Cookies er nødvendige for at få VIVUS.DK til at fungere, så du kan få en god oplevelse. Klik OK for at fjerne beskeden og fortsætte.

Minilån

Hvad er et minilån?

Et minilån bliver defineret som et kortfristet lån, der henvender sig til de forbrugere, der har behov for at låne et mindre beløb i en kort periode, eksempelvis 30 dage. Lånet kan typisk optages på dagen og har en løbetid på 30 dage eller mindre. Det vil sige, at det ikke er et lån, man har over flere måneder eller år. De kortfristede lån har derfor også en relativt høj ÅOP.

VIVUS tilbyder ikke de traditionelle minilån, hvor man skal afbetale det hele på 30 dage eller mindre. I stedet tilbyder vi en kredit uden fast løbetid, og bruger du den som et minilån i 30 dage, så får du den til halv pris første gang.

En kredit hos os er ikke det samme som et kortfristet lån – det kan bruges som et fleksibelt alternativ. Du kan nemlig til enhver tid indfri din kredit. Første gang du låner hos os, kan du låne op til 6.000 kr. med 50% rabat på renten i op til 30 dage.

Prøv vores alternativ til minilån på dagen:

 • Lån 6.000 kr. til halv pris i op til 30 dage
 • Ansøg på under 2 minutter
 • Modtag pengene med det samme
 • Indfri, når du vil

Med vores lån får du op til en måned med rabat på renter, men du behøver ikke indfri dit minilån på 30 dage. Du bestemmer nemlig selv.

Kreditbeløb 6000,- Løbetid 12 mdr. Samlede kreditomk. 7908,- Mdl. maxydelse 1716,- Samlet tilbagebetaling 13908,- ÅOP 816,67% Debitorrente/årligt fast: 243,3%. 14 dages fortrydelsesret på kreditaftalen. Alder 20+.

Hos VIVUS fører vi ansvarlig kreditpolitik, som afspejler sig ikke kun i et stærkt stigende antal kunder men også i vores høje kundetilfredshed på Trustpilot. Baseret på mere end 3.000 anmeldelser er vores Trustpilot-score en af de højeste for en privat lånevirksomhed i Danmark. Det er vi selvfølgelig meget stolte af. Prøv os og få det perfekte alternativ til minilån på dagen i 30 dage eller mere.


Hvorfor er lån som minilån blevet populære?

Inden for de seneste par år er minilån blevet meget mere populære i Danmark. Vi tror, at dette blandt andet kan skyldes, at der er sat en ny og højere standard inden for den her type lån. Der er eksempelvis blevet åbnet op for, at kreditbranchen for kortfristede lån ikke er så usikker, som den før havde ry for.

Eksempelvis hos VIVUS sikrer vores ansvarlige lånepolitik dig fuld gennemsigtighed. Vi giver dig et komplet overblik over dit lån, uanset om du er ekspert i økonomi eller ej.

Det er vigtigt for os, at vores kunder aldrig føler sig snydt, hvorfor vi går meget op i, at vores alternativ til minilån er gennemskueligt, let og simpelt for dig som kunde. Vi gør, hvad vi kan for, at du altid er klar over, hvad der foregår med dit lån, og ikke oplever renter og gebyrer, som du ikke havde forventet.

Hvad er prisen på et minilån?

Optag et minilån her

Prisen på alle lån varierer, afhængigt af hvor meget du ønsker at låne og i hvor lang tid.

Jo færre penge, du ønsker at låne, desto lavere vil omkostningen på dit lån være. Ligeledes vil renteudgifterne udgøre en mindre del af dit lån, hvis du tilbagebetaler dit minilån på 30 dage eller hurtigere. Sagt på en anden måde: Jo mindre ud låner, og jo kortere tid du har lånet, desto billigere bliver det.

Derfor bør du altid, så vidt muligt, kun tage et minilån på dagen, hvis du låner præcist det beløb, der dækker dit behov. På den måde slipper du for unødvendige omkostninger forbundet med dit lån.

Hos VIVUS kan du altid regulere omkostningen på din kredit undervejs. Har du mulighed for at betale tilbage tidligere, end du troede? Så kan du tilbagebetale før din næste betalingsdato og faktisk reducere dine kreditomkostninger.

Indtil du har betalt din kredit fuldt tilbage, skal du hver 30. dag betale en rentebetaling for at fortsætte med at have din kredit. Det koster jo noget at skylde penge – det gør det alle steder.

Vi sørger for, at du altid kan se beløbet på din rentebetaling, når kreditten optages men også ved at logge ind på din VIVUS-profil. Der kan du altid få overblik over din lånestatus.

Minilån i 30 dage og VIVUS i 30 dage

Hos os bestemmer du som kredittager frit, hvad du ønsker at bruge vores lån til – og hvor længe. Her møder du ingen spørgsmål, så længe du administrerer dit lån ansvarligt.

Vi står dog altid klar med råd og anbefalinger, hvis du har behov for det. Desuden fraråder vi generelt vores kunder at optage vores kredit, hvis mangel på penge er et konstant problem, da det kun vil løse problemet på kort sigt. Vi fraråder også, at man tager lån hos os for at tilbagebetale gæld et andet sted – eksempelvis for 30-dages minilån hos andre lånudbydere.

Står du derimod med uforudsete udgifter, kan vores lån være oplagt. Uforudsete udgifter kan udspringe som følge af mange forskellige situationer. Det kender vi alle sammen, og det kan ske for enhver. Optag en ansvarlig kredit som minilån i 30 dage, få halv pris som førstegangslåner hos VIVUS, og dæk de udgifter, der er dukket op.

