Cookies er nødvendige for at få VIVUS.DK til at fungere, så du kan få en god oplevelse. Klik OK for at fjerne beskeden og fortsætte.

Hurtig kredit | Få en hurtig kassekredit på VIVUS.DK »

Hvad er en kassekredit?

Kreditlån

En kassekredit er nok den form for lån, som er mest udbredt i Danmark. Næsten alle har en kassekredit tilknyttet mindst et af deres kort, og det er med god grund. En af grundene til, at kassekreditterne bl.a. er særligt populære skyldes, at folk ser dem som værende billige og meget let tilgængelige. Det er netop sådan en type billig kassekredit, du kan tage hos VIVUS.

Som bekendt har kært barn har mange navne, og det gælder bestemt også for kassekredit. Kassekredit bruges nemlig tit som et slags lån til forbrug, fuldstændig som et forbrugslån, hurtiglån, online lån m.fl. Der er masser af muligheder for billig kassekredit, hvilket du kan læse meget mere om her.

Til forskel fra et lån har en kassekredit ikke en fast løbetid, men kan derimod indfries til enhver tid. Hvis du lige pludselig får nye penge mellem hænderne, kan du bare indbetale det på din kredit, og så er din gæld betalt. Det gør det nemt for dig, hvis du har overvejelser omkring rente på kassekredit eller andet som gør, at du gerne vil betale din kassekredit. Det er også tilfældet hos VIVUS.DK, som minder om en kassekredit, hvor vores kredit uden fast løbetid har en månedlig omkostning, men hvor du helt selv bestemmer, hvor længe du kunne tænke dig at have kreditten.

Hvad koster en kassekredit?

Det kan være, at du har stillet dig selv spørgsmålet: ”Hvad koster en kassekredit?”. Svaret er, at det varierer fra låner til låner, da det kommer an på dit lånebeløb. Hos VIVUS tilbyder vi dig den mulighed, at du som førstegangslåner kan låne op til 6.000 kroner med 50% på renten i op til 30 dage for nye kunder. Det gør det nemt for dig, hvis du gerne vil have en billig kassekredit eller har gjort dig overvejelser omkring kassekredit lån.

I banken betyder en kassekredit, at du har et ekstra beløb til rådighed på din konto, som du kan bruge, altså mod betaling af en rente. Sådan en kredit er uden fast månedlig ydelse og ingen fast løbetid. Der er altså normalvis ikke et bestemt tidspunkt, du SKAL have betalt din kredit, og du betaler ikke for at have kreditten stående på et fast, bestemt tidspunkt. Hos VIVUS.DK er en kredit en mulighed, som du kan bruge, som du vil. Det er en kredit, som tilbyder, at du kan få pengene i hånden nu, og tilbagebetale dem på det tidspunkt, der passer dig bedst.

Derudover er det ikke et lån, som er låst til noget bestemt, som hvis du eksempelvis opretter et lån til enten et hus eller bil, hvor banken typisk tager pant i den købte vare.

Hvis du mangler et lån til forbrug, det kunne for eksempel være møbler og ferie, kan forbrugslån være et optimalt valg. Her vil låneudbyderne heller ikke blande sig i, hvad du køber for de lånte penge. På den måde kan du frit bruge pengene, du låner, til det du har lyst til. Det gælder selvfølgelig også kassekreditten.

Kassekredit vs. Realkreditlån

Hvad er forskellen mellem kassekredit og realkreditlån?

Kassekredit er, som vi har lært nu, primært et lån til forbrug. Kassekredit kan både tilbydes af en bank og af finansieringsvirksomheder på nettet, som fx VIVUS.DK. En kassekredit fungerer på den måde, at du søger om et mindre beløb, og alt afhængig af, hvem du vælger at have kredit hos, vil du have pengene inden for kort tid. Hos VIVUS.DK får du pengene udbetalt med det samme.

