Cookies er nødvendige for at få VIVUS.DK til at fungere, så du kan få en god oplevelse. Klik OK for at fjerne beskeden og fortsætte.

Lån til ferie

Har du rejsefeber, men ikke råd til at tage afsted? Fortvivl ej!

Med et lån til ferie kan du takke ja, hvis du eksempelvis skulle få et godt tilbud på en afbudsrejse, også selvom du ikke lige skulle have pengene på kontoen før næste lønningsdag.

Hos VIVUS.DK kan du nemlig nemt og hurtigt optage et lån til ferie. Låneprocessen er simpel og hurtig, og du vil have pengene på din konto med det samme. Så kan du bestille den rejse du ønsker.

Vi tilbyder faktisk, at nye kunder kan låne med 50 % rabat i op til 30 dage!


Lån til ferie, nemt og enkelt

Er du en af de mange danskere, der til tider er trætte af det danske vejr? Især når den viser sig fra sin værste side med regn og blæst, så kan vi hjælpe dig.

Når pengene ikke lige rækker til drømmene om sommer, sol og strand, så kan du nemlig hurtigt få et lån til ferie hos os. Fra den ene dag til den anden kan du således optage et lån til ferie, ved blot at udfylde vores online låneansøgning, og dermed være på vej mod varmere himmelstrøg allerede i morgen. Det er nemt og enkelt.

Med et lån til ferie kan du derfor uden bekymring slå til, når du får et godt tilbud på en afbudsrejse. Du behøver ikke længere tøve, fordi du ikke lige har pengene stående på kontoen. Du kan ansøge om lån til ferie, når du opfylder følgende krav:

  • Du er mindst 20 år gammel
  • Du er dansk statsborger
  • Du har et NemId
  • Du står ikke registreret hos Experian (RKI) eller Debitor Registret
  • Du har en aktiv e-mail-adresse
  • Du har en dansk folkeregisteradresse, der ikke er beskyttet
  • Du har et dansk telefonnummer
  • Du har en dansk bankkonto

Sådan ansøger du om et lån til ferie

Opfylder du kravene, kan du udfylde låneansøgningen. Du vælger beløb og hvor lang tid du vil have lånet. Herefter underskriver du med dit NemID og ansøgningsprocessen går i gang. Efter bare et par minutter er din ansøgning behandlet. Bliver du godkendt, har du pengene på din konto med det samme.

Værd at vide om lån til ferie

Vi blander os ikke i, hvad du bruger dit lån til. Det er helt op til dig, hvad du bruger pengene på. Hvad enten du vil bruge dit lån på en afbudsrejse, en sommerhustur, lommepenge til en allerede bestilt ferie eller noget helt fjerde, så er det altså helt op til dig. Du bestemmer desuden også selv, hvor stort dit lån til ferien skal være.

Du kan dog max låne 12.000 kr. Som førstegangslåner kan du låne op til 6.000 kr.

Efterhånden som du har taget et lån og tilbagebetalt det, stiger det beløb som du kan låne af os. På den måde, får du mulighed for at tage et større lån, når vi kan se, at du tilbagebetaler lånet til tiden. Det skaber tryghed for begge parter i lånet, hvilket er vigtigt. Dog vil lånebeløbet aldrig overskride 12.000 kr. da der er tale om et kortfristet lån.

Selvom vi ikke blander os i, hvad du bruger dit lån til, så opfordrer vi altid til, at du sætter dig grundigt ind i lånebetingelserne, før du optager et lån til ferie. Det gælder uanset hvor meget du vil låne og hvilken låneudbyder du vælger.

Da vores lån har en kort løbetid, er det nemlig vigtigt, at du ikke optager lånet, hvis du ikke inden for en kortere periode har penge til at betale dit lån til ferien tilbage. Husk derfor altid at tænke over, hvor meget du reelt har brug for at låne og hvornår du kan betale tilbage.

I tilfældet af, at du ikke har mulighed for at betale lånet tilbage efter de 30 dage, er der også mulighed for at forlænge lånet lige så længe du ønsker.

Vi anbefaler ikke, at du benytter vores lån som en langsigtet løsning. Lån til ferien kan dog være en helt perfekt løsning, hvis du blot lige nu og her mangler penge og bare gerne vil på ferie.

