Cookies er nødvendige for at få VIVUS.DK til at fungere, så du kan få en god oplevelse. Klik OK for at fjerne beskeden og fortsætte.

Mikrolån – Lån på få minutter

Hvad er et mikrolån?

hands on computer1

Et mikrolån kan have to vidt forskellige betydninger:

 1. Mikrolån til U-lande
 2. Mikrolån til privatforbrugere

På denne side vil vi selvfølgelig kun have fokus på mikrolån til privatforbrugere.

Et mikrolån er et lån på et relativt lille beløb med en kort løbetid. Altså et lille lån, som man ikke har særlig længe. Mikrolån kaldes også for minilån, hurtiglån og kviklån. De dækker overordnet set over det samme, nemlig små lån, som er hurtige at optage og som man ikke har særlig længe.
Hos VIVUS.DK tilbyder vi en kassekredit, hvor du første gang kan låne op til 6.000 kr. i op til 30 dage – du kan til enhver tid indfri din kredit. Indtil du indfrier, skal du hver 30. dag betale en rentebetaling for at opretholde aftalen.

 • fast

  Få pengene med det samme

  Vi udbetaler til din konto hele døgnet rundt, året rundt, uanset hvilken bank du bruger

 • Vector Smart Object2

  Første gang er rentefrit i op til 30 dage

  Kort sagt: Lån 6.000 kr. og tilbagebetal 6.000 kr. inden for 30 dage

 • Fuld kontrol

  Hold let styr på din kreditaftale med din egen VIVUS.DK-profil.

 • Vector Smart Object1

  Få svar på ét minut

  Alt, hvad du behøver, er dit NemID.


VIVUS og mikrolån

Vi tilbyder et alternativ til mikrolån. Hvis du er over 20 år, kan du første gang du låner hos os, låne op til 6.000 kr. Ved første lån giver vi oveni hatten et tilbud: Du kan låne op til 6000,- uden renter og gebyrer i op til 30 dage. Sagt på anden vis: Låner du 6000, så skal du kun betale 6000 tilbage indenfor 30 dage.

Det tager kun få minutter at blive godkendt til at tage vores alternativ til mikrolånet, og du kan låne i helt op til 30 dage ad gangen – du bestemmer selv, hvornår du vil indfri din kredit. Har du brug for et lån? Brug låneberegneren her på siden og se, hvad dit lån vil have af omkostninger. Du sætter selv beløb og låneperioden – altså, tiden du vil låne i.

VIVUS.DK giver dig:

 • Lån 6.000 kr. gratis i op til 30 dage
 • 5-stjernet profil på TrustPilot
 • Ansøg på under 2 minutter
 • Modtag pengene med det samme
 • Nem og hurtig måde at låne penge på

Hvor mange penge kan man låne som alternativ til mikrolån?

Med en kassekredit hos os vælger du din første betalingsdato efter 5-30 dage, og beløbet er i størrelsesordenen 100-12.000 kr. Afhængigt af din alder, og hvor mange online kreditter, du tidligere har optaget hos os, vil dit maksimale kreditbeløb kunne stige til mellem 8.000 og 12.000 kr.

Med en kredit hos os behøver du ikke at stille sikkerhed, hvilket du typisk skal gøre ved andre låneformer. Du skal altså ikke fremvise lønsedler eller redegøre for, hvorfor du vil låne.

Vi har dog stadig nogle krav, som man skal opfylde, for at blive godkendt. Det er blandt andet krav som, at du ikke er registreret i Debitor Registeret eller RKI, og at du er fyldt 20 år.

Hvad kan du bruge et mikrolån til?

I bund og grund kan du benytte vores mikrolån til lige, hvad du ønsker dig. Vi blander os ikke i, hvad du vil bruge pengene på.

Vi anbefaler dog altid, at du ikke benytter vores kreditmulighed til at afbetale andre lån, eller låne, hvis du ikke regner med at kunne tilbagebetale inden for relativ kort tid. Man skal altid være sikker på, at man kan betale sig lån tilbage igen indenfor nogenlunde fremtid.

Et alternativ til mikrolån kan med fordel benyttes til: Reparationer på bilen, uforudsete udgifter, glemte regninger, gode tilbud, der ikke lader sig vente, så som afbudsrejser samt sommer- og nytårsudsalg.

Der findes mange flere muligheder, hvor en kassekredit hos os kan være en god idé. Det tager kun få minutter at ansøge, svaret kommer lige efter og er man godkendt har man pengene på kontoen med det samme. Desuden gøres det hele på nettet, så man skal faktisk bare have internet forbindelse og sit NemID og så har man mulighed for økonomisk hjælp indenfor få minutter.

Hvad koster vores alternativ til mikrolån?

Mikrolån

Omkostningen ved et lån vil typisk variere afhængig af størrelsen og løbetiden på kreditten. Det er klart, at det er dyre at låne meget og i lang tid, end at låne lidt i kort tid.

