Mikrolån – Lån nemt og sikkert

Undrer du dig over, hvad et mikrolån er, eller hvor du kan få det? Så er du kommet til det rette sted. Læs med her, hvor vi forklarer, hvad denne type lån kendetegnes ved.

Hvad er et mikrolån?

Denne form for lån har to betydninger, hvor den ene er udbredt blandt danske låntagere, og den anden bliver brugt i forbindelse med mindre finansiering af U-landene. Det, der er aktuelt for os nu, det er selvfølgelig de lån, vi kan få i Danmark, så lad os fokusere på det.

Et mikrolån er et lån på et relativt lille beløb med en kort løbetid. Altså et lille lån, som man ikke har særlig længe. Mikrolån kaldes også for minilån, hurtiglån og kviklån. De dækker overordnet set over det samme, nemlig små lån, der er hurtige at optage og har en kort løbetid.

De er derfor med tiden blevet udviklet til nogle hurtige og smarte forbrugslån, der giver meget fleksibilitet til låntagerne. Med disse lån kan man nemlig få friheden til at afdrage lidt ad gangen og forlænge lånets løbetid.

Det, vi kalder mikrolån nu, er derfor forbrugslån, der kendetegnes ved:

 • Et mindre lånebeløb
 • Kort løbetid
 • Ingen krav om at stille sikkerhed

Hos VIVUS tilbyder vi et alternativ til mikrolån, nemlig et forbrugslån. Hos VIVUS kan du enten låne mindre beløb fra 2000,- op til 12000,- eller større beløb fra 13000,- op til 75000,-.

 • Fuld kontrol Hold let styr på din låneaftale med din egen VIVUS-profil.

 • Let ansøgning Alt, hvad du behøver, er dit NemID.

VIVUS og mikrolån

Vi tilbyder et alternativ til mikrolån. Når du låner hos os kan du enten låne mindre beløb fra 2000,- op til 12000,- eller større beløb fra 13000,- op til 75000,-.

Hos VIVUS har vi sørget for, at du ikke skal vente længe på at få svar på dit alternativ til et mikrolån – vores forbrugslån.

Det er nemt og sikkert at ansøge. Har du brug for et mikrolån nu?

Brug låneberegneren her på siden og se, hvad dit lån vil have af omkostninger.

VIVUS giver dig:

 • En kort og nem ansøgningsproces
 • Et sikkert lån
 • Et lån uden sikkerhed

Ansøgningsproces – når du ansøger om vores alternativ til et mikrolån hos VIVUS, vil du altid opleve en gnidningsfri proces. Når du får svar på din ansøgning, vil du enten få tilbudt det beløb, du ansøgte om – eller få tilsendt et andet, som vi vurderer passer bedre til din økonomi.

Sikkert – vores kreditvurdering af din økonomi er med til at sørge for, at du er på den sikre side, når du optager vores alternativ til et minilån.

Lån uden sikkerhed – en af fordelene ved vores alternativ til et mikrolån, er, at du ikke skal stille nogen sikkerhed. Vi er faktisk slet ikke interesserede i at vide, hvad du skal bruge din penge på. Det er helt op til dig selv.

Du bør til gengæld være opmærksom på, at du ikke kan optage vores alternativ til et mikrolån, hvis du allerede er registreret i RKI eller Debitor-registret.

Hvor mange penge kan jeg låne som alternativ til mikrolån?

Med et forbrugslån hos os får du en løbetid på 6 måneder på de mindre beløb, og beløbet er i størrelsesordenen 2000-12000,-. Du kan også låne større beløb, med en løbetid mellem 24-72 måneder. Størrelsesordenen her er 13000-75000,-.

Med et lån hos os behøver du ikke at stille sikkerhed, hvilket du typisk skal gøre ved andre låneformer. Du skal altså ikke fremvise lønsedler eller redegøre for, hvorfor du vil låne.

Vi har dog stadig nogle krav, som du skal opfylde, for at blive godkendt. Det kan du læse mere om længere nede i teksten.

Hvad kan du bruge et mikrolån til?

I bund og grund kan du benytte vores mikrolån til lige, hvad du ønsker dig. Vi blander os ikke i, hvad du bruger pengene på.

Vi anbefaler dog altid, at du ikke benytter vores lånemulighed til at afbetale andre mikrolån. Det samme gælder i forhold til at optage lån, hvis du ikke regner med at kunne tilbagebetale beløbet inden for relativ kort tid.

Derfor bør du altid sikre dig, at du kan tilbagebetale dit mikrolån indenfor nogenlunde kort tid.

Vores alternativ til mikrolån kan med fordel benyttes til: Reparationer på bilen, uforudsete udgifter, glemte regninger, gode tilbud, der ikke lader sig vente, såsom afbudsrejser samt sommer- og nytårsudsalg.

Der findes mange flere muligheder, hvor et lån hos os kan være en god idé. Det er nemt at ansøge hos os.

