Cookies er nødvendige for at få VIVUS.DK til at fungere, så du kan få en god oplevelse. Klik OK for at fjerne beskeden og fortsætte.

Rentefri kredit

Lad os starte fra en ende af. Rentefri lån, eller rentefri kredit betyder, at man kan have en kredit uden man skal betale for den. Det vil sige uden der kommer gebyrer på og renter. Renter betaler man normalvis, når man låner penge – uanset om det er i form af kviklån, banklån, billån osv. Så betaler du låneudbyderen renter for at have lånt dig penge. Det gør du indtil du har betalt, alt det du lånte, tilbage igen. Men hvis det er rentefrit – ja, så betaler du altså ikke låneudbyderen noget for at have lånt pengene.

Rentefri kredit findes i mange udgaver og former, og man skal passe på, at man ikke får valgt det forkerte. Mange rentefrie kreditter kommer med gebyrer eller andre ubehagelige overraskelser. I forhold til lovgivningen må man stadig kalde det rentefrit, men som kunde kan man godt blive lidt forvirret og tro det betyder det slet ikke kostede noget. Man ender med en skuffet og sur mine, fordi det hele ikke levede op til ens forventninger.

Hos VIVUS tilbyder vi første kredit rentefri i op til 30 dage. Når vi siger det, mener vi ikke kun “en juridisk rentefrit kredit” men derimod en 100 % rente- og gebyrfri kredit op til 6.000 kr. i op til 30 dage. Altså, hvis du betaler det hele tilbage inden der er gået 30 dage, så koster det dig ikke noget i renter og gebyrer. Det er vigtigt at huske på, at det er 30 dage fra den dag, du optager dit lån. Det vil sige, hvis du lånte den 6. august, så er det 30 dage senere og ikke bare når august slutter.

Som førstegangs kunde hos os tilbyder vi altså:

 • Lån 6.000 kr. gratis i op til 30 dage
 • 5-stjernet profil på TrustPilot
 • Ansøg på under 2 minutter
 • Modtag pengene inden for kort tid
 • Nem og hurtig måde at låne penge på

Hvorfor tilbyder VIVUS.DK rentefri kredit i op til 30 dage?

Rentefrit lån hos VIVUS

Hos VIVUS vil vi gerne give vores kunder muligheden for at afprøve vores kredit uden omkostninger. Ved at give en rentefri periode på kreditten til helt nye kunder får vi lov til at vise, hvad vores produkt kan. Nye kunder kan opleve, hvor let og gnidningsløst et låneforløb hos os foregår.

Ud over det får vi mulighed for at vise nye kunder, at man sagtens kan tilbyde en helt rentefri periode første gang i op til 30 dage uden at serviceniveauet påvirkes. Vi behandler alle vores kunder lige godt uanset, hvor meget de låner og hvor længe de har været kunder. En rentefri kredit i op til 30 dage virker for nogle for godt til at være sandt, men vi ønsker blot at tilbyde folk muligheden for at prøve os af. Så næste gang man står og er økonomisk presset kan man komme til os – og vide, hvad man kan forvente

Hvad kan VIVUS tilbyde ud over den rentefri kreditperiode i op til 30 dage?

Hvis du alligevel har behov for en længere periode på din kredit, skal du betale en rentebetaling på din betalingsdato. Rentebetaling er et beløb man betaler for at have lånt penge. Ligesom man gør i bankerne eller hos andre låneudbydere. Rentebetalingen hos VIVUS er altid 20 % af hovedstolen på kreditten. De renter gør, at du får 30 dages ekstra kredit startende fra din sidste betalingsdato.

Hvis du for eksempel låner 4000 kroner d. 4. april, så vil første betalingsdato hedde 4. maj – altså 30 dage efter du har åbnet kreditten. Rentebetalingen vil så være 800kr., da den jo er på 20 % af hovedstolen

Hvis du betaler din rentebetaling vil du få en ny betalingsdato 30 dage efter den oprindelige betalingsdato. I eksemplet her ville den næste betalingsdato så være 3. juni.

Allerede når du ansøger om kreditten til at starte med, får du at vide, hvad din rentebetaling vil koste dig. På den måde er du forberedt og så kommer der ikke nogle overraskelser, når du når til din betalingsdato. Beløbet står også altid i oversigten af din kreditansøgning, så du hele tiden kan se det, hvis du nu skulle glemme det undervejs.

Når du åbner kredit hos os bliver du med din ansøgning tildelt en personlig profil på VIVUS.DK. Når du logger ind på profilen kan du se din kreditaftale og lave ændringer, hvis du har brug for det. Det kunne for eksempel være du ville skrue op for dit låne beløb. Det er også fra din profil, at kreditten eller minimumsbetalingen skal betales. Vi tilbyder således en 100% gennemsigtig kredit, hvor du altid kan se, hvor meget du mangler at betale og hvornår.

LÆS OGSÅ: Tilbyder VIVUS.DK SMS-lån?

