Lån penge hos VIVUS

Er det første gang, du låner hos os? Så kan du prøve et lån hos markedets bedste udbyder af forbrugslån. Du kan ansøge om højere lån fra 13000,- op til 75000,-.

Vi mener det er vigtigt at tilbyde vores kunder gennemsigtighed, og derfor oplever du aldrig skjulte renter eller gebyrer, når du låner penge hos os. Vi er ærlige hele vejen igennem, og skulle du være i tvivl om noget undervejs, er vi altid klar til at svare på dine spørgsmål.

Vores låneberegner gør det nemt og hurtigt at se de præcise omkostninger på dit forbrugslån. På den måde kan du altid se præcis, hvad et lån hos os vil koste dig. – Uanset om du har lånt hos os før og vil optage et nyt lån eller du bare er nysgerrig på priserne, kan vores beregner guide dig på vej.

Når du låner penge hos VIVUS kan vi altså tilbyde dig:

 • Lån fra 13000,- op til 75000,-
 • 4-stjernet profil på TrustPilot
 • Ansøg på under 2 minutter
 • Få svar med det samme
 • Nem måde at låne penge på

Om at låne penge

Man kan låne penge på mange forskellige måder og hos mange forskellige låneudbydere. Der er også forskellige krav alt efter hos hvem og hvordan, du låner. Når du ønsker at optage lån i banken, tager det ofte rigtig meget tid. Det gør det, fordi man skal udfylde kompliceret papirarbejde, afholde møder med bankrådgiveren og gennemgå en masse andet besvær, inden banken overhovedet vil overveje at låne dig penge.

Herudover er kravene for at få stillet et lån til rådighed typisk også relativt stramme hos bankerne. Derfor skal der ofte stilles sikkerhed, når du optager lån i banken, medmindre der er tale om en kassekredit udover enkelte andre låneformer.

Vælger du at låne penge hos VIVUS, slipper du udenom alt det besvær. Hos os tager det under 2 minutter at ansøge om et lån og modtage svar.

Det gør det blandt andet, fordi vi ikke kræver, at du stiller sikkerhed for lånet. Vi kan gøre det så hurtigt, fordi hele låneprocessen foregår online. Den er helt automatisk, hvilket også giver dig mulighed for at låne penge hos os døgnet rundt.

Du skal bare bruge dit NemID, så kan du ansøge om et lån – lige når du har behov for det.

LÆS OGSÅ: Hurtiglån

Når du ønsker at låne

Alle mennesker kan på et tidspunkt opleve at få behov for et lån. Et lån kan være med til at give lidt økonomisk frihed i perioder, hvor man ellers ville være presset.

Det er meget forskelligt, hvad folk bruger deres lån til. Nogle bruger dem til uforudsete regninger, nogle til tilbud de ikke kan modstå – fx rejser med venner og familie eller der kan være tilbud på en bestemt ting, man virkelig mangler såsom telefon, hvidevarer osv. Vi stiller ikke spørgsmål til, hvad du skal bruge dit lån til, men vi anbefaler altid, at man ikke optager et lån for at afbetale et eksisterende lån.

Mange vil rette øjnene mod familie og venner, når et pludseligt behov for penge opstår, og det kan i mange tilfælde være en rigtig god løsning. Ofte vil man ikke skulle betale renter, hvis man låner penge af familie eller venner, man kan som oftest også låne pengene over længere tid, og så stoler man jo for det meste på hinanden. Det gør det til en ret fordelagtig lånemåde.

Problemet er bare, at det er de færreste privatpersoner, der kan undvære op til flere tusinde kroner med kort varsel, og det er hér, at lån fra venner eller familie kommer til kort i langt de fleste tilfælde.

Samtidig kan det også være et følsomt emne at bede om et lån fra venner eller familie, og derfor er der mange, som foretrækker et alternativ som vores, når de skal låne penge.

Hvis du står og skal låne penge og er nået frem til, at du ikke kan eller vil låne hos privatpersoner, må du kigge mod lånemarkedet. Her findes der i grove træk to alternativer, når du vil låne penge hurtigt: at optage lån i banken eller anden låneudbyder.

LÆS OGSÅ: Lånemuligheder

Lånemarkedet

Banken udbyder groft sagt to typer forbrugslån, der er tilgængelige for størstedelen af alle kunder: Kassekreditten, der som navnet antyder, er en kredit og normalt bruges som økonomisk reserve og så de typiske forbrugslån i forskellige former.