Hvad skal man være opmærksom på ved at tage et minilån på dagen?

Uanset hvorfor du har brug for et minilån på dagen, bør du altid først overveje, hvad din situation egentlig er. Hvor mange penge har du reelt brug for, og hvornår tror du, at du kan betale tilbage igen?

Hvis du har gjort dig de overvejelser inden, sikrer du først og fremmest den bedst mulige aftale for dig selv men kan også nemmere vurdere, hvilken type lån du har brug for.

Hos os kan du optage en kredit, der svarer til et minilån på dagen, såfremt du opfylder vores lånebetingelser. Første gang du vælger VIVUS i stedet for minilån, får du i op til 30 dage 50 % rabat på renten. Første gang kan du låne op til 6.000 kr. Næste gang du låner hos os, vil du kunne låne helt op til 12.000 kr.

Uanset om det er første gang, du prøver vores alternativ til minilån i 30 dage, kan du med fordel anvende vores låneberegner, der altid viser dig, hvad det koster at låne. Her kan du også sidde og lege lidt med forskellige låneperioder og beløb. På den måde har du altid fuld gennemsigtighed, når du tager vores alternativ til minilån på dagen.

 • fast

  Få pengene med det samme

  Vi udbetaler til din konto hele døgnet rundt, året rundt, uanset hvilken bank du bruger

 • Vector Smart Object2

  Første gang får du 50% rabat i op til 30 dage

  Kort sagt: Lån op til 6.000 kr. og få halv pris på renten den første måned

 • Fuld kontrol

  Hold let styr på din kreditaftale med din egen VIVUS.DK-profil.

 • Vector Smart Object1

  Få svar på ét minut

  Alt, hvad du behøver, er dit NemID.

Er der nogen risiko ved lånet?

Man hører tit om situationer, hvor forskellige udbydere af minilån på 30 dage har holdt renter og gebyrer skjult for låntagere eller kun lige nævnt disse i lange dokumenter, som almindelige forbrugere sjældent læser eller kan forstå. Det er nemt som forbruger at overse det med småt, især i forbindelse med optagelse af minilån på dagen, hvor man virkelig har brug for pengene nu og her, og lånehastigheden er derfor typisk en vigtig faktor.

Som nævnt tidligere, går vi hos VIVUS meget op i gennemsigtighed. Det er vores mission, at du er bekendt med alle faktorerne, før du optager dit lån. Så ved du altså præcist, hvad du går ind til, og på den måde er der ingen uventede risici ved vores alternativ til minilån på dagen.

Låneberegneren på vores sites tager sig af den komplicerede renteberegning for minilån - i 30 dage eller hvor lang tid du vil have det i. Derfor behøver du ikke være et økonomisk geni for at kunne se alle omkostningerne ved din kreditaftale. Vi giver dig altså fuldt overblik og har tilmed sparet dig for en masse tid og kræfter, så du kan tage dit minilån på dagen og på få minutter.

Hvem kan få vores alternativ til minilån?

Minilån hos VIVUS.DK

Afhængig af din situation og hvor mange kreditter du tidligere har optaget gennem VIVUS, vil det maksimale kreditbeløb variere fra 6.000 kr. til 12.000 kr. Vi kræver i øvrigt ikke, at du stiller sikkerhed, hvilket der ofte forlanges ved andre låneformer.

Det er dog påkrævet, at du er dansk statsborger, bosat i Danmark, er fyldt 20 år og ikke er registreret i Debitor Registret eller RKI. Hvis du opfylder disse krav, er der altså ikke nogle store forhindringer, for at du kan optage en kredit hos os.

Sidder du tilbage med spørgsmål?

Hvis du har yderligere spørgsmål eller er i tvivl om noget omkring vores kredit, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på e-mail: info@vivus.dk eller telefon 78 77 20 68. Her vil vi besvare dine spørgsmål om minilån i 30 dage, fortælle nærmere om minilån på dagen og vejlede dig i forhold til vores produkt.

VIVUS’ kundeservice har åbent alle hverdage fra 8.00 til 16.00.

6000
kr.
100 kr.
12.000 kr.
Første betalingsdato d.
Du har 30 dage til din næste betaling
2.
Maj 2020
Vælg ny dato
Ny kunde
Eksisterende kunde
Første rentebetaling
Du skal betale dette beløb i rente på din første betalingsdato, hvis du ikke indfrier kreditten
50% rabat i 30 dage som ny kunde
1.200 kr.
600 kr.
Rentebetaling efter første betalingsdato
Denne betaling falder 30 dage efter din første betalingsdato
1.200 kr.
Fuld tilbagebetaling
Det fulde beløb, som du skal betale, hvis du indfrier kreditten på din første betalingsdato
med din 50% rabat som ny kunde
7.200 kr.
6.600 kr.

Kreditaftalen har ingen fast løbetid

Priseksempel ved 12 måneders afvikling
Eksemplet er udregnet ud fra det nye lånebeløb og fra 12 lige store månedlige betalinger af hovedstolen
Samlet kreditbeløb6.000 kr.,Samlede kreditomkostninger7.908,34 kr.,Samlede tilbagebetalingsbeløb13.908,34 kr.,Min/max månedlig ydelse601,39 kr. / 1.716,67 kr.,Debitorrente (årlig fast)243,3 %,ÅOP816,67 %