Cookies er nødvendige for at få VIVUS.DK til at fungere, så du kan få en god oplevelse. Klik OK for at fjerne beskeden og fortsætte.

Kviklån – Lån på få minutter

Vi tilbyder et alternativ til kviklån. Hvis du er over 23 år, kan du første gang låne op til 6.000 kr. Er du mellem 20-22 år, kan du første gang låne op til 2.000 kr. Førstegangslånet er således100% gratis i op til 30 dage – uden skjulte renter og gebyrer hos os.

Det tager kun få minutter at blive godkendt til at tage vores alternativ til kviklånet, og du kan låne i helt op til 30 dage ad gangen – du bestemmer selv, hvornår du vil indfri din kredit. Har du brug for et kviklån? Ansøg herunder:

 • Lån 4.000 kr. gratis i op til 30 dage
 • 5-stjernet profil på TrustPilot
 • Ansøg på under 2 minutter
 • Modtag pengene inden for kort tid
 • Nem og hurtig måde at låne penge på

Kviklån med kunden i centrum

Vi ønsker at være den mest etiske og sikre kreditudbyder. Vi garanterer fuld åbenhed og en kundeorienteret service. Vores SSL-kryptering samt brug af NemID er din sikkerhed for, at vores lånemulighed er ligeså trygt som at låne i banken. Som vores score på Trustpilot meget klart giver udtryk for, har vi en høj kundetilfredshed. Vores score er faktisk den højeste for en privat lånevirksomhed i Danmark, hvilket vi er meget stolte af.

 • fast

  Få pengene inden for 1-2 hverdage

  Nordea-kunder får pengene inden for en halv time i vores åbningstid.

 • Vector Smart Object2

  Første gang er gratis i op til 30 dage

  Kort sagt: Lån 6.000 kr. Tilbagebetal 6.000 kr.

 • Vector Smart Object

  Fuld kontrol

  Hold let styr på din kreditaftale med din egen VIVUS.DK-profil.

 • Vector Smart Object1

  Få svar på ét minut

  Alt, hvad du behøver, er dit NemID.

Vi tilbyder altid vejledning i forbindelse med optagelse af kviklån. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefon: 78 77 20 68. Vi sidder klar ved telefonen alle hverdage fra 8:00 til 18:00. Du kan også sende os en mail til info@vivus.dk. Du kan også vælge at læse om vores lånevilkår, hvis du er i tvivl om, hvorvidt du opfylder kravene for at tage en kredit hos os.


Hvad er et kviklån?

Låneprocesser er som regel lange og omstændige, idet de ofte er forbundet med et stort papirarbejde i ansøgningsprocessen. Den åbenlyse fordel ved at optage kviklån er således elimineringen af de lange godkendelsesprocesser. Du får inden for få minutter svar på din ansøgning, når du låner hos os.

På grund af den hurtige låneproces kaldes kviklån også for hurtiglån. Bemærk, at der hos nogle udbydere af kviklån kan gå op til flere timer eller dage, før du får svar på, om din ansøgning er godkendt. Der er set eksempler på, at personer har taget kviklån hos flere forskellige låneudbydere for at dække omkostningerne fra tidligere lån. Det resulterer i, at gæld, renter og gebyrer hober sig op og når et punkt, hvor det kan være svært at få styr på igen.

Denne måde at bruge kviklån på ønsker vi at undgå for vores kunder. Derfor tilbyder vi altid fuld gennemsigtighed igennem hele låneprocessen. Vi opfordrer dig derfor til, at du tænker dig godt om, inden du foretager et lån hos os. Brug eventuelt låneberegneren.


kviklaan-udregning

Et kviklån med gennemsigtighed

Kviklånsbranchen har fået stor kritik på grund af branchens manglende gennemsigtighed. Vi forsøger at differentiere os fra det typiske kviklån ved at være eksplicitte omkring de tre vigtigste ting ved et lån:

 • Lånebeløb
 • Prisen på lånet (inklusiv renter og gebyrer)
 • Betalingsdato

Al vigtig information kan findes på din brugerprofil samt i de e-mails, du modtager, når du er kunde hos os. Vi er således transparente og åbne i al vores kommunikation omkring kviklånet. Selvom vores lånetype passer med ordbogens definition af kviklån, tager vi altså stor afstand fra de negative associationer, der er kædet sammen med begrebet.


Hvad egner vores kviklån sig til?

kviklån-300x168

Den korte ansøningsproces gør lånetypen fordelagtig, fordi kviklånet typisk bliver anvendt i forbindelse med forbrug eller uforudsete udgifter. Efter du har fået godkendt kreditbeløbet, har du pengene i hænde senest næste bankdag. Derfor er kviklånet ideelt til akutte behov af den ene eller anden slags.

Grundet det maksimale kreditbeløb på vores lån samt lånetiden egner vores kviklån sig primært til forbrug. Om det er en uforudset udgift eller noget du ikke kan leve uden blander vi os ikke i. Hvis du ved, at du har pengene får pengene igen inden for en overskuelig fremtid, kan du frit låne til netop det behov, du måtte have. Vores krav til låntagere er rimelige og opfyldes derfor af mange danskere.

Et kviklån egner sig således til dig, der står med en ekstra omkostning en måned eller to. Vi fraråder dog, at du optager kviklån for at afdrage på anden gæld, da det meget nemt kan tage overhånd. kviklån


Så meget kan du låne hos os

Første gang du låner, kan du låne op til 6.000 kr., hvis du er over 23 år, mens du som 20 til 22-årig kan låne op til 2.000 kr. første gang. Er du over 23 år, stiger den maksimale beløbsgrænse for hver kredit, du optager indtil den maksimale lånegrænse på 12.000 kr. nås. Er du 20-22 år, er den maksimale lånegrænse 8.000 kr.

Forbrugsmulighederne ved et kviklån fra os er således mange og med kreditberegneren går du aldrig fejl af den reelle ydelse på diin kreditaftale. Er du i tvivl om hvorvidt, du opfylder kravene til at optage en kredit hos os, kan du læse vores lånevilkår. Du er altid velkommen til at kontakte kundeservice på 78 77 20 68, hvis du har spørgsmål. Alternativt kan du skrive en e-mail til os på info@vivus.dk.

kr.
100 kr.
12.000 kr.

Vælg første betalingsdato

januar 2018
Tidligere
man
tir
ons
tor
fre
lør
søn
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
Vis kalender
Samlet kreditbeløb
6.000 kr.
Rentebetaling
1.200 kr.
Første betalingsdato d.
12.01.2018
Fuld tilbagebetaling
6.000 kr.
Priseksempel på omkostninger ved 3 måneders kredit
Du bestemmer selv, hvornår du vil indfri kreditten.
Antal betalinger3
Samlede kreditomkostninger2.400 kr.
Samlede tilbagebetalingsbeløb8.400 kr.
Debitorrente (årlig fast) / ÅOP243,3 % / 791,6 %