Lån penge uden sikkerhed

VIVUS giver dig her en forståelse for, hvad et lån uden sikkerhed er. Vi fortæller dig også, hvad det betyder for dig, der ikke skal stille sikkerhed for dit lån. Låntypen har over de seneste år vundet større og større indpas blandt danskere, der foretrækker et enkelt lån. Det mener vi ikke, at den har uden grund.

Hvad er et lån uden sikkerhed?

Betegnelsen ”lån penge uden sikkerhed” dækker over lån, hvor der ikke skal stilles sikkerhed over for långiver i form af fx pant i hus, bil, værdipapirer eller personlige værdigenstande. Vi ser dog også, at betegnelsen; minilån uden sikkerhed stadig bruges i høj grad.

Du kan typisk få et lån uden sikkerhed hurtigere, end hvis du skulle stille sikkerhed. Papirarbejdet, der er forbundet med et lån uden sikkerhed, er nemlig meget mindre omfattende, end når du eller din kautionist skal stille sikkerhed for pengene. Et hurtigt lån uden sikkerhed er typisk lavere beløb, som du kan få med dags varsel.

Lånet er altså både nemt, hurtigt og overskueligt. Det er også blevet reguleret ved lov igennem de seneste par år. Det betyder, at der nu er en større gennemsigtighed i forhold til rente- og gebyrvilkår.

Hvorfor du bør tage et lån uden sikkerhed

Et hurtigtlån uden sikkerhed kan være ideelt, hvis der kommer større, uforudsete udgifter. Det sker typisk, når du mindst venter det. Har du fx akut brug for at opsøge din tandlæge, eller udskifte vaskemaskinen, så kan et hurtigt lån uden sikkerhed være et godt alternativ til at låne penge i banken. Når du låner penge i banken, eller skal have oprettet en kassekredit, er det typisk nødvendigt at få et møde med din bankrådgiver. Dette forlænger processen, og der kan derfor gå mange dage, før du har pengene på din konto.

Der er mange danskere, der ikke har mulighed for at stille sikkerhed for et lån. Hvis du hverken ejer hus, bil eller andre let omsættelige aktiver, står du i samme situation som mange andre. Derfor er låntypen blevet et kærkomment alternativt til klassiske lån i banken.

Hurtiglån uden sikkerhed og renter – hvor meget kan jeg låne?

Hvis du skal have et hurtigt lån uden sikkerhed, kan online-lån være en god løsning for dig. Du vil hverken skulle vente på at få pengene udbetalt eller blive bedt om at stille private ejendele som sikkerhed for lånet.

Fordi det er nemmere at optage et hurtigt lån uden sikkerhed, vil lånudbyderne løbe en større risiko ved at låne penge ud, og derfor er lånebeløbene typisk lidt lavere. Du vil nemt kunne finde udbydere, hvor du kan låne alt fra 100-25.000 kr., afhængig af om du er førstegangslåner.

Hos VIVUS tilbyder vi hurtige lån uden sikkerhed med mindre beløb fra 2000,- op til 12000,- eller større beløb fra 13000,- op til 75000,-.

Vi anbefaler dig altid at sammenligne dine forskellige lånmuligheder med hinanden. Det vil nemlig give dig nogle bedre forudsætninger for at finde et billigt lån uden sikkerhed, der passer til din økonomi.

Lån penge uden sikkerhed – VIVUS' løsning

Når du optager online lån, sker det typisk også uden at stille sikkerhed. Oftest kaldes et hurtigt lån uden sikkerhed for et forbrugslån, og denne type lån tilbyder stor frihed, da man selv kan afgøre, hvad pengene skal bruges til. Lån penge uden sikkerhed og bestem selv!

Hos VIVUS kan du låne penge uden sikkerhed, og vi kræver ikke at få oplyst, hvad pengene skal bruges på. Du får derudover mulighed for at ansøge om op til 6000,- på dit første lån uden sikkerhed. Lån penge uden sikkerhed og spar penge på renten!

