Cookies er nødvendige for at få VIVUS.DK til at fungere, så du kan få en god oplevelse. Klik OK for at fjerne beskeden og fortsætte.

Kviklån – Lån på få minutter

Hvad er et kviklån?

Kort fortalt, så er et kviklån et lån, hvor man undgår lange processer. Det hele går ’kvikt’ og tiden fra ansøgning til udbetaling er kort.

Normale låneprocesser er som regel meget lange og ret omstændige. De er ofte forbundet med en stor mængde papirarbejde allerede i starten af ansøgningsprocessen.

Derfor vælger mange et kviklån, når de har brug for penge lige nu og her. De lange godkendelsesprocesser elimineres nemlig ved kviklån og derfor går det hele meget stærkere.

På grund af den hurtige låneproces kaldes kviklån også for hurtiglån.

En anden ting, der kendetegner kviklån er pengemængden. Typisk låner man ikke de helt store beløber på sådanne lån. Hos VIVUS.dk er der op til 6000,- til nye kunder og 12.000,- til kunder, der optager lån for anden, tredje, fjedre gang (og så videre). Det er altså penge, som kan bruges på noget, som er vigtigt for én her og nu, men kviklån er ikke vejen frem til fx et nyt hus.

kviklaan-udregning

 • fast

  Få pengene med det samme

  Vi udbetaler til din konto hele døgnet rundt, året rundt, uanset hvilken bank du bruger

 • Vector Smart Object2

  Første gang får du 50% rabat i op til 30 dage

  Kort sagt: Lån op til 6.000 kr. og få halv pris på renten den første måned

 • Fuld kontrol

  Hold let styr på din kreditaftale med din egen VIVUS.DK-profil.

 • Vector Smart Object1

  Få svar på ét minut

  Alt, hvad du behøver, er dit NemID.

Hvad skal man være opmærksom på?

Det kan være svært at vide, hvornår et lånetilbud er godt. Her er nogle ting, som man skal være opmærksom på, før man optager et kviklån:

 • Hvad er lånets fulde pris med renter
 • Hvornår skal der være betalt tilbage
 • Hvor mange penge har jeg egentlig brug for

Mange finder det svært helt at forstå de mange økonomiske begreber, tal og regnestykker, der er forbundet med lån. Det kan derfor være værd at overveje at tale med nogen man kender, som har prøvet det før eller at tage direkte fat i låneudbyder firmaet før man beslutter sig endeligt. Heldigvis har de fleste lånudbydere rigtig god kundeservice. Hvis der er noget, man er i tvivl om eller ikke helt forstår, før man optager sit lån, kan man altid kontakte stedet på forhånd og stille alle de spørgsmål, man måtte have.

Hvad kan pengene bruges til?

En af de store glæder ved denne type lån er, at der ikke er nogen, der spørger, hvad du skal bruge pengene til. Derfor står det dig 100% frit for, hvad dit lån skal bruges på.

Generelt er det vigtigste, at man har det godt med sit valg. Et kviklån skal tages for at lette en økonomisk situation og altså ikke for at gøre den værre og give en masse bekymringer.

Derfor anbefaler vi også, at man forholder sig til, hvad man vil bruge pengene på. Måske kan det være en uforudset regning eller det kan være råd til en sommerferie. Så længe man har det godt med, hvorfor man tager sit lån og hvad det bruges til.

Der er mange eksempler på, at personer har taget kviklån hos flere forskellige låneudbydere for at dække omkostningerne fra tidligere lån. Det resulterer i, at gæld, renter og gebyrer hober sig op og når et punkt, hvor det kan være svært at få styr på det hele igen. Det er også en hurtig vej til RKI registreringer. Det giver sig selv, at det ikke er en særlig god løsning og er et godt eksempel på en situation, hvor man ikke vil få det godt med sine valg.

Vi opfordrer dig derfor til, at du tænker dig godt om, inden du foretager et lån hos os. Brug eventuelt låneberegneren for at se, hvad dit lån kommer til at koste dig.

VIVUS.dk og kviklån

Hos VIVUS.dk tilbyder vi et alternativ til kviklån. Hvad betyder det? Jo, hos os fungerer tingene i stedet som en kredit. Første gang du låner hos os er din kredit på et bestemt beløb. Næste gang, kan du hæve beløbet. Vi inviterer derfor folk til at blive hos os og bruge os hver gang, de mangler økonomisk hjælp til noget, som er vigtigt for dem.

Hvis du er over 23 år, kan du første gang låne op til 6.000 kr. Er du mellem 20-22 år, kan du første gang låne op til 2.000 kr.

Første gang man låner hos os er lånet 100% gratis i op til 30 dage – uden man møder skjulte renter og gebyrer.

Det tager kun få minutter at blive godkendt til at tage vores alternativ til kviklånet, og du kan låne i helt op til 30 dage ad gangen – du bestemmer selv, hvornår du vil indfri din kredit. Det betyder altså vi tilbyder:

 • Lån 6.000 kr. gratis i op til 30 dage
 • 5-stjernet profil på TrustPilot
 • Ansøg på under 2 minutter
 • Modtag pengene inden for kort tid
 • Nem og hurtig måde at låne penge på

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du opfylder kravene for at optage en kredit hos os, så kan du lære mere om vores lånevilkår.

Du kan også altid få vejledning i forbindelse med optagelsen. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefon: 78 77 20 68. Vi sidder klar ved telefonen alle hverdage fra 8:00 til 18:00. Du kan også sende os en mail til info@vivus.dk

kviklån


Et kviklån med gennemsigtighed

Vi stræber efter fuld gennemsigtighed igennem hele vores låneprocess. Hvad betyder det? Det betyder vi gerne vil være åbne, ærlige og gøre det nemt at være kunde hos os.

