Cookies er nødvendige for at få VIVUS.DK til at fungere, så du kan få en god oplevelse. Klik OK for at fjerne beskeden og fortsætte.

Lån penge online | Online lån | VIVUS.DK

Det har aldrig været hurtigere eller nemmere at låne, end det er nu. Hos VIVUS.DK er det endda også muligt at få sin første kredit som ny kunde med 50 % rabat på renterne i op til 30 dage. Lån penge online og spar på renterne!

Med et online lån kan du låne penge til et akut behov eller uforudsete udgifter. Det kan du netop, fordi et online lån er tilgængeligt når som helst, hvor som helst. Det kræver kun internetadgang og et NemID. Står du, for eksempel, og er løbet tør for penge på ferien, så lån penge online med et par klik.

Du kan låne op til 6.000 kr. med 50 % rabat i op til 30 dage, hvis det er første gang, du låner hos os. Med vores kreditberegner er det simpelt og hurtigt at beregne omkostningen på din kredit, når du ønsker at låne hos os. Beregneren kan du finde på alle vores sider, og du kan nemt få overblik over omkostningerne ved netop den kredit, du ønsker at ansøge om. Lån penge online ved at udfylde felterne i låneberegneren og trykke på ”ansøg”.

I og med det hele foregår online, har vi gjort, hvad vi kan for at gøre det nemmest muligt for dig. Derfor får du bl.a. også en VIVUS-profil, når du har et lån hos os. Der kan du altid se, hvor meget du mangler at tilbagebetale, datoer og mere. Lån penge online og oplev, at ingen informationer er skjulte for dig. Udover det sidder vi klar med venlig og god kundeservice alle hverdage 8-18, så skulle du ende med alligevel at være i tvivl om noget, kan du hive fat i os og få svar.

Lån penge let - lån penge online hos VIVUS:

 • Lån op til 6.000 kr. med 50 % rabat i op til 30 dage
 • Ansøg på under 2 minutter
 • Modtag pengene med det samme
 • Lån penge online hurtigt og nemt!

Kreditbeløb 6000,- Løbetid 12 mdr. Samlede kreditomk. 7908,- Mdl. maxydelse 1716,- Samlet tilbagebetaling 13908,- ÅOP 816,67% Debitorrente/årligt fast: 243,3%. 14 dages fortrydelsesret på kreditaftalen. Alder 20+.

Hvad er et online lån?

Online lån

Et online lån er betegnelsen for et lån, der kan optages på internettet. Ja, navnet afslører jo næsten sig selv. Her kan du altså ansøge og modtage lån uden at skulle møde fysisk op nogle steder. Lån penge online direkte fra sofaen!

Et online lån har egentlig de helt samme træk som et almindeligt forbrugslån. Online lån betyder bare, at det kun kan optages på nettet. Forbrugslån kan som sådan fås både på nettet, telefon, fysisk eller andre måder. Skal det gå hurtigt? Lån penge online og spar en masse tid.

Ligesom ved alle andre lån afhænger rentebeløbet ved online lån altså af løbetid og lånebeløb. Lån kan normalt kun optages online, når der ikke skal stilles sikkerhed for lånet, og der derfor ikke er samme behov for telefonisk eller personlig kontakt. Det betyder også, at låneansøgningen kan foretages hurtigt med meget kort ventetid – hos VIVUS er der tale om blot et par minutter. Lån penge online – det er den mest effektive måde at gøre det på.

Lån penge online hos VIVUS og oplev:

 • fast

  Få pengene med det samme

  Vi udbetaler til din konto hele døgnet rundt, året rundt, uanset hvilken bank du bruger

 • Vector Smart Object2

  Første gang får du 50% rabat i op til 30 dage

  Kort sagt: Lån op til 6.000 kr. og få halv pris på renten den første måned

 • Fuld kontrol

  Hold let styr på din kreditaftale med din egen VIVUS.DK-profil.

 • Vector Smart Object1

  Få svar på ét minut

  Alt, hvad du behøver, er dit NemID.

Lån penge online - fordele

Online lån er efterhånden blevet meget udbredte, og det kan man godt forstå med alle de mange fordele. Når du låner penge online, skal du ikke ned og have en snak med eksempelvis din bankrådgiver. Der er altså heller ingen, der stiller spørgsmålstegn ved, hvad du skal bruge pengene til. Lån penge online og slip for alle de spørgsmål.