En rentefri kreditperiode hos os er meget mere end en almindeligt kassekredit eller lån. Vi arbejder på højtryk for altid at tilbyde dig en imødekommende og suveræn service. Efter din første rentefri kreditperiode har du afprøvet vores produkt, og vi kan derefter tilbyde dig højere lånebeløb, hvor renterne er på lige fod med vores konkurrenters.

Selvom vi ikke kan tilbyde eksisterende kunder en ny rentefri kreditperiode, kan vi altså tilbyde en af markedets bedste og billigste kortfristede kreditter.

På alle vores sider kan du finde vores låneberegner. Det har vi valgt, så du altid nemt kan holde øje med priser og låneperioder. Vi håber det hjælper til at vise, at vi altid er ærlige om, hvad det koster at have en kredit hos os.

Låneberegneren kan lynhurtigt regne renteberegningen ud, når den får beløb og løbetid. Når du skruer op og ned på de to kan du se, hvordan de er afhængige af hinanden og så kan du nemt og hurtigt tilpasse din kredit til netop dit behov. En helt simpel oversigt over beløb og renter, ser sådan her ud:

Renteudregning

Du kan låne i intervaller à 100 kr., hvilket betyder, at du hos os aldrig er nødsaget til at låne over evne. Mangler du 300 kr., kan du nøjes med at låne 300 kr. Mangler du 5.500 kr., kan du låne det.

Ved første kredit – altså det rentefri lån - kan du dog maksimalt låne 6.000 kr., såfremt du er fyldt 20 år.

 • fast

  Få pengene med det samme

  Vi udbetaler til din konto hele døgnet rundt, året rundt, uanset hvilken bank du bruger

 • Vector Smart Object2

  Første gang er rentefrit i op til 30 dage

  Kort sagt: Lån 6.000 kr. og tilbagebetal 6.000 kr. inden for 30 dage

 • Fuld kontrol

  Hold let styr på din kreditaftale med din egen VIVUS.DK-profil.

 • Vector Smart Object1

  Få svar på ét minut

  Alt, hvad du behøver, er dit NemID.

Hvordan ansøger man om en kredit?

En rentefrit kredit i op til 30 dage er i bund og grund et simpelt produkt. Når du ansøger om en rentefri kreditperiode hos os, er ansøgningsprocessen hurtig og simpel, og der pålægges ingen skjulte renter og gebyrer i perioden.

Du vil løbende modtage information omkring din kredit pr. e-mail og sms, og vi sender dig også en påmindelse dagen før din betalingsdato, så du ikke risikerer at glemme den. Det gør vi faktisk for at hjælpe dig som kunde med at undgå at stå i en sur gæld.

Hvis du ønsker at ansøge om en kredit hos os, er det hurtigt og simpelt at gøre. Og det er altså uanset om du er ny kunde, der ansøger for første gang eller eksisterende kunde, der vil måske vil låne mere.

Du kan gøre det hele online, og du har svar inden for få minutter. Hvis du kan opfylde vores enkle kreditpolitik, har du pengene på din konto få minutter senere.

Vi stiller relativt få krav til vores kunder, hvorfor de fleste danskere kan få en kredit hos os. Helt automatisk foretager vi en helt objektiv kreditvurdering på et øjeblik. Det sker lige efter du har afsendt din ansøgning. Her anvender vi blandt andet en intern kreditscore samt KreditStatus til at finde ud af, hvorvidt du er kreditværdig som kunde. Det er en procedure, som både gælder nye og eksisterende kunder. Vi gør det for at håndhæve en ansvarlig kreditgivning. Det betyder, for at både beskytte kunden og os som låneudbydere mod ærgerlige situationer.

Vi har gjort vores kredit så simpel og gennemskuelig som muligt for at give vores kunder den bedste oplevelse. Hvis du ønsker at prøve vores produkt, kan du benytte vores låneberegner her.

Har du spørgsmål til rentefri kredit?

Sidder du tilbage med ubesvarede spørgsmål omkring rentefri kredit eller kreditter generelt, skal du ikke tøve med at kontakte vores kundeservice. De sidder klar til at besvare dine spørgsmål på telefon 78 77 20 68 alle hverdage fra 08.00 til 18.00.

Foretrækker du at skrive til os i stedet, kan du sende os en mail på info@vivus.dk eller benytte dig af chatfunktionen her på siden.

kr.
100 kr.
12.000 kr.

Vælg første betalingsdato

januar 2019
Tidligere
man
tir
ons
tor
fre
lør
søn
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Samlet kreditbeløb
6.000 kr.
Rentebetaling
1.200 kr.
Første betalingsdato d.
15.01.2019
Fuld tilbagebetaling
6.000 kr.
Priseksempel på omkostninger ved 3 måneders kredit
Du bestemmer selv, hvornår du vil indfri kreditten.
Antal betalinger3
Samlede kreditomkostninger2.400 kr.
Samlede tilbagebetalingsbeløb8.400 kr.
Debitorrente (årlig fast) / ÅOP243,3 % / 816,67 %