Føl dig tryg når du låner til ferie

lån til ferie

Som nævnt kræves det, at du har NemID, når du låner hos os. Årsagen til dette er, at vi herved kan sikre dig identitetssikkerhed.

Det er meget vigtigt, at du føler dig tryg, når du optager et lån hos os. Netop derfor er det et krav, og ikke kun en sikker løsning, at du har et NemID. Årsagen er, at det i sidste ende udelukkende er for din sikkerhed og tryghed.

Heldigvis kan NemID snildt bruges på både smartphones, tablets og computere. Derfor har du også mulighed for at optage et mobillån hos os. Mobillån er principielt et mikrolån, og det er derfor mere en beskrivelse af måden, hvorpå lånet tages.

Når det er muligt for dig at ansøge fra samtlige devices, ja så kan du faktisk ansøge om lån stort set hvor som helst, når som helst. Du skal bare have internet adgang og NemID.

Du kan altså både tage lån til ferie hjemme før du tager afsted, eller hvis du allerede er på en ferie, men er løbet tør for penge.

Tilbud til ferier kommer ofte pludseligt og kan hurtigt blive udsolgt. Så hvis du gerne vil på ferie, og pludselig får et tilbud, så har du nu bedre mulighed for hurtigt at optage et lån hos os. Tilmed kan du føle dig tryg, mens du låner.

Fordele ved lån til ferie

Selvom du skal overveje din økonomi, før du tager et lån til ferie, er der alligevel mange fordele ved det.

En ferie kan være en rigtig god investering, fordi du efter en ferie ofte føler dig meget mere afslappet og klar til at komme tilbage til studiet eller arbejde og yde en større indsats. Det kan være sundt at komme lidt væk, så du igen har overskud til hverdagen.

Har du i lang tid vidst, at du skulle på ferie, har du måske haft mulighed for at spare lidt op. Er behovet for en ferie derimod opstået mere pludseligt, kan det være en større omkostning i budgettet. Billetterne og hotellet kan være blevet dyre, når man er sent ude. Derfor kan det være fint at tage et lån til ferie, så du har mulighed for at komme afsted alligevel.

Desuden kommer de billige ferietilbud ofte pludseligt. Derfor kan det være godt at kunne tage et lån hurtigt, og slippe for først at skulle i banken. Når du låner gennem os, skal du ikke stille sikkerhed, hvorfor låneprocessen går meget hurtigere.

Du behøver altså heller ikke miste et godt tilbud på en ferie, hvilket ellers kan betyde at ferien kommer til at koste meget mere. Hvis du er ny kunde, kan du låne 6.000 kr. med 50 % rabat i op til 30 dage, og derfor har du mulighed for at købe det gode ferietilbud, du drømmer om.

Flere spørgsmål?

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål om, hvad kviklån er og dine muligheder eller har andre gode spørgsmål, du brænder inde med, må du endeligt ikke tøve med at kontakte vores kundeservice. Her kan du få svar og vejledning på det meste.

Vores kundeservice sidder til rådighed på telefonerne alle hverdage mellem 08.00 - 18.00 og kan træffes på nummer: 78772068. Du er også velkommen til at sende en mail på: info@vivus.dk. Vi garanterer svar inden for to hverdage.

6000
kr.
100 kr.
12.000 kr.
Første betalingsdato d.
Du har 30 dage til din næste betaling
26.
Maj 2019
Vælg ny dato
Ny kunde
Eksisterende kunde
Første rentebetaling
50% rabat i 30 dage som ny kunde
1.200 kr.
600 kr.
Rentebetaling efter første betalingsdato
1.200 kr.
Fuld tilbagebetaling
med din 50% rabat som ny kunde
7.200 kr.
6.600 kr.

Kreditaftalen har ingen fast løbetid

Priseksempel ved 12 måneders afvikling
Eksemplet er udregnet ud fra det nye lånebeløb og fra 12 lige store månedlige betalinger af hovedstolen
Samlet kreditbeløb6.000 kr.,Samlede kreditomkostninger7.908,34 kr.,Samlede tilbagebetalingsbeløb13.908,34 kr.,Min/max månedlig ydelse601,39 kr. / 1.716,67 kr.,Debitorrente (årlig fast)243,3 %,ÅOP816,67 %