Hvilket lån skal jeg vælge?

Information om alle typer af lån og kreditter

Er det svært at orientere dig i låneverdenen? Brug vores resurser hos VIVUS, og bliv klogere på alle de forskellige lån og kreditter, der findes. Så kan du selv tage stilling til, hvilket lån der er bedst for dig.

Her har vi samlet en masse nyttig viden – Klik på de forskellige lån på vores liste længere nede på siden, og bliv klogere!

Forbrugslån hos VIVUS – Ekstra kort fortalt

Et lån hos VIVUS er et online forbrugslån med månedlige betalinger – og du kan optage det, uden at du skal stille sikkerhed. Du kan låne mellem 13000 – 75000,- og betale tilbage på en fleksibel måde.

Når du optager et lån hos VIVUS, får du en online brugerprofil, hvorfra du kan administrere dit lån med få klik.

Du kan ansøge om vores lån online på 2 minutter. Kreditvurderingen og godkendelse tager 30 sekunder. Læs mere om VIVUS lån blandt vores spørgsmål og svar.

Hvilket lån skal man vælge?

Alt om andre lån og kreditter

Her har vi samlet en række nyttige links til information om forskellige lån og kreditter.

Klik på de lån, der er relevante for dig, og bliv klogere på hver lånetype. Så kan du selv tage stilling til, hvilket lån du skal vælge.

Vil du finde ud af, hvilket lån der er bedst? Så skal du bruge information om økonomiske begreber. Find dem længere nede på siden.

Kategorier af lån

Lån bliver delt op i mange kategorier. Der findes offentlige lån, erhvervslån og private lån; lån med og uden sikkerhed og meget mere. Her har vi samlet information om nogle af de vigtigste lånkategorier til dig, der vil låne som privatperson.

Typer af lån

Sidder du med spørgsmålet ”Hvilket lån skal jeg vælge”? Det nemme svar er: Vælg det lån, der faktisk findes.

Lød det mærkeligt? Ja, det er der også en grund til. Pointen er, at der findes flere navne til forskellige lån, end der findes lån. Forvirrende? Vi løser det!

Her finder du information om forskellige lån og kreditter: Både dem, der findes her og nu, dem, der er udgået, og dem, der aldrig har eksisteret, selvom folk har opfundet navne til dem.

Bliv klogere på de forskellige lån, og få besvaret spørgsmålet ”Hvilket lån skal jeg vælge?” her:

Kviklån

Lån penge

SMS-lån

Rentefri lån

Minilån

Mobillån

Mikrolån

Forbrugslån

Online lån

Hurtiglån

Forbrugslånsberegner

Kassekredit

Privatlån

Kredit

Små lån

Begreber omkring lån

Lær at finde svar på ''Hvilket lån er bedst?''

I låneverdenen er der mange begreber, der er svære at forstå. Men det skal man for at kunne finde ud af, hvilket lån, der er bedst for én.

Uden at forstå ÅOP og renter kan man eksempelvis ikke sammenligne lån og vurdere, hvilket lån er bedst.

Her har vi samlet information om de vigtigste begreber og forklaret dem nemt. Det er slet ikke så svært!

Klik på de relevante begreber, og kom i gang med at lære om, hvilket lån er bedst.

Vi opdaterer listen løbende.

Anden nyttig viden om privatfinans

Har du besvaret spørgsmålet ”Hvilket lån skal jeg vælge?”. Og måske også optaget et lån? Så er der stadig meget, du kan lære om privatfinans, sund økonomi, og hvordan du håndterer din gæld.

Gå på opdagelse i blog og andre links. Her finder du information, inspiration og løsninger til konkrete økonomiske situationer, der opstår i din hverdag.

Små, hurtige lån: Alle dine muligheder for mindre lån. Står du og mangler penge i slutningen af måneden? Eller lige det sidste lille beløb, så du kan købe noget større? Læs her.

10 gode råd til din økonomi kan hjælpe dig med at og holde bedres styr på den. VIVUS har samlet mange gode råd til, hvordan du budgetterer nemt, hvordan du sparer penge, og hvad der kan hjælpe med at holde din økonomi i balance.

Lån til bestemte situationer

Den situation du er i, kan have stor indflydelse på, hvor meget du kan låne. Alt efter, hvilken situation du er i, er der desuden en række ting, du skal holde øje med, som du alt sammen kan finde her på vores side om lån til bestemte situationer. Du kan også få massere god inspiration på vores blog.

Lån til specifikke køb

Vi lader det være helt op til dig, hvad du låner penge til. Hvis du står og mangler penge til helt specifikke behov, har vi samlet en masse information, som måske er relevant for dig at læse, i forhold til lige præcis det, du overvejer at låne penge til.

Du kan her læse eksempler på, hvad vores forbrugslån med fordel kan benyttes til – kun fantasien sætter grænser.

Vi anbefaler dog ikke, at du benytter vores lån til at afbetale på eksisterende gæld eller som langsigtet løsning på økonomiske problemer.

Økonomiske begreber

Vi gør alt, hvad vi kan, for at benytte så få komplicerede økonomiske begreber som muligt. Vi forsøger at holde vores produkt så simpelt, forståeligt og nede på jorden som muligt for din skyld.

Hvis du alligevel er nysgerrig efter at vide mere om særlige økonomiske begreber eller deres påvirkning og relation til vores lån, kan du læse om fx hovedstol, debitorrente eller renteberegning.

Har du spørgsmål?

Sidder du stadig med spørgsmålet; hvilket lån skal jeg vælge? Eller hvilket lån er bedst?

Kontakt os – vi glæder os til at hjælpe dig! Uanset om du er VIVUS kunde eller ej, er vi klar til at gøre låneverdenen mere gennemsigtig og overskuelig for dig.

Tøv ikke – vælg en af kontaktmulighederne i bunden af siden!