Cookies er nødvendige for at få VIVUS.DK til at fungere, så du kan få en god oplevelse. Klik OK for at fjerne beskeden og fortsætte.

Hurtige lån – Hurtig udbetaling

Hurtige lån – hurtig udbetaling

VIVUS tilbyder nogle af Danmarks mest brugerfokuserede hurtige lån online. Hvis du går op i gennemsigtighed, ansvarlig lånepolitik og brugervenlighed, vil vi være din partner, når du skal bruge et lån med hurtigt udbetaling.

Lån penge hurtigt og nemt:

 • Ansøg på 2 minutter
 • Øjeblikkelig godkendelse
 • Modtag pengene med det samme
 • Få 50% rabat på renterne i op til 30 dage som førstegangslåner
 • Betal tilbage, når du vil

Kreditbeløb 6000,- Løbetid 12 mdr. Samlede kreditomk. 7908,- Mdl. maxydelse 1716,- Samlet tilbagebetaling 13908,- ÅOP 816,67% Debitorrente/årligt fast: 243,3%. 14 dages fortrydelsesret på kreditaftalen. Alder 20+.

Hvad er hurtige lån? Ja, det giver næsten sig selv. Hurtige lån er forbrugslån uden sikkerhed, som er hurtigt at optage og giver hurtig udbetaling.

Det går hurtigt med alt: din ansøgning, kreditvurdering, udbetalingen og tilbagebetalingen. Hurtige lån er især velegnede for folk, som står og mangler penge nu og her.

Hurtige lån hos VIVUS er designet til at være fleksible og brugervenlige. Når du optager et hurtigt lån online hos os, får du din egen digitale profil, som du kan styre dit lån fra. Hér kan du foretage delbetalinger eller indfri dit hurtige lån. Har du lånt mindre end 6.000 første gang eller 12.000 andre gange, kan du også forhøje dit lånebeløb. Alt det kan lade sig gøre med et klik. Lån penge hurtigt og nemt!


Hurtigt lån online – Hvad er fordelen ved det?

Med et hurtigt lån online slipper du for lange, besværlige ansøgningsprocesser og ventetid på udbetalingen. Du skal ikke møde et sted og forklare hele din økonomiske situation, eller hvorfor du vil låne penge. Derudover bliver du ikke bedt om at stille noget sikkerhed for dit hurtige lån.

Vores kreditvurdering tager 1 minut, og du får et lån med hurtig udbetaling. Hvis det er første gang, du åbner kredit hos os, får du endda 50% rabat i op til 30 dage og kan låne op til 6000 kr. Anden gang, du ansøger, kan du optage et hurtiglån på op til 12.000 kr.

Hurtiglån – Hvorfor og hvorfor ikke?

Sådan tager du et hurtigt lån

Det kan være smart med hurtige lån, hvis du eksempelvis har fået uforudsete udgifter, der skal betales med det samme, men du ikke har midlerne til det her og nu. Lån penge hurtigt og nemt, og løs problemet. Betingelsen er dog, at du ved, at du kommer til at få de penge om ikke så længe og kan indfri dit lån.

Vi kan alle sammen stå i en situation, hvor det kan være nødvendigt at tage et hurtigt lån online til noget akut – måske bilen skal repareres, eller du får en stor regning hos tandlægen. Lån penge hurtigt og nemt hos VIVUS, når uheldet rammer. I disse tilfælde kan et hurtiglån være en løsning.

Der er dog én situation, hvor vi vil fraråde dig at tage et hurtiglån. Det er, hvis du vil tage et hurtiglån hos VIVUS for at tilbagebetale din gæld andetsteds. Vi vil være din pålidelige partner og vi tager afstand fra det, der fører folk ind i en gældsspiral. Det er en af grundene til, at man kun kan låne mindre beløb hos VIVUS.

Hurtige lån - lær dem at kende

Det er vigtigt, at du sætter dig ind i, hvad det er for en type aftale, du indgår. Vi gør meget ud af at informere om omkostningerne, før du låner penge hos os. Brug vores låneberegner og få et overblik over alle kreditomkostninger, inden du går i gang med din ansøgning om hurtiglån. Undersøg ÅOP. Det forklarer vi i næste afsnit.

Læg et budget for, hvordan du kommer til at tilbagebetale dit hurtige lån. Med et hurtiglån hos VIVUS kan du indfri dit hurtiglån, når du vil. Det kan ske på én gang eller som delbetalinger. Renterne betaler du dog hver måned, uanset dine afdrag.

