Cookies er nødvendige for at få VIVUS.DK til at fungere, så du kan få en god oplevelse. Klik OK for at fjerne beskeden og fortsætte.

Lån til ferie

Har du rejsefeber, men ikke råd til at tage afsted? Fortvivl ej!

Med et lån til ferie kan du takke ja, hvis du eksempelvis skulle få et godt tilbud på en afbudsrejse, også selvom du ikke lige skulle have pengene på kontoen før næste lønningsdag.

Hos VIVUS.DK kan du nemlig nemt og hurtigt optage et lån til ferie. Låneprocessen er simpel og hurtig, og du vil have pengene på din konto med det samme. Så kan du bestille den rejse, du ønsker.

Vi tilbyder faktisk, at nye kunder kan låne til ferien med 50 % rabat i op til 30 dage!


Lån til ferie, nemt og enkelt

Er du en af de mange danskere, der til tider er trætte af det danske vejr? Især når den viser sig fra sin værste side med regn og blæst? Så kan vi hjælpe dig.

Når pengene ikke lige rækker til drømmene om sommer, sol og strand, så kan du nemlig hurtigt få et lån til ferie hos os. Fra den ene dag til den anden kan du altså optage et lån til ferie ved blot at udfylde vores online låneansøgning og dermed være på vej mod varmere himmelstrøg allerede i morgen. Vores ferielån er nemt og enkelt.

Med et lån til ferie kan du derfor uden bekymring slå til, når du får et godt tilbud på en afbudsrejse. Du behøver ikke længere tøve, fordi du ikke lige har pengene stående på kontoen. Lån til ferie og book din rejse her og nu.

Hvem kan optage ferielån hos VIVUS.DK

Du kan ansøge om lån til ferie, når du opfylder følgende krav:

  • Du er mindst 20 år gammel
  • Du er dansk statsborger
  • Du har et NemId
  • Du står ikke registreret hos Experian (RKI) eller Debitor Registret
  • Du har en aktiv e-mail-adresse
  • Du har en dansk folkeregisteradresse, der ikke er beskyttet
  • Du har et dansk telefonnummer
  • Du har en dansk bankkonto

Sådan ansøger du om et lån til ferie

Hvis du opfylder kravene til ferielån, kan du nu gå igang med at udfylde din ansøgning om et lån til ferie. Det foregår i vores låneberegner her på siden.

Du vælger beløb, og hvor lang tid du vil have ferielånet i. Låneberegneren viser dig forskellige udregninger af, hvor meget dit lån til ferie kommer il at koste. Du kan justere ferielånets løbetid og dermed se, hvordan kreditomkostningerne ændrer sig.

VIVUS.DK tilbyder lån til ferie uden fast løbetid. Derfor er den løbetid, du indstiller vores låneberegner til, ikke bindende. Den er der, kun for, at du kan sammenligne vores ferielån med andre lån til ferie.

Hos VIVUS.DK betaler man en fast rente hver måned, og vi har ingen gebyrer. Derfor bliver det også nemt for dig at se, hvor meget du kommer til at betale for dit ferielån. Hvis du godt kan lide, hvad du ser i låneberegneren, kan du trykke på ansøgningsknappen og komme i gang med dit lån til ferie.

Herefter underskriver du din ansøgning om ferielån med dit NemID, og ansøgningsprocessen går i gang. Efter bare et par minutter er din ansøgning behandlet. Bliver du godkendt, har du pengene på din konto med det samme. Brug VIVUS.DK lån til ferie som din fast-track til gaten!

Værd at vide om lån til ferie

VIVUS.DK's ferielån er et lån uden sikkerhed. Vi blander os ikke i, hvad du bruger dit ferielån til. Det er helt op til dig. Hvad enten du vil bruge dit ferielån på en afbudsrejse, en sommerhustur, lommepenge til en allerede bestilt ferie eller noget helt fjerde, så er det altså helt op til dig. Du bestemmer desuden også selv, hvor stort dit lån til ferien skal være.

