Cookies er nødvendige for at få VIVUS.DK til at fungere, så du kan få en god oplevelse. Klik OK for at fjerne beskeden og fortsætte.

Online lån – Lån penge online hos os

Det har aldrig været hurtigere eller nemmere at låne, end det er nu. Hos VIVUS.DK er det endda også muligt at få sin første kredit som ny kunde med 50 % rabat på renterne i op til 30 dage.

Med et online lån kan du låne penge til et akut behov eller uforudsete udgifter. Det kan du netop fordi et online lån er tilgængeligt når som helst, hvor som helst. Det kræver kun internet adgang og et NemID. Så står du og er løbet tør for penge på ferien fx så er vi klar.

Du kan låne op til 6.000 kr. med 50 % rabat i op til 30 dage, hvis det er første gang, du låner hos os. Med vores kreditberegner er det simpelt og hurtigt at beregne omkostningen på din kredit, når du ønsker at låne hos os. Beregneren kan du finde på alle vores sider og du kan nemt få overblik over omkostningerne ved netop den kredit, du ønsker at ansøge om.

I og med det hele foregår online, har vi gjort hvad vi kan for at gøre det nemmest muligt for dig. Derfor får du bl.a. også en VIVUS profil, når du har et lån hos os. Der kan du altid se, hvor meget du mangler at tilbagebetale, datoer og mere. På den måde har du altid overblik og ingen informationer er skjulte for dig. Udover det sidder vi klar med venlig og god kundeservice alle hverdage 8-18, så skulle du ende med alligevel at være i tvivl om noget kan du hive fat i os og få svar.

VIVUS online lån tilbyder altså blandt andet:

 • Lån op til 6.000 kr. med 50 % rabat i op til 30 dage
 • 5-stjernet profil på TrustPilot
 • Ansøg på under 2 minutter
 • Modtag pengene med det samme
 • Nem og hurtig måde at låne penge på

Hvad er et online lån?

Online lån

Et online lån er betegnelsen for et lån, der kan optages på internettet. Ja, navnet afslører jo næsten sig selv. Her kan du altså ansøge og modtage om lån via internettet og uden at skulle møde fysisk op nogen steder.

Et online lån har egentlig de helt samme træk som et almindeligt forbrugslån. Online lån betyder bare, at det kun optaget på nettet. Forbrugslån kan som sådan fås både på nettet, telefon, fysisk eller andre måder.

Ligesom ved alle andre lån afhænger rentebeløbet ved online lån altså af løbetid og lånebeløb. Lån kan normalt kun foretages online, når der ikke skal stilles sikkerhed for lånet, og der derfor ikke er samme behov for telefonisk eller personlig kontakt. Det betyder også, at lånet kan foretages hurtigt med meget kort ventetid – hos VIVUS.DK er der tale om blot et par minutter.

Et online lån hos VIVUS.DK giver dig blandt andet:

 • fast

  Få pengene med det samme

  Vi udbetaler til din konto hele døgnet rundt, året rundt, uanset hvilken bank du bruger

 • Vector Smart Object2

  Første gang får du 50% rabat i op til 30 dage

  Kort sagt: Lån op til 6.000 kr. og få halv pris på renten den første måned

 • Fuld kontrol

  Hold let styr på din kreditaftale med din egen VIVUS.DK-profil.

 • Vector Smart Object1

  Få svar på ét minut

  Alt, hvad du behøver, er dit NemID.

Fordele ved online lån

Online lån er efterhånden blevet meget udbredte og det kan man godt forstå, med alle de mange fordele. Når du låner penge online, skal du ikke ned og have en snak med eksempelvis din bankrådgiver. Der er altså heller ingen, der stiller spørgsmålstegn ved, hvad du skal bruge pengene til.

Desuden foregår både ansøgningsprocessen, godkendelsen og tilbagebetalingen elektronisk, hvilket fjerner alt det besvær, der normalt er forbundet med at låne penge. Det kunne for eksempel være, at du skulle stille sikkerhed, vise lønsedler, redegøre for hvorfor du skal låne og hvad du skal bruge til. Udover det er der ofte også en lang ventetid og mange snakke frem og tilbage. Alt det undgår du, hvis du vælger online lån.

Du undgår også alt det besvær, når du ansøger om kredit hos os. Det er nemlig også nemt og hurtigt via nettet. Vores låneberegner, som du kan se på alle vores sider, hjælper dig med at se omkostningerne og du kan selv vælge beløb og låneperiode – altså tid.

Når du har valgt omstændighederne for din kredit – altså beløb og periode, kan du i ro og mag underskrive din kreditaftale elektronisk med NemID. Du skal således ikke længere holde styr på besværlige dokumenter, der skal udfyldes og indsendes. Vi gør det på den måde, så du til sidst sidder med en så god oplevelse som muligt, hvor økonomisk hjælp ikke nødvendigvis behøver være besværligt. Når vi samler hele låneprocessen online opstår der også en større fleksibilitet og effektivitet, end hvis du optager et lån i banken. Vores ansøgnings- og godkendelsesprocedure foregår som sagt online, hvilket gør, at det maksimalt tager 2 minutter fra afsendelsen af din ansøgning, til vi har behandlet den, og du modtager svar.

Vores hjemmeside benytter SSL-kryptering, så dine data altid er helt sikre og ikke er tilgængelige eller mulige at tilgå af en uautoriseret tredjepart.

