Cookies er nødvendige for at få VIVUS.DK til at fungere, så du kan få en god oplevelse. Klik OK for at fjerne beskeden og fortsætte.

Rentefrit lån, kviklån og VIVUS kredit - VIVUS.DK

Lad os starte fra en ende af. Rentefrit lån eller rentefri kredit betyder, at man kan låne penge, uden at man skal betale for det. Det vil sige, at du er fri for rentebetalinger – oftest i en begrænset periode eller under bestemte vilkår. Der kan dog forekomme gebyrer, som man skal betale ved rentefrie lån.

Optager du eksempelvis et kviklån rentefrit, kommer det i mange tilfælde med gebyrer og andre ubehagelige overraskelser. Nej tak, siger vi – det kan du jo lige så godt slippe for med lidt viden og forberedelse, altså, lån rentefrit med omtanke. Du kan læse længere nede på siden og blive klogere på, hvad et rentefrit lån betyder - eller giv os et kald. Især hvis du er ved at tage et kviklån rentefrit, har vi højst sandsynligt et mere holdbart tilbud, som du kan få glæde af.

Rentefrit lån findes nemlig i mange udgaver, og man skal passe på, at man ikke får valgt det forkerte. Vores anbefaling er: Lån rentefrit, men læs det med småt – så er du sikker. Ellers så er du altid velkommen til at kontakte os og få vejledning om, hvordan vores kredit fungerer. Der er nemlig ikke noget, der står med småt hos VIVUS.

Hos VIVUS tilbyder vi ikke rentefrit lån. Til gengæld tilbyder vi, at du allerede som ny kunde kan låne billigere – nemlig til en konkurrencedygtig lav rente. Vi tilbyder således ikke et lån rentefrit, men til altid til en lav rente.

Som førstegangskunde hos VIVUS kan du:

  • Låne op til 6000,-
  • Ansøge på under 2 minutter
  • Modtage svar med det samme
  • Selv bestemme, hvordan og hvornår du vil indfri kreditten

Hvorfor giver VIVUS lave renter?

Rentefrit lån hos VIVUS

Hos VIVUS tilbyder vi ikke et rentefrit lån, men vi vil gerne give dig muligheden for at afprøve vores lån med færre omkostninger. Ved at tilbyde en lav rente til nye kunder får vi lov til at vise, hvad vores lån kan, og du sparer penge i forhold til normale priser. Som ny låntager kan du opleve, hvor let og gnidningsløst et låneforløb hos os foregår.

Ud over det, får vi også mulighed for at vise dig, at du sagtens kan spare penge, uden at serviceniveauet påvirkes. Vi behandler alle vores kunder lige godt, uanset hvor meget de låner, og vi ønsker at tilbyde dig muligheden for at prøve os af, så du ved, hvad du kan forvente.

Har du, eksempelvis, prøvet at tage et kviklån rentefrit og endte med at betale en masse i gebyrer? Prøv VIVUS i stedet – en gennemsigtig låneaftale med ansvarlig lånepolitik. Vi tilbyder ikke kviklån rentefrit men til en lav rente og uden nogle skjulte gebyrer.

Fordelene ved VIVUS-lån

Et lån hos os er meget mere end en almindelig kredit eller et rentefrit lån. Hvordan? Vi arbejder på højtryk for altid at tilbyde dig en imødekommende og suveræn service. Efter dit første lån, hvor du kan låne op til 6000,-, kan vi tilbyde dig højere lånebeløb med konkurrencedygtige rentesatser.

Som tilbagevendende kunde kan du nemlig låne helt op til 12000,-. Selvom vi ikke tilbyder et rentefrit lån, kan vi altså tilbyde en af markedets bedste og billigste låneaftaler uden fast løbetid. Det giver dig fleksibilitet, og du bestemmer selv, hvornår du vil indfri den.

På alle vores sider kan du også finde vores låneberegner. Det har vi valgt, så du altid nemt kan holde øje med priser, renter og låneperioder. Brug den – det er let, og vi er altid ærlige om, hvad det koster at låne hos os. En simpel oversigt over lånebeløb og renter ser sådan her ud:

Renteudregning

Du kan låne i passende intervaller, hvilket betyder, at du hos os aldrig er nødsaget til at låne over evne.

LÆS OGSÅ: Tilbyder VIVUS.DK SMS-lån?

Når du åbner et lån hos os, bliver du tildelt en personlig profil hos VIVUS. Det skal nemlig være lige så nemt at styre dit lån, som det er at opdatere din profil på sociale medier.

Med denne profil kan du se og ændre i din låneaftale - eksempelvis ved at skrue op for dit lånebeløb. Det er også her, du afdrager på lånet eller sætter betalingerne på standby.

Du vil derudover løbende modtage information omkring dit lån pr. e-mail og sms, og vi sender dig påmindelser om din betalingsdato, så du ikke risikerer at glemme den. Vi tilbyder således en 100% gennemsigtig