Cookies er nødvendige for at få VIVUS.DK til at fungere, så du kan få en god oplevelse. Klik OK for at fjerne beskeden og fortsætte.

Lån penge uden sikkerhed

Når du optager online lån, sker det typisk uden at stille sikkerhed. Oftest kaldes et hurtigt lån uden sikkerhed for et forbrugslån, og denne type lån tilbyder stor frihed, da man selv kan afgøre, hvad pengene skal bruges til. Lån penge uden sikkerhed og bestem selv!

Hos VIVUS kan du låne penge uden sikkerhed, og vi kræver ikke at få oplyst, hvad pengene skal bruges på. Du får derudover dit første lån uden sikkerhed til halv pris i op til en måned. Lån penge uden sikkerhed og spar 50% på renten!

VIVUS tilbyder:

• Lån op til 6.000 kr. med 50 % rabat i op til 30 dage • Ansøg på under 2 minutter • Modtag pengene med det samme • Lån penge uden sikkerhed – hurtigt og nemt!

Når du låner penge hos VIVUS, foregår det nemt og hurtigt, og du får pengene med det samme, hvis du bliver godkendt. Lån penge uden sikkerhed og spar en masse tid!

Et hurtigt lån uden sikkerhed giver dig også muligheder for fleksibel afbetaling. Her kan du både vælge at betale tilbage på lånet en gang om måneden, udskyde betalinger eller indfri hele lånet på en gang. Lån penge uden sikkerhed – det behøver ikke at være så svært.

Kreditbeløb 6000,- Løbetid 12 mdr. Samlede kreditomk. 7908,- Mdl. maxydelse 1716,- Samlet tilbagebetaling 13908,- ÅOP 816,67% Debitorrente/årligt fast: 243,3%. 14 dages fortrydelsesret på kreditaftalen. Alder 20+.

At låne penge uden sikkerhed er nemmere

Lån penge uden sikkerhed – det sparer dig en masse tid og bekymringer. Det er jo sådan med de lån, hvor der skal stilles sikkerhed, at man skal igennem en længere vurdering i banken. Det kræver både tid og tålmodighed. Her kan du låne penge uden sikkerhed

Ved disse lån skal hele ens økonomi vurderes -man skal tale med bankrådgiveren, argumentere for sit lån og fortælle, hvorfor man nu vil låne penge.

Lån penge uden sikkerhed i stedet – der skal du ikke møde op nogle steder og forklare dig. Der er ingen fysisk dokumentation eller samtale - lånet kan optages online på få minutter.

Det kan være meget fordelagtigt i nogle situationer, at pengene står på din konto så hurtigt. Hvis du står over for en uforudset udgift, der kræver handling her og nu, vil det typisk være lettere at låne penge uden sikkerhed end at gå i banken.

Når du optager et hurtigt lån uden sikkerhed, vil långiveren ikke kunne gøre krav på hverken din ejendom eller bil på forhånd. Slip for at pantsætte det, du holder af, og lån penge uden sikkerhed.

Hurtiglån uden sikkerhed og renter

Hvorfor er der forskel på renter ved et almindeligt lån og et hurtigt lån uden sikkerhed?

Udbydere af hurtigt lån uden sikkerhed har, i modsætning til banker, ikke samme garanti for, at pengene kommer igen. Det betyder, at de løber en større risiko, og netop derfor kan prisen være højere end ved et traditionelt banklån.

Oftest er lånets løbetid også kortere, når du optager et hurtigt lån uden sikkerhed. Det er nogle gange også med til at gøre renten højere. Ved hurtiglån uden sikkerhed skal du derfor kigge på de samtlige omkostninger i den periode, du faktisk kommer til at have lånet i.

Læs om, hvordan lånets omkostninger skal forstås, og lån penge uden sikkerhed, når du er klar.

Minilån uden sikkerhed, hurtiglån og ÅOP

Du kender sikkert udtrykket ”årlige omkostninger i procent”. Når du optager, for eksempel, et minilån uden sikkerhed, så regner du jo med at betale det tilbage på en måned eller to. Det samme gælder hurtiglån uden sikkerhed og andre kortfristede lån.

Hvis du så kigger på ÅOP for minilån uden sikkerhed, vil du se de låneomkostninger, du vil have, hvis du beholder lånet i et år.

Det er jo højst sandsynligt ikke det, der kommer til at ske med et minilån uden sikkerhed – ellers så hvorfor ville man vælge et minilån, hvis man vil have det i et helt år?

Derfor skal man betragte ÅOP som de tal, der giver dig mulighed for at sammenligne hurtige minilån uden sikkerhed på tværs af lånudbydere.

Hos VIVUS.DK stræber vi efter at være den billigste udbyder af kortfristede lån på markedet. Selvom man ikke skal stille sikkerhed for at låne hos os, sigter vi stadig efter at være så billige som overhovedet muligt. Lån penge uden sikkerhed – det behøver ikke være så dyrt.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål til hurtige lån uden sikkerhed eller minilån uden sikkerhed? Giv os et kald eller vælg en anden kontaktmulighed nederst på siden. Vi sidder klar til at hjælpe dig med al information – Bliv afklaret og lån penge uden sikkerhed med ro i sindet.

6000
kr.
100 kr.
12.000 kr.
Første betalingsdato d.
Du har 30 dage til din næste betaling
27.
Februar 2020
Vælg ny dato
Ny kunde
Eksisterende kunde
Første rentebetaling
Du skal betale dette beløb i rente på din første betalingsdato, hvis du ikke indfrier kreditten
50% rabat i 30 dage som ny kunde
1.200 kr.
600 kr.
Rentebetaling efter første betalingsdato
Denne betaling falder 30 dage efter din første betalingsdato
1.200 kr.
Fuld tilbagebetaling
Det fulde beløb, som du skal betale, hvis du indfrier kreditten på din første betalingsdato
med din 50% rabat som ny kunde
7.200 kr.
6.600 kr.

Kreditaftalen har ingen fast løbetid

Priseksempel ved 12 måneders afvikling
Eksemplet er udregnet ud fra det nye lånebeløb og fra 12 lige store månedlige betalinger af hovedstolen
Samlet kreditbeløb6.000 kr.,Samlede kreditomkostninger7.908,34 kr.,Samlede tilbagebetalingsbeløb13.908,34 kr.,Min/max månedlig ydelse601,39 kr. / 1.716,67 kr.,Debitorrente (årlig fast)243,3 %,ÅOP816,67 %