Cookies er nødvendige for at få VIVUS.DK til at fungere, så du kan få en god oplevelse. Klik OK for at fjerne beskeden og fortsætte.

Minilån versus VIVUS.DK

Hvad er et minilån?

Et minilån er en type lån, der henvender sig til de forbrugere, der har brug for et mindre lånebeløb.

Et minilån bliver defineret som et kortfristet lån og er egentlig det samme som et mikrolån.

Kortfristede lån er typisk af kortere varighed end andre typer lån. Det vil sige, det er ikke lån man har over flere måneder eller år. De kortfristede lån har derfor også en relativ høj ÅOP.

Du må til gengæld ikke lade dig skræmme af et minilåns høje ÅOP, for den kan være ret så misvisende. Det kan den fordi ÅOP regnes ud fra et helt år og minilån varer jo slet ikke så længe, hvorfor den egentlig rente slet ikke er så høj.

En kredit hos os er ikke det samme som et kortfristet lån, men det kan bruges som alternativ. Du kan nemlig til enhver tid indfri din kredit. Første gang du låner hos os, kan du låne op til 6.000 kr. helt rente- og gebyrfrit i op til 30 dage. Vi tilbyder er alternativ til minilån, som blandt andet giver dig:

 • Lån 6.000 kr. gratis i op til 30 dage
 • 5-stjernet profil på TrustPilot
 • Ansøg på under 2 minutter
 • Modtag pengene inden for kort tid
 • Nem og hurtig måde at låne penge på

Hvorfor er lån som minilån blevet populære?

Inden for de seneste par år er minilån blevet meget mere populære i Danmark. Vi tror, at dette blandt andet kan skyldes, at der er sat en ny og højere standard inden for den her type lån. Der eksempelvis blevet åbnet op for, at kreditbranchen for kortfristede lån ikke er så usikker, som den før havde ry for.

Standarden hos os sikrer dig fuld gennemsigtighed. Det giver dig et komplet overblik over dit lån, uanset om du er ekspert på økonomi eller ej. Det er vigtigt for os, at vores kunder aldrig føler sig snydt, hvorfor vi går meget op i, at vores produkt (og alternativ til minilån) er gennemskueligt, let og simpelt for dig som kunde. Vi gør, hvad vi kan for, at du altid er klar over, hvad der foregår med dit lån og ikke oplever renter og gebyrer, som du ikke havde forventet.

Vores måde at gøre tingene på, afspejler sig ikke kun i et stærkt stigende antal kunder men også i vores høje kundetilfredshed på Trustpilot. Vores 5-stjernede score, som er baseret på mere end 3.000 anmeldelser, er den højeste for en privat lånevirksomhed i Danmark, hvilket vi selvfølgelig er meget stolte af.

Hvad er prisen på et minilån?

Optag et minilån her

Prisen på et minilån varierer afhængig af, hvor meget du ønsker at låne, og i hvor lang tid.

Jo færre penge du ønsker at låne, jo lavere vil omkostningen på dit lån være. Ligeledes vil renteudgifterne udgøre en mindre del af dit lån, hvis du tilbagebetaler lånet hurtigt. Sagt på en anden måde: Jo mindre ud låner og jo kortere tid du har lånet, jo billigere er det.

Derfor bør du altid, så vidt muligt, kun låne præcist det beløb, der dækker dit behov. På den måde slipper du for unødvendige omkostninger forbundet med dit minilån.

Hos VIVUS.DK kan du altid regulere omkostningen på din kredit undervejs. Har du mulighed for at betale tilbage tidligere end du troede, kan du tilbagebetale før din næste betalingsdato og faktisk reducere din kredits omkostninger.

Indtil du har betalt din kredit fuldt tilbage, skal du hver 30. dag betale en rentebetaling for at fortsætte med at have din kredit. Det koster jo noget, at skylde penge – det gør det alle steder.

Vi sørger for du altid kan se beløbet på din rentebetaling, når kreditten optages men også ved at logge ind på din VIVUS.DK-profil. Der kan du altid få overblik over status.

VIVUS.DK og minilån

Hos os bestemmer du som kredittager frit, hvad du ønsker at bruge vores alternativ til minilån til. Her møder du ingen spørgsmål til, hvad du skal bruge pengene på.

Vi står dog altid klar med råd og anbefalinger, hvis du har behov for det. Desuden fraråder vi generelt vores kunder at optage vores alternativ til minilån, hvis mangel på penge er et konstant problem, da det kun vil løse problemet på kort sigt. Vi fraråder også, at man tager lån hos os for at tilbagebetale gæld et andet sted.

Står du derimod med uforudsete udgifter kan minilån eller VIVUS lån være oplagt. Uforudsete udgifter kan udspringe som følge af mange forskellige situationer. Det kender vi alle sammen og det kan ske for enhver.

