Cookies er nødvendige for at få VIVUS.DK til at fungere, så du kan få en god oplevelse. Klik OK for at fjerne beskeden og fortsætte.

Kviklån - Hvad er det?

Hvad er et kviklån?

Kort fortalt, så er et kviklån et forbrugslån, hvor man undgår lange processer. Det hele går ’kvikt’, og tiden fra ansøgning til udbetaling er kort. Derfor kaldes kviklån også for hurtiglån.

Så hurtigt går det hos VIVUS.DK:

 • Ansøgning – 2 minutter
 • Kreditvurdering – 1 minut
 • Pengeoverførsel – med det samme
 • Tilbagebetaling – lige så hurtigt, som du vil
 • Kundeservice – gennemsnitligt 12 sekunder inden du får fat i os

Normalt er låneprocesser meget lange og omfatter en stor mængde papirarbejde. Derfor vælger mange et kviklån, når de har brug for penge lige nu og her.

Eftersom selv de billigste kviklån nu tager 48 timer at få, har vi hos VIVUS udviklet en hurtig kredit med ansvarlig kreditpolitik i højsædet. På den måde kan du stadig få pengene udbetalt hurtigt og samtidig passe godt på din økonomi.

Vi anbefaler dog, at du bruger længere tid på at sætte dig ind i kviklån, renter og lånevilkår. VIVUS går meget op i ansvarlig kreditpolitik. Derfor har vi grænser for, hvor meget man kan låne, og vi låner ikke ud i store mængder.

kviklaan-udregning

Læs videre og bliv klogere på vores kredit samt hvordan du finder de billigste kviklån.

Spar penge med de billigste kviklån

Leder du efter det billigste kviklån på markedet? Eller står du i en situation, hvor det ikke nødvendigvis er det billigste kviklån, der også vil være det bedste kviklån? Det er afhængigt af din livssituation og behov, hvad man kan betragte som det bedste kviklån.

Skal du købe bolig, handler det om banklån og realkredit, men skal du udføre nogle små forbedringer i din bolig – kan det være, at du skal finde det billigste kviklån til det. De bedste kviklån er dem, der matcher dit budget og dine behov.

Alle forbrugslån er meget forskellige, inklusivt hurtiglån og hurtigkreditter. De billigste kviklån er dog ikke svært at finde, hvis du kender fremgangsmåden. Læs vores guide længere nede på siden og lær, hvordan du finder de billigste kviklån på 3 trin.

 • fast

  Få pengene med det samme

  Vi udbetaler til din konto hele døgnet rundt, året rundt, uanset hvilken bank du bruger

 • Vector Smart Object2

  Første gang får du 50% rabat i op til 30 dage

  Kort sagt: Lån op til 6.000 kr. og få halv pris på renten den første måned

 • Fuld kontrol

  Hold let styr på din kreditaftale med din egen VIVUS.DK-profil.

 • Vector Smart Object1

  Få svar på ét minut

  Alt, hvad du behøver, er dit NemID.

Hvad skal man være opmærksom på?

Det kan være svært at vide, hvornår et lånetilbud er godt. Selv det billigste kviklån kan pludseligt vise sig at blive for dyrt, hvis man har overset nogle lånevilkår. Her er nogle faktorer, som man skal være opmærksom på, før man optager et lån:

 • Hvad er lånets fulde pris med renter
 • Hvornår skal der være betalt tilbage
 • Hvor mange penge har jeg egentlig brug for

Mange finder det svært at forstå de mange økonomiske begreber, tal og regnestykker, der er forbundet med selv de mest enkle og billigste kviklån. Det kan derfor være godt at tale med nogen man kender, som har prøvet det før, eller at tage direkte fat i lånudbyderfirmaet før man beslutter sig endeligt. Heldigvis har de fleste lånudbydere rigtig god kundeservice. Hvis der er noget, man er i tvivl om eller ikke helt forstår, kan man altid kontakte långiveren på forhånd og stille alle de spørgsmål, man måtte have.

VIVUS.DK og kviklån

Hos VIVUS tilbyder vi et alternativ til kviklån – nemlig en hurtigkredit. Det, mener vi, er det bedste kviklån, der findes: du behøver nemlig ikke at vente i 48 timer for at få pengene. Du kan nemlig få dem lige med det samme.

Første gang du låner hos os, er din kredit på op til 6.000 kr. Næste gang, kan du hæve beløbet. Vi inviterer folk til at blive hos os og bruge os hver gang, de mangler økonomisk hjælp til noget, som er vigtigt for dem.

Vi tilbyder:

 • Lån 6.000 kr. til halv pris i op til 30 dage
 • Stærk profil på TrustPilot
 • Ansøg på under 2 minutter
 • Modtag pengene med det samme
 • Bedste kviklån med dig i centrum

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du opfylder kravene for at optage en kredit hos os, kan du lære mere om vores lånevilkår her.

kviklån


Kreditbeløb 6000,- Løbetid 12 mdr. Samlede kreditomk. 7908,- Mdl. maxydelse 1716,- Samlet tilbagebetaling 13908,- ÅOP 816,67% Debitorrente/årligt fast: 243,3%. 14 dages fortrydelsesret på kreditaftalen. Alder 20+.