Desuden foregår både ansøgningsprocessen, godkendelsen og tilbagebetalingen elektronisk, hvilket fjerner alt det besvær, der normalt er forbundet med at låne penge. Det kunne for eksempel være, at du skulle stille sikkerhed, vise lønsedler, redegøre for hvorfor du skal låne, og hvad du skal bruge pengene til. Udover det er der ofte også en lang ventetid og meget snak frem og tilbage. Alt det kan du undgå – lån penge online i stedet.

Du undgår også alt det besvær, når du ansøger om kredit hos os. Det er nemlig også nemt og hurtigt at låne penge online. Vores låneberegner, som du kan se på alle vores sider, hjælper dig med at se omkostningerne, og du kan selv vælge beløb og låneperiode – altså tid. Få 100% gennemsigtighed ved din kredit – lån penge online.

Når du har valgt omstændighederne for din kredit – altså beløb og periode, kan du i ro og mag underskrive din kreditaftale elektronisk med NemID. Du skal således ikke længere holde styr på besværlige dokumenter, der skal udfyldes og indsendes. Vi gør det på den måde, så du til sidst sidder med en så god oplevelse som muligt. Lån penge online - økonomisk hjælp behøver ikke nødvendigvis være besværligt.

Når vi samler hele låneprocessen online, opstår der også en større fleksibilitet og effektivitet, end hvis du optager et lån i banken. Vores ansøgnings- og godkendelsesprocedure foregår, som sagt, på nettet, hvilket gør, at det maksimalt tager 2 minutter fra afsendelsen af din ansøgning, til vi har behandlet den, og du modtager svar. Lynhurtigt og effektivt – lån penge online.

Vores hjemmeside benytter SSL-kryptering, så dine data altid er helt sikre og ikke er mulige at tilgå af en uautoriseret tredjepart. Lån penge online med ro i sindet – vi sørger for datasikkerheden.

Online lån er en hurtig låneform

Hvis du står og skal bruge penge med det samme, er online lån ofte en rigtig god løsning. Online låneudbydere kan i langt de fleste tilfælde behandle låneansøgningen markant hurtigere, end hvis du eksempelvis skal låne pengene i banken. Lån penge online og lad bankerne om de lange processer. Hos os får du svar på få minutter.

Hvis du er godkendt, bliver dine penge overført til din konto med det samme. Sådan fungerer det alle dage om året og alle tidspunkter af døgnet. Hvis du derimod ønsker at optage et lån gennem din bank, vil det i langt de fleste tilfælde kræve, at du holder et møde med din bankrådgiver. Netop for at undgå denne ulejlighed, gør som de fleste og lån penge online.

Lån penge online og nyd fleksibiliteten

Hos os oplever du fleksibilitet i hele online-låneprocessen. Først og fremmest kan du tilpasse kreditbeløb og betalingsdato til lige netop din situation via kreditberegneren, som du kan finde på alle vores sider.

Du kan nemt og hurtigt se, hvordan valget af kreditbeløb vil påvirke dit rentebeløb og derigennem din endelige kreditaftale. Gør det nemt for dig selv at holde styr på økonomien og lån penge online.

Hvis du mod forventning ikke kan nå at betale kreditten tilbage, skal du blot dække den månedlige rentebetaling til hver betalingsdato. Når du låner penge online hos VIVUS, kan du altid sætte afdragene på standby.

Du kan til enhver tid tilbagebetale hele kreditten, og i så fald vil du kun skulle betale renteomkostninger til og med den dag.

Lån penge online og få den fulde kontrol over din kreditaftale. Når du låner penge online hos os, tildeles du desuden din egen profil, hvor du nemt får et overblik over din kreditaftale og altid kan se alle oplysninger.

Vi stræber efter at gøre låneoplevelsen så nem og positiv som muligt. Derfor gør vi alt, hvad vi kan, for at du som kunde altid ved, hvad der foregår, og hvad status er på dit lån. Lån penge online, så har du altid tjek på din kredit.

Hvor meget kan man låne hos VIVUS.DK?

Et online lån hos os er i størrelsesordenen 100-12.000 kr. Det maksimale lånebeløb vil dog variere fra 6.000 kr.-12.000 kr. afhængig af, hvor mange aftaler du tidligere har optaget gennem os. Lån penge online med et maksimalt startbeløb på 6.000 kr. og få et dobbelt så højt kreditmaksimum ved dit næste lån.