Uanset hvorfor du har brug for lån, bør du altid først overveje, hvad din situation egentlig er. Hvor mange penge har du reelt brug for og hvornår tror du, at du kan betale tilbage igen?

Hvis du har gjort dig de overvejelser inden, sikrer du først og fremmest den bedst mulige aftale for dig selv, men kan også nemmere vurdere, hvilken type lån, du har brug for.

Hos os kan du optage et alternativ til et minilån, såfremt du opfylder vores lånebetingelser. Første gang du låner, får du 50 % rabat på renten i op til 30 dage, og du kan låne op til 6.000 kr. Næste gang du låner hos os, vil du kunne låne helt op til 12.000,-

Er det ikke første gang, du optager en kredit hos os som et alternativ til minilån, kan du med fordel anvende vores låneberegner, som altid viser dig, hvad det koster at låne. Her kan du også sidde og lege lidt med forskellige låneperioder og beløber. På den måde har du altid fuld gennemsigtighed, når du låner hos os.

 • fast

  Få pengene med det samme

  Vi udbetaler til din konto hele døgnet rundt, året rundt, uanset hvilken bank du bruger

 • Vector Smart Object2

  Første gang får du 50% rabat i op til 30 dage

  Kort sagt: Lån op til 6.000 kr. og få halv pris på renten den første måned

 • Fuld kontrol

  Hold let styr på din kreditaftale med din egen VIVUS.DK-profil.

 • Vector Smart Object1

  Få svar på ét minut

  Alt, hvad du behøver, er dit NemID.

Er der nogen risiko ved minilån?

Man hører tit om situationer, hvor forskellige udbydere af minilån har holdt renter og gebyrer skjult for låntagere, eller kun lige nævnt disse i lange dokumenter, som almindelige forbrugere sjældent hverken læser eller forstår. Det er nemt som forbruger at overse det med småt, især i forbindelse med optagelse af minilån, hvor man virkelig har brug for pengene nu og her, og lånehastigheden er derfor typisk er en vigtig faktor.

Som nævnt tidligere, går vi hos VIVUS.DK meget op i gennemsigtighed. Det er vores mission, at du er bekendt med alle faktorerne før du optager dit lån. Så ved du altså præcist, hvad du går ind til og på den måde er der ingen uventede risici ved vores alternativ til minilån, som du ikke kender til på forhånd.

Låneberegneren på vores sites tager sig af den komplicerede renteberegning, derfor behøver du ikke være et økonomisk geni for at kunne se alle omkostningerne ved din kreditaftale. Vi giver dig altså fuldt overblik og har tilmed sparet dig for en masse tid og kræfter.

Hvem kan få et alternativ til minilån?

Minilån hos VIVUS.DK

Afhængig af din situation og hvor mange kreditter, du tidligere har optaget gennem VIVUS.DK, vil det maksimale kreditbeløb variere fra 6.000 kr. til 12.000 kr. Vi kræver i øvrigt ikke, at du stiller sikkerhed, hvilket der ofte forlanges ved andre låneformer.

Det er dog påkrævet, at du er dansk statsborger, bosat i Danmark, er fyldt 20 år og ikke er registreret i Debitor Registret eller RKI. Hvis du opfylder disse krav, er der altså ikke nogle store forhindringer, for at du kan optage en kredit hos os.

Sidder du tilbage med spørgsmål?

Hvis du har yderligere spørgsmål eller er i tvivl om noget omkring vores alternativ til minilån, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på e-mail: info@vivus.dk eller telefon 78 77 20 68. Kundeservice har åbent alle hverdage fra 8.00 til 18.00.

6000
kr.
100 kr.
12.000 kr.
Første betalingsdato d.
Du har 30 dage til din næste betaling
25.
Maj 2019
Vælg ny dato
Ny kunde
Eksisterende kunde
Første rentebetaling
50% rabat i 30 dage som ny kunde
1.200 kr.
600 kr.
Rentebetaling efter første betalingsdato
1.200 kr.
Fuld tilbagebetaling
med din 50% rabat som ny kunde
7.200 kr.
6.600 kr.

Kreditaftalen har ingen fast løbetid

Priseksempel ved 12 måneders afvikling
Eksemplet er udregnet ud fra det nye lånebeløb og fra 12 lige store månedlige betalinger af hovedstolen
Samlet kreditbeløb6.000 kr.,Samlede kreditomkostninger7.908,34 kr.,Samlede tilbagebetalingsbeløb13.908,34 kr.,Min/max månedlig ydelse601,39 kr. / 1.716,67 kr.,Debitorrente (årlig fast)243,3 %,ÅOP816,67 %