Haster det? Hvis det er noget, der ikke er akut, overvej da, om det er nødvendigt at tage et hurtiglån. Vi spørger ikke, hvad pengene skal bruges til, men vi anbefaler, at du ikke tager nye hurtige lån for at afbetale på andre lån.

Lær din lånudbyder at kende. Hos VIVUS har vi flere tusinde glade kunder, og det er der gode grunde til. Hvis du vil høre over 3000 kunders erfaringer, kan du finde vores profil på Trustpilot. Læs deres anmeldelser og lån penge hurtigt og nemt!

 • fast

  Få pengene med det samme

  Vi udbetaler til din konto hele døgnet rundt, året rundt, uanset hvilken bank du bruger

 • Vector Smart Object2

  Første gang får du 50% rabat i op til 30 dage

  Kort sagt: Lån op til 6.000 kr. og få halv pris på renten den første måned

 • Fuld kontrol

  Hold let styr på din kreditaftale med din egen VIVUS.DK-profil.

 • Vector Smart Object1

  Få svar på ét minut

  Alt, hvad du behøver, er dit NemID.

Hvorfor er hurtige lån forbundet med høje ÅOP?

Hurtige lån er lån uden sikkerhed. Hvad vil det sige?

Når du låner penge i en bank, giver du banken lov til at tage noget fra dig i tilfælde af, at du ikke kan betale pengene tilbage. Banken har sikkerhed i, eksempelvis, din bil, bolig eller pension. Hvis ikke du afdrager på dit lån, kan de tage noget af det, du ejer og sælge det for at indhente sine penge. Derfor kan banker med ro give dig lavere renter og mindre kreditomkostninger.

Pengeinstitutioner, som giver hurtige lån, har ingen sikkerhed i det, du ejer. De kan ikke tage noget, der er dit, og sælge det. På den anden side skal de også kunne sikre sig, at de udlånte penge bliver indhentet. Derfor har långivere sikkerhed i de højere kreditomkostninger og renter.

Hvis du indfrier dit lån til tiden, kommer den ellers høje ÅOP ikke til at skade din økonomi. Bliver du meget forsinket med tilbagebetalingen, vil ÅOP kompensere dine långivere for den tid, du tilbageholder deres penge. Læs mere om, hvordan du skal tolke ÅOP.

Lån penge hurtigt og nemt – Hvad skal der til?

For at kunne optage et hurtiglån, er der nogle krav, man skal leve op til. Hos os skal du være mindst 20 år gammel for at ansøge om hurtige lån online. Derudover skal du opfylde resten af vores lånekrav:

 • Du er dansk statsborger
 • Du har et NemID
 • Du er ikke registreret i RKI eller Debitor Registret
 • Du har e-mail og et dansk telefonnummer
 • Du har dansk adresse
 • Du har dansk bankkonto

Selvfølgelig skal du overveje, om du har mulighed for at indfri dit hurtige lån inden for en overskuelig fremtid. Som udgangspunkt anbefaler vi hos VIVUS ikke, at du optager hurtige lån hos os, hvis ikke du har mulighed for at betale dem ud inden for tre måneder.

Hvis du har brug for finansiel hjælp over en længere periode, kan det være en idé at optage et banklån. Det tager længere tid at oprette men er også sundere for din økonomi, hvis du er længe om at betale det tilbage.

Lån med hurtig udbetaling - Fordele og ulemper

Lån penge hurtigt, men overvej, at der selvfølgeligt er fordele og ulemper ved hurtige lån. Derfor er det vigtigt, at du gør dig nogle grundige overvejelser, før du bevæger dig ud på det private lånemarked.

Alle kan selvfølgelig havne i en situation, hvor man akut har brug for, eksempelvis, en håndværker eller en tandlæge. Lån penge hurtigt og nemt, hvis du ikke har luft i økonomien til det, der skal betales her og nu. Overvej dog følgende inden du låner.

Fordele:Ulemper:
Hurtig udbetalingRelativt kort løbetid
Kan dække et akut, uforudset behovKortfristet løsning
Du skal ikke stille sikkerhed for lånetHøjere rente end ved et banklån
Nem og hurtig ansøgningsprocesKræver overvejelser i forhold til behovet

Man skal selvfølgelig tænke over, hvilken type lån, der matcher ens behov. Man skal også tænke over, om det er nok at låne et relativt lavt beløb, som det tit er ved hurtiglån. Derfor egner de sig selvfølgelig heller ikke til større køb som biler, bolig osv.

Hvad er prisen på et hurtiglån?

