Minilån

Hvad er et minilån?

Et minilån bliver defineret som et kortfristet lån til folk, der har brug for at låne et mindre beløb i en kort periode, for eksempel 30 dage. Lånet kan normalvis optages på dagen og har en løbetid på 30 dage eller mindre. Det vil sige, at det ikke er et lån, man har over flere måneder eller år. Hos VIVUS låner vores kunder oftest lidt mere, og de har lidt længere tid til at tilbagebetale lånet – 6 måneder faktisk på mindre beløb og mellem 24-72 måneder på større beløb – så undgå stressen med ekstremt kortsigtede lån hos os!

VIVUS tilbyder ikke de traditionelle minilån, hvor man skal afbetale det hele på 30 dage eller mindre. I stedet tilbyder vi et forbrugslån til en overskuelig, fast løbetid. Ønsker du at bruge det som et minilån, så kan du sagtens det – du bruger bare pengene til lige det, som du vil.

Et lån hos os er ikke det samme som et kortfristet lån – det kan bruges som et fleksibelt alternativ. Når du låner hos os kan du få mindre beløb fra 2000,- op til 12000,- eller større beløb fra 13000,- op til 75000,-.

Prøv vores alternativ til minilån på dagen:

  • Lån fra 2000,- op til 12000,- eller fra 13000,- op til 75000,-
  • Ansøg på under 2 minutter
  • Få svar med det samme

Hos VIVUS fører vi ansvarlig lånepolitik, som afspejler sig ikke kun i et stærkt stigende antal kunder men også i vores høje kundetilfredshed på Trustpilot. Baseret på mere end 3.400 anmeldelser er vores Trustpilot-score en af de højeste for en privat lånevirksomhed i Danmark. Det er vi selvfølgelig meget stolte af. Prøv os og få det perfekte alternativ til minilån på dagen, hvor du her får et fast og billigt alternativ med en tilbagebetalingstid på 6 måneder for mindre beløb.

Hvorfor er lån som minilån blevet populære?

Inden for de seneste par år er minilån blevet meget mere populære i Danmark. Vi tror, at det blandt andet er fordi, at der er sat en ny og højere standard inden for den her type lån. Der er f.eks. blevet åbnet op for, at kreditbranchen for kortfristede lån ikke er så usikker, som den før havde ry for.

Eksempelvis hos VIVUS sikrer vores ansvarlige lånepolitik dig fuld gennemsigtighed. Vi giver dig et komplet overblik over dit lån, uanset om du er ekspert i økonomi eller ej.

Det er vigtigt for os, at vores kunder aldrig føler sig snydt, hvorfor vi går meget op i, at vores alternativ til minilån er gennemskueligt, let og simpelt for dig som kunde. Vi gør, hvad vi kan for, at du altid er klar over, hvad der foregår med dit lån, og ikke oplever renter og gebyrer, som du ikke havde forventet.

Hvad er prisen på et minilån?

Prisen på alle lån varierer, afhængigt af hvor meget du ønsker at låne og i hvor lang tid.

Jo færre penge, du vil låne, jo lavere vil omkostningen på dit lån være. Ligeledes vil renteudgifterne udgøre en mindre del af dit lån, hvis du tilbagebetaler dit minilån på 30 dage eller hurtigere. Sagt på en anden måde: Jo mindre du låner, og jo kortere tid du har lånet, desto billigere bliver det. Du undgår jo renterne for minilånet, hvis du indfrier det hurtigere end forventet – så gør endelig det, hvis du har penge til det!

Derfor bør du altid, så vidt muligt, kun tage et minilån på dagen, hvis du låner præcist det beløb, der dækker dit behov. På den måde slipper du for unødvendige omkostninger forbundet med dit lån.

Har du mulighed for at betale lånet tilbage tidligere, end du troede? Så kan du tilbagebetale via din VIVUS profil før din næste betalingsdato og faktisk reducere dine låneomkostninger – det kræver bare et lille gebyr, medmindre du har VIVUS PLUS abonnement.

Indtil du har betalt dit lån fuldt tilbage, skal du hver betalingsdato betale dit afdrag og rentebetaling for at fortsætte med at have dit lån. Det koster jo noget at skylde penge – det gør det alle steder.

Vi sørger for, at du altid kan se beløbet på din rentebetaling og dit afdrag, når lånet optages men også ved at logge ind på din VIVUS-profil. Der kan du altid få overblik over din lånestatus. Vi spiller med åbne kort fra dag ét. Det vil du særligt opleve, når du får lånetilbuddet fra os. Vi har nemlig lavet en overskuelig og fast betalingsplan, der giver dig overblikket over dit låneforløb hos os over de næste 6 måneder for mindre beløb, eller mellem 24-72 måneder for større beløb.

