Lån til ferie

Har du rejsefeber, men ikke råd til at tage afsted? Fortvivl ej!

Med et lån til ferie kan du takke ja, hvis du eksempelvis skulle få et godt tilbud på en afbudsrejse, også selvom du ikke lige skulle have pengene på kontoen før næste lønningsdag.

Hos VIVUS kan du nemlig nemt og hurtigt optage et lån til ferie. Låneprocessen er simpel og hurtig. Så kan du bestille den rejse, du ønsker.

Lån til ferie, nemt og enkelt

Er du en af de mange danskere, der til tider er træt af det danske vejr? Især når den viser sig fra sin værste side med regn og blæst? Så kan vi hjælpe dig.

Når pengene ikke lige rækker til drømmene om sommer, sol og strand, så kan du nemlig hurtigt få et lån til ferie hos os. Fra den ene dag til den anden kan du med VIVUS optage et lån til ferie ved blot at udfylde vores online låneansøgning og dermed være på vej mod varmere himmelstrøg. Vores ferielån er nemt og enkelt.

Med et lån til ferie kan du derfor uden bekymring slå til, når du får et godt tilbud på en afbudsrejse. Du behøver ikke længere tøve, fordi du ikke lige har pengene stående på kontoen.

Lån til ferie og book din rejse her og nu.

Hvem kan optage ferielån hos VIVUS?

Du kan ansøge om lån til ferie, når du opfylder følgende krav:

  • Du er mindst 18 år gammel
  • Du er dansk statsborger
  • Du har et NemId
  • Du står ikke registreret hos Experian (RKI) eller Debitor Registret
  • Du har en aktiv e-mail-adresse
  • Du har en dansk folkeregisteradresse, der ikke er beskyttet
  • Du har et dansk telefonnummer
  • Du har en dansk bankkonto

Sådan ansøger du om et lån til ferie

Hvis du opfylder kravene til ferielån, kan du nu gå igang med at udfylde din ansøgning om et lån til ferie. Det foregår i vores låneberegner her på siden.

Du vælger et beløb og låneberegneren viser dig forskellige udregninger af, hvor meget dit lån til ferie kommer til at koste. Du kan justere ferielånets lånebeløb og dermed se, hvordan lånomkostningerne ændrer sig.

VIVUS tilbyder mindre lån til ferie over 6 måneder eller større lån til ferie over mellem 24 – 72 måneder.

Hos VIVUS betaler man fast hver måned, og vi hjælper dig med at huske på det.

Det bliver også nemt for dig at se, hvor meget du kommer til at betale for dit ferielån. Hvis du godt kan lide, hvad du ser i låneberegneren, kan du trykke på ansøgningsknappen og komme i gang med dit lån til ferie.

Herefter underskriver du din ansøgning om ferielån med dit NemID, og ansøgningsprocessen går i gang. Efter bare et par minutter er din ansøgning behandlet.

Brug VIVUS lån til ferie som din fast-track til gaten!

Værd at vide om lån til ferie

VIVUS' ferielån er et lån uden sikkerhed. Vi blander os ikke i, hvad du bruger dit ferielån til. Det er helt op til dig. Hvad enten du vil bruge dit ferielån på en afbudsrejse, en sommerhustur, lommepenge til en allerede bestilt ferie eller noget helt fjerde, så er det altså helt op til dig. Du bestemmer desuden også selv, hvor stort dit lån til ferien skal være.

Du kan ansøge om mindre beløb fra 2000,- op til 12000,- i ferielån eller større beløb fra 13000,- op til 75000,- i ferielån.

Lån til ferie ansvarligt

Selvom vi ikke blander os i, hvad du bruger dit ferielån til, så opfordrer vi altid til, at du sætter dig grundigt ind i lånebetingelserne, før du optager et lån til ferie. Det gælder, uanset hvor meget du vil låne, og hvilken låneudbyder du vælger.

Det er nemlig vigtigt, at du ikke optager et ferielån, hvis du ikke inden for en kortere periode har penge til at betale dit lån til ferien tilbage. Vores lån, ligesom alle andre online lån, bringer mest glæde, når du kan betale det tilbage forholdsvis hurtigt.

VIVUS – et ferielån

Hos VIVUS kan du få et 6-måneders forbrugslån på mindre lånebeløb, som du kan bruge som dit ferielån. Vi tilbyder også større lånebeløb, som har en løbetid mellem 24-72 måneder. Du kan også bruge de større lånebeløb til dit ferielån.

