Dine lånemuligheder

Ved du, hvad dine lånemuligheder er, og hvad der påvirker dem?

Det er tit et komplekst spørgsmål at svare på, da en persons lånemuligheder ikke nødvendigvis er ens hos forskellige låneudbydere.

Hos nogle udbydere er det sværere at gennemskue ens lånemuligheder, end det er hos andre. Hos VIVUS er det dog ganske simpelt og transparent, da vores kriterier er overskuelige og ligetil.

Udover gennemskuelige kriterier og transparente lånemuligheder, tilbyder vi dig desuden muligheden for at låne mindre beløb fra 2000,- op til 12000,- eller større beløb fra 13000,- op til 75000,-. Du får altid svar på din ansøgning med det samme.

VIVUS tilbyder altså:

 • Lån mindre beløb fra 2000,- op til 12000,- eller større beløb fra 13000,- op til 75000,-
 • Stærk profil på TrustPilot
 • Modtag pengene på kun 7 dage
 • Nem og sikker måde at låne penge på

Hvad påvirker dine lånemuligheder

Ingen personer er ens. Personer har forskellige privatøkonomiske forhold, demografi, baggrund og så videre, hvorfor vi heller ikke alle sammen har samme lånemuligheder. Derfor er det altid en god idé at sætte dig ind i dine lånemuligheder, hvis du overvejer at optage et lån.

Dine lånemuligheder afhænger dog ikke kun af dig selv, men også af låneudbyderen. Dine lånemuligheder vil blandt andet afhænge af, om du optager et lån hos en online låneudbyder, en bank, et realkreditinstitut eller lignende.

Læs videre for at se nærmere på dine lånemuligheder hos VIVUS, samt hvilke faktorer der generelt påvirker dine lånemuligheder.

Hvad påvirker dine lånemuligheder hos VIVUS?

Dine lånemuligheder hos os, påvirkes af en række faktorer. Det gælder blandt andet personlige og økonomiske forhold. Vi har en række krav, som skal være opfyldt, hvis du skal optage et lån hos os.

Kravene for at låne hos os, er:

 • Du er mindst 18 år gammel.
 • Du er dansk statsborger.
 • Du har et NemID.
 • Du står ikke registreret hos Experian (RKI) eller Debitor Registret.
 • Du har en aktiv e-mail adresse.
 • Du har en dansk folkeregisteradresse, der ikke er beskyttet.
 • Du har et dansk telefonnummer.
 • Du har en dansk bankkonto.

Hvis ovenstående kriterier er opfyldt, er du velkommen til at ansøge om at optage et lån hos os.

Når du låner hos os kan du ansøge om mindre beløb fra 2000,- op til 12000,- eller større beløb fra 13000,- op til 75000,-.

Hvad påvirker dine lånemuligheder generelt

Dine lånemuligheder hos os er som sagt gennemskuelige, men derfor kan det godt nogle gange virke mindre simpelt. Derfor kan det være en god idé at kende de faktorer, som helt generelt kan påvirke dine lånemuligheder.

Der er mange forskellige faktorer, som kan påvirke dine lånemuligheder i enten en positiv eller negativ retning. Vægtningen af hvilke faktorer som kan påvirke dine lånemuligheder, lånebeløb samt renter – kan dog afhænge meget af låneudbyder.

Las os gennemgå nogle af de generelle faktorer, som ofte er dem, der har en påvirkning på en persons lånemuligheder:

• Indkomst

Det giver næsten sig selv, at indtægten spiller en central rolle i en persons lånemuligheder. Indtægten er låneudbyderens sikkerhed for, at låntager er i stand til at tilbagebetale lånet. Hvis der ikke kommer nogle nye penge ind, kan der heller ikke betales tilbage af noget. Lånudbyder kræver ofte, at låntager har et vist rådighedsbeløb tilbage efter alle faste udgifter er betalt, hvorfor indkomsten er en central del af dette.

• Gæld

Hvis man skal tage et lån i banken, er der mange banker, der ikke er interesserede i, at man har gæld et andet sted. Årsagen til dette er både, at der er en anden lånudbyder, der er ude efter dine penge samtidig med, at du som låntager vil være mere presset, da der er flere lån, der skal betales af. Dermed øges risikoen for, at du ikke betaler tilbage.

