Cookies er nødvendige for at få VIVUS.DK til at fungere, så du kan få en god oplevelse. Klik OK for at fjerne beskeden og fortsætte.

Mobillån hos VIVUS.DK

Mobillån optages, som navnet næsten afslører, over mobiltelefonen. Normalvis kalder man det for et SMS-lån. I dag er det dog kun ganske få lånudbydere, der rent faktisk tilbyder lån via SMS, da de fleste mobillån bliver foretaget via internettet.

Du kan hos os optage mobillån, altså lån via mobilen over nettet, med 50 % rabat i op til 30 dage, hvis du altså ikke tidligere har lånt hos os. Som ny kunde kan du låne op til 6.000 kr. Hos VIVUS.DK tilbyder vi altså:

 • Lån 6.000 kr. med 50 % rabat i op til 30 dage
 • Ansøg på under 2 minutter
 • Modtag pengene inden for kort tid
 • Nem og hurtig måde at låne penge på

Kreditbeløb 6000,- Løbetid 12 mdr. Samlede kreditomk. 7908,- Mdl. maxydelse 1716,- Samlet tilbagebetaling 13908,- ÅOP 816,67% Debitorrente/årligt fast: 243,3%. 14 dages fortrydelsesret på kreditaftalen. Alder 20+.

Mobillån og VIVUS.DK

Mobillån-ansøgning

NemID blev i 2014 ændret, så det også blev muligt at bruge på smartphones og tablets. Derfor kan du i dag optage din første kredit via din mobiltelefon hos os.

Vi stiller høje krav til din sikkerhed og identitetssikring. Derfor skal du altid bruge dit NemID for at ansøge om kredit hos os – uanset om du bruger smartphone, tablet, computer eller andet. Vi er glade for at kunne tilbyde vores kunder den fleksibilitet.

Som førstegangslåner hos VIVUS kan du låne op til 6.000 kr. Du får svar på din ansøgning inden for få minutter. Hvis du opfylder vores lånebetingelser, har du pengene på din konto med det samme. Den korte ansøgningsproces er mulig, fordi der ikke kræves, at du stiller sikkerhed for mobillånet på samme måde, som det er tilfældet ved banklån.

Ved banklån skal man oftest fremvise mange dokumenter som fx lønsedler og budgetplaner. Ansøgningsprocessen er også lang, og du vil i langt de fleste tilfælde også skulle redegøre for, hvad du skal låne penge til. Det slipper du heldigvis for hos os.

Hos VIVUS.DK foregår det hele online: Med dit samtykke står vi selv for at hente de nødvendige dokumenter for dig fra e-SKAT, og det tager nogle få sekunder. Derudover bliver du ikke spurgt, hvad du skal bruge pengene til eller hvorfor du ønsker at låne penge. Det er altså både nemt og bekvemt at optage mobillån hos os – og nu kan du gøre det når som helst, hvor som helst. Bare du har internet og NemID. Hos VIVUS får du altså:

 • fast

  Få pengene med det samme

  Vi udbetaler til din konto hele døgnet rundt, året rundt, uanset hvilken bank du bruger

 • Vector Smart Object2

  Første gang får du 50% rabat i op til 30 dage

  Kort sagt: Lån op til 6.000 kr. og få halv pris på renten den første måned

 • Fuld kontrol

  Hold let styr på din kreditaftale med din egen VIVUS.DK-profil.

 • Vector Smart Object1

  Få svar på ét minut

  Alt, hvad du behøver, er dit NemID.

Mobillån på farten

Uanset hvilket offentligt transportmiddel du træder ind i, vil du se folk omkring dig, der sidder med næsen begravet i deres smartphone. Ja, det kan du faktisk se, næsten ligemeget, hvor du befinder dig. Og du er med stor sandsynlighed selv en af dem.