Du kan ansøge om op til 12.000kr. i ferielån, hvis du har prøvet at låne af VIVUS.DK før. Som førstegangslåner kan du optage et ferielåne på op til 6.000 kr.

Efterhånden som du har taget dit første ferielån og tilbagebetalt det, stiger det beløb, som du kan låne til ferien af os. På den måde, får du mulighed for at tage et større ferielån, når vi kan se, at du tilbagebetaler lånet til tiden. Det skaber tryghed for begge parter i ferielånet, hvilket er vigtigt.

Lån til ferie ansvarligt

Selvom vi ikke blander os i, hvad du bruger dit ferielån til, så opfordrer vi altid til, at du sætter dig grundigt ind i lånebetingelserne, før du optager et lån til ferie. Det gælder, uanset hvor meget du vil låne, og hvilken låneudbyder du vælger.

Det er nemlig vigtigt, at du ikke optager et ferielån, hvis du ikke inden for en kortere periode har penge til at betale dit lån til ferien tilbage. Vores lån, ligesom alle andre online lån, bringer mest glæde, når du kan betale det tilbage forholdsvis hurtigt.

Selvom du hos VIVUS.DK ikke er begrænset af korte frister, er renterne noget, der skal betales hver måned. Det vil sige, at du skal betale renter fra det beløb, som du ikke har betalt tilbage endnu. Husk derfor altid at tænke over dit feriebudget, hvor meget du reelt har brug for at låne til ferien, og hvornår du kan betale tilbage.

VIVUS.DK - et ferielån uden fast løbtid

I tilfældet af, at du ikke har mulighed for at betale dit ferielån tilbage på kort tid, kan du hos VIVUS.DK forlænge lånets løbetid så længe, du ønsker. Vores ferielån fungerer som kredit uden fast løbetid, hvilket giver dig en masse muligheder for fleksibel afbetaling. Kan du ikke indfri lånet på en måned eller to, så skal det nok gå alligevel.

Vi anbefaler dog ikke, at du benytter vores ferielån som en langsigtet løsning. Et lån til ferie kan dog være en helt perfekt løsning, hvis du blot lige nu og her mangler penge, inden dine feriepenge er kommet.

Ferielån - når du skal bestille dit ophold her og nu

Når du ikke kan få dit feriebudget til at hænge sammen her og nu, kan du få luft i økonomien med et ferielån. Det er især en god idé, når du skal købe flybilletterne, mens de er billigst.

Det er jo sådan, at man skal booke flybiletter og hotelophold på forhånd, hvis man vil få det billigt. Og det er som regel ikke på det tidspunkt, man har sin ferieopsparing på plads, eller feriepengene er blevet udbetalt.

Lån til ferie, når du står i den situation, og få dit feriebudget til at hænge sammen. Et ferielån hos VIVUS.DK giver dig mulighed for at nå de reservertioner, der skal nås her og nu.

Føl dig tryg når du låner til ferie

lån til ferie

Et ferielån hos VIVUS.DK er trygt og sikkert. Som nævnt kræves det, at du har et NemID, når du låner hos os. Årsagen til dette er, at vi herved kan sikre dig identitetssikkerhed.

Det er meget vigtigt, at du føler dig tryg, når du optager et ferielån hos os. Netop derfor er det et krav, og ikke kun en sikker løsning, at du har et NemID. Årsagen er, at det i sidste ende udelukkende er for din sikkerhed og tryghed.

Heldigvis kan NemID snildt bruges på både smartphones, tablets og computere. Derfor har du også mulighed for at optage et mobillån hos os. Mobillån er principielt et mikrolån, og det er derfor mere en beskrivelse af måden, hvorpå lånet tages.

Når det er muligt for dig at ansøge fra samtlige devices, ja så kan du faktisk ansøge om lån til ferie stort set hvor som helst, når som helst. Du skal bare have internetadgang og NemID.

Du kan altså både tage lån til ferie hjemme før du tager afsted, eller hvis du allerede er på en ferie, men er løbet tør for penge.