VIVUS tilbyder:

 • Lån mindre beløb fra 2000,- – 12000,- eller større beløb fra 13000,- – 75000,-
 • Ansøg på under 2 minutter
 • Få svar med det samme
 • Lån penge uden sikkerhed – hurtigt og nemt!

Lån penge uden sikkerhed og spar en masse tid!

Hvilke krav stilles der til mig ved et lån uden sikkerhed?

Når du skal optage et hurtigt lån uden sikkerhed, er der nogle generelle krav, der går igen hos de fleste lånudbydere – det gælder også hos VIVUS.

Kravene er lavet for at give låneudbyderne en god sikkerhed for, at pengene bliver betalt tilbage i tide. Samtidig vil det også give dig en vis form for sikkerhed, fordi du ikke vil blive godkendt til et lån, du ikke kan betale tilbage.

Det er typisk let at blive godkendt til et hurtiglån – tidligere kaldt et kviklån uden sikkerhed – hvis du har en god og sund økonomi.

Men det afhænger naturligvis også af, hvor mange penge, du har ansøgt om. Jo højere et lånebeløb, jo større krav stilles der til din økonomi. Hos VIVUS vil du få svar med det samme

Hvis ikke du bliver godkendt i første omgang, vil du ofte få tilbudt et andet beløb, som du kan vælge at acceptere.

Men før du kan blive godkendt til et hurtigt lån uden sikkerhed, skal du kunne sætte kryds ved følgende 9 punkter:

 • Du er fyldt 18 år
 • Du ikke er registreret i RKI eller Debitorregistret
 • Du har dansk folkeregisteradresse
 • Du er dansk statsborger
 • Du har hverken adresse- eller navnebeskyttelse
 • Du har NemID
 • Du har et dansk tlf. nummer
 • Du har en dansk bankkonto
 • Du har en aktiv mailadresse

Hvis du kan sætte kryds ved dem alle, kan du ansøge om et hurtigt lån uden sikkerhed og springe den lange lånproces over. Hvorfor vente? Optag dit lån nu hos VIVUS!

Hurtiglån uden sikkerhed vs. almindeligt lån – renteforskellen

Hvorfor er der forskel på renter ved et almindeligt lån og et hurtigt lån uden sikkerhed?

Udbydere af et hurtigt lån uden sikkerhed har, i modsætning til banker, ikke samme garanti for, at pengene kommer igen. Det betyder, at de løber en større risiko, og netop derfor kan prisen være højere end ved et traditionelt banklån.

Oftest er lånets løbetid også kortere, når du optager et hurtigt lån uden sikkerhed. Det er nogle gange også med til at gøre renten højere. Ved hurtiglån uden sikkerhed skal du derfor kigge på de samtlige omkostninger i den periode, du faktisk kommer til at have lånet i.

Læs om, hvordan lånets omkostninger skal forstås, og lån penge uden sikkerhed, når du er klar.

Hurtig- og minilån uden sikkerhed – ÅOP

Du kender sikkert udtrykket ”årlige omkostninger i procent”. Når du for eksempel optager et minilån uden sikkerhed, så regner du jo med at betale det tilbage på ca. 6 måneder. Det samme gælder hurtiglån uden sikkerhed og andre kortfristede lån.

Hvis du så kigger på ÅOP for minilån uden sikkerhed, vil du se de låneomkostninger, du vil have, hvis du beholder lånet i et år.

Det er jo højst sandsynligt ikke det, der kommer til at ske med et minilån uden sikkerhed – ellers så hvorfor ville man vælge et minilån, hvis man vil have det i et helt år?

Derfor skal man betragte ÅOP som de tal, der giver dig mulighed for at sammenligne hurtige minilån uden sikkerhed på tværs af lånudbydere. Læs mere om ÅOP.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål til hurtige lån uden sikkerhed eller minilån uden sikkerhed? Giv os et kald eller vælg en anden kontaktmulighed nederst på siden. Vi sidder klar til at hjælpe dig med al information – Bliv afklaret og lån penge uden sikkerhed med ro i sindet.