Kviklån – nemt og hurtigt

Hvad er et kviklån?

Kort fortalt, så er et kviklån et forbrugslån, hvor man undgår lange processer. Det hele går ’kvikt’, og tiden fra ansøgning til udbetaling er kort. Derfor kaldes kviklån også for hurtiglån.

Så hurtigt går det hos VIVUS:

 • Ansøgning – 2 minutter
 • Kreditvurdering – 1 minut
 • Svar på ansøgning – med det samme
 • Høj kundeservice

Normalt er låneprocesser meget lange og omfatter en stor mængde papirarbejde. Derfor vælger mange et kviklån, når de har brug for penge lige nu og her.

Her bliver der nemlig ikke brugt tid på at gennemgå hele din økonomi, og du behøver ikke stille nogen sikkerhed for at få et kviklån. Udover en nem ansøgningsproces, får man ofte også pengene hurtigt udbetalt, selvom selv de billigste kviklån nu tager 48 timer at få.

Hos VIVUS har vi udviklet et hurtig lån med ansvarlig kreditpolitik i højsædet. På den måde kan du stadig få pengene udbetalt og samtidig passe godt på din økonomi.

Vi anbefaler dog, at du bruger længere tid på at sætte dig ind i kviklån, renter og lånevilkår. Hos VIVUS har vi nemlig grænser for, hvor meget man kan låne.

Læs videre og bliv klogere på vores lån samt hvordan du finder de billigste kviklån.

Spar penge med de billigste kviklån

Leder du efter det billigste kviklån på markedet? Eller står du nærmere i en situation, hvor det ikke nødvendigvis er det billigste kviklån, der også vil være det bedste kviklån for dig?

Når det kommer til valg af kviklån, afhænger det utrolig meget af din livssituation samt behov. Det bedste kviklån kan derfor være meget forskelligt fra person til person – alt efter, hvor du er og hvad du ønsker.

Skal du købe bolig, handler det typisk om banklån og realkredit. Men skal du udføre nogle små forbedringer i din bolig, kan det være, at du skal finde det billigste kviklån til det. De bedste kviklån er dem, der matcher dit budget og dine behov.

Alle forbrugslån er meget forskellige, inklusivt hurtiglån og hurtigkreditter. De billigste kviklån er dog ikke svære at finde, hvis du kender fremgangsmåden.

Læs vores guide til de billigste lån længere nede på siden og lær, hvordan du finder dem på 3 trin.

Hvad skal man være opmærksom på ved et kviklån?

Det kan være svært at vide, hvornår et lånetilbud er godt. Selv det billigste kviklån kan pludseligt vise sig at blive for dyrt, hvis du har overset nogle lånevilkår.

Her har du nogle faktorer, som du bør være opmærksom på, før du optager et lån:

 • Lånets fulde pris med renter
 • Hvornår lånet skal være betalt tilbage
 • Hvor mange penge du har brug for

Mange finder det svært at forstå de mange økonomiske begreber, tal og regnestykker, der er forbundet med selv de mest enkle og billigste kviklån.

Det kan derfor være en god hjælp at tale med nogen man kender og som har prøvet det før – eller tage direkte kontakt til lånudbyderfirmaet, før du beslutter dig.

Heldigvis har de fleste lånudbydere rigtig god kundeservice. Hvis der er noget, man er i tvivl om eller ikke helt forstår, kan man altid kontakte långiveren på forhånd og stille alle de spørgsmål, man måtte have.

Hos VIVUS går vi meget op i din tryghed og tilfredshed, og derfor står vi også altid til rådighed, hvis du står og mangler rådgivning eller svar på noget.

Hvilke krav skal jeg opfylde for at kunne optage et kviklån?

For at kunne optage et kviklån skal du som udgangspunkt opfylde 7 krav, der har mest at gøre med din tilknytning til Danmark. Tjek dem, før du går i gang med din låneansøgning.

For at kunne ansøge om lån skal du:

 • Være registreret i Dansk Folkeregister og have en adresse i Danmark
 • Ikke benytte dig af adressebeskyttelse – dit navn og adresse må ikke være hemmelige
 • Have et dansk telefonnummer
 • Have en bankkonto hos én af de danske banker
 • Være minimum 18 år gammel
 • Have et NemID

Du må ikke være registreret i RKI (Experian) eller Debitor Registret, hvis du vil optage et hurtigt lån.