Kviklånsbranchen har generelt fået stor kritik på grund af branchens manglende gennemsigtighed. Vi forsøger at differentiere os fra det typiske kviklån ved at være eksplicitte omkring de tre vigtigste ting ved et lån:

 • Lånebeløb
 • Prisen på lånet (inklusiv renter og gebyrer)
 • Betalingsdato

Al vigtig information kan findes på din helt egen brugerprofil, samt i de e-mails, du modtager, når du er kunde hos os. På den måde er vi transparente og åbne i al vores kommunikation omkring kviklånet.

Selvom vores lånetype passer med ordbogens definition af kviklån, tager vi altså stor afstand fra de mange negative associationer, der er kædet sammen med begrebet. Derfor stræber vi efter at give vores kunder en oplevelse af inklusion og ærlighed hele vejen igennem.

Hvad egner vores kviklån sig til?

Kviklån bliver typisk brugt i forbindelse med forbrug eller uforudsete udgifter. Det er ikke altid, at man har forudset udgiften, man dækker med sit lån. Derfor bliver den korte ansøgningsproces ved lånetypen fordelagtig for mange. Når du har fået godkendt dit kreditbeløb, har du pengene på din konto efter få minutter. Det gør kviklånet ideelt til akutte behov af den ene eller anden slags.

På grund af det maksimale kreditbeløb på vores lån, samt lånetiden, egner vores kviklån sig primært til forbrug. Om det er en uforudset udgift eller noget andet, som du ikke kan leve uden, blander vi os ikke i og du vil ikke møde nogen spørgsmål fra os til, hvad dine penge skal gå til. Hvis du ved, at du har pengene til at indfri dit lån igen inden for en overskuelig fremtid, kan du frit låne til netop det behov, du måtte have. Vores krav til låntagere er rimelige og opfyldes derfor af mange danskere.

Et kviklån egner sig altså til dig, der står med en ekstra omkostning en måned eller to. Som sagt fraråder vi dog, at du optager et kviklån for at afdrage på anden eksisterende gæld, da det meget nemt kan tage overhånd.

Kviklån med kunden i centrum

Vi ønsker at være den mest etiske og sikre kreditudbyder på markedet. Vi garanterer fuld åbenhed og en kundeorienteret service.

Vores SSL-kryptering, samt brug af NemID, er din sikkerhed for, at vores lånemulighed er ligeså trygge, som at låne i banken.

Som vores score på Trustpilot meget klart giver udtryk for, har vi en høj kundetilfredshed. Vores score er faktisk den højeste for en privat lånevirksomhed i Danmark. Det er selvfølgelig noget, som vi er meget stolte af.

Vi giver dig:

 • Pengene med det samme Vi udbetaler til din konto hele døgnet rundt, året rundt, uanset hvilken bank du bruger
 • Første gang er gratis i op til 30 dage Kort sagt: Lån 6.000 kr. Tilbagebetal 6.000 kr.
 • Fuld kontrol Hold let styr på din kreditaftale med din egen VIVUS.DK-profil.
 • Få svar på ét minut Alt, hvad du behøver, er dit NemID.

Så meget kan du låne hos os

Som nævnt lidt tidligere så er det lidt forskelligt, hvad man kan låne hos os. Første gang du låner, kan du låne op til 6.000 kr., hvis du er over 23 år. Som 20 til 22-årig kan du låne op til 2.000 kr. første gang.

Er du over 23 år, stiger den maksimale beløbsgrænse for hver kredit, du optager. Det gør den indtil den maksimale lånegrænse på 12.000 kr. er nået. Er du 20-22 år, er den maksimale lånegrænse 8.000 kr.

Forbrugsmulighederne ved et kviklån fra os er således mange og med kreditberegneren går du aldrig fejl af den reelle ydelse på din kreditaftale.

Flere spørgsmål?

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål om, hvad kviklån er og dine muligheder eller har andre gode spørgsmål, du brænder inde med, må du endeligt ikke tøve med at kontakte vores kundeservice. Her kan du få svar og vejledning på det meste.

Vores kundeservice sidder til rådighed på telefonerne alle hverdage mellem 08.00-18.00 og kan træffes på nummer: 78772068. Du er også velkommen til at sende en mail på: info@vivus.dk. Vi garanterer svar inden for to hverdage.

6000
kr.
100 kr.
12.000 kr.
Første betalingsdato d.
Du har 30 dage til din næste betaling
18.
Marts 2019
Vælg ny dato
Ny kunde
Eksisterende kunde
Første rentebetaling
50% rabat i 30 dage som ny kunde
1.200 kr.
600 kr.
Rentebetaling efter første betalingsdato
1.200 kr.
Fuld tilbagebetaling
med din 50% rabat som ny kunde
7.200 kr.
6.600 kr.

Kreditaftalen har ingen fast løbetid

Priseksempel ved 12 måneders afvikling
Eksemplet er udregnet ud fra det nye lånebeløb og fra 12 lige store månedlige betalinger af hovedstolen
Samlet kreditbeløb6.000 kr.,Samlede kreditomkostninger7.908,34 kr.,Samlede tilbagebetalingsbeløb13.908,34 kr.,Min/max månedlig ydelse601,39 kr. / 1.716,67 kr.,Debitorrente (årlig fast)243,3 %,ÅOP816,67 %