Cookies er nødvendige for at få VIVUS.DK til at fungere, så du kan få en god oplevelse. Klik OK for at fjerne beskeden og fortsætte.

Privatlån – få et overblik her

Et privatlån er, i modsætning til erhvervslån, udelukkende forbeholdt privatpersoner. Selve begrebet privatlån dækker over flere forskellige låntyper, som f.eks. forbrugslån, boliglån, samlelån og kviklån. Disse lån er alle forbeholdt privatpersoner, som kan stå i en situation, hvor de har akut brug for penge. Om det er på grund af ubetalte regninger, en akut opstået tandlægeregning eller betaling til ønskeferien, kan du trygt låne penge hos os.

Hos VIVUS kan du optage et privatlån – uanset om du skal bruge det til forbrug, forkælelse eller noget helt tredje. Vi stiller ikke spørgsmål til, hvad pengene skal gå til. Du behøver ikke at stille sikkerhed, da vi gør en dyd ud af, at du er fuldstændig med på privatlånets løbetid, vilkår og tilbagebetaling. Vi har gjort det nemt og overskueligt at tage et privatlån.

Som en yderligere service forhøjer vi dit lånebeløb, hvis du er tilbagevendende kunde, til 12000,-

Privatlån med eller uden sikkerhed

Hvis du skal låne penge, er der flere ting, du skal tage højde for. Et privatlån kan optages både med eller uden sikkerhed. Sikrede privatlån foregår gennem banker, hvor du som låntager, skal stille en vis garanti for lånet. Oftest er sikrede privatlån optaget med henblik på et køb af bolig eller bil – altså et såkaldt boliglån eller billån. Her vil sikkerheden f.eks. være den bolig eller bil, som du skal købe for det lånte beløb.

Sikkerheden er bankens garanti for, at de får deres penge tilbage. Hvis du ikke afbetaler tilfredsstillende i forhold til vilkårene, kan banken kræve, at du sælger din bolig eller bil.

Hvis du ikke har lyst til at stille sikkerhed for dit privatlån, kan du med fordel tage et privatlån i form af forbrugslån eller kviklån. Disse lån vil oftest være lidt dyrere, men du kan være heldig at finde et godt tilbud. Derudover er det vigtigt, at du kigger på renten, stiftelsesomkostninger og ÅOP, når du sammenligner privatlån. Hos VIVUS kan du ansøge om op til 6000,- og få fuldstændig gennemsigtighed med lånets omkostninger. Der er intet fejet ind under gulvtæppet.

Før du overvejer at tage et privatlån gennem os, er der nogle almene kriterier du skal opfylde:

  • Du er mindst 20 år gammel
  • Du står ikke registreret hos Experian (RKI) eller Debitor Registret
  • Du er dansk statsborger
  • Du har en dansk folkeregisteradresse
  • Du har ikke navne- eller adressebeskyttelse
  • Du har et NemID
  • Du har en aktiv e-mailadresse
  • Du har et dansk telefonnummer
  • Du har en dansk bankkonto
  • God kreditvurdering

Selve kreditvurderingen skal være positiv og giver os et helhedsindtryk af din økonomi. Den tager kun et par minutter og kræver et gyldigt CPR-nummer og nøglekort. For at blive godkendt til dette privatlån, kræver det en god kreditvurdering.

Spot det billigste privatlån

Når du bestemmer dig for at tage et lån til forbrug, er det vigtigt at finde det billigste privatlån. Det billigste privatlån er næsten altid hos banken. Det kan dog være en langsommelig proces, da du oftest er overladt til bankernes åbningstider og tid. Her kan det være kritisk, hvis du skal låne til en ubetalt regning, en tandlægeregning eller noget andet akut.

Mange danskere vælger derfor at optage et forbrugslån i jagten på det billigste privatlån. Det kan du gennem andre realkreditinstitutter, hvor du får svar og pengene med det samme. Her får du en kort svartid, kort ansøgningsprocedure og ingen spørgsmål vedrørende beløbet. Du har fuldstændig frie tøjler til dig forbrug af dit billige privatlån. Det er kun fantasien, der sætter grænserne.

Hos VIVUS er vi altid tilgængelige når behovet opstår. Vi tilbyder altid online ansøgning – uanset om det er weekend, om natten eller helligdage.

Flere spørgsmål angående privatlån?

Hvis du har flere spørgsmål angående privatlån, så tøv endelig ikke med at række ud til os. Vi sidder klar til at besvare alle de spørgsmål, du brænder inde med via vores kundeservice på 78 77 20 68. Vi har åbent på vores linjer mellem 9.00-11.30 og 12.30-16.00 alle hverdage.

Du kan også altid sende en mail på: info@vivus.dk, hvor vi garanterer svar inden for to hverdage.

Vælg beløbsstørrelse

12000
kr.
2.000 kr.
12.000 kr.
2142
kr.
2.142 kr.
2.142 kr.
Første betalingsdato er om 30 dage
10 august 2020
Månedlig betaling
Dette er din faste månedlige betaling, som både dækker over renter og nedskrivning af lånebeløbet.
2.142 kr.
Samlede kreditomkostninger over 6 måneder

Gennemsnitlige omkostninger pr. måned

796 kr.

132,66 kr.

Løbetid: 6 mdr.: Samlet kreditbeløb: 12000 kr. Samlede kreditomkostninger: 796 kr. Samlet tilbagebetalingsbeløb 12796 kr., Min/maks. månedlig ydelse 2086 kr. / 2142 kr., Debitorrente (årlig fast) 22.53 %, ÅOP 24.9 %. 14 dages fortrydelsesret på kreditaftalen. Alder 20+.