesser. Du skal ikke møde op et sted og forklare hele din økonomiske situation eller fortælle, hvorfor du vil låne penge. Derudover bliver du ikke bedt om at stille noget sikkerhed for dit lån.

Hos VIVUS tager vores kreditvurdering ikke længe. Når du låner hos os kan du låne små beløb fra 2000,- op til 12000,- eller høje beløb fra 13000,- op til 75000,-

Hurtiglån – Hvorfor og hvorfor ikke?

Det kan være smart med hurtige lån, hvis du eksempelvis har fået uforudsete udgifter, der skal betales med det samme, men du ikke har midlerne til det her og nu. Lån penge hurtigt og nemt og løs problemet. Betingelsen er dog, at du ved, at du kommer til at få de penge om ikke så længe og kan indfri dit lån.

Vi kan alle sammen stå i en situation, hvor det kan være nødvendigt at tage et hurtigt lån online til noget akut – måske bilen skal repareres, eller du får en stor regning hos tandlægen.

Lån penge sikkert og nemt hos VIVUS, når uheldet rammer. I disse tilfælde kan et lån hos os være en løsning.

Der er dog én situation, hvor vi vil fraråde dig at tage et hurtiglån. Det er, hvis du vil tage et hurtiglån for at tilbagebetale din gæld andetsteds. Vi vil gerne være din pålidelige partner, og defor tager vi også afstand fra det, der fører folk ind i en gældsspiral.

Hurtige lån - lær dem at kende

Det er vigtigt, at du sætter dig ind i, hvad det er for en type aftale, du indgår. Hos VIVUS gør vi meget ud af at informere om omkostningerne, før du låner penge hos os. Brug vores låneberegner og få et overblik over alle låneomkostninger, inden du går i gang med din ansøgning om hurtiglån. Undersøg ÅOP. Det forklarer vi i næste afsnit.

Læg et budget for, hvordan du kommer til at tilbagebetale dit hurtige lån. Med et lån hos VIVUS kan du indfri dit lån, når du vil – mod et gebyr.

Hos os betaler du en fast, månedlig ydelse, og derfor er bliver det også lettere for dig at lægge et budget.

Haster det? Hvis det er noget, der ikke er akut, overvej da, om det er nødvendigt at tage et hurtiglån. Vi spørger ikke, hvad pengene skal bruges til, men vi anbefaler, at du ikke tager nye hurtige lån for at afbetale på andre lån.

Lær din lånudbyder at kende. Hos VIVUS har vi flere tusinde glade kunder, og det er der gode grunde til. Hvis du vil høre over 3400 kunders erfaringer, kan du finde vores profil på Trustpilot. Læs deres anmeldelser og lån penge hurtigt og nemt!

Hvorfor er hurtige lån forbundet med høje ÅOP?

Hurtige lån er lån uden sikkerhed. Hvad vil det sige?

Når du låner penge i en bank, giver du banken lov til at tage noget fra dig i tilfælde af, at du ikke kan betale pengene tilbage.

Banken har eksempelvis sikkerhed i din bil, bolig eller pension. Hvis ikke du afdrager på dit lån, kan de tage noget af det, du ejer og sælge det for at indhente sine penge. Derfor kan banker med ro give dig lavere renter og mindre låneomkostninger.

Pengeinstitutioner, som giver hurtige lån, har ingen sikkerhed i det, du ejer. De kan ikke tage noget, der er dit og sælge det. På den anden side skal de også kunne sikre sig, at de udlånte penge bliver indhentet. Derfor har långivere sikkerhed i de højere låneomkostninger og renter.

Hvis du indfrier dit lån til tiden, kommer den ellers høje ÅOP ikke til at skade din økonomi. Bliver du meget forsinket med tilbagebetalingen, vil ÅOP kompensere dine långivere for den tid, du tilbageholder deres penge.

Læs mere om, hvordan du skal tolke ÅOP.

Lån penge hurtigt og nemt – Hvad skal der til?

For at kunne optage et hurtiglån, er der nogle krav, man skal leve op til. Hos VIVUS skal du være mindst 18 år gammel for at ansøge om vores lån online. Derudover skal du opfylde resten af vores lånekrav:

 • Du er dansk statsborger
 • Du har et NemID
 • Du er ikke registreret i RKI eller Debitor Registret
 • Du har e-mail og et dansk telefonnummer
 • Du har dansk adresse
 • Du har dansk bankkonto

Selvfølgelig skal du overveje, om du har mulighed for at indfri dit lån inden for en overskuelig fremtid.