Priserne kan variere fra låneudbyder til låneudbyder. Det er derfor vigtigt at kigge på ÅOP samt det præcise beløb, du skal betale tilbage for dit hurtiglån.

Vi er meget konkurrencedygtige og har et særligt stærkt tilbud til førstegangslånere: Hos VIVUS får du en 50% rabat på renterne den første måned. Lån penge hurtigt og nemt – og til halv pris, hvis du indfrier dit hurtige lån på en måned.

Er det ikke muligt for dig, betaler du i stedet månedlige renter for det beløb, du har lånt. Jo lavere et beløb du har lånt, jo lavere er rentebetalingen.

Låner du eksempelvis 4000 kr., har du en rentebetaling på 800 kr. Til sammenligning er rentebetalingen 1200 kr., hvis du har lånt 6000 kr.


Hvem kan optage hurtiglån


Og så lige for at opsummere…

Hurtige lån kan også betegnes som forbrugslån, hvor man som privat kunde optager et lån eller en kredit gennem en online-låneudbyder.

Man tilbagebetaler inden for en overskuelig fremtid – hurtige lån er altså ikke lån, man kan have særlig længe. Lån penge hurtigt og nemt – betal dem tilbage på samme vis. Så betaler det sig.

Det er en god idé at optage hurtige lån ved akutte behov, og når man ved, at man kommer til at kunne indfri det meget snart. Det er en dårlig idé at optage hurtige lån for at indfri eksisterende gæld andre steder.

Hurtige lån online er en bedre løsning, end SMS-lån da kreditvurderingen er mere grundig end ved SMS-lån. På den måde kan flere få et hurtiglån, og man kan låne mere. Lån penge hurtigt og nemt!

Hurtige lån er, på den anden side, en dyrere løsning end banklån. Det skyldes den højere rente. Derfor kan man tale om, at der både er fordele og ulemper forbundet med hurtige lån.

Fordelene ved hurtige lån kan være hurtig udbetaling, at du ikke skal stille sikkerhed for lånet, og så skal du heller ikke fremvise en masse dokumenter for at blive kreditvurderet.

Hos VIVUS har vi blandt andet implementeret brugen af eSKAT til en lynhurtig kreditvurdering. Udover det tilbyder vi pengene med det samme - døgnet rund, året rundt. Du får 50% rabat på renterne i op til 30 dage ved dit første hurtiglån og fuld fleksibilitet, når du skal betale tilbage. Derudover får du supereffektiv kundeservice, som altid er der for at hjælpe. Lån penge hurtigt og nemt!

Er der noget, der er uklart?

support

Hvis der er noget her, du synes kunne være udspecificeret, eller du generelt har spørgsmål til, hvordan hurtige lån eller online-lån fungerer, så er du altid velkommen til at kontakte vores Kundeservice.

Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål om hurtige lån.

Vi kan træffes på telefon: 78 77 20 68 alle hverdage mellem 08.00 - 16.00 og på mail: info@vivus.dk.

Vil du hellere chatte med os om hurtige lån?

Klik nederst på siden og få udførlige svar om hurtige lån; Vejledning i, hvordan du optager et hurtigt lån online; Rådgivning om, hvordan du håndterer et hurtiglån på en ansvarlig måde og meget mere, end det. Vores kundeservice har gennemsnitlig svartid på 12 sekunder, og vi glæder os til at høre fra dig!

6000
kr.
100 kr.
12.000 kr.
Første betalingsdato d.
Du har 30 dage til din næste betaling
2.
Maj 2020
Vælg ny dato
Ny kunde
Eksisterende kunde
Første rentebetaling
Du skal betale dette beløb i rente på din første betalingsdato, hvis du ikke indfrier kreditten
50% rabat i 30 dage som ny kunde
1.200 kr.
600 kr.
Rentebetaling efter første betalingsdato
Denne betaling falder 30 dage efter din første betalingsdato
1.200 kr.
Fuld tilbagebetaling
Det fulde beløb, som du skal betale, hvis du indfrier kreditten på din første betalingsdato
med din 50% rabat som ny kunde
7.200 kr.
6.600 kr.

Kreditaftalen har ingen fast løbetid

Priseksempel ved 12 måneders afvikling
Eksemplet er udregnet ud fra det nye lånebeløb og fra 12 lige store månedlige betalinger af hovedstolen
Samlet kreditbeløb6.000 kr.,Samlede kreditomkostninger7.908,34 kr.,Samlede tilbagebetalingsbeløb13.908,34 kr.,Min/max månedlig ydelse601,39 kr. / 1.716,67 kr.,Debitorrente (årlig fast)243,3 %,ÅOP816,67 %