Kviklån, renter og gennemsigtighed

Vi stræber efter fuld gennemsigtighed igennem hele vores låneproces. Det betyder, vi gerne vil være åbne, ærlige og gøre det nemt at være kunde hos os.

Kviklånsbranchen har generelt fået stor kritik på grund af branchens manglende gennemsigtighed. Vi forsøger at differentiere os fra det typiske hurtige lån ved at være eksplicitte omkring de tre vigtigste faktorer ved et lån:

 • Lånebeløb
 • Prisen på lånet (ÅOP)
 • Betalingsdato

Al vigtig information kan findes på din brugerprofil, samt i de e-mails, du modtager, når du er kunde hos os. Vi er transparente og åbne i al vores kommunikation omkring kviklån, renter og gebyrer. Ræk ud til os med alle dine spørgsmål om kviklån, renter, ÅOP, det billigste kviklån eller hurtige kreditter.

Hvad egner vores lån sig til?

Vores lån bliver typisk brugt i forbindelse med forbrug eller uforudsete udgifter. Derfor bliver den korte ansøgningsproces ved lånet fordelagtig for mange. Når du har fået godkendt dit kreditbeløb, har du pengene på din konto med det samme. Det gør kviklånet ideelt til akutte behov.

Vi spørger ikke, hvad pengene skal bruges til – vores lån er ikke øremærket. Hvis du ved, at du har pengene til at indfri dit lån igen inden for en overskuelig fremtid, kan du frit låne til netop det behov, du måtte have. Vores krav til låntagere er rimelige og opfyldes derfor af mange kunder.

Vores lån egner sig til dig, der står med ekstra omkostninger i en måned eller to. Som sagt, fraråder vi dog, at du optager selv det billigste kviklån for at afdrage på anden, eksisterende gæld, da det meget nemt kan tage overhånd.

Bedste kviklån med kunden i centrum

Vi ønsker at være den mest etiske og sikre kreditudbyder på markedet. Vi garanterer fuld åbenhed og en kundeorienteret service.

Vores SSL-kryptering, samt brug af NemID, er din sikkerhed for, at vores lånemulighed er ligeså trygge, som at låne i banken.

Som vores score på Trustpilot meget klart giver udtryk for, har vi en høj kundetilfredshed. Det er selvfølgelig noget, som vi er meget stolte af.

Vi tilbyder dig:

 • Penge her og nu. Vi udbetaler til din konto hele døgnet rundt, året rundt, uanset hvilken bank du bruger
 • Halv pris på renterne i op til 30 dage
 • Fuld kontrol Hold let styr på din kreditaftale med din egen VIVUS-profil
 • Ærlighed omkring din økonomi

Så meget kan du låne hos os

Som nævnt tidligere, så er det lidt forskelligt, hvad man kan låne hos os. Første gang du låner, kan du låne op til 6.000 kr. Hvis du låner mindre, kan du som førstegangslåner forhøje beløbet, så længe det samlede beløb er under 6.000 kr.

Andre gange er din maksimale lånebeløb på 12.000 kr. Er dit lån mindre, end det, kan du igen højne lånebeløbet inden for denne ramme.

Siden vi går op i at forebygge, at man havner i en gældsspiral, kan vores maksimale kreditbeløb ikke forhøjes. Vi anbefaler, at man ikke optager et lån hos os for at tilbagebetale sin gæld hos en anden lånudbyder.

Billigste kviklån på 3 trin

Leder du efter det billigste kviklån på markedet? Det er afhængigt af din situation, hvad der vil tælle som det bedste kviklån. Her er 3 tommelfingerregler, som du kan bruge i din søgen på det billigste kviklån.

1. Sammenlign. Brug en lånesammenligningstjeneste eller undersøg hvert kviklån separat for at sammenligne de billigste kviklån. Sammenlign altid kun lån på præcis det samme lånebeløb og tilbagebetalingsperiode.

2. Husk SKAT. Står du mellem to lån, der ligner hinanden? Det bedste kviklån er det, der har den laveste ÅOP, selvom det har højere renter. Cirka 1/3 af renterne kan du trække fra i SKAT, men gebyrer kan du ikke.

3. Regn ud, hvor meget de forskellige lån kommer til at koste dig med dit skattefradrag og sammenlign dem igen. Her er det billigste kviklån, du kan få!

Bedste kviklån til større køb

Skal du låne et større beløb her og nu, men vil tilbagebetale det på flere år? Så er et langtidsfristet forbrugslån det billigste kviklån for dig. ”Kvikheden” ved sådan et lån er typisk 2-3 dage for lån online, og omkring 2 uger, hvis du ansøger i en bank. Det er ikke særligt hurtigt.

Hvad er så smartest at gøre hér?