Minilån i 30 dage og VIVUS

Hos os bestemmer du som låntager frit, hvad du ønsker at bruge vores lån til. Her møder du ingen spørgsmål.

Vi står dog altid klar med råd og anbefalinger, hvis du har behov for det. Desuden fraråder vi generelt vores kunder at optage vores lån, hvis mangel på penge er et konstant problem, da det kun vil løse problemet på kort sigt. Vi fraråder også, at man tager lån hos os for at tilbagebetale gæld et andet sted – f.eks. for 30-dages minilån hos andre lånudbydere.

Men står du med uforudsete udgifter, kan vores lån være oplagt. Uforudsete udgifter kan udspringe som følge af mange forskellige situationer. Det kender vi alle sammen, og det kan ske for enhver. Optag en ansvarlig låneaftale med VIVUS som minilån over 6 måneder og dæk de udgifter, der er dukket op. Så vælger du helt selv, hvornår du indfrier lånet – bare det er indenfor den aftalte løbetid på 6 måneder for mindre beløb. Vær dog forberedt på et mindre gebyr, hvis du ikke er VIVUS PLUS kunde.

Hvad skal man være opmærksom på ved at tage et minilån på dagen?

Uanset hvorfor du har brug for et minilån på dagen, bør du altid først overveje, hvad din situation egentlig er. Hvor mange penge har du reelt brug for, og hvornår tror du, at du kan betale tilbage igen?

Hvis du har gjort dig de overvejelser inden, sikrer du først og fremmest den bedst mulige aftale for dig selv men kan også nemmere vurdere, hvilken type lån du har brug for.

Hos os kan du optage et lån, der svarer til et minilån på dagen, såfremt du opfylder vores lånebetingelser. Når du låner hos os kan du låne små beløb fra 2000,- og op til 12000,-. Du kan også låne høje beløb fra 13000,- op til 75000,- her er løbetiden dog højere. Vi vil jo gerne være din foretrukne leverandør af pålidelige og gennemsigtige lån.

Uanset om det er første gang, du prøver vores alternativ til minilån i 30 dage, kan du med fordel anvende vores låneberegner, der altid viser dig, hvad det koster at låne. Her kan du også sidde og lege lidt med forskellige beløb. På den måde har du altid fuld gennemsigtighed, når du tager vores alternativ til minilån på dagen.

Er der nogen risiko ved lånet?

Man hører tit om situationer, hvor forskellige udbydere af minilån på 30 dage har holdt renter og gebyrer skjult for låntagere eller kun lige nævnt dem i lange dokumenter, som almindelige forbrugere ikke særlig tit læser eller kan forstå. Det er nemt som forbruger at overse det med småt, især i forbindelse med optagelse af minilån på dagen, hvor man virkelig har brug for pengene nu og her, og lånehastigheden er derfor ret vigtigt for de fleste.

Som nævnt tidligere, går vi hos VIVUS meget op i gennemsigtighed. Det er vores mission, at du kender alle faktorerne, før du optager dit lån. Så ved du altså præcist, hvad du går ind til, og på den måde er der ingen ubehagelige overraskelser ved vores alternativ til minilån på dagen. Du får alle informationer fra dag ét, hvor vi også laver en fast betalingsplan for dig, når du modtager vores lånetilbud. Så ved du, sort på hvidt, hvad du går ind til, hvis du skal have et lån hos os, VIVUS.

Låneberegneren på vores sites tager sig af den komplicerede renteberegning for minilån. Her ser du både lånebeløbet og de 6 måneder, du har til tilbagebetalingen. Derfor behøver du ikke være et økonomisk geni for at kunne se alle omkostningerne ved din låneaftale. Vi giver dig altså fuldt overblik og har tilmed sparet dig for en masse tid og kræfter, så du kan tage dit minilån på dagen og på få minutter.

Hvem kan få vores alternativ til minilån?

Afhængig af din situation og hvor mange lån du tidligere har optaget gennem VIVUS, vil det maksimale lånebeløb variere fra op til 6000,- til op til 12000,-. Vi kræver i øvrigt ikke, at du stiller sikkerhed, hvilket der ofte forlanges ved andre låneformer.

Men det er påkrævet, at du er dansk statsborger, bosat i Danmark, er fyldt 18 år og ikke er registreret i Debitor Registret eller RKI. Hvis du opfylder disse krav, er der altså ikke nogen store forhindringer, for at du kan optage et lån hos os.

Sidder du tilbage med spørgsmål?

Hvis du har yderligere spørgsmål eller er i tvivl om noget omkring vores lån, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på e-mail: info@vivus.dk eller telefon 78 77 20 68. Her vil vi besvare dine spørgsmål om minilån i 30 dage, fortælle nærmere om minilån på dagen og vejlede dig i forhold til vores produkt.

VIVUS’ kundeservice har åbent alle hverdage fra 9.00 – 11.30 til 12.30 – 16.00.