En kassekredit kan altså siges at være en form for lån, der optages i banken, og som giver mulighed for løbende at hæve beløb af varierende størrelse indtil et aftalt maksimumbeløb bliver nået – for eksempel 10000,-. Det er ret almindeligt at have en kassekredit.

Kassekreditten kan være en god løsning, fordi den sikrer dig en vis tryghed, da du har adgang til en slags økonomisk reserve hver måned, hvis du skulle få behov for det. Dette kan selvfølgelig være rart, men giver dog naturligvis kun mening, hvis du jævnligt overtrækker din konto og ved at du snart får pengene igen.

En kassekredit har typisk ingen faste omkostninger, men i visse tilfælde koster det en såkaldt provision at få kreditten stillet til rådighed. Kræver banken provision for at stille en kassekredit til rådighed for dig, kan udgifterne hurtigt løbe op, da provisionen typisk udgør en procentdel af kassekredittens maksimumbeløb.

Det betyder for eksempel, at du for en kassekredit på 100000,-. til en rente på 2,5% ender med at betale 2500,-. om året, også selvom du aldrig nogensinde gør brug af din kassekredit.

Det koster normalt også en såkaldt overtræksrente, en slags strafrente, for at overtræde kassekredittens maksimumbeløb. Og som udgangspunkt er overtræksrenten en del højere end kassekredittens rente.

De omkostninger, der ellers knytter sig til en kassekredit er variable, nøjagtigt ligesom de beløb, der hæves fra den. Det gør det, fordi der løbende betales renter af de beløb som hæves.

Det største problem i forbindelse med en kassekredit er dog, at der i langt de fleste tilfælde ikke er nogen krav om afdrag. Det betyder reelt, at det kan blive meget dyrt for dig at gå i overtræk på din kassekredit, især hvis kassekreditten er stor.

Principielt kan du nemlig ende med konstant at være i minus, da din løn vil blive ‘slugt’ af overtrækket og du herved overtrækker din konto igen i en kontinuerlig, ond cirkel, hvilket alt sammen er vigtigt at have med i dine betragtninger, når du ønsker at låne penge.

Alle banker er forskellige, og der er forskellige vilkår for kassekreditter. Vi anbefaler derfor, at du undersøger sagen med din egen bank, hvis du har spørgsmål vedrørende deres kassekreditter.

Læs mere om Overtræk på konto

Udbydere af kortfristede forbrugslån

Ønsker du at optage lån uden at skulle stille sikkerhed, undgå at skulle fortælle om din økonomiske situation, afholde møder og foretage komplicerede, tidskrævende udregninger?

Ja, så kan en udbyder af kortfristede lån være en god mulighed.

Udover de oventående fordele er ansøgningsprocessen i forbindelse med kortfristede forbrugslån som regel meget kort, og der skal samtidig ikke stilles sikkerhed for at optage lånet, hvilket betyder, at det er langt mere anvendeligt, når du virkelig står og har brug for at låne penge.

Det betyder også, at kortfristede forbrugslån er tilgængelige for langt flere mennesker end mange af de mere traditionelle låneformer. Kravene er ganske enkelt lavere.

Har du behov for at optage lån, har du mulighed for at låne penge hos VIVUS. Når du anvender vores online-lån, tager det tilmed kun et øjeblik at ansøge om dit lån.

Du modtager svar på din ansøgning inden for få minutter, og bliver du godkendt, har du hurtigt pengene.

Lån penge hos VIVUS og undgå skjulte gebyrer

Når du låner penge hos os, går vi højt op i, at alle priser fremstår klart og tydeligt. Har du taget et forbrugslån hos os, vil du få tildelt din egen bruger-profil som altid viser en komplet oversigt over dit lån.

På denne måde undgår du skjulte gebyrer og rykkere, og kan altid følge med i, hvornår du har næste betaling. Alt du skal gøre er at logge ind på din profil, så finder du alle oplysningerne.

Lån penge på dine præmisser – VIVUS' løsning

Når du vælger at låne penge hos os, får du flere muligheder, hvad angår beløb – selvfølgelig inden for vores rammer.

Vi tilbyder nemlig forbrugslån på både små og store beløb. Du kan låne enten 13000,- op til 75000,-. Uanset lånebeløb, skal du være mindst 18 år for at låne.

Ønsker du at låne penge igen i fremtiden, eller har du allerede lånt penge hos os, kan du bruge vores nemme låneberegner, der kan findes på vores hjemmeside.