Kassekredit bruges som sagt typisk til ting, der hører under kategorien forbrug. Det kan for eksempel anvendes, hvis du har fået en uforudset regning, er presset pengemæssigt sidst på måneden eller noget helt tredje. Realkreditlån er baseret på obligationer. Det vil sige, at det der afgør, hvad det koster at låne, er udbud og efterspørgsel på de finansielle markeder. Dermed er en obligation et gældsbevis, hvor der nøje er aftalt vilkår for, hvordan lånet tilbagebetales. Pengene er altså ikke til fri afbenyttelse. Et realkreditlån bruges typisk hvis man skal købe af bolig eller til finansiering af byggeprojekter. For eksempel udsteder realkreditselskabet obligationer på dine vegne og sælger dem på de finansielle markeder, når du finansierer din bolig med et realkreditlån. De penge, de så indtjener, modtager du, hvilket selvfølgelig modregnes af diverse omkostninger til realkreditselskabet og staten.

Kassekredit når du har brug for det

Kreditlån

Når du låner noget ud, sker det mod en forventning om at få det lånte tilbage igen på et senere tidspunkt. Det er det samme for kredit, hvor det lånte selvfølgelig er penge, og hvor tidsbegrænsningen løber over en længere periode.

Når du låner hos os, skal du ikke stille sikkerhed for din kredit, da vi kun udbyder relativt små lånebeløb. Vores internetbaserede ansøgningsproces vurderer dig ved hjælp af de oplysninger, vi får, når du logger ind med NemID. Det er en proces, som er ret hurtig, og du kan allerede få svar på din ansøgning inden for få minutter. Hvis du bliver godkendt, får du pengene på din konto med det samme. Sådan er det hver dag, alle dage, hele året rundt. Derfor får du med en kredit hos os en lånemulighed, til når du har brug for det. Vi sikrer dig altid, at kassekreditten bliver hurtigt udbetalt, og du derfor har pengene kort tid efter godkendelsen af din ansøgning.

Din sikkerhed er en topprioritet for os, og derfor benytter vi os af en SSL-krypteret forbindelse, hvilket betyder, at dine data selvfølgelig er topsikret mod manipulation fra uautoriserede tredjeparter.

En hurtig kredit

Vores kredit er en af de bedste på markedet. En af grundene er, at vi tilbyder en hurtigere ansøgningsproces og godkendelsesproces end eksempelvis banken, og at vores kredit er meget gennemskuelig, hvilket ikke altid er tilfældet hos andre på markedet. Det gør det nemt og hurtigt for dig, når du er interesseret i at optage en billig kassekredit eller har gjort dig overvejelser omkring, hvorvidt en kassekredit nu engang er det rigtige valg for dig.

Ansøgningsprocessen i banken tager typisk flere uger, hvor man skal begrunde, hvad pengene skal bruges til, fremvise en masse dokumenter og have kontakt frem og tilbage. Hos VIVUS.DK tager ansøgningsprocessen hos os kun to minutter. Derfor er kreditten hurtig at få og ideelt til situationer, hvor behovet er her og nu.

Vores kredit er et godt alternativ, hvis du står og mangler penge. Har du for eksempel fået en ubehagelig stor regning ved tandlægen, stjålet din cykel eller noget helt tredje, så kan svaret ligge her. Ansøgningsprocessen hos os er hurtig, og du vil hos os have pengene til rådighed på din konto med det samme.

Udbyder VIVUS.DK kassekredit?

Vores kredit ligner på mange måder en kassekredit. Vores kredit er nemlig en kredit uden fast løbetid, hvor du som førstegangslåner kan låne op til 6.000 kroner med 50% på renten i op til 30 dage for nye kunder.

Det, der adskiller vores kredit fra mange andre, er, at vi tilbyder et lavere lånebeløb. Vi giver dig en hurtig online kredit, så du ikke skal stå i banken og redegøre for de få penge, du har brug for at låne. Det er mere komfortabelt og nemt for dig at ansøge online, hvis du eksempelvis er på ferie og mangler de sidste penge for at gøre oplevelsen helt suveræn. Det kræver nemlig bare internet og NemID, så kan du søge.

