Cookies er nødvendige for at få VIVUS.DK til at fungere, så du kan få en god oplevelse. Klik OK for at fjerne beskeden og fortsætte.

Mobillån hos VIVUS.DK

Mobillån optages, som navnet næsten afslører, over mobiltelefonen. Normalvis kalder man det for et SMS-lån. I dag er det dog kun ganske få lånudbydere, der rent faktisk tilbyder mobillån via SMS, da de fleste mobillån bliver foretaget via internettet.

Du kan hos os optage mobillån, altså lån via mobilen over nettet, med 50 % rabat i op til 30 dage, hvis du altså ikke tidligere har lånt hos os. Som ny kunde kan du låne op til 6.000 kr. Hos VIVUS.DK tilbyder vi altså:

 • Lån 6.000 kr. med 50 % rabat i op til 30 dage
 • 5-stjernet profil på TrustPilot
 • Ansøg på under 2 minutter
 • Modtag pengene inden for kort tid
 • Nem og hurtig måde at låne penge på

Mobillån og VIVUS.DK

Mobillån-ansøgning

NemID blev i 2014 ændret, så det også blev muligt at bruge på smartphones og tablets. Derfor kan du i dag optage din første kredit via din mobiltelefon hos os.

Vi stiller høje krav til din sikkerhed og identitetssikring og derfor skal man altid bruge sit NemID for at ansøge om kredit hos os – uanset om man bruger smartphone, tablet, computer eller andet. Vi er glade for at kunne tilbyde vores kunder den fleksibilitet.

Hvis du er over 20 år, kan du låne op til 6.000 kr. første gang. Du får svar på din ansøgning inden for få minutter, og opfylder du vores lånebetingelser, har du pengene på din konto med det samme. Den korte ansøgningsproces er mulig, fordi der ikke kræves, at du stiller sikkerhed for kreditten på samme måde, som det er tilfældet ved banklån.

Ved banklån skal man oftest fremvise mange dokumenter som fx lønsedler og budgetplaner. Ansøgningsprocessen er også lang og du vil i langt de fleste tilfælde også skulle redegøre for, hvad du skal låne penge til. Det slipper du heldigvis for hos os.

Hos VIVUS.DK bliver du ikke spurgt, hvad du skal bruge pengene til eller hvorfor du ønsker at låne penge. Det er altså både nemt og bekvemt at optage mobillån hos os – og nu kan du gøre det når som helst, hvor som helst. Bare du har internet og NemID. Hos VIVUS får du altså:

 • fast

  Få pengene med det samme

  Vi udbetaler til din konto hele døgnet rundt, året rundt, uanset hvilken bank du bruger

 • Vector Smart Object2

  Første gang får du 50% rabat i op til 30 dage

  Kort sagt: Lån op til 6.000 kr. og få halv pris på renten den første måned

 • Fuld kontrol

  Hold let styr på din kreditaftale med din egen VIVUS.DK-profil.

 • Vector Smart Object1

  Få svar på ét minut

  Alt, hvad du behøver, er dit NemID.

Mobillån på farten

Uanset hvilket offentligt transportmiddel du træder ind i, vil du se folk omkring dig, der sidder med næsen begravet i deres smartphone. Ja, det kan du faktisk se næsten ligemeget hvor du befinder dig. Og du er med stor sandsynlighed selv en af dem.

Vores nye, forbedrede mobillån giver dig mulighed for at låne penge, mens du er på farten. Du behøver således ikke længere vente, til du kommer hjem foran computerskærmen. Er din computer uden for rækkevidde, mens du ser et tilbud du ikke kan afslå, eksempelvis på weekendophold, kan du nu låne direkte via din smartphone til det, du lige står og mangler. Det er derfor muligt at ansøge om en kredit til forbrug, hvor som helst og når som helst. NemID giver dig altså større frihed og fleksibilitet i forhold til din økonomi, end det er set før.

Selvom det er nemt, hurtigt og smart at kunne ansøge når som helst over mobilen, skal man dog stadig lige tænke sig om først. Overvej hvad formålet med lånet er og at du rent faktisk kan betale det tilbage inden for en kort låne periode.