Kviklån hos VIVUS

Hos VIVUS tilbyder vi et alternativ til kviklån – nemlig et forbrugslån.

Det, mener vi, er det bedste alternativ til kviklån, der findes: Du behøver nemlig ikke nødvendigvis at vente i 48 timer på at få svar på din ansøgning. Vi svarer nemlig med det samme.

Vi inviterer folk til at blive hos os, så vi bliver brugt hver gang, du står og mangler en økonomisk, hjælpende hånd til noget, der er vigtigt for dig.

Vi tilbyder:

 • Økonomisk hjælp
 • En stærk profil på TrustPilot
 • En ansøgningsproces på under 2 minutter
 • Svar med det samme
 • Bedste lån med dig i centrum

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du opfylder kravene for at optage et lån hos os, kan du lære mere om vores lånevilkår her.

Kviklån, renter og gennemsigtighed

Hos VIVUS stræber vi efter fuld gennemsigtighed igennem hele vores låneproces. Det betyder, at vi gerne vil være åbne og ærlige, så det bliver nemt for dig.

Kviklånsbranchen har generelt fået stor kritik på grund af branchens manglende gennemsigtighed.

Vi forsøger at skille os ud fra det typiske hurtige lån ved at være tydelige omkring de tre vigtigste faktorer ved et lån:

 • Lånebeløb
 • Prisen på lånet (ÅOP)
 • Betalingsdato

Al vigtig information kan findes på din brugerprofil samt i de e-mails, du modtager, når du er kunde hos os.

Vi er åbne i al vores kommunikation omkring kviklån, forbrugslån, renter og gebyrer. Ræk ud til os med alle dine spørgsmål om kviklån, renter, ÅOP, det billigste kviklån eller hurtige kreditter.

Hvad egner vores lån sig til?

Vores lån bliver typisk brugt i forbindelse med forbrug eller uforudsete udgifter. Derfor bliver den korte ansøgningsproces ved lånet også fordelagtig for mange.

Når du har fået ansøgt om dit ønskede lånebeløb, modtager du svar med det samme. Det gør lånet fordelagtigt at anvende, når der opstår et akut behov.

Hos VIVUS spørger vi aldrig, hvad pengene skal bruges til. Derudover er vores generelle krav til låntagere også rimelige, og derfor opfyldes de af mange kunder.

Vores lån egner sig til dig, der står med ekstra omkostninger i en måned eller to. Vi fraråder, at du optager selv det billigste kviklån for at afdrage på anden eksisterende gæld, da det meget nemt kan tage overhånd.

Få det bedste alternativ til kviklån med kunden i centrum

Hos VIVUS ønsker vi at være den mest etiske og sikre låneudbyder på markedet. Derfor går vi også meget op i at spille med åbne kort, så du er garanteret en god låneoplevelse.

Vores brug af NemID er din sikkerhed for, at vores lånemuligheder er ligeså trygge dem, du får i banken.

Som vores score på Trustpilot meget klart giver udtryk for, har vi en høj kundetilfredshed, og det er vi utrolig stolte af.

Hos VIVUS tilbyder vi dig:

 • Svar her og nu. Vi svarer på din ansøgning hele døgnet rundt, året rundt.
 • Fuld kontrol Hold let styr på din låneaftale med din egen VIVUS-profil
 • Ærlighed Vi er altid ærlige omkring din økonomi

Så meget kan du låne hos os

Som nævnt tidligere, er det lidt forskelligt, hvad man kan låne hos os. Du kan vælge at ansøge om beløb fra 13000,- op til 75000,-.

Siden vi går op i at forebygge, at man havner i en gældsspiral, kan vores maksimale lånebeløb ikke forhøjes. Vi anbefaler, at man ikke optager et lån hos os for at tilbagebetale sin gæld hos en anden lånudbyder.

Billigste kviklån på 3 trin

Leder du efter det billigste kviklån på markedet? Det er afhængigt af din situation, hvad der vil tælle som det bedste kviklån for dig.

Her har du 3 tommelfingerregler, som du kan bruge i din søgen på det billigste kviklån.