Hvis du har brug for finansiel hjælp over en længere periode, kan det være en idé at optage et banklån. Det tager længere tid at oprette men er også sundere for din økonomi, hvis du er længe om at betale det tilbage.

Låneprocessen – Sådan låner du nemt og sikkert

Hos VIVUS har vi en af de bedste låneansøgninger på markedet, der gør ansøgningprocessen virkelig nem. Vores ansøgning giver dig mulighed for at låne penge sikkert online. Som vi også fortalte tidligere, kræver vores online lån egentlig kun dit NemID og lidt af din tid. Fra ansøgning til udbetaling ser det sådan ud:

 • Vælg dit lån på låneberegneren – tryk ”Lån nu”
 • Udfyld generelle informationer om dig
 • Bekræft med NemID to gange – én gang til ansøgningen, én til bekræftelse af lånet
 • Vent på godkendelse
 • Du kan frit bruge pengene til det, du vil!

Lån med hurtig udbetaling - Fordele og ulemper

Lån penge hurtigt, men overvej, at der selvfølgelig er fordele og ulemper ved hurtige lån. Derfor er det vigtigt, at du gør dig nogle grundige overvejelser, før du bevæger dig ud på det private lånemarked.

Alle kan selvfølgelig havne i en situation, hvor man akut har brug for en håndværker eller tandlæge. Lån penge hurtigt og nemt, hvis du ikke har luft i økonomien til det, der skal betales her og nu. Overvej dog følgende inden du låner.

Fordele:Ulemper:
Hurtig udbetalingRelativt kort løbetid
Kan dække et akut, uforudset behovKortfristet løsning
Du skal ikke stille sikkerhed for lånetHøjere rente end ved et banklån
Nem og hurtig ansøgningsprocesKræver overvejelser i forhold til behovet

Man skal selvfølgelig tænke over, hvilken type lån, der matcher ens behov. Man skal også tænke over, om det er nok at låne et relativt lavt beløb, som det tit er ved hurtiglån. Derfor egner de sig selvfølgelig heller ikke til større køb som biler, bolig osv.

Hvad er prisen på et hurtiglån?

Priserne kan variere fra låneudbyder til låneudbyder. Det er derfor vigtigt at kigge på ÅOP samt det præcise beløb, du skal betale tilbage for dit hurtiglån.

Hos VIVUS er vi meget konkurrencedygtige og tilbyder dig ansøge om fra 2000,- op til 12000,- eller fra 13000,- op til 75000,-. Lån penge nemt og sikkert med VIVUS.

Løbetid på et lån hos VIVUS

Selvom du låner penge online hos VIVUS, behøver du ikke stresse over lånets løbetid. Hos VIVUS strækker vores forbrugslån sig over 6 måneder for små beløb, og på høje beløb vælger du selv løbetid på mellem 24 og 72 måneder. Og du kan altid vælge at indfri det, såfremt du får pengene til det – dog mod betaling af et gebyr.

Hos VIVUS tilbyder vi nemlig en låneaftale, hvor du kan låne nemt online. Du betaler dit lån tilbage i løbet af 6 måneder for lave beløb, eller mellem 24-72 måneder på høje beløb, med en fast månedlig ydelse. Det betyder, at du betaler faste afdrag og rentesatser under hele låneperioden. På denne måde sikrer du dig, at du ikke støder på kedelige overraskelse. Hos VIVUS vil du altid vide, hvad der venter dig næste måned og næste måned igen.

Hvis du har problemer med at betale til os, er det vigtigt, at du kontakter os, så vi kan finde en løsning.

Det er også fuldstændig ligegyldigt, om du tager et lån som førstegangslåner eller har lånt penge hos os før. Du har de samme vilkår – uanset hvilke lån, du har taget førhen.

Hurtiglån - Sådan planlægger du tilbagebetalingen

Nu ved du, hvordan tilbagebetalingen fungerer hos VIVUS – men hvordan tænker du egentlig at betale dit lån tilbage? Hos VIVUS oplever vi, at der er to måder at betale lånet tilbage på. De to måder er:

Læg et budget og betal af månedligt. Hvis du lægger et budget, giver det dig et klart billede af, hvor mange penge der kommer ind og ud i løbet af måneden. Vi låner jo ikke pengene ud, hvis vi vurderer, at du simpelthen ikke har økonomien til at skulle betale hurtiglånet tilbage – så du har jo penge nok til at lægge et godt budget. Når du har budgettet, kan du se, hvordan du skal disponere dine penge om måneden, mens du indtænker den faste månedlige ydelse på dit lån.