• RKI

I forlængelse af gæld-faktoren, er det også vigtigt, at du ikke er registreret i RKI eller Debitor Registret. Hvis du er det, er der stor sandsynlighed for, at du ikke vil have mulighed for at optage et lån, da du står registreret som dårlig betaler. Dermed vil din baggrund være en faktor, der kan påvirke dine lånemuligheder.

• Nuværende situation

Din nuværende situation har også indvirkning på dine lånemuligheder. Det kan for eksempel være din alder, da en person i slutningen af 30’erne oftest vil have lettere ved at låne penge end en person i starten af 20’erne. Yderligere vil faktorer såsom din civilstatus ofte også have indvirkning på dine lånemuligheder. Eksempelvis vil vurderingen tage højde for, om du er enlig, gift, eller har børn, da kravene selvsagt vil være højere, hvis man skal forsørge flere munde og altså har flere udgifter.

• Fremtidsudsigter

Udover din nuværende situation, vil dine fremtidsudsigter også have en indvirkning på dine lånemuligheder. Eksempelvis hvis du står overfor en forandring, som vil have positiv påvirkning på din økonomi i form af lønforhøjelse eller færre udgifter. Det er dog ofte vigtigt, at disse kan dokumenteres eventuelt i form af en kontrakt eller lignende.

• Livsstil

Din egen adfærd gør en væsentlig forskel for de lånemuligheder, du har og det beløb, du kan låne i eksempelvis banken eller realkreditselskabet. Det er den, fordi undersøgelser viser, at det er yderst svært at skære ned i ens forbrug, hvorfor bankerne dermed har mindre tillid til én som låntager. Hvis du altid har haft et højt forbrug, tror de ikke altid på, at du vil kunne skrue ned og i stedet bruge de penge til at tilbagebetale dit lån.

Dog vurderer vi dig ikke ud fra alle de ovenstående faktorer, når du låner penge hos VIVUS. Dermed har ovenstående ikke direkte indflydelse på dine lånemuligheder hos os. Desuden skal det nævnes, at hele vores kreditvurdering foregår elektronisk og automatisk. Det betyder, at du ikke skal indsende en helt masse dokumenter for at finde ud af, om du kan låne.

Optag et lån hos VIVUS i dag!

Hør om dine lånemuligheder hos os

Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål om dine lånemuligheder eller ønsker rådgivning om, hvorvidt det er en god idé for dig at optage et lån.

Eksempelvis kan et forbrugslån hos os være en god mulighed, hvis der opstår en akut uforudset udgift og du har en nogenlunde stabil indkomst, hvor du er i stand til at betale lånet tilbage inden for kort tid.

Hos VIVUS tilbyder vi altid vejledning i forbindelse med optagelse af vores forbrugslån. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefon:78 77 20 68.

Vi sidder klar ved telefonen alle hverdage fra 9:00-11:30 og 12:30-16:00. Du kan også sende os en mail til info@vivus.dk eller læse om vores lånebetingelser, hvis du er i tvivl om noget. Det kan blandt andet være, hvorvidt du opfylder kravene for at optage et forbrugslån hos os.

Vælg beløbsstørrelse

12.000 kr.
kr.
2.000 kr.12.000 kr.
Første betalingsdato er om 35 dage
1 november 2021
Månedlig betaling
Dette er din faste månedlige betaling, som både dækker over renter og nedskrivning af lånebeløbet.
2.142 kr.
Samlede kreditomkostninger over 6 måneder
830 kr.

Gennemsnitlige omkostninger pr. måned

138,33 kr.

Løbetid: 6 mdr.: Samlet kreditbeløb: 12.000 kr. (inkluderer oprettelsesgebyr på 0 kr.). Samlede kreditomkostninger: 830 kr. Samlet tilbagebetalingsbeløb 12.830 kr., Min/maks. månedlig ydelse 2.120 kr. / 2.142 kr., Debitorrente (årlig fast) 22.53 %, ÅOP 24.9 %.

14 dages fortrydelsesret på kreditaftalen. Alder 18+.
Pengene vil være til rådighed indenfor 7 dage.