Mobillån hos VIVUS

Mobillån optages, som navnet næsten afslører, over mobiltelefonen. Normalt kalder man det for et SMS-lån. I dag er det nu kun ret få lånudbydere, der rent faktisk tilbyder lån via SMS, fordi de fleste mobillån bliver taget via internettet.

Du kan hos os optage mobillån, altså lån via mobilen over nettet, og modtage dit lån. Du kan låne små beløb fra 2000,- op til 12000,- eller høje beløb fra 13000,- op til 75000,-. Hos VIVUS tilbyder vi altså:

  • Lån fra 2000,- op til 12000,- eller fra 13000,- op til 75000,-
  • Ansøg på under 2 minutter
  • Modtag pengene inden for kort tid
  • Nem og hurtig måde at låne penge på

Mobillån og VIVUS

Mobillån-ansøgning

NemID blev i 2014 ændret, så det også blev muligt at bruge på smartphones og tablets. Derfor kan du i dag optage dit første lån fra din mobiltelefon hos os.

Vi stiller høje krav til din sikkerhed og identitetssikring. Derfor skal du altid bruge dit NemID for at ansøge om et forbrugslån hos os – uanset om du bruger smartphone, tablet, computer eller andet. Vi er glade for at kunne tilbyde vores kunder den fleksibilitet.

Når du låner hos VIVUS kan du ansøge om at låne mindre beløb fra 2000,- op til 12000,- eller større beløb fra 13000,- op til 75000,-. Du får svar på din ansøgning inden for få minutter. Hvis du opfylder vores lånebetingelser, har du hurtigt pengene på din konto. Den korte ansøgningsproces er mulig, fordi der ikke kræves, at du stiller sikkerhed for mobillånet på samme måde, som det er tilfældet ved banklån.

Ved banklån skal man tit fremvise mange dokumenter som fx lønsedler og budgetplaner. Ansøgningsprocessen er også lang, og du vil i langt de fleste tilfælde også skulle redegøre for, hvad du skal låne penge til. Det slipper du heldigvis for hos os.

Hos VIVUS foregår det hele online: Med dit samtykke står vi selv for at hente de nødvendige dokumenter for dig fra e-SKAT, og det tager nogle få sekunder. Derudover bliver du ikke spurgt, hvad du skal bruge pengene til eller hvorfor du ønsker at låne penge. Det er altså både nemt og bekvemt at optage mobillån hos os – og nu kan du gøre det når som helst, hvor som helst. Bare du har internet og NemID.

Mobillån på farten

Uanset om du træder ind i en bus, tog, metro, vil du se folk omkring dig, der sidder med næsen begravet i deres smartphone. Ja, det kan du faktisk se, næsten ligemeget, hvor du er. Og du er måske selv en af dem.

Vores nye, forbedrede mobillån giver dig mulighed for at låne penge, mens du er på farten. Du behøver altså ikke længere vente, til du kommer hjem foran computerskærmen. Er din computer uden for rækkevidde, mens du ser et tilbud, du ikke kan afslå, kan du nu låne direkte via din smartphone. Det er derfor muligt at ansøge om mobillån hvor som helst og når som helst. NemID giver dig altså større frihed og fleksibilitet i forhold til din økonomi, end det er set før for mobillån online.

Selvom det er nemt, hurtigt og smart at kunne ansøge når som helst over mobilen, skal man stadig lige tænke sig om først. Overvej, hvad formålet med lånet er, og om du rent faktisk kan betale det tilbage inden for en kort låne periode. Vores kreditvurdering giver os et helhedsindtryk over din økonomi, men du skal også selv kunne sidde i det. Der er nemlig forskel på, hvad du kan sidde i, og hvad der er rart at sidde i. Det skal jo ikke blive alt for surt at afdrage på dit mobillån.

Sikkerhed og NemID i forhold til mobillån

mobillån

Når du opretter dig som ny kunde hos os, bruger du NemID til at optage dit lån. På den måde undgår du, at andre personer kan optage lånet i dit navn.

Når du optager dit første lån, vil du få en profil, der er koblet sammen med dit NemID. På den måde er din identitet også beskyttet ved fremtidige mobillån på trods af, at du kun har benyttet NemID én gang.

Vi anvender også det der hedder SSL-kryptering, der forhindrer uautoriserede tredjeparter i at se eller manipulere dine data. Du er derfor i trygge hænder, når du låner hos os, hvad end det er via mobil, tablet eller laptop.

Efter tilbagebetalingen af dit første forbrugslån hos os kan du altid tilgå din profil via din smartphone. Det er blot nødvendigt, at din telefon har adgang til internettet. Fra din VIVUS profil kan du nemt ansøge om endnu et forbrugslån. Det kræver bare dit nemID til godkendelsen. Vi lover det er ligeså nemt som første gang!

SMS-lån og mobillån – lidt historie

SMS-lån og mobillån har en gang været blot to forskellige navne til ét og samme lån. Lånet var egentlig et forbrugslån, ligesom det også er med online lån i disse dage. Alle de navne, forbrugslån med tiden har fået, er på grund af et eller andet egenskab ved den lånansøgning, der var tilknyttet lånet.

