Cookies er nødvendige for at få VIVUS.DK til at fungere, så du kan få en god oplevelse. Klik OK for at fjerne beskeden og fortsætte.

Quicklån ⇒ Tag et quick lån op til 6.000kr » Lav rente

Et quicklån (kviklån) er en betegnelse for et forbrugslån. Det er en lånetype, som går uden om banker og realkreditinstitutter og kræver således ikke, at der stilles sikkerhed for lånet på samme måde, som der traditionelt kræves i banker. Navnet “quicklån” kommer af den lynhurtige ansøgningsproces, som de internetbaserede lån tilbyder.

Hos os kan du eksempelvis låne op til 6.000 kr. med 50 % rabat i op til 30 dage på få minutter.

 • Lån 6.000 kr. med 50 % rabat i op til 30 dage
 • 5-stjernet profil på TrustPilot
 • Ansøg på under 2 minutter
 • Modtag pengene inden for kort tid
 • Nem og hurtig måde at låne penge på

Vi er mere end bare et quicklån

Quicklån

Quicklånsbranchen har gennem årene fået et blakket ry. Vi sætter derfor en stor dyd i at påpege, at vores kassekredit ikke er et quicklån af samme type. Den eneste fællesnævner for vores kredit og quicklån er den hurtige ansøgningsproces, hvilket, vi mener, er den væsentligste fordel ved et quicklån.

Modsat den gængse opfattelse af quicklånsbranchen bestræber vi os på fuld gennemsigtighed i vores forretning. Derfor har vi eksplicit oplyst kreditbeløb, renten samt tilbagebetalingsdato. Ydermere har vi på alle vores sider indført en kreditberegner, således at du som privatperson på kort tid kan få fuldt overblik over alle kredittens reelle omkostninger.

Vi er ligeledes eksplicitte omkring vores lånevilkår, samt hvor stort et beløb du kan låne hos os, baseret på alder og betalingshistorik. For at optage en kredit hos os skal du være dansk statsborger, og du må ikke stå registreret i Experian (RKI) eller Debitor Registret.

Derudover skal du som minimum:

 • Være mindst 20 år gammel
 • Have en dansk folkeregisteradresse
 • Ikke have navne- eller adressebeskyttelse
 • Have et NemID
 • Have en aktiv e-mailadresse
 • Have et dansk telefonnummer
 • Have en dansk bankkonto

Penge på din måde

Som førstegangslåner kan du som nævnt med halv rente låne op til 6.000 kr. i op til 30 dage. Herefter stiger det maksimale kreditbeløb til 12.000 kr. til eksisterende kunder.

Du vælger selv din betalingsdato, når du ansøger om din kredit. Med vores kreditberegner kan du ved at vælge kreditbeløb og betalingsdato hurtigt få et overblik over de reelle omkostninger. Som udgangspunkt er din kassekredit dyrere, jo længere du vælger at beholde din kredit. Derfor er det også, til hver en tid, muligt at tilbagebetale før betalingsdatoen, hvis du har pengene i hænde. På din VIVUS.DK-profil kan du altid se, hvad du skal betale i renter, hvis du indfrier før tid.

Vores kreditmulighed giver dig altså stor frihed og fleksibilitet til at skræddersy din kreditaftale efter dit konkrete behov. Vi sætter altid kunden i fokus og vil derfor hjælpe og vejlede dig, uanset hvilken problematik du måtte stå over for.

Med vores 5-stjernede profil på Trustpilot er vi den private lånevirksomhed i Danmark med højest score, hvilket ikke blot er anerkendelse af vores arbejde, men tilmed din sikkerhed for, at vi ikke har nogen skjult agenda. Således er vi altid imødekommende og gennemsigtige i vores forretning. Vi vejleder dig derfor gerne i, hvad der er den bedste løsning for dig.


Ønsker du at høre mere om vores kredit?

Sidder du tilbage med ubesvarede spørgsmål omkring kreditten eller forskellen på vores kredit og quicklån, er du velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar til at besvare spørgsmål eller rådgive dig alle hverdage fra 08.00 til 18.00 på telefon 78 77 20 68. Du kan ligeledes skrive til os via chatfunktionen her på siden eller på info@vivus.dk.

Vi fraråder at optage kviklån til at dække øvrig gæld. Endvidere fraråder vi at optage kviklån til et langvarigt lånebehov.

Kreditbeløb 6000,- Løbetid 12 mdr. Samlede kreditomk. 7908,- Mdl. maxydelse 1716,- Samlet tilbagebetaling 13908,- ÅOP 816,67% Debitorrente/årligt fast: 243,3%. 14 dages fortrydelsesret på kreditaftalen. Alder 20+.

6000
kr.
100 kr.
12.000 kr.
Første betalingsdato d.
Du har 30 dage til din næste betaling
2.
Maj 2020
Vælg ny dato
Ny kunde
Eksisterende kunde
Første rentebetaling
Du skal betale dette beløb i rente på din første betalingsdato, hvis du ikke indfrier kreditten
50% rabat i 30 dage som ny kunde
1.200 kr.
600 kr.
Rentebetaling efter første betalingsdato
Denne betaling falder 30 dage efter din første betalingsdato
1.200 kr.
Fuld tilbagebetaling
Det fulde beløb, som du skal betale, hvis du indfrier kreditten på din første betalingsdato
med din 50% rabat som ny kunde
7.200 kr.
6.600 kr.

Kreditaftalen har ingen fast løbetid

Priseksempel ved 12 måneders afvikling
Eksemplet er udregnet ud fra det nye lånebeløb og fra 12 lige store månedlige betalinger af hovedstolen
Samlet kreditbeløb6.000 kr.,Samlede kreditomkostninger7.908,34 kr.,Samlede tilbagebetalingsbeløb13.908,34 kr.,Min/max månedlig ydelse601,39 kr. / 1.716,67 kr.,Debitorrente (årlig fast)243,3 %,ÅOP816,67 %