Vi blander os ikke i, hvad du skal bruge dine penge til, og hvorfor du vil have et lån. Men vi anbefaler altid, at du ikke låner penge online for at afbetale på anden gæld. Desuden opfordrer vi alle kunder til at overveje, hvor meget de reelt har brug for, og hvornår de kan betale tilbage, før de låner. På den måde kommer man ikke til at låne mere, end man skal bruge, og et lavere lånebeløb er også lig med lavere omkostninger. Lån penge online på en ansvarlig måde.

Hvis du er i tvivl om, hvor meget du skal låne, hvor længe eller bare generelt i tvivl om, hvordan det hele fungerer, kan du alle hverdage mellem 8-18 kontakte vores venlige kundeservice, som sidder klar til at besvare dine spørgsmål.

Lån penge online på din måde

Økonomi

Når du optager et online lån hos os, kræver vi ikke, at du stiller sikkerhed. Lån penge online og vær fri for bekymringer. Vores internetbaserede ansøgningsproces undersøger i løbet af kort tid din kreditværdighed, hvorfor du får svar på din ansøgning inden for 2 minutter. Derfor er vores låneform et godt alternativ, når du har et akut behov for penge.

Akut behov kan opstå for enhver og kan være af mange årsager. Måske er vaskemaskinen gået i stykker, der er forsikringspenge, regninger, eller måske står du med et tilbud, der kun er der lige nu. Skal du bruge penge her og nu, lån penge online.

Førstegangslåntagere hos VIVUS.DK kan låne op til 6.000 kr. gebyrfrit og med halv pris på renten i op til 30 dage. Næste gang, man låner, stiger den maksimale beløbsgrænse til 12.000 kr. Vi vurderer hver gang, hvor meget den enkelte kan blive godkendt til at låne. På den måde sikrer vi, at du ikke kommer til at låne over evne, når du låner penge online.

Vores kunder er altid i centrum, og derfor har vi gjort meget for, at vores online lån skal være så billigt, let og tilfredsstillende som muligt. Lån penge online fra dem, du kan stole på. Vores profil på Trustpilot er et udtryk for den tilfredshed og service, vores kunder oplever, når de låner hos os. Samtidig er profilen din garanti for, at vores kunders erfaringer med vores produkt og service lever op til eller overgår deres forventninger. Du er velkommen til at kigge derinde, inden du låner penge online.

Ønsker du nærmere information omkring lån?

Sidder du tilbage med spørgsmål omkring det at låne penge online, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice alle hverdage fra 08.00 til 16.00. Vi sidder klar på telefon 78 77 20 68 til at svare på de spørgsmål du måtte have. Du kan ligeledes sende os en mail på info@vivus.dk eller kontakte os via chatten. Alternativt kan du læse vores lånevilkår for mere information. Sæt dig ind i vores kredit og lån penge online med ro i sindet.

6000
kr.
100 kr.
12.000 kr.
Første betalingsdato d.
Du har 30 dage til din næste betaling
6.
Maj 2020
Vælg ny dato
Ny kunde
Eksisterende kunde
Første rentebetaling
Du skal betale dette beløb i rente på din første betalingsdato, hvis du ikke indfrier kreditten
50% rabat i 30 dage som ny kunde
1.200 kr.
600 kr.
Rentebetaling efter første betalingsdato
Denne betaling falder 30 dage efter din første betalingsdato
1.200 kr.
Fuld tilbagebetaling
Det fulde beløb, som du skal betale, hvis du indfrier kreditten på din første betalingsdato
med din 50% rabat som ny kunde
7.200 kr.
6.600 kr.

Kreditaftalen har ingen fast løbetid

Priseksempel ved 12 måneders afvikling
Eksemplet er udregnet ud fra det nye lånebeløb og fra 12 lige store månedlige betalinger af hovedstolen
Samlet kreditbeløb6.000 kr.,Samlede kreditomkostninger7.908,34 kr.,Samlede tilbagebetalingsbeløb13.908,34 kr.,Min/max månedlig ydelse601,39 kr. / 1.716,67 kr.,Debitorrente (årlig fast)243,3 %,ÅOP816,67 %