Desuden gøres det hele på nettet, så du skal faktisk bare have internetforbindelse og dit NemID klar. Så kan du optage et minilån nu og få økonomisk hjælp.

Hvad koster et mikrolån?

Omkostningen ved et lån vil typisk variere afhængig af størrelsen og løbetiden på lånet. Det er klart, at det er dyre at låne meget og i lang tid, end at låne lidt i kort tid.

Jo færre penge, du vælger at låne desto lavere låneomkostninger, vil du have.

Vi kan anbefale dig at forsøge dig lidt frem med vores låneberegner, som du kan finde på alle vores sider. Her kan du nemt se, hvad omkostningerne er ved de forskellige lånebeløb.

Husk altid at gøre dig gode overvejelser om, hvor meget du reelt set har brug for at låne, og hvornår du tror, du kan betale tilbage.

På den måde får du mindst mulige omkostninger ved dit mikrolån.

Se, hvad status er på dit lån hos VIVUS - 24/7

Hos VIVUS har vi gjort det nemt for vores kunder altid at vide, hvad status er på deres lån. Så snart du er godkendt og har fået et lån hos os, bliver du tildelt en VIVUS-profil.

Her kan du altid se, hvor meget du fortsat skal betale, og hvad status er. Så undgår du overraskelser og har et godt overblik hele vejen igennem. Vi har altid vores kunder i fokus, og du er bestemt ingen undtagelse!

Mikrolån - vi har dine behov i fokus

Hos os skal du som bekendt ikke stille sikkerhed for at optage et lån. Vores internetbaserede ansøgningsproces betyder, at det er nemt, sikkert og gnidnigsfrit for dig at ansøge hos os.

Sådan kan du få økonomisk hjælp, når du har allermest brug for det.

Vi tilbyder et alternativ til et mikrolån fra 2000,- op til 12000,- eller fra 13000,- op til 75000,-.

Du kan altid se, hvornår og hvor meget du skal betale næste gang: Når du optager lånet, i de fakturaer, du modtager pr. e-mail og/eller ved at logge ind på din VIVUS-profil.

Skulle du blive i tvivl om noget undervejs, kan du kontakte vores kundeservice alle hverdage mellem 9.00-11.30 og 12.30 - 16.00. De sidder klar til at hjælpe dig og besvare dine spørgsmål vedrørende dit alternativ til et mikrolån.

Vi har altid vores kunder i fokus, og derfor har vi forsøgt at gøre vores låneform så nem og tilfredsstillende som muligt for vores kunder. Det gør vi blandt andet ved hjælp af vores gode kundeservice, øget gennemsigtighed omkring omkostninger og ved altid at hjælpe dig med at have overblik over dit lån.

Vores flotte profil på Trustpilot er et udtryk for kvaliteten af vores produkt og service: Det er din garanti for, at vi lever op til vores kunders forventninger. Du kan altid gå derind og læse, hvad vores glade kunder skriver om os.

Hvem kan få vores alternativ til mikrolån?

Du kan optage vores alternativ til mikrolån, hvis du er dansk statsborger og ikke er registreret i RKI eller Debitor Registret. Du skal endvidere leve op til følgende krav:

 • Du har et NemID
 • Du har en aktiv e-mail adresse
 • Du har en dansk folkeregisteradresse
 • Du har et dansk telefonnummer
 • Du har en dansk bankkonto
 • Du er ikke registreret med navne- eller adressebeskyttelse

Stadig i tvivl?

Vores kundeservice sidder klar til at hjælpe og vejlede dig i forhold til, om vores alternativ til mikrolån kan være en god mulighed for dig.

Sidder du tilbage med flere spørgsmål omkring mikrolån, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice alle hverdage fra 09.00 – 11.30 og 12.30 - 16.00. Vi sidder klar på telefon 78 77 20 68 til at svare på de spørgsmål, du måtte have. Du kan også sende os en mail på info@vivus.dk.

Vælg beløbsstørrelse

12.000 kr.
kr.
2.000 kr.12.000 kr.
Første betalingsdato er om 15 dage
1 november 2021
Månedlig betaling
Dette er din faste månedlige betaling, som både dækker over renter og nedskrivning af lånebeløbet.
2.142 kr.
Samlede kreditomkostninger over 6 måneder
748 kr.

Gennemsnitlige omkostninger pr. måned

124,66 kr.

Løbetid: 6 mdr.: Samlet kreditbeløb: 12.000 kr. (inkluderer oprettelsesgebyr på 0 kr.). Samlede kreditomkostninger: 748 kr. Samlet tilbagebetalingsbeløb 12.748 kr., Min/maks. månedlig ydelse 2.038 kr. / 2.142 kr., Debitorrente (årlig fast) 22.53 %, ÅOP 24.9 %.

14 dages fortrydelsesret på kreditaftalen. Alder 18+.
Pengene vil være til rådighed indenfor 7 dage.