Tilbud til ferier kommer ofte pludseligt og kan hurtigt blive udsolgt. Så hvis du gerne vil på ferie, og pludselig får et tilbud, så har du nu bedre mulighed for hurtigt at optage et lån til ferie hos os. Tilmed kan du føle dig tryg, mens du låner.

Feriebudget og fordele ved lån til ferie

Selvom du skal overveje din økonomi, før du tager et lån til ferie, er der alligevel mange fordele ved det.

En ferie kan være en rigtig god investering, fordi du efter en ferie ofte føler dig meget mere afslappet og klar til at komme tilbage til studiet eller arbejdet og yde en større indsats. Det kan altså være sundt at komme lidt væk, så du igen har overskud til hverdagen.

Har du i lang tid vidst, at du skulle på ferie, har du måske haft mulighed for at lægge et feriebudget og spare lidt op. Er behovet for en ferie derimod opstået mere pludseligt, kan det være en større omkostning i budgettet. Billetterne og hotellet kan være blevet dyre, når man er sent ude. Derfor kan det være fint at booste dit feriebudget med et lån til ferie, så du har mulighed for at komme afsted alligevel.

Desuden kommer de billige ferietilbud ofte pludseligt. Derfor kan det være godt at kunne tage et ferielån hurtigt og slippe for først at skulle i banken. Når du låner gennem os, skal du ikke stille sikkerhed, hvorfor låneprocessen går meget hurtigere.

Du behøver altså heller ikke miste et godt tilbud på en ferie, hvilket ellers kan betyde, at ferien kommer til at koste meget mere. Få feriebudgettet til at hænge sammen nemt og hurtigt. Hvis du er ny kunde, kan du låne op til 6.000 kr. med 50 % rabat i op til 30 dage, og derfor har du mulighed for at købe det gode ferietilbud, du drømmer om.

Kreditbeløb 6000,- Løbetid 12 mdr. Samlede kreditomk. 7908,- Mdl. maxydelse 1716,- Samlet tilbagebetaling 13908,- ÅOP 816,67% Debitorrente/årligt fast: 243,3%. 14 dages fortrydelsesret på kreditaftalen. Alder 20+.

Flere spørgsmål?

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål om ferielån og dine muligheder, eller hvordan du får dit feriebudget til at hænge sammen, må du endeligt ikke tøve med at kontakte vores kundeservice. Her kan du få svar og vejledning på det meste.

Vores kundeservice sidder til rådighed på telefonerne alle hverdage mellem 08.00 - 16.00 og kan træffes på nummer: 78772068. Du er også velkommen til at sende en mail på: info@vivus.dk. Vi garanterer svar inden for to hverdage.

6000
kr.
100 kr.
12.000 kr.
Første betalingsdato d.
Du har 30 dage til din næste betaling
2.
Maj 2020
Vælg ny dato
Ny kunde
Eksisterende kunde
Første rentebetaling
Du skal betale dette beløb i rente på din første betalingsdato, hvis du ikke indfrier kreditten
50% rabat i 30 dage som ny kunde
1.200 kr.
600 kr.
Rentebetaling efter første betalingsdato
Denne betaling falder 30 dage efter din første betalingsdato
1.200 kr.
Fuld tilbagebetaling
Det fulde beløb, som du skal betale, hvis du indfrier kreditten på din første betalingsdato
med din 50% rabat som ny kunde
7.200 kr.
6.600 kr.

Kreditaftalen har ingen fast løbetid

Priseksempel ved 12 måneders afvikling
Eksemplet er udregnet ud fra det nye lånebeløb og fra 12 lige store månedlige betalinger af hovedstolen
Samlet kreditbeløb6.000 kr.,Samlede kreditomkostninger7.908,34 kr.,Samlede tilbagebetalingsbeløb13.908,34 kr.,Min/max månedlig ydelse601,39 kr. / 1.716,67 kr.,Debitorrente (årlig fast)243,3 %,ÅOP816,67 %