Vi har desuden en kreditberegner på vores side, som er skabt for at gøre ansøgningen så gennemsigtig for dig som muligt. Vi ønsker nemlig ikke at give dig nogen ubehagelige overraskelser, når du skal tilbagebetale. Der vil derfor ikke være nogen skjulte gebyrer eller afgifter ved kreditten. For os er det nemlig vigtigt, at du har en god oplevelse under hele processen. Du kan til enhver tid tjekke din status via din VIVUS-profil. På den måde har du konstant overblik over, hvor meget du skal betale.

Når du ønsker at optage en kredit, skal du typisk betale en rente for overhovedet at få stillet din kassekredit til rådighed. Renten udgør en procentdel af kredittens samlede værdi, men har kreditten mere end én rentetilskrivning, skal der også betales renters rente. Betegnelsen kassekredit bruges ofte i banken, hvilket er lån, som gives mod stillet sikkerhed. Men den del har vi dækket nu.

Hvis du også synes, at det er for besværligt at holde styr på renteudgifter og andre overskuelige udgifter i forbindelse med at optage en kredit, kan du med fordel låne hos os. Hvis det er første gang, du optager en kredit hos os, kan du låne op til 6.000 kr. og får tilmed 50 % rabat på renten i op til 30 dage.

Med vores låneberegner er det enkelt og hurtigt at beregne udgiften på din kredit. På den måde slipper du for at hive lommeregneren frem og lave komplicerede regnestykker, og du har hele tiden fuldt overblik over alle kredittens omkostninger.

Vi tilbyder dig altså:

  • Lån 6.000 kr. med 50 % rabat i op til 30 dage
  • 5-stjernet profil på Trustpilot
  • Ansøg på under 2 minutter
  • Modtag pengene inden for kort tid
  • Nem og hurtig måde at låne penge på

Kreditbeløb 6000,- Løbetid 12 mdr. Samlede kreditomk. 7908,- Mdl. maxydelse 1716,- Samlet tilbagebetaling 13908,- ÅOP 816,67% Debitorrente/årligt fast: 243,3%. 14 dages fortrydelsesret på kreditaftalen. Alder 20+.

Har du spørgsmål til din kredit?

Sidder du tilbage med ubesvarede spørgsmål omkring kreditten eller kreditter generelt, skal du ikke tøve med at kontakte vores kundeservice. De sidder klar til at besvare dine spørgsmål på telefon 78 77 20 68 alle hverdage fra 08.00 til 16.00.

Foretrækker du at skrive til os i stedet, kan du sende os en mail på info@vivus.dk eller benytte dig af chatfunktionen her på siden.

6000
kr.
100 kr.
12.000 kr.
Første betalingsdato d.
Du har 30 dage til din næste betaling
2.
Maj 2020
Vælg ny dato
Ny kunde
Eksisterende kunde
Første rentebetaling
Du skal betale dette beløb i rente på din første betalingsdato, hvis du ikke indfrier kreditten
50% rabat i 30 dage som ny kunde
1.200 kr.
600 kr.
Rentebetaling efter første betalingsdato
Denne betaling falder 30 dage efter din første betalingsdato
1.200 kr.
Fuld tilbagebetaling
Det fulde beløb, som du skal betale, hvis du indfrier kreditten på din første betalingsdato
med din 50% rabat som ny kunde
7.200 kr.
6.600 kr.

Kreditaftalen har ingen fast løbetid

Priseksempel ved 12 måneders afvikling
Eksemplet er udregnet ud fra det nye lånebeløb og fra 12 lige store månedlige betalinger af hovedstolen
Samlet kreditbeløb6.000 kr.,Samlede kreditomkostninger7.908,34 kr.,Samlede tilbagebetalingsbeløb13.908,34 kr.,Min/max månedlig ydelse601,39 kr. / 1.716,67 kr.,Debitorrente (årlig fast)243,3 %,ÅOP816,67 %