Dette tip er til dig, der er gode venner med din bank og er sikker på, at din bank nok skal låne dig penge. Bankerne tilbyder de laveste renter, mens andre pengeinstitutter tilbyder hurtig udbetaling. Hvis dit lån ikke kan vente, så kan det være en mulighed at ansøge om et forbrugslån i banken og et kviklån online samtidigt.

Du får pengene fra långiveren på kort tid og kan købe det, du skal, mens din bank roder med papirer for at kreditvurdere dig. Lige så snart du får et lån i banken, kan du indfri det billigste kviklån, du har taget online. Sørg for at tilbagebetale så snart, som muligt, så du ikke betaler flere renter, end nødvendigt. På den måde får du det billigste kviklån til store køb.

Bedste kviklån til mindre køb

De bedste kviklån er også de billigste kviklån – og hvad er billigere end gratis? Skal du akut betale for en ny telefon eller en tandlægeregning på et par tusinde kroner? De bedste kviklån er, når forskellige lånudbydere opretter tilbud på gratis kviklån i første måned. Hvis du er hurtig til at tilbagebetale det lånte beløb – er det det bedste kviklån, du kan få.

Ofte er det dog kun den første gang, du låner hos en bestemt långiver, at du kan få den første måned gratis. Derefter er det altså ikke længere det bedste kviklån. Har du afprøvet alle långivere, eller kan du ikke finde den slags tilbud lige nu?

Find et af de billigste kviklån hos VIVUS. Vi tilbyder 50% rabat på renterne i den første måned, første gang du låner. Hvis du indfrier din kredit inden for 30 dage, får du det bedste kviklån efter de gratis kviklån, der findes.

Ansvarlig kreditpolitik

Hos VIVUS har vi en ansvarlig kreditpolitik. Derfor ønsker vi os, at vores kunder også handler med ansvar. Vi anbefaler derfor, at du sætter dig ind i selv de bedste kviklån, undersøger dem, og ikke tager et lån for at tilbagebetale et andet lån.

En af de store glæder ved vores lån er, at der ikke er nogen, der spørger, hvad du skal bruge pengene til. Derfor står det dig 100% frit for, hvad dit lån skal bruges på.

Generelt er det vigtigste, at man har det godt med sit valg. Lån skal tages for at lette en økonomisk situation og altså ikke for at gøre den værre og give en masse bekymringer. Derfor anbefaler vi, at man forholder sig til, hvad man vil bruge pengene på, og finder det bedste kviklån til det.

Læs vores blogindlæg om, hvordan selv de billigste kviklån er som en taxakørsel, og bliv klogere på lån.

Undgå gældsspiralen – Find de billigste kviklån

Der er mange eksempler på, at personer har taget kviklån hos flere låneudbydere for at dække omkostningerne for tidligere lån. Helt uden at sammenligne lån eller regne på det.

Det resulterer i, at gæld, renter og gebyrer hober sig op og når et punkt, hvor det kan være svært at få styr på det hele igen. Det er også en hurtig vej til RKI-registreringer.

Det giver sig selv, at det ikke er en særlig god løsning og er et godt eksempel på en situation, hvor man ikke vil få det godt med sine valg.

Vi opfordrer dig derfor til, at du gør dig overvejelser, inden du optager selv det billigste kviklån. Brug også en låneberegner for at se, hvad dit lån kommer til at koste dig. Det bedste kviklån er det, du har det det godt med.

Har du spørgsmål?

Sidder du tilbage med spørgsmål om det bedste kviklån til din situation, det billigste kviklån, renter, kreditomkostninger, eller andet? Du må endeligt ikke tøve med at kontakte vores kundeservice. Her kan du få svar og vejledning om det meste i forhold til de bedste kviklån og renter. Klik blot på en af valgmulighederne i bunden af denne side.

6000
kr.
100 kr.
12.000 kr.
Første betalingsdato d.
Du har 30 dage til din næste betaling
6.
Maj 2020
Vælg ny dato
Ny kunde
Eksisterende kunde
Første rentebetaling
Du skal betale dette beløb i rente på din første betalingsdato, hvis du ikke indfrier kreditten
50% rabat i 30 dage som ny kunde
1.200 kr.
600 kr.
Rentebetaling efter første betalingsdato
Denne betaling falder 30 dage efter din første betalingsdato
1.200 kr.
Fuld tilbagebetaling
Det fulde beløb, som du skal betale, hvis du indfrier kreditten på din første betalingsdato
med din 50% rabat som ny kunde
7.200 kr.
6.600 kr.

Kreditaftalen har ingen fast løbetid

Priseksempel ved 12 måneders afvikling
Eksemplet er udregnet ud fra det nye lånebeløb og fra 12 lige store månedlige betalinger af hovedstolen
Samlet kreditbeløb6.000 kr.,Samlede kreditomkostninger7.908,34 kr.,Samlede tilbagebetalingsbeløb13.908,34 kr.,Min/max månedlig ydelse601,39 kr. / 1.716,67 kr.,Debitorrente (årlig fast)243,3 %,ÅOP816,67 %