Når du optager din kreditaftale, vil låneomkostningerne være lavere, desto færre penge, du vælger at låne. Hvis du vælger at betale tilbage, altså indfri dit lån, før tid så skal du selvfølgelig ikke betale renter for længere tid end det. Det kan altså godt betale sig, at indfri før tid, hvis man får muligheden.

Vi kan anbefale dig at forsøge dig lidt frem med vores låneberegner, som du kan finde på alle vores sider. Her kan du nemt se, hvad omkostningerne er ved de forskellige lånebeløb og låneperioder.

Husk altid at gøre dig gode overvejelser om, hvor meget du reelt set har brug for at låne og hvornår du tror, du kan betale tilbage. Der er nemlig ingen grund til hverken at låne for meget eller i for lang tid. På den måde får du mindst mulige omkostninger ved dit lån.

I øvrigt skal du vide, at renteomkostningerne ved vores lån faktisk er fradragsberettiget. Det betyder, at du kan få cirka 1/3 af renteomkostningerne tilbage i skat. Det er jo meget rart!

Vi har desuden gjort det nemt for vores kunder altid at vide, hvad status er på deres kredit. Så snart du er godkendt og har fået en kredit hos os, bliver du tildelt en VIVUS-profil. Her kan du altid se, hvor meget du fortsat skal betale og hvad status er. Så undgår du overraskelser og har et godt overblik hele vejen igennem.

Mikrolån på dine betingelser

Hos os skal du som bekendt ikke stille sikkerhed for at optage en kredit, og vores internetbaserede ansøgningsproces betyder, at det kun tager to minutter fra, at din kreditansøgning er afsendt, til du modtager svar. Derfor får du hurtig adgang til penge, når du har allermest behov for det.

For låntagere som er mere end 20 år gamle, tilbyder vi som nævnt lån på op til 6.000 kr. rente- og gebyrfrit i op til 30 dage. Med hver ny kredit, du optager, stiger det maksimale beløb, du kan låne, indtil den respektive grænse på 12.000 kr. er nået.

Har du behov for en længere kreditperiode end forudset, er der selvfølgelig også mulighed for det. I din aftale skal du bare hver 30. dag betale en rentebetaling, som dækker kreditomkostningerne og giver dig en næste betalingsdato 30 dage senere.

Du kan altid se beløbet på din rentebetaling, når kreditten optages, samt ved at logge ind på din VIVUS.DK-profil og i din faktura, som du modtager pr. e-mail.

Skulle du blive i tvivl om noget undervejs, kan du kontakte vores kundeservice alle hverdage mellem 8-18. De sidder klar til at hjælpe dig og besvare dine spørgsmål.

Vi har altid vores kunder i fokus, og derfor har vi forsøgt at gøre vores låneform så nem og tilfredsstillende som muligt for vores kunder. Det gør vi blandt andet ved hjælp af vores gode kundeservice, øget gennemsigtighed omkring omkostninger og ved altid at hjælpe dig med at have overblik over din kredit.

Vores 5-stjernede profil på Trustpilot er udtryk for kvaliteten af vores produkt og service, og er samtidig din garanti for, at vores kunders erfaringer med os lever op til eller overgår deres forventninger. Du kan altid gå derind og læse, hvad vores glade kunder skriver om os.

Hvem kan få vores alternativ til mikrolån?

Du kan optage vores alternativ til mikrolån, hvis du er dansk statsborger og ikke er registreret i RKI eller Debitor Registret. Du skal endvidere leve op til følgende krav:

 • Du er mindst 20 år gammel
 • Du har et NemID
 • Du har en aktiv e-mail adresse
 • Du har en dansk folkeregisteradresse
 • Du har et dansk telefonnummer
 • Du har en dansk bankkonto
 • Du er ikke registreret med navne- eller adressebeskyttelse

Stadig i tvivl?

Vores kundeservice sidder klar til at hjælpe og vejlede dig i forhold til, om vores alternativ til mikrolån kan være en god mulighed for dig.

Sidder du tilbage med flere spørgsmål omkring online lån, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice alle hverdage fra 08.00 til 18.00. Vi sidder klar på telefon 78 77 20 68 til at svare på de spørgsmål, du måtte have. Du kan også sende os en mail på info@vivus.dk.

kr.
100 kr.
12.000 kr.

Vælg første betalingsdato

januar 2019
Tidligere
man
tir
ons
tor
fre
lør
søn
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Samlet kreditbeløb
6.000 kr.
Rentebetaling
1.200 kr.
Første betalingsdato d.
14.01.2019
Fuld tilbagebetaling
6.000 kr.
Priseksempel på omkostninger ved 3 måneders kredit
Du bestemmer selv, hvornår du vil indfri kreditten.
Antal betalinger3
Samlede kreditomkostninger2.400 kr.
Samlede tilbagebetalingsbeløb8.400 kr.
Debitorrente (årlig fast) / ÅOP243,3 % / 816,67 %