Vores nye, forbedrede mobillån giver dig mulighed for at låne penge, mens du er på farten. Du behøver således ikke længere vente, til du kommer hjem foran computerskærmen. Er din computer uden for rækkevidde, mens du ser et tilbud, du ikke kan afslå, kan du nu låne direkte via din smartphone. Det er derfor muligt at ansøge om mobillån hvor som helst og når som helst. NemID giver dig altså større frihed og fleksibilitet i forhold til din økonomi, end det er set før.

Selvom det er nemt, hurtigt og smart at kunne ansøge når som helst over mobilen, skal man dog stadig lige tænke sig om først. Overvej, hvad formålet med lånet er, og om du rent faktisk kan betale det tilbage inden for en kort låne periode.

Sikkerhed og NemID i forhold til mobillån

mobillån

Når du opretter dig som ny bruger hos os, benytter du NemID til at optage din første kredit. På den måde undgår du, at andre personer kan optage kreditten i dit navn.

Når du optager din første kredit, vil du blive tildelt en profil, der er koblet sammen med dit NemID. På den måde er din identitet også beskyttet ved fremtidige mobillån på trods af, at du kun har benyttet NemID én gang.

Vi anvender yderligere en såkaldt SSL-kryptering, der forhindrer uautoriserede tredjeparter i at se eller manipulere dine data. Du er derfor i trygge hænder, når du låner hos os, hvad end det er via mobil, tablet eller laptop.

Efter tilbagebetalingen af din første kredit kan du altid tilgå din profil via din smartphone og ansøge om en ny kredit, uden at du behøver benytte NemID. Det er blot nødvendigt, at din telefon har adgang til internettet.


SMS-lån og mobillån - lidt historie

SMS-lån og mobillån har en gang været blot to forskellige navne til ét og samme lån. Lånet var egentlig et forbrugslån, ligesom det også er med online lån i disse dage. Alle de navne, forbrugslån med tiden har fået, skyldes et eller andet egenskab ved den lånansøgning, der var tilknyttet lånet.

Eksempelvis var der forbrugslån, der både kunne optages og afbetales lynhurtigt. De blev så kaldt kviklån. Nogle forbrugslån kunne optages ved, at man skulle sende en ansøgning via SMS – de fik navnet SMS-lån og mobillån. Mobiltelefoner har vi jo egentlig ikke længere i dag, siden smartphones har erstattet dem, men navnet på lånet hænger ved.

I disse dage er den mest udbredte form for lån kaldt online lån. Det er heller ikke andet end et forbrugslån, der bliver kaldt efter den måde, der skal ansøges på. For nogle år siden betød et online lån, at hvis man ville optage sådan et, så skulle man sætte sig ned ved computeren og ansøge dér. Nu kan vi komme på nettet fra alle mulige devices. Så hvilken indflydelse har det?

Jo, nu kan vi med ret og rimelighed kalde SMS-lån, mobillån, kviklån og lignende for online lån eller forbrugslån, som man ansøger om online. Det eneste, der er tilbage af SMS-lån og mobillån – ja, det er faktisk navnet, som du stadig kan finde i din søgemaskine.

Hvad skal man kalde alle de lån?

Hvis du søger på ”SMS lån mobillån”, vil du også få nogle tilbud, men SMS’er kommer du højst sandsynligt ikke til at skulle sende. Selv den gang, SMS-lån og mobillån fungerede på mobiltelefoner, kunne man faktisk ikke helt ansøge om lån per SMS. Man skulle sende en SMS med en forespørgsel, men så fik man tilsendt information om, hvordan man skulle gøre for at ansøge om mobillån på den rigtige måde.

Senere hen begyndte lånudbydere at sende links på SMS i stedet for en masse information. Ved at følge de links, kom man ind på en side, hvor man kunne ansøge om lån online. Lidt ligesom i disse dage, hvor du bare kan ansøge om et lån fra browseren i din smartphone, skulle du faktisk gøre alt på nettet. Det hed bare stadig ”mobillån”.