Spar op og betale hele lånet ud. Der er også en stor portion af vores brugere, der betaler hele lånet ud på én gang. De sparer op i alt fra 2-5 måneder, hvor hele lånet simpelthen betales ud på én gang. Det koster et gebyr at indfri sit lån før tid.

Det er ret fedt, at du nemt kan låne penge online. Det bedste er bare, at hos VIVUS er der heller ingen stress med tilbagebetalingen. Du har helt op til 6 måneder på små beløb og mellem 24-72 måneder for høje beløb.

Det er vigtigt at huske på, at det er dit låneforløb, og derfor skal du også selv finde ud af, hvad der fungerer bedst for dig.

Hos VIVUS synes vi egentlig bare, at det er vigtigt, du lige skænker tilbagebetalingen en tanke uanset hvem du låner hos. Men det behøver ikke være lige på dagen, hvor du låner hurtige penge. Der skal du egentlig bare glæde dig over dit nye TV, rejse eller noget helt tredje, som du bruger lånet på!

Og så lige for at opsummere…

Hurtige lån kan også betegnes som forbrugslån, hvor man som privat kunde optager et lån eller en kredit gennem en online-låneudbyder. Det er faktisk det, vi tilbyder hos VIVUS.

Man tilbagebetaler inden for en overskuelig fremtid – hurtige lån, herunder også forbrugslån, er altså ikke lån, man kan have særlig længe. Lån penge hurtigt og nemt – betal dem tilbage på samme vis. Så betaler det sig!

Det er en god idé at optage hurtige lån ved akutte behov, og når man ved, at man kommer til at kunne indfri det meget snart. Det er en dårlig idé at optage hurtige lån for at indfri eksisterende gæld andre steder.

Hurtige lån online er en bedre løsning, end SMS-lån da kreditvurderingen er mere grundig end ved SMS-lån. På den måde kan flere få et hurtiglån, og man kan låne mere. Lån penge nemt og sikkert!

Hurtige lån er, på den anden side, en dyrere løsning end banklån. Det skyldes den højere rente. Derfor kan man tale om, at der både er fordele og ulemper forbundet med hurtige lån.

Fordelene ved hurtige lån kan være hurtig udbetaling, at du ikke skal stille sikkerhed for lånet, og så skal du heller ikke fremvise en masse dokumenter for at blive kreditvurderet.

Hos VIVUS har vi blandt andet implementeret brugen af eSKAT til en lynhurtig kreditvurdering. Udover det tilbyder vi straks svar på ansøgning - døgnet rund, året rundt. Derudover får du supereffektiv kundeservice, som er der for at hjælpe. Lån penge hurtigt og nemt!

Er der noget, der er uklart?

support

Hvis der er noget her, du synes kunne være udspecificeret, eller du generelt har spørgsmål til, hvordan hurtige lån eller online-lån fungerer, så er du altid velkommen til at kontakte vores Kundeservice.

Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål om hurtige lån.

Vi kan træffes på telefon: 78 77 20 68 alle hverdage mellem 09.00 - 11.30 og 12.30-16.00 og på mail: info@vivus.dk.

Vil du hellere chatte med os om hurtige lån?

Klik nederst på siden og få udførlige svar om hurtige lån; Vejledning i, hvordan du optager et hurtigt lån online; Rådgivning om, hvordan du håndterer et hurtiglån på en ansvarlig måde og meget mere, end det. Vores kundeservice har hurtig svartid, og vi glæder os til at høre fra dig!

Vælg beløbsstørrelse

12.000
kr.
2.000 kr.
12.000 kr.
2.142
kr.
2.142 kr.
2.142 kr.
Første betalingsdato er om 34 dage
1 april 2021
Månedlig betaling
Dette er din faste månedlige betaling, som både dækker over renter og nedskrivning af lånebeløbet.
2.142 kr.
Samlede kreditomkostninger over 6 måneder
834 kr.

Gennemsnitlige omkostninger pr. måned

139 kr.

Løbetid: 6 mdr.: Samlet kreditbeløb: 12.000 kr. Samlede kreditomkostninger: 834 kr. Samlet tilbagebetalingsbeløb 12.834 kr., Min/maks. månedlig ydelse 2.124 kr. / 2.142 kr., Debitorrente (årlig fast) 22.53 %, ÅOP 24.9 %.

14 dages fortrydelsesret på kreditaftalen. Alder 18+.