Vi anbefaler dog ikke, at du benytter vores ferielån som en langsigtet løsning. Et lån til ferie kan dog være en helt perfekt løsning, hvis du lige nu og her mangler penge, inden dine feriepenge er kommet.

Ferielån – når du skal bestille dit ophold her og nu

Når du ikke kan få dit feriebudget til at hænge sammen her og nu, kan du få luft i økonomien med et ferielån. Det er især en god idé, når du skal købe flybilletterne, mens de er billigst.

Det er jo sådan, at man skal booke flybiletter og hotelophold på forhånd, hvis man vil have det billigt. Og det er som regel ikke på det tidspunkt, man har sin ferieopsparing på plads, eller feriepengene er blevet udbetalt.

Lån til ferie, når du står i den situation, og få dit feriebudget til at hænge sammen. Et ferielån hos VIVUS giver dig mulighed for at nå de reservertioner, der skal nås her og nu.

Føl dig tryg når du låner til ferie

Et ferielån hos VIVUS er trygt og sikkert. Som nævnt kræves det, at du har et NemID, når du låner hos os. Det skal du fordi vi så, kan sikre dig identitetssikkerhed.

Det er meget vigtigt, at du føler dig tryg, når du optager et ferielån hos os. Netop derfor er det et krav, og ikke kun en sikker løsning, at du har et NemID. Årsagen er, at det i sidste ende udelukkende er for din sikkerhed og tryghed.

Heldigvis kan NemID snildt bruges på både smartphones, tablets og computere. Derfor har du også mulighed for at optage et mobillån hos os. Mobillån er principielt et mikrolån, og det er derfor mere en beskrivelse af måden, hvorpå lånet tages.

Når det er muligt for dig at ansøge fra samtlige devices, ja så kan du faktisk ansøge om lån til ferie stort set hvor som helst, når som helst. Du skal bare have internetadgang og NemID.

Du kan altså både tage lån til ferie hjemme, før du tager afsted, eller hvis du allerede er på en ferie, men er løbet tør for penge.

Tilbud til ferier kommer ofte pludseligt og kan hurtigt blive udsolgt. Så hvis du gerne vil på ferie og pludselig får et tilbud, så har du nu bedre mulighed for hurtigt at optage et lån til ferie hos os. Tilmed kan du føle dig tryg, mens du låner.

Feriebudget og fordele ved lån til ferie

Selvom du skal overveje din økonomi, før du tager et lån til ferie, er der alligevel mange fordele ved det.

En ferie kan være en rigtig god investering, fordi du efter en ferie ofte føler dig meget mere afslappet og klar til at komme tilbage til studiet eller arbejdet og yde en større indsats. Det kan altså være sundt at komme lidt væk, så du igen har overskud til hverdagen.

Har du i lang tid vidst, at du skulle på ferie, har du måske haft mulighed for at lægge et feriebudget og spare lidt op. Er behovet for en ferie derimod opstået mere pludseligt, kan det være en større omkostning i budgettet. Billetterne og hotellet kan være blevet dyre, når man er sent ude. Derfor kan det være fint at booste dit feriebudget med et lån til ferie, så du har mulighed for at komme afsted alligevel.

Desuden kommer de billige ferietilbud ofte pludseligt. Derfor kan det være godt at kunne tage et ferielån hurtigt og slippe for først at skulle i banken. Når du låner gennem os, skal du ikke stille sikkerhed, hvorfor låneprocessen går meget hurtigere.

Du behøver altså heller ikke miste et godt tilbud på en ferie, hvilket ellers kan betyde, at ferien kommer til at koste meget mere. Få feriebudgettet til at hænge sammen nemt og hurtigt. Hvis du er ny kunde, kan du låne op til 6000,- , og derfor har du mulighed for at købe det gode ferietilbud, du drømmer om.

Flere spørgsmål?

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål om ferielån og dine muligheder, eller hvordan du får dit feriebudget til at hænge sammen, må du endelig ikke tøve med at kontakte vores kundeservice. Her kan du få svar og vejledning på det meste.

Vores kundeservice sidder til rådighed på telefonerne alle hverdage mellem 09.00 – 11.30 og 12.30 – 16.00 og kan træffes på nummer: 78 77 20 68. Du er også velkommen til at sende en mail på: info@vivus.dk.