1. Sammenlign. brug en lånesammenligningstjeneste eller undersøg hvert kviklån separat for at sammenligne de billigste kviklån. Sammenlign altid kun lån på præcis det samme lånebeløb og tilbagebetalingsperiode.

2. Husk SKAT. Står du mellem to lån, der ligner hinanden? Det bedste kviklån er det, der har den laveste ÅOP, selvom det har højere renter. Cirka 1/3 af renterne kan du trække fra i SKAT, men gebyrer kan du ikke.

3. Regn ud, regn ud, hvor meget de forskellige lån kommer til at koste dig med dit skattefradrag og sammenlign dem igen. Her finder du det billigste kviklån, du kan få!

Bedste kviklån til større køb

Skal du låne et større beløb her og nu og ønsker du at tilbagebetale det på flere år? Så er et langtidsfristet forbrugslån det billigste kviklån for dig.

”Kvikheden” ved sådan et lån kan være op til 7 arbejdsdage for lån online og omkring 2 uger, hvis du ansøger i en bank.

Hos VIVUS tilbyder vi også større forbrugslån til dig, der ikke bare skal bruge 6000,-. men måske nærmere 50000,- til en ny bil, et spændende projekt eller noget helt tredje. Du kan låne vores større beløb fra 13000,- op til 75000,-.

Bedste kviklån til mindre køb

De bedste kviklån er også de billigste kviklån – og hvad er billigere end gratis? Skal du akut betale for en ny telefon eller en tandlægeregning på et par tusinde kroner?

De bedste kviklån opstår, når forskellige lånudbydere opretter tilbud på gratis kviklån i første måned. Fordi hvis du her er hurtig til at tilbagebetale det lånte beløb – er det det bedste kviklån, du kan få.

Ofte er det dog kun den første gang, du låner hos en bestemt långiver, at du kan få den første måned gratis. Derefter er det altså ikke længere det bedste kviklån. Har du afprøvet alle långivere, eller kan du ikke finde den slags tilbud lige nu?

VIVUS – vi passer på dig og din økonomi

Hos VIVUS har vi en ansvarlig kreditpolitik. Det vil derfor ikke være alle ansøgere, der får tilbudt det lånebeløb som ønskes. Vi tror til gengæld på, at det er for brugerens eget bedste.

Vi ønsker til gengæld også, at vores kunder handler med ansvar. Vi anbefaler derfor, at du sætter dig ind i selv de bedste kviklån, undersøger dem, og ikke tager et lån for at tilbagebetale et andet lån.

En af de store glæder ved vores lån er, at der ikke er nogen, der spørger, hvad du skal bruge pengene til. Derfor står det dig 100% frit for, hvad dit lån skal bruges på.

Generelt er det vigtigste, at man har det godt med sit valg. Lån skal tages for at lette en økonomisk situation og altså ikke for at gøre den værre og give en masse bekymringer.

Derfor anbefaler vi, at du forholder dig til, hvad du vil bruge pengene på og finder det bedste kviklån til det.

Læs vores blogindlæg om, hvordan selv de billigste kviklån er som en taxakørsel, og bliv klogere på lån.

Undgå gældsspiralen – Find de billigste kviklån

Der er mange eksempler på, at personer har taget kviklån hos flere låneudbydere for at dække omkostningerne for tidligere lån. Helt uden at sammenligne lån eller regne på det.

Det resulterer i, at gæld, renter og gebyrer hober sig op og når et punkt, hvor det kan være svært at få styr på det hele igen. Det er også en hurtig vej til RKI-registreringer.

Det giver sig selv, at det ikke er en særlig god løsning og er et godt eksempel på en situation, hvor man ikke vil få det godt med sine valg.

Vi opfordrer dig derfor til, at du gør dig overvejelser, inden du optager selv det billigste kviklån. Brug også en låneberegner for at se, hvad dit lån kommer til at koste dig.

Det bedste kviklån er det, du har det det godt med.

Har du spørgsmål?

Sidder du tilbage med spørgsmål om det bedste kviklån til din situation, det billigste kviklån, renter, kreditomkostninger, eller andet?

Tøv ikke med at kontakte vores kundeservice. Her kan du få svar og vejledning om det meste i forhold til de bedste kviklån og renter.

Klik blot på en af valgmulighederne i bunden af denne side.