Låneberegneren hjælper til at forstå, hvad du skal betale til os, når du låner. Den foretager de komplicerede beregninger på kort tid, så du slipper for at gøre det. Og herigennem får du altid det fulde overblik over dit lån.

Det der står på låneberegneren, er altså hvad du reelt kommer til at betale for at låne penge hos os.

Læs mere om renteberegning

Vores mål er at skabe en låneform, der giver dig flere muligheder, så vores forbrugslån også passer til netop dine behov.

Derfor betaler du hver måned en fast ydelse som er tilskrevet dit forbrugslån. Når du betaler denne månedlige ydelse, vil renten og afdraget altid være fast.

Du kan til gengæld også altid vælge at indfri dit lån, hvis du pludselig får penge nok til det. Hvis du har VIVUS PLUS kan du gøre det kvit og frit, og ellers er det mod et gebyr. Hermed slipper du for at skulle betale renter i alle 6 måneder, som dit forbrugslån strækker sig over - hvis du har valgt små beløb.

Ved de større lån på mellem 13000,- og 75000,- vælges en løbetid på mellem 24 og 72 måneder ved ansøgningen om lånet.

Sørg altid for at afdække, hvordan dit behov ser ud, så du ikke låner flere penge, end du reelt har brug for.

På den måde kan du nemlig minimere dine låneomkostninger, så det bliver så billigt som muligt for dig at låne.

Bliver du i tvivl om noget undervejs, står vores kundeservice klar til at guide dig.

Et gennemskueligt lån

Vi mener, at et godt produkt også skal have service af høj kvalitet og et ærligt forhold til sine kunder. Vi mener også, at det skal være så gennemskueligt som muligt, når du optager et forbrugslån hos os.

Derfor vil du med stor sandsynlighed heller ikke støde på nogle grimme overraskelser, når du låner hos os. Du vil nemlig aldrig opleve skjulte gebyrer såsom debitorrente i forbindelse med dit lån, når du låner penge hos os.

På vores høje lån fra 13000,- op til 75000,- er der et opstartsgebyr, som afhænger af lånets størrelse.

Du kan altid se omkostingerne ved dit lån på låneberegngeren for ansøgning eller på din profil, når ud har fået et lån hos os.

Vores kunder har talt

Vi gør en stor indsats for at give vores kunder en så behagelig, tryg og nem oplevelse som muligt. Vores fokus på et produkt af høj kvalitet og kundeservice af høj standard har vores kunder vist sig at sætte stor pris på. Og derfor har vi opnået en 4-stjernet profil på Trustpilot.

Udover at være en cadeau til det arbejde vi gør for vores kunder, er profilen samtidig dit garantistempel for, at vores forbrugslån lever op til kundernes forventninger – og måske endda overgår dem.

LÆS OGSÅ: 3.000 glade kunder på Trustpilot er nu nået

Lån penge til det du har brug for

Det er helt op til dig, hvad du bruger pengene på, når du vælger at låne penge hos os. Vi stiller ingen spørgsmål.

Så længe du opfylder vores krav for at låne penge, bestemmer du altså selv, hvad du vælger at bruge pengene på. Med NemID er det tilmed blevet muligt at låne direkte fra din smartphone eller tablet, så du altid kan har mulighed for at låne penge, når du får behov for det.

Pas på med at låne penge til et generelt overforbrug

Som sagt blandt vi os ikke i, hvad du vælger at bruge pengene på. Men vi anbefaler altid, at man ikke låner penge for at dække eksisterende gæld. Derudover mener vi også, at man altid bør have gjort sig nogle overvejelser, før man optager et lån.

Vær sikker på, at du har mulighed for at betale pengene tilbage og skab dig et overblik over, hvornår det er muligt for dig.

LÆS OGSÅ: Sådan undgår du de berygtede gældsfælder

Hvem kan låne penge hos os?

Du kan låne penge hos VIVUS, hvis du er dansk statsborger og ikke er registreret i Experian (RKI) eller Debitor Registret. Du skal også opfylde følgende krav:

 • Være mindst 18 år gammel.
 • Have et NemID.
 • Have en aktiv e-mail-adresse.
 • Have en dansk folkeregisteradresse.
 • Have et dansk telefonnummer.
 • Have en dansk bankkonto.
 • Ikke være registreret med navne- eller adressebeskyttelse hos din kommune

Er du stadig i tvivl?

Så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice, der altid sidder klar til at rådgive dig. Vi kan kontaktes på telefon 78 77 20 68 alle hverdage fra 09.00 – 11.30 og 12.30 – 16.00 og på e-mail: info@vivus.dk