Sikkerhed og NemID i forhold til mobillån

mobillån

Når du opretter dig som ny bruger hos os, benytter du NemID til at optage din første kredit. På den måde undgår du, at andre personer kan optage kreditten i dit navn. Når du optager din første kredit, vil du blive tildelt en profil, der er koblet sammen med dit NemID. På den måde er din identitet også beskyttet ved fremtidige mobillån, på trods af, at du kun har benyttet NemID én gang.

Vi anvender yderligere en såkaldt SSL-kryptering, der forhindrer uautoriserede tredjeparter at se eller manipulere dine data. Du er derfor i trygge hænder, når du låner hos os, hvad end det er via mobil, tablet eller laptop. Efter tilbagebetalingen af din første kredit kan du altid tilgå din profil via din smartphone og ansøge om en ny kredit, uden at du behøver benytte NemID. Det er blot nødvendigt, at din telefon har adgang til internettet.


Alternativer til mobillån

Mobillån kan på mange parametre sammenlignes med andre typer af kortfristede lån, eksempelvis kviklån, forbrugslån mv. Det er dog således, at disse lånetermer alle er udtryk for, mere eller mindre, samme type lån. Det er alle kortfristede lån med kort løbetid og begrænset lånebeløb.

Et andet karakteristika ved denne type lån er den høje ÅOP (årlig omkostning i procent). Den høje ÅOP er dog ikke en retvisende indikator for lånets pris, hvilket du kan læse mere om på vores side, som er dedikeret til ÅOP’en på en let og forståelig måde. Vi bestræber os altid efter at være den bedste kreditmulighed på markedet – også inden for mobillån.

Vi vil dog i denne forbindelse aldrig gå på kompromis med vores høje serviceniveau, da dette er drivkraften bag alle vores tilfredse kunder. Vi har den højeste score for en privat lånevirksomhed i Danmark på Trustpilot, hvilket vi er meget stolte af og ønsker at bibeholde. Denne score er desuden baseret på mere end 2.500 anmeldelser fra tidligere kunder, hvilket er et klart og tydeligt bevis på, at vores kunder synes at vores produkt overgår folks forventninger.

Vi ønsker ikke blot at udbyde den billigste, men også den bedste kredit på markedet. Derfor har vi inkorporeret en kreditberegner på alle vores sider for at sikre at give dig det fulde overblik over kredittens reelle omkostninger, så du ikke på et eneste tidspunkt føler dig vildledt. Hos os er kunden altid i centrum og vi står klar med råd og vejledning, såfremt der er brug for det.

Ønsker du yderligere information omkring mobillån?

Sidder du tilbage med spørgsmål eller generel undren omkring mobillån, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice alle hverdage fra 08.00 til 18.00 på telefon 78 77 20 68 eller via mail på: info@vivus.dk. Vi sidder klar til at hjælpe dig med netop din forespørgsel og bestræber os på, i samarbejde med dig, at komme frem til den bedste løsning.

Grundet maksimalt kreditbeløb samt løbetid fraråder vi, at du optager mobillån for at afdrage på øvrig gæld. Ydermere fraråder vi optagelse af kortfristede lån, hvis du har et langvarigt lånebehov.

6000
kr.
100 kr.
12.000 kr.
Første betalingsdato d.
Du har 30 dage til din næste betaling
25.
Maj 2019
Vælg ny dato
Ny kunde
Eksisterende kunde
Første rentebetaling
50% rabat i 30 dage som ny kunde
1.200 kr.
600 kr.
Rentebetaling efter første betalingsdato
1.200 kr.
Fuld tilbagebetaling
med din 50% rabat som ny kunde
7.200 kr.
6.600 kr.

Kreditaftalen har ingen fast løbetid

Priseksempel ved 12 måneders afvikling
Eksemplet er udregnet ud fra det nye lånebeløb og fra 12 lige store månedlige betalinger af hovedstolen
Samlet kreditbeløb6.000 kr.,Samlede kreditomkostninger7.908,34 kr.,Samlede tilbagebetalingsbeløb13.908,34 kr.,Min/max månedlig ydelse601,39 kr. / 1.716,67 kr.,Debitorrente (årlig fast)243,3 %,ÅOP816,67 %