Konklusionen er: Hvis det skal være mere overskueligt at forstå alle de typer af lån, der findes i disse dage, så skal man glemme ”SMS-lån”, ”mobillån” og andre særlige navne og gå efter det, der bliver brugt her og nu – online lån og kredit.

Hvis man også vil være sikker på, at man ikke kommer til at skulle lære et nyt ord igen, så kan man lige så godt blive ved ordet ''forbrugslån'', for det er det, alle de lån i bund og grund er.

Alternativer til mobillån

Mobillån kan på mange parametre sammenlignes med andre typer af kortfristede lån, eksempelvis kviklån, minilån mv. Det er dog således, at disse lånetermer alle er udtryk for, mere eller mindre, samme type lån. Det er alle kortfristede lån med kort løbetid og begrænset lånebeløb.

Et andet karakteristikum ved denne type lån er den høje ÅOP (årlig omkostning i procent). Den høje ÅOP er dog ikke en retvisende indikator for lånets pris, hvilket du kan læse mere om på vores side, som er dedikeret til ÅOP’en på en let og forståelig måde. Vi bestræber os altid efter at være den bedste kreditmulighed på markedet – også inden for mobillån.

Hos VIVUS går vi ikke på kompromis med vores høje serviceniveau, da dette er drivkraften bag alle vores tilfredse kunder. Vi har en af de højeste scores for private lånevirksomheder i Danmark på Trustpilot, hvilket vi er meget stolte af, og ønsker at bibeholde. Denne score er desuden baseret på mere end 2.500 anmeldelser fra tidligere kunder, hvilket er et klart og tydeligt bevis på, at vores kunder synes, vores produkt overgår deres forventninger.

Vi ønsker ikke blot at udbyde den billigste, men også den bedste kredit på markedet. Derfor har vi inkorporeret en kreditberegner på alle vores sider for at sikre at give dig det fulde overblik over kredittens reelle omkostninger. Bare så du ikke på et eneste tidspunkt føler dig vildledt. Hos os er kunden altid i centrum, og vi står klar med råd og vejledning, såfremt der er brug for det.

Ønsker du yderligere information omkring mobillån?

Sidder du tilbage med spørgsmål eller generel undren omkring mobillån, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice alle hverdage fra 08.00 til 16.00 på telefon 78 77 20 68 eller via mail på: info@vivus.dk. Vi sidder klar til at hjælpe dig med netop din forespørgsel og bestræber os på, i samarbejde med dig, at komme frem til den bedste løsning.

Grundet maksimalt kreditbeløb samt løbetid fraråder vi, at du optager mobillån for at afdrage på øvrig gæld. Ydermere fraråder vi optagelse af kortfristede lån, hvis du har et langvarigt lånebehov.

6000
kr.
100 kr.
12.000 kr.
Første betalingsdato d.
Du har 30 dage til din næste betaling
6.
Maj 2020
Vælg ny dato
Ny kunde
Eksisterende kunde
Første rentebetaling
Du skal betale dette beløb i rente på din første betalingsdato, hvis du ikke indfrier kreditten
50% rabat i 30 dage som ny kunde
1.200 kr.
600 kr.
Rentebetaling efter første betalingsdato
Denne betaling falder 30 dage efter din første betalingsdato
1.200 kr.
Fuld tilbagebetaling
Det fulde beløb, som du skal betale, hvis du indfrier kreditten på din første betalingsdato
med din 50% rabat som ny kunde
7.200 kr.
6.600 kr.

Kreditaftalen har ingen fast løbetid

Priseksempel ved 12 måneders afvikling
Eksemplet er udregnet ud fra det nye lånebeløb og fra 12 lige store månedlige betalinger af hovedstolen
Samlet kreditbeløb6.000 kr.,Samlede kreditomkostninger7.908,34 kr.,Samlede tilbagebetalingsbeløb13.908,34 kr.,Min/max månedlig ydelse601,39 kr. / 1.716,67 kr.,Debitorrente (årlig fast)243,3 %,ÅOP816,67 %