Kassekredit

Overvejer du at tage et lån eller en kassekredit? Lad os gøre det mere overskueligt, så du kan vælge det, der passer dig bedst.

Hvad er en kassekredit?

En kassekredit er nok den form for lån, som er mest udbredt i Danmark. Næsten alle har en kassekredit tilknyttet mindst et af deres kort, og det er med god grund.

En af grundene til, at kassekreditterne bl.a. er særligt populære, skyldes, at folk ser dem som værende billige og meget let tilgængelige. Dette er ligeledes tilfældet for det forbrugslån, du kan tage hos VIVUS

Som bekendt har et kært barn mange navne, og det gælder bestemt også for kassekredit. Kassekredit bruges nemlig tit som et slags lån til forbrug, fuldstændig som et forbrugslån, hurtiglån, online lån m.fl.

Der er masser af muligheder for billig kassekredit, hvilket du kan læse meget mere om her.

Til forskel fra et lån har en kassekredit ikke en fast løbetid, men kan derimod indfries til enhver tid. Hvis du lige pludselig får nye penge mellem hænderne, kan du bare indbetale det på din kredit, og så er din gæld betalt.

Det gør det nemt for dig, hvis du har overvejelser omkring rente på kassekredit eller andet som gør, at du gerne vil betale din kassekredit.

Vores forbrugslån har en månedlig omkostning.

Lån og kassekredit – hvad er forskellen?

Hvis du optager et lån uden sikkerhed, får du pengene overført til din konto og kan bruge dem, som du vil. I modsætning til et typisk kassekredit-lån, betyder det, at du oftest betaler renter fra hele det lånte beløb.

Der findes kortfristede, mellemlange og langfristede lån, og du skal indfri dit lån inden fristen udløber.

Med kreditter er det mere fleksibelt. I modsætning til de typiske lån, er kassekredit et lån, man optager, når man vil have det i en længere tid og ikke nødvendigvis bruge det hele på én gang.

Kassekredit – lån til en længere periode

En traditionel kassekredit kan forstås som de ekstra penge, du har i kassen, som du altid kan hæve og altid kan indsætte. Du optager en kassekredit med den tanke om at kunne bruge pengene løbende og fleksibelt.

Du kan også lade være med at bruge dem, når der ikke er behov, så du bare har noget ”backup” i kassen, der giver dig ekstra tryghed.

Får du uforudsete udgifter, bliver de dækket af dit kassekredit-lån. Har du fået ekstra indtægter, kan du sætte pengene ind igen. På den måde holder du din økonomi i balance uden de store udsving.

I forhold til lån kan kassekredit være lidt dyrere. Det kommer an på, hvor meget af den du bruger. Typisk, når man har et kassekredit-lån, betaler man renter fra det beløb, man har brugt, hvorimod når man har et lån, så betaler man for hele lånebeløbet. Det kan nogle gange også ske med kreditter – man undersøger lånevilkår hos hver enkelte kreditgiver.

Alt i alt kan både lån og kassekredit være gode løsninger, hvis du vælger det rigtige til den rigtige situation.

Kassekredit vs. Realkreditlån

Hvad er forskellen mellem kassekredit og realkreditlån?

Kassekredit er, som vi har lært nu, primært et lån til forbrug. Kassekredit kan både tilbydes af en bank og af finansieringsvirksomheder på nettet, som minder om VIVUS.

En kassekredit fungerer på den måde, at du søger om et mindre beløb, og alt afhængig af, hvem du vælger at have kredit hos, vil du have pengene inden for kort tid.

Hos VIVUS får du svar på din ansøgning med det samme.

Kassekredit bruges som sagt typisk til ting, der hører under kategorien forbrug. Det kan for eksempel anvendes, hvis du har fået en uforudset regning, er presset pengemæssigt sidst på måneden eller noget helt tredje.

Realkreditlån er baseret på obligationer. Det vil sige, at det der afgør, hvad det koster at låne, er udbud og efterspørgsel på de finansielle markeder. Dermed er en obligation et gældsbevis, hvor der nøje er aftalt vilkår for, hvordan lånet tilbagebetales.

Pengene er altså ikke til fri afbenyttelse. Et realkreditlån bruges typisk, hvis man skal købe bolig eller til finansiering af byggeprojekter. For eksempel udsteder realkreditselskabet obligationer på dine vegne og sælger dem på de finansielle markeder, når du finansierer din bolig med et realkreditlån.

De penge, de så indtjener, modtager du, hvilket selvfølgelig modregnes af diverse omkostninger til realkreditselskabet og staten.

Kassekredit når du har brug for det

Når du låner noget ud, sker det mod en forventning om at få det lånte tilbage igen på et senere tidspunkt.

Det er det samme for kredit, hvor det lånte selvfølgelig er penge, og hvor tidsbegrænsningen løber over en længere periode.

