Lav rente

Kortfristede lån uden sikkerhed bliver mere og mere udbredt. Især internetlån, eller onlinelån, er blevet populære, fordi det er nemt at finde lån til billig rente på nettet.

Det har nok også noget at gøre med moderne teknologi, der jo gør det muligt at tage et lån med lave renter hvor som helst og når som helst.

Hvis du bare har internetadgang, så kan du faktisk tage et lån med lave renter via din mobil, laptop, tablet osv. Det giver den her type lån nogle korte og nemme ansøgningsprocesser, som de fleste andre lånetyper ikke kan hamle op med.

Hvis du leder efter et forbrugslån med lave renter, er vores forbrugslån lige noget for dig. Vi tilbyder dig at du kan låne små beløb fra 2000,- op til 12000,- eller høje beløb fra 13000,- op til 75000,-. Lån til billig rente hos VIVUS!

 • Lån fra 2000,- op til 12000,- eller fra 13000,- op til 75000,-
 • Ansøg nemt online
 • Personlig profil
 • Nemt og sikkert lån til billig rente

Lån til billig rente og lær at tyde ÅOP

Når forskellige lån med billig rente skal sammenlignes, sker det ofte på baggrund af lånenes årlige omkostninger i procent (ÅOP). Selvom denne sammenligningsmetode er god til at illustrere et låns omkostninger, giver det kun mening at anvende ÅOP som sammenligningsgrundlag, når lånene har præcis samme løbetid og lånesum (altså låneperiode og beløb).

Fordi ÅOP beregnes pr. år, ganges omkostningerne for et lån med kort løbetid, mens lånebeløbet ikke gør. Det betyder principielt, at ÅOP-beregningen fremskriver omkostningerne, som om der foretages et nyt lån, hver gang lånet er udløbet. Og sådan foregår det jo ikke i virkeligheden.

Altså vil et lån med kort løbetid, som faktisk er billigere end et lån med lang løbetid, have en højere ÅOP. Hvordan fungerer det?

Lån til billig rente er lån til korte perioder

På grund af den korte løbetid, der er på vores lån med billig rente, skal der blandt andet ikke medregnes renters rente. Det medvirker til, at jo hurtigere du tilbagebetaler dit lån, jo lavere bliver lånets omkostninger, og du får lave renter. Med andre ord, jo kortere tid du faktisk låner pengene, jo billigere bliver det for dig.

Skal vi lige tage den igen? Hvis du har et lån i 30 dage og har X% i rente, så er det jo den rente og kun den, du skal betale, for dit lån varer kun 30 dage. Men hvis du skal have ÅOP at vide for 30 dages lån, så ganges det faktisk med 12, da det skal være et helt år. Pludselig er renterne meget højere, da udregningen viser, hvad renten var, hvis du havde dit lån i et helt år. Da du kun har lånet 30 dage, kan du faktisk ikke rigtig bruge det tal til noget.

Lån til lave renter uden besvær

Kortfristede lån med lave renter stiller penge til rådighed for langt flere mennesker, end bankerne og realkreditinstitutterne gør.

Det er altså lettere at blive godkendt, hurtigere at ansøge og mere overskueligt.

Det er altså næsten problemfrit at optage lån med lave renter til at dække de huller, der nogle gange kan opstå i budgettet.

Vores høje serviceniveau har kunderne vist sig at sætte pris på, og med vores låneberegner er det desuden let at skabe sig et overblik over lånets omkostninger. Låneberegneren gør det mere overskueligt at beregne et lån med lave renter som kan finansieres indenfor 6 måneder.

Du skal blot vælge et beløb, og så regner den det hele ud for dig og viser dig præcis de omkostninger, der vil være ved dit lån til billig rente.

Hvordan får man lave renter?

Hos os kan du også prøve et hurtiglån med lave renter til markedets bedste vilkår.

Opfylder du vores krav, kan du ansøge om små beløb fra 2000,- op til 12000,- eller lån høje beløb fra 13000,- op til 75000,-

Prøv vores produkt og funktioner ved at tage et lån til billig rente. Lave renter, når det er bedst!

På det nuværende lånmarked for kortfristede lån er det meget svært at finde lån med bedre betingelser, end vi er i stand til at tilbyde. Vores lån med lave renter er et af markedets mest attraktive tilbud. Hvis du har kortfristede udgiftsposter eller kortfristet forbrug, som du ønsker at finansiere - lån til billig rente hos VIVUS.

LÆS OGSÅ: Tilbyder VIVUS SMS-lån?

Ofte stillede spørgsmål

 • Hvorfor er ÅOP så høj?

Du kan ikke regne med ÅOP i forbindelse med vores lån med lave renter. ÅOP fortæller noget om de årlige omkostninger, der er på et lån, og vores lån varer ikke i et helt år

Derudover regner ÅOP med renters rente, hvilket vi heller ikke bruger. Derfor er det på alle måder vildledende i forhold til vores lån med lave renter.

 • Får man lave renter, når man delbetaler via en fast, månedlig ydelse?

