Cookies er nødvendige for at få VIVUS.DK til at fungere, så du kan få en god oplevelse. Klik OK for at fjerne beskeden og fortsætte.

Privatlån – få et overblik her

Et privatlån er, i modsætning til erhvervslån, udelukkende forbeholdt privatpersoner. Selve begrebet privatlån dækker over flere forskellige låntyper, som f.eks. forbrugslån, boliglån, samlelån og kviklån. Disse lån er alle forbeholdt privatpersoner, som kan stå i en situation, hvor de har akut brug for penge. Om det er på grund af ubetalte regninger, en akut opstået tandlægeregning eller betaling til ønskeferien, kan du trygt låne penge hos os.

Hos VIVUS kan du optage et privatlån – uanset om du skal bruge det til forbrug, forkælelse eller noget helt tredje. Vi stiller ikke spørgsmål til, hvad pengene skal gå til. Du behøver ikke at stille sikkerhed, da vi gør en dyd ud af, at du er fuldstændig med på privatlånets løbetid, vilkår og tilbagebetaling. Vi har gjort det nemt og overskueligt at tage et privatlån. Se vores lånetilbud for førstegangslånere nedenfor:

Så hurtigt går det hos VIVUS.DK:

 • fast

  Få pengene med det samme

  Vi udbetaler til din konto hele døgnet rundt, året rundt, uanset hvilken bank du bruger

 • Vector Smart Object2

  Første gang får du 50% rabat i op til 30 dage

  Kort sagt: Lån op til 6.000 kr. og få halv pris på renten den første måned

 • Fuld kontrol

  Hold let styr på din kreditaftale med din egen VIVUS.DK-profil.

 • Vector Smart Object1

  Få svar på ét minut

  Alt, hvad du behøver, er dit NemID.

Som en yderligere service forhøjer vi din kredit, hvis du er tilbagevendende kunde, til 12000 kr.

Kreditbeløb 6000,- Løbetid 12 mdr. Samlede kreditomk. 7908,- Mdl. maxydelse 1716,- Samlet tilbagebetaling 13908,- ÅOP 816,67% Debitorrente/årligt fast: 243,3%. 14 dages fortrydelsesret på kreditaftalen. Alder 20+.

Privatlån med eller uden sikkerhed

Hvis du skal låne penge, er der flere ting, du skal tage højde for. Et privatlån kan optages både med eller uden sikkerhed. Sikrede privatlån foregår gennem banker, hvor du som låntager, skal stille en vis garanti for lånet. Oftest er sikrede privatlån optaget med henblik på et køb af bolig eller bil – altså et såkaldt boliglån eller billån. Her vil sikkerheden f.eks. være den bolig eller bil, som du skal købe for det lånte beløb.

Sikkerheden er bankens garanti for, at de får deres penge tilbage. Hvis du ikke afbetaler tilfredsstillende i forhold til vilkårene, kan banken kræve, at du sælger din bolig eller bil.

Hvis du ikke har lyst til at stille sikkerhed for dit privatlån, kan du med fordel tage et privatlån i form af forbrugslån eller kviklån. Disse lån vil oftest være lidt dyrere, men du kan være heldig at finde et godt tilbud på 50%, som det vi tilbyder hos VIVUS. Derudover er det vigtigt, at du kigger på renten, stiftelsesomkostninger og ÅOP, når du sammenligner privatlån. Hos VIVUS giver vi 50% rabat på renten den første måned og fuldstændig gennemsigtighed med lånets omkostninger. Der er intet fejet ind under gulvtæppet.

Før du overvejer at tage et privatlån gennem os, er der nogle almene kriterier du skal opfylde:

 • Du er mindst 20 år gammel
 • Du står ikke registreret hos Experian (RKI) eller Debitor Registret
 • Du er dansk statsborger
 • Du har en dansk folkeregisteradresse
 • Du har ikke navne- eller adressebeskyttelse
 • Du har et NemID
 • Du har en aktiv e-mailadresse
 • Du har et dansk telefonnummer
 • Du har en dansk bankkonto
 • God kreditvurdering

Selve kreditvurderingen skal være positiv og giver os et helhedsindtryk af din økonomi. Den tager kun et par minutter og kræver et gyldigt CPR-nummer og nøglekort. For at blive godkendt til dette privatlån, kræver det en god kreditvurdering.

Spot det billigste privatlån

Når du bestemmer dig for at tage et lån til forbrug, er det vigtigt at finde det billigste privatlån. Det billigste privatlån er næsten altid hos banken. Det kan dog være en langsommelig proces, da du oftest er overladt til bankernes åbningstider og tid. Her kan det være kritisk, hvis du skal låne til en ubetalt regning, en tandlægeregning eller noget andet akut.

Mange danskere vælger derfor at optage et forbrugslån i jagten på det billigste privatlån. Det kan du gennem andre realkreditinstitutter, hvor du får svar og pengene med det samme. Her får du en kort svartid, kort ansøgningsprocedure og ingen spørgsmål vedrørende beløbet. Du har fuldstændig frie tøjler til dig forbrug af dit billige privatlån. Det er kun fantasien, der sætter grænserne.

Hos VIVUS er vi altid tilgængelige når behovet opstår. Vi tilbyder 50% rabat i de første 30 dage på dit privatlån, og du kan altid ansøge online – uanset om det er weekend, om natten eller helligdage.

Flere spørgsmål angående privatlån?

Hvis du har flere spørgsmål angående privatlån, så tøv endelig ikke med at række ud til os. Vi sidder klar til at besvare alle de spørgsmål, du brænder inde med via vores kundeservice på 78 77 20 68. Vi har åbent på vores linjer mellem 8-16 alle hverdage.

Du kan også altid sende en mail på: info@vivus.dk, hvor vi garanterer svar inden for to hverdage.

6000
kr.
100 kr.
12.000 kr.
Første betalingsdato d.
Du har 30 dage til din næste betaling
2.
Maj 2020
Vælg ny dato
Ny kunde
Eksisterende kunde
Første rentebetaling
Du skal betale dette beløb i rente på din første betalingsdato, hvis du ikke indfrier kreditten
50% rabat i 30 dage som ny kunde
1.200 kr.
600 kr.
Rentebetaling efter første betalingsdato
Denne betaling falder 30 dage efter din første betalingsdato
1.200 kr.
Fuld tilbagebetaling
Det fulde beløb, som du skal betale, hvis du indfrier kreditten på din første betalingsdato
med din 50% rabat som ny kunde
7.200 kr.
6.600 kr.

Kreditaftalen har ingen fast løbetid

Priseksempel ved 12 måneders afvikling
Eksemplet er udregnet ud fra det nye lånebeløb og fra 12 lige store månedlige betalinger af hovedstolen
Samlet kreditbeløb6.000 kr.,Samlede kreditomkostninger7.908,34 kr.,Samlede tilbagebetalingsbeløb13.908,34 kr.,Min/max månedlig ydelse601,39 kr. / 1.716,67 kr.,Debitorrente (årlig fast)243,3 %,ÅOP816,67 %