Når du låner hos VIVUS, skal du ikke stille sikkerhed for dit lån, fordi vi ønsker at give dig en god låneoplevelse – hver gang.

Vores internetbaserede ansøgningsproces vurderer dig ved hjælp af de oplysninger, vi får, når du logger ind med NemID. Det er en proces, som er ret hurtig, og du kan allerede få svar på din ansøgning inden for få minutter.

Din sikkerhed er en topprioritet for os, og derfor benytter vi os af en SSL-krypteret forbindelse. Det betyder, at dine data selvfølgelig er topsikret mod manipulation fra uautoriserede tredjeparter.

Få en hurtig kredit – slut med at vente

Som sagt tilbyder VIVUS ikke en kredit. Men vores lån er et af de bedste på markedet. En af grundene er, at vi tilbyder en hurtigere ansøgningsproces og godkendelsesproces end eksempelvis banken. Men vores lån er også meget gennemskuelige, hvilket ikke altid er tilfældet hos andre på markedet.

Det gør det nemt og hurtigt for dig, når du er interesseret i at optage et billigt lån et godt alternativ til en kassekredit.

Ansøgningsprocessen i banken tager typisk flere uger, hvor man skal begrunde, hvad pengene skal bruges til, fremvise en masse dokumenter og have kontakt frem og tilbage. Hos VIVUS tager ansøgningsprocessen hos os kun to minutter. Derfor er lånet hurtig at få og ideelt til situationer, hvor behovet er der her og nu.

Vores lån er et godt alternativ, hvis du står og mangler penge. Har du for eksempel fået en ubehagelig stor regning ved tandlægen, stjålet din cykel eller noget helt tredje, så kan svaret ligge her. Ansøgningsprocessen hos os er hurtig, og du vil modtage svar på din ansøgning med det samme.

Udbyder VIVUS kassekredit?

Vores lån ligner på nogle måder en kassekredit, men det er det ikke. Vores lån er nemlig et forbrugslån med en løbetid på 6 måneder på de små beløb: Lån fra 2000,- op til 12000,-. Løbetiden er længere på vores høje beløb: Lån fra 13000,- op til 75000,-

Det, der adskiller vores lån fra mange andre, er, at vi tilbyder dig et hurtigt online lån, så du ikke skal stå i banken og redegøre for de få penge, du har brug for at låne.

Det er mere komfortabelt og nemt for dig at ansøge online, hvis du eksempelvis er på ferie og mangler de sidste penge for at gøre oplevelsen helt suveræn. Det kræver nemlig bare internet og NemID, så kan du søge.

Vi har desuden en låneberegner på vores side, som er skabt for at gøre ansøgningen så gennemsigtig for dig som muligt. Vi ønsker nemlig ikke at give dig nogle ubehagelige overraskelser, når du skal tilbagebetale.

Der vil derfor ikke være nogen skjulte gebyrer eller afgifter ved låneaftalen. For os er det nemlig vigtigt, at du har en god oplevelse under hele processen. Du kan til enhver tid tjekke din status via din VIVUS-profil. På den måde har du konstant overblik over, hvor meget du skal betale.

Når du ønsker at optage en kredit, skal du typisk betale en rente for overhovedet at få stillet din kassekredit til rådighed. Renten udgør en procentdel af kredittens samlede værdi, men har kreditten mere end én rentetilskrivning, skal der også betales renters rente.

Betegnelsen kassekredit bruges ofte i banken, hvilket er en låntype, som gives mod stillet sikkerhed. Men den del har vi dækket nu.

Hvis du også synes, at det er for besværligt at holde styr på renteudgifter og andre uoverskuelige udgifter i forbindelse med at optage en kredit, kan du med fordel låne hos os. Når du optager en låneaftale hos os, kan du låne små beløb fra 2000,- op til 12000,- eller høje beløb med lån fra 13000,- op til 75000,-

Med vores låneberegner er det enkelt og hurtigt at beregne udgiften på din låneaftale. På den måde slipper du for at hive lommeregneren frem og lave komplicerede regnestykker, og du har hele tiden fuldt overblik over alle lånets omkostninger.

Vi tilbyder dig altså:

  • Lån fra 2000,- op til 12000,- eller lån fra 13000,- op til 75000,-
  • Top score på Trustpilot
  • Ansøg på under 2 minutter
  • Nem og hurtig måde at låne penge på

Har du spørgsmål til kredit?

Sidder du tilbage med ubesvarede spørgsmål omkring kreditter generelt, skal du ikke tøve med at kontakte vores kundeservice. De sidder klar til at besvare dine spørgsmål på telefon 78 77 20 68 alle hverdage fra 09.00 – 11.30 og 12.30 – 16.00.

Foretrækker du at skrive til os i stedet, kan du sende os en mail på info@vivus.dk eller benytte dig af chatfunktionen her på siden.