Quicklån ⇒ Tag et quick lån op til 6000,- » Lav rente

Et quicklån (kviklån) er en betegnelse for et forbrugslån. Det er en lånetype, som går uden om banker og realkreditinstitutter og kræver således ikke, at der stilles sikkerhed for lånet på samme måde, som der traditionelt kræves i banker. Navnet “quicklån” kommer af den lynhurtige ansøgningsproces, som de internetbaserede lån tilbyder.

Hos os kan du eksempelvis ansøge om op til 6000,- på få minutter.

 • Lån op til 6000,-
 • Stærk profil på TrustPilot
 • Ansøg på under 2 minutter
 • Modtag pengene inden for kort tid
 • Nem og hurtig måde at låne penge på

Vi er mere end bare et quicklån

Quicklån

Quicklånsbranchen har gennem årene fået et blakket ry. Vi sætter derfor en stor dyd i at påpege, at vores forbrugslån ikke er et quicklån af samme type. Den eneste fællesnævner for vores lån og quicklån er den hurtige ansøgningsproces, hvilket, vi mener, er den væsentligste fordel ved et quicklån.

Modsat den gængse opfattelse af quicklånsbranchen bestræber vi os på fuld gennemsigtighed i vores forretning. Derfor har vi eksplicit oplyst kreditbeløb, renten samt tilbagebetalingsdato. Ydermere har vi på alle vores sider indført en låneberegner, således at du som privatperson på kort tid kan få fuldt overblik over alle lånets reelle omkostninger.

Vi er ligeledes eksplicitte omkring vores lånevilkår, samt hvor stort et beløb du kan låne hos os, baseret på alder og betalingshistorik. For at optage et lån hos os skal du være dansk statsborger, og du må ikke stå registreret i Experian (RKI) eller Debitor Registret.

Derudover skal du som minimum:

 • Være mindst 20 år gammel
 • Have en dansk folkeregisteradresse
 • Ikke have navne- eller adressebeskyttelse
 • Have et NemID
 • Have en aktiv e-mailadresse
 • Have et dansk telefonnummer
 • Have en dansk bankkonto

Penge på din måde

Som førstegangslåner kan du som nævnt låne op til 6000,-. Herefter stiger det maksimale lånebeløb til 12000,- til eksisterende kunder.

Du vælger selv din betalingsdato, når du ansøger om dit lån. Med vores låneberegner kan du ved at vælge lånebeløb og betalingsdato hurtigt få et overblik over de reelle omkostninger. Som udgangspunkt er din låneaftale dyrere, jo længere du vælger at beholde den. Derfor er det også, til hver en tid, muligt at tilbagebetale før betalingsdatoen, hvis du har pengene i hænde. På din VIVUS-profil kan du altid se, hvad du skal betale i renter, hvis du indfrier før tid.

Vores kreditmulighed giver dig altså stor frihed og fleksibilitet til at skræddersy din låneaftale efter dit konkrete behov. Vi sætter altid kunden i fokus og vil derfor hjælpe og vejlede dig, uanset hvilken problematik du måtte stå over for.

Med vores 5-stjernede profil på Trustpilot er vi den private lånevirksomhed i Danmark med højest score, hvilket ikke blot er anerkendelse af vores arbejde, men tilmed din sikkerhed for, at vi ikke har nogen skjult agenda. Således er vi altid imødekommende og gennemsigtige i vores forretning. Vi vejleder dig derfor gerne i, hvad der er den bedste løsning for dig.


Ønsker du at høre mere om vores lån?

Sidder du tilbage med ubesvarede spørgsmål omkring lånet eller forskellen på vores lån og quicklån, er du velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar til at besvare spørgsmål eller rådgive dig alle hverdage fra 09.00-11.30 og 12.30-18.00 på telefon 78 77 20 68. Du kan ligeledes skrive til os via chatfunktionen her på siden eller på info@vivus.dk.

Vi fraråder at optage kviklån til at dække øvrig gæld. Endvidere fraråder vi at optage kviklån til et langvarigt lånebehov.

Vælg beløbsstørrelse

12000
kr.
2.000 kr.
12.000 kr.
Første betalingsdato er om 30 dage
8 september 2020
Månedlig betaling
Dette er din faste månedlige betaling, som både dækker over renter og nedskrivning af lånebeløbet.
2.142 kr.
Samlede kreditomkostninger over 6 måneder

Gennemsnitlige omkostninger pr. måned

793 kr.

132,16 kr.

Løbetid: 6 mdr.: Samlet kreditbeløb: 12000 kr. Samlede kreditomkostninger: 793 kr. Samlet tilbagebetalingsbeløb 12793 kr., Min/maks. månedlig ydelse 2083 kr. / 2142 kr., Debitorrente (årlig fast) 22.53 %, ÅOP 24.9 %. 14 dages fortrydelsesret på kreditaftalen. Alder 20+.