Hvis der er tale om selve pengebeløbet af renterne og ikke rentesatsen, så ja. Forklaringen lyder på, at renterne som regel er en fastlagt procentsats. Og jo mere du har tilbagebetalt af hovedstolen, jo mindre et pengebeløb vil renterne udgøre med tiden – også selvom rentesatsen hele tiden vil være den samme.

Hos VIVUS små beløb får du en fast betalingsplan med en månedlig rente på 20%, så du kan altid regne med, at rentebetalingen max. vil udgøre 20% af hovedstolen.

 • Får man ikke hurtigt fingrene i klemme ved at optage lån med lave renter?

Det helt korte svar til dette er: Nej, ikke hvis du sætter dig ind i betingelserne og vilkårene for lån med lave renter.

Det er selvfølgeligt vigtigt, at du tager en velovervejet beslutning, når du tager et lån med lave renter. Derfor er det nødvendigt, at du sætter dig grundigt ind i de vilkår, der er forbundet med at have optaget lånet.

Det kan eksempelvis ikke anbefales at optage et forbrugslån hos VIVUS, hvis du har behov for et langfristet lån til billig rente. Gør dig derfor gerne nogle tanker om, hvornår og hvordan, du vil kunne indfri din gæld.

 • Kan lave renter vise sig at være højere hos VIVUS?

Nej. Vi går op i gennemsigtighed og oplyser klart og tydeligt om de omkostninger, der er, når du optager et lån med lave renter hos os. Derfor står renterne oplyst på låneberegneren, når du vælger, hvor meget du ønsker at låne.

Bliver du godkendt til et lån med lave renter, vil omkostningerne også tydeligt optræde på kreditaftalen. Derfor er der ingen fare for, at du bliver snydt af skjulte beløb og omkostninger.

 • Kan man optage et lån til billig rente hver gang hos VIVUS?

Svaret er ja. Vi tilbyder lån til billig rente. Det gælder uanset om du er ny eller eksisterende kunde.

Det vil altså sige, at du får yderst lave renter hos os – allerede fra første gang, du låner hos os og skal tilbagebetale. Renten vil også altid fremgå tydeligt af vores låneberegner samt på din VIVUS-profil online og i de mails, vi sender om din lånestatus.

 • Hvor meget kan man låne til en billig rente?

Hos VIVUS har du mulighed for at låne små lån fra 2000,- op til 12000,- eller høje lånebeløb fra 13000,- op til 75000,-. Lån til exceptionelt billig rente første gang og fremadrettet.

Når du ansøger, skal du skrive under med Nem-ID, hvorefter vores interne system kreditvurderer ansøgningen ud fra de indtastede informationer samt de oplysninger, vi henter gennem SKAT. Du skal også skrive under på, at du er indforstået med, at vi henter oplysninger om dig gennem e-SKAT.

Når du har betalt din første månedlige betaling, får du mulighed for at ansøge om mere - stadig med lave renter. Der gælder altid samme lånevilkår. Lån op til 12000,- eller op til 75000,-

 • Kan man ikke afdrage på sit forbrugslån?

Jo, det kan man sagtens – og det er faktisk også sådan vores forbrugslån fungerer, så du ikke risikerer kun at betale renter.

Hos VIVUS tilbagebetaler du dit forbrugslån via en fast, månedlig ydelse. Og du har - når som helst - ret til at indfri hele dit lån, hvis du pludselig skulle få flere penge mellem hædnerne. Det koster til gengæld et gebyr.

Vores forbrugslån fungerer sådan, at rentebetalingen vil falde hver måned, og du vil derfor afdrage mere og mere på dit lån. Det er til din fordel, fordi dit afdreg ikke koster dig noget direkte – det gør renterne derimod.

Sidder du tilbage med spørgsmål?

Hvis du er helt forvirret over lån til billig rente, så sidder vi heldigvis klar til at besvare dine spørgsmål. Du er velkommen til at kontakte vores kundeservice og spørge om lån med lave renter ved enten at sende os en mail på info@vivus.dk eller ringe på telefon: 78 77 20 68. Vi sidder klar til at hjælpe dig og glæder os til at høre fra dig!

Vælg beløbsstørrelse

12.000 kr.
kr.
2.000 kr.12.000 kr.
Første betalingsdato er om 15 dage
1 november 2021
Månedlig betaling
Dette er din faste månedlige betaling, som både dækker over renter og nedskrivning af lånebeløbet.
2.142 kr.
Samlede kreditomkostninger over 6 måneder
748 kr.

Gennemsnitlige omkostninger pr. måned

124,66 kr.

Løbetid: 6 mdr.: Samlet kreditbeløb: 12.000 kr. (inkluderer oprettelsesgebyr på 0 kr.). Samlede kreditomkostninger: 748 kr. Samlet tilbagebetalingsbeløb 12.748 kr., Min/maks. månedlig ydelse 2.038 kr. / 2.142 kr., Debitorrente (årlig fast) 22.53 %, ÅOP 24.9 %.

14 dages fortrydelsesret på kreditaftalen. Alder 18+.
Pengene vil være til rådighed indenfor 7 dage.