Online lån er en hurtig låneform

Hvis du står og skal bruge penge med det samme, er online lån ofte en rigtig god løsning. Online låneudbydere kan i langt de fleste tilfælde behandle låneansøgningen markant hurtigere, end hvis du eksempelvis skal låne pengene i banken. Hos os modtager du inden for få minutter et svar på din online-låneansøgning via e-mail. Hvis du er godkendt, bliver dine penge overført til din konto med det samme. Sådan fungerer det alle dage om året og alle tidspunkter af døgnet. Hvis du derimod ønsker at optage et lån gennem din bank, vil det i langt de fleste tilfælde kræve, at du holder et møde med din bankrådgiver. Netop for at undgå denne ulejlighed, vælger flere og flere online lån.

Online lån er en fleksibel låneform

Hos os oplever du fleksibilitet i hele online-låneprocessen. Først og fremmest kan du tilpasse kreditbeløb og betalingsdato til lige netop din situation via kreditberegneren, som du kan finde på alle vores sider.

Du kan nemt og hurtigt se, hvordan valget af kreditbeløb vil påvirke dit rentebeløb og derigennem din endelige kreditaftale.

Hvis du mod forventning ikke kan nå at betale kreditten tilbage, skal du blot dække den månedlige rentebetaling til hver betalingsdato.

Du kan til enhver tid tilbagebetale hele kreditten og i så fald vil du kun skulle betale renteomkostninger til og med den dag.

Du har altså den fulde kontrolover din kreditaftale. Når du optager et lån online hos os, tildeles du desuden din egen profil, hvor du nemt får et overblik over din kreditaftale og altid kan se alle oplysninger.

Vi stræber efter at gøre låneoplevelsen så nem og positiv som muligt. Derfor gør vi alt, hvad vi kan for du som kunde altid ved, hvad der foregår og hvad status er på dit lån.

Hvor meget kan man låne med et online lån hos os?

Et online lån hos os er i størrelsesordenen 100-12.000 kr. Det maksimale lånebeløb vil dog variere fra 6.000 kr.-12.000 kr. afhængig af din alder samt hvor mange aftaler, du tidligere har optaget gennem os.

Vi blander os ikke i, hvad du skal bruge dine penge til og hvorfor du vil have et lån. Men vi anbefaler altid, at du ikke optager et lån for at afbetale på anden gæld. Desuden opfordrer vi alle kunder til at overveje, hvor meget de reelt har brug for og hvornår de kan betale tilbage, før de låner. På den måde kommer man ikke til at låne mere end man skal bruge og et lavere låne beløb er også lig med lavere omkostninger.

Hvis du er i tvivl om, hvor meget du skal låne, hvor længe eller bare generelt i tvivl om, hvordan det hele fungerer, kan du alle hverdage mellem 8-18 kontakte vores venlige kundeservice, som sidder klar til at besvare dine spørgsmål.

Lån på din måde

Økonomi

Når du optager et online lån hos os, kræver vi ikke, at du stiller sikkerhed. Vores internetbaserede ansøgningsproces undersøger i løbet af kort tid din kreditværdighed, hvorfor du får svar på din ansøgning inden for 2 minutter. Derfor er vores låneform et godt alternativ, når du har et akut behov for penge.

Akut behov kan opstå for enhver og kan være af mange årsager. Måske er vaskemaskinen gået i stykker, der er forsikringspenge, regninger eller måske står du med et tilbud, der kun er lige nu og du ikke kan sige nej til. Førstegangslåntagere, som er over 20 år gamle, kan låne op til 6.000 kr. rente- og gebyrfrit i op til 30 dage, mens låntagere. Herfra stiger den maksimale beløbsgrænse til op til 12.000 kr. efter 3 tilbagebetalte aftaler. Vi vurderer hver gang, hvor meget den enkelte kan blive godkendt til at låne.

Vores kunder er altid i centrum, og derfor har vi gjort meget for, at vores online lån skal være så billigt, let og tilfredsstillende som muligt for vores. Vores 5-stjernede profil på Trustpilot er udtryk for den tilfredshed og service, vores kunder oplever, når de låner hos os. Samtidig er profilen din garanti for, at vores kunders erfaringer med vores produkt og service lever op til eller overgår deres forventninger. Du er velkommen til at kigge derinde.

Ønsker du nærmere information omkring lån?

Sidder du tilbage med spørgsmål omkring online lån, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice alle hverdage fra 08.00 til 18.00. Vi sidder klar på telefon 78 77 20 68 til at svare på de spørgsmål du måtte have. Du kan ligeledes sende os en mail på info@vivus.dk eller kontakte os via chatten. Alternativt kan du læse vores lånevilkår for mere information.

6000
kr.
100 kr.
12.000 kr.
Første betalingsdato d.
Du har 30 dage til din næste betaling
26.
Maj 2019
Vælg ny dato
Ny kunde
Eksisterende kunde
Første rentebetaling
50% rabat i 30 dage som ny kunde
1.200 kr.
600 kr.
Rentebetaling efter første betalingsdato
1.200 kr.
Fuld tilbagebetaling
med din 50% rabat som ny kunde
7.200 kr.
6.600 kr.

Kreditaftalen har ingen fast løbetid

Priseksempel ved 12 måneders afvikling
Eksemplet er udregnet ud fra det nye lånebeløb og fra 12 lige store månedlige betalinger af hovedstolen
Samlet kreditbeløb6.000 kr.,Samlede kreditomkostninger7.908,34 kr.,Samlede tilbagebetalingsbeløb13.908,34 kr.,Min/max månedlig ydelse601,39 kr. / 1.716,67 kr.,Debitorrente (årlig fast)243,3 %,ÅOP816,67 %