Eksempelvis var der forbrugslån, der både kunne optages og afbetales lynhurtigt. De blev så kaldt kviklån. Nogle forbrugslån kunne optages ved, at man skulle sende en ansøgning via SMS – de fik navnet SMS-lån og mobillån. Mobiltelefoner har vi jo egentlig ikke længere i dag, for smartphones har erstattet dem, men navnet på lånet hænger ved.

I de her dage er den mest udbredte form for lån kaldt online lån. Det er heller ikke andet end et forbrugslån, der bliver kaldt efter den måde, der skal ansøges på. For nogle år siden betød et online lån, at hvis man ville optage sådan et, så skulle man sætte sig ned ved computeren og ansøge dér. Nu kan vi komme på nettet fra alle mulige devices. Så hvilken indflydelse har det?

Jo, nu kan vi med ret og rimelighed kalde SMS-lån, mobillån, kviklån og lignende for online lån eller forbrugslån, som man ansøger om online. Det eneste, der er tilbage af SMS-lån og mobillån – ja, det er faktisk navnet, som du stadig kan finde i din søgemaskine.

Hvad skal man kalde alle de lån?

Hvis du søger på ”SMS lån mobillån”, vil du også få nogle tilbud, men SMS’er kommer du højst sandsynligt ikke til at skulle sende. Selv den gang, SMS-lån og mobillån fungerede på mobiltelefoner, kunne man faktisk ikke helt ansøge om lån per SMS. Man skulle sende en SMS med en forespørgsel, men så fik man tilsendt information om, hvordan man skulle gøre for at ansøge om mobillån på den rigtige måde.

Senere hen begyndte lånudbydere at sende links på SMS i stedet for en masse information. Ved at følge de links, kom man ind på en side, hvor man kunne ansøge om lån online. Lidt ligesom i disse dage, hvor du bare kan ansøge om et lån fra browseren i din smartphone, skulle du faktisk gøre alt på nettet. Det hed bare stadig ”mobillån”.

Konklusionen er: Hvis det skal være mere overskueligt at forstå alle de typer af lån, der findes i de her dage, så skal man glemme ”SMS-lån”, ”mobillån” og andre særlige navne og gå efter det, der bliver brugt her og nu – online lån og kredit.

Hvis man også vil være sikker på, at man ikke kommer til at skulle lære et nyt ord igen, så kan man lige så godt blive ved ordet ''forbrugslån'', for det er det, alle de lån i bund og grund er. Det kalder vi det også hos VIVUS – det andet er næsten lidt for forvirrende i længden!

Alternativer til mobillån

Mobillån kan på mange områder sammenlignes med andre typer af kortfristede lån, eksempelvis kviklån, minilån mv. Det er dog således, at disse lånetermer alle er udtryk for, mere eller mindre, samme type lån. Det er alle kortfristede lån med kort løbetid og begrænset lånebeløb.

Et andet kendetegn ved denne type lån er den høje ÅOP (årlig omkostning i procent). Den høje ÅOP er dog ikke en retvisende indikator for lånets pris, hvilket du kan læse mere om på vores side, som er dedikeret til ÅOP’en på en let og forståelig måde. Vi gør os altid umage for at være den bedste lånemulighed på markedet – også inden for mobillån.

Hos VIVUS går vi ikke på kompromis med vores høje serviceniveau, for det er drivkraften bag alle vores tilfredse kunder. Vi har en af de højeste scores for private lånevirksomheder i Danmark på Trustpilot, hvilket vi er meget stolte af, og ønsker at blive ved med. Denne score er desuden baseret på mere end 3.400 anmeldelser fra tidligere kunder, hvilket er et klart og tydeligt bevis på, at vores kunder synes, vores produkt overgår deres forventninger.

Vi ønsker ikke kun at udbyde det billigste, men også det bedste forbrugslån på markedet. Derfor har vi inkorporeret en låneberegner på alle vores sider for at sikre at give dig det fulde overblik over lånets reelle omkostninger. Bare så du ikke på et eneste tidspunkt føler dig vildledt. Hos os er du som kunde altid i centrum, og vi står klar med råd og vejledning, hvis der er brug for det.

Ønsker du yderligere information omkring mobillån?

Sidder du tilbage med spørgsmål eller generel undren omkring mobillån, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice alle hverdage fra 09.00 – 11.30 og 12.30 – 16.00 på telefon 78 77 20 68 eller via mail på info@vivus.dk. Vi sidder klar til at hjælpe dig med netop din forespørgsel og bestræber os på, i samarbejde med dig, at komme frem til den bedste løsning.

Grundet maksimalt lånebeløb samt løbetid fraråder vi, at du optager mobillån for at afdrage på øvrig gæld. Ydermere fraråder vi optagelse af kortfristede lån, hvis du har et langvarigt lånebehov.