Lån penge online | Online lån | VIVUS

Det har aldrig været hurtigere eller nemmere at låne, end det er nu. Hos VIVUS er det endda både låne små og høje beløb. Du kan låne små beløb - lån fra 2000,- op til 12000,- eller du kan låne høje beløb - lån fra 13000,- op til 75000,-. Lån penge online og spar på renterne!

Med et online lån kan du låne penge til et akut behov eller uforudsete udgifter. Det kan du netop, fordi et online lån er tilgængeligt når som helst, hvor som helst. Det kræver kun internetadgang og et NemID. Står du, for eksempel, og er løbet tør for penge på ferien, så lån penge online med et par klik.

Du kan låne fra 2000,- op til 12000,- eller låne fra 13000,- op til 75000-, når du låner hos os. Med vores låneberegner er det simpelt og hurtigt at beregne omkostningen på dit lån, når du ønsker at låne hos os. Beregneren kan du finde på alle vores sider, og du kan nemt få overblik over omkostningerne ved netop det lån, du ønsker at ansøge om. Lån penge online ved at udfylde felterne i låneberegneren og trykke på ”ansøg”.

Fordi det hele foregår online, har vi gjort, hvad vi kan for at gøre det nemmest muligt for dig. Derfor får du bl.a. også en VIVUS-profil, når du har et lån hos os. Der kan du altid se, hvor meget du mangler at tilbagebetale, datoer og mere. Lån penge online og oplev, at ingen informationer er skjulte for dig. Udover det sidder vi klar med venlig og god kundeservice alle hverdage 9.00 – 11.30 og 12.30 – 16.00, så skulle du ende med alligevel at være i tvivl om noget, kan du hive fat i os og få svar.

Lån penge let - lån penge online hos VIVUS:

  • Lån fra 2000,- op til 12000,- eller lån fra 13000,- op til 75000,-
  • Ansøg på under 2 minutter
  • Modtag svar med det samme
  • Lån penge online hurtigt og nemt!

Hvad er et online lån?

Et online lån er navnet for et lån, der kan optages på internettet. Ja, navnet afslører jo næsten sig selv. Her kan du altså ansøge og modtage lån uden at skulle møde fysisk op nogle steder. Lån penge online direkte fra sofaen!

Et online lån har egentlig de helt samme træk som et almindeligt forbrugslån. Online lån betyder bare, at det kun kan optages på nettet. Forbrugslån kan som sådan fås både på nettet, telefon, fysisk eller andre måder. Skal det gå hurtigt? Lån penge online og spar en masse tid.

Ligesom ved alle andre lån afhænger rentebeløbet ved online lån altså af lånebeløb. Du vil nok opdage at vores ÅOP for online lån er en anelse højere sammenlignet med et lån i banken, men det er også bare så meget hurtigere. Lån kan normalt kun optages online, når der ikke skal stilles sikkerhed for lånet, og der derfor ikke er samme behov for telefonisk eller personlig kontakt. Det betyder også, at låneansøgningen kan foretages hurtigt med meget kort ventetid – hos VIVUS er der tale om blot et par minutter. Lån penge online – det er den mest effektive måde at gøre det på.

Lån penge online – fordele

Online lån er efterhånden blevet meget populære, og det kan man godt forstå med alle de mange fordele. Når du låner penge online, skal du ikke ned og have en snak med din bankrådgiver. Der er altså heller ingen, der stiller spørgsmålstegn ved, hvad du skal bruge pengene til. Lån penge online og slip for alle de spørgsmål.

Desuden foregår både ansøgningsprocessen, godkendelsen og tilbagebetalingen elektronisk, og det fjerner alt det besvær, der normalt er forbundet med at låne penge. Det kunne for eksempel være, at du skulle stille sikkerhed, vise lønsedler, redegøre for hvorfor du skal låne, og hvad du skal bruge pengene til. Udover det er der ofte også en lang ventetid og meget snak frem og tilbage. Alt det kan du undgå – tag et online lån i stedet.

Du undgår også alt det besvær, når du ansøger om lån hos os. Det er nemlig også nemt og hurtigt at låne penge online. Vores låneberegner, som du kan se på alle vores sider, hjælper dig med at se omkostningerne, og du kan selv vælge lånebeløb og gennemgå alle lånevilkårene.–. Få 100% gennemsigtighed ved dit forbrugslån – lån penge online.

Når du har valgt størrelsen på dit lån, kan du i ro og mag underskrive din låneaftale elektronisk med NemID – en gang for at indhente skatteoplysninger og til sidst godkendelse af vores tilbud til dig. Du skal altså ikke længere holde styr på besværlige dokumenter, der skal udfyldes og indsendes. Vi gør det på den måde, så du til sidst sidder med en så god oplevelse som muligt. Lån penge online - økonomisk hjælp behøver ikke nødvendigvis være besværligt.

Når vi samler hele låneprocessen online, opstår der også en større fleksibilitet og effektivitet, end hvis du optager et lån i banken. Vores ansøgnings- og godkendelsesprocedure foregår, som sagt, på nettet, hvilket gør, at det maksimalt tager 2 minutter fra afsendelsen af din ansøgning, til vi har behandlet den, og du modtager svar. Lynhurtigt og effektivt – lån penge online.

Vores hjemmeside bruger SSL-kryptering, så dine data altid er helt sikre og ikke er mulige at tilgå af en uautoriseret tredjepart. Lån penge online med ro i sindet – vi sørger for datasikkerheden.

Online lån er en hurtig låneform

Hvis du står og skal bruge penge med det samme, er online lån tit en rigtig god løsning. Online låneudbydere kan i langt de fleste tilfælde behandle låneansøgningen markant hurtigere, end hvis du eksempelvis skal låne pengene i banken. Lån penge online og lad bankerne om de lange processer. Hos os får du svar på få minutter.

Hvis du er godkendt, bliver dine penge hurtigt overført til din konto. Hvis du derimod gerne vil optage et lån gennem din bank, vil det i langt de fleste tilfælde kræve, at du holder et møde med din bankrådgiver. Du får derfor et online lån, som er en del mindre indgribende end det i banken – undgå de uddybende spørgsmål, lange behandlingstider og trættende møder.

Netop for at undgå det bøvl, gør som de fleste og lån penge online. Prøv det i dag hos VIVUS.

Lån penge online og nyd fleksibiliteten

Hos os oplever du fleksibilitet i hele online-låneprocessen. Først og fremmest kan du tilpasse lånebeløb til lige netop din situation via låneberegneren, som du kan finde på alle vores sider. Her kan du vælge det lånebeløb for online lånet, som du skal bruge her og nu.

Du kan nemt og hurtigt se, hvordan valget af lånebeløb vil påvirke dit rentebeløb og din endelige låneaftale. Gør det nemt for dig selv at holde styr på økonomien og lån penge online.

Du kan til enhver tid tilbagebetale hele lånet, og i så fald vil du kun skulle betale et lille gebyr og renteomkostninger til og med den dag – gebyret kan du helt undgå som VIVUS PLUS kunde! Jo hurtigere du har luft i budgettet til at tilbagebetale din online lån, jo billigere bliver det på den lange bane.

Lån penge online og få den fulde kontrol over din låneaftale. Når du låner penge online hos os, får du også din egen profil, hvor du nemt får et overblik over din låneaftale og altid kan se alle oplysninger. Det dækker over indbetalingsmuligheder, kommende afdrag og lånets løbetid, som er fastsat til 6 måneder for vores online lån.

Vi gør os umage for at gøre låneoplevelsen så nem og positiv som muligt. Derfor gør vi alt, hvad vi kan, for at du som kunde altid ved, hvad der foregår, og hvad status er på dit lån. Lån penge online, så har du altid tjek på dit lån.

Hvor meget kan man låne hos VIVUS?

Et online lån hos os er i størrelsesordenen 2000 -12000,- eller 13000 - 750000,-. Det maksimale lånebeløb vil dog variere afhængig af, hvor mange lån du tidligere har optaget gennem os. Vi prioriterer din egen økonomi og situation – vi vil nemlig aldrig godkende et lånebeløb, vi vurderer, at du vil have svært ved at tilbagebetale. Det skal være sjovt for begge parter.

Vi blander os ikke i, hvad du skal bruge dine penge til, og hvorfor du vil have et lån. Men vi anbefaler altid, at du ikke låner penge online for at afbetale på anden gæld. Desuden opfordrer vi alle kunder til at overveje, hvor meget de egentlig har brug for, og hvornår de kan betale tilbage, før de låner. På den måde kommer man ikke til at låne mere, end man skal bruge, og et lavere lånebeløb er også lig med lavere omkostninger. Lån penge online på en ansvarlig måde.

Hvis du er i tvivl om, hvor meget du skal låne, hvor længe eller bare generelt i tvivl om, hvordan det hele fungerer, kan du alle hverdage mellem 9.00 – 11.30 og 12.30 – 16.00 kontakte vores venlige kundeservice, som sidder klar til at besvare dine spørgsmål.

Lån penge online på din måde

Når du optager et online lån hos os, kræver vi ikke, at du stiller sikkerhed. Lån penge online og vær fri for bekymringer. Vores internetbaserede ansøgningsproces undersøger i løbet af kort tid din kreditværdighed, hvorfor du får svar på din ansøgning på under 2 minutter. Derfor er vores låneform et godt alternativ, når du har et akut behov for penge.

Akut behov kan opstå for alle mennesker og kan være af mange grunde. Måske er vaskemaskinen gået i stykker, der er forsikringspenge, regninger, eller måske står du med et tilbud, der kun er der lige nu. Skal du bruge penge hurtigt, lån penge online, og du får dine penge indenfor kort tid!

Hos VIVUS kan du låne fra 2000,- op til 12000,- eller fra 13000,- op til 75000,-. Vi vurderer hver gang, hvor meget den enkelte kan blive godkendt til at låne. På den måde ender du ikke i en træls situation, hvor du egentlig låner flere penge, end du har råd til at tilbagebetale. Vi er her for at hjælpe din situation – ikke forværre den!

Vores kunder er altid i centrum, og derfor har vi gjort meget for, at vores online lån skal være så billigt, let og tilfredsstillende som muligt. Lån penge online fra dem, du kan stole på. Vores profil på Trustpilot er et udtryk for den tilfredshed og service, vores kunder oplever, når de låner hos os. Samtidig er profilen din garanti for, at vores kunders erfaringer med vores produkt og service lever op til eller overgår deres forventninger. Du er velkommen til at kigge derinde, inden du låner penge online.

Ønsker du nærmere information omkring lån?

Sidder du tilbage med spørgsmål omkring det at låne penge online, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice alle hverdage fra 09.00 –11.30 og 12.30 –16.00. Vi sidder klar på telefon 78 77 20 68 til at svare på de spørgsmål du måtte have. Du kan også sende os en mail på info@vivus.dk eller kontakte os via chatten. Alternativt kan du læse vores lånevilkår for mere information. Sæt dig ind i vores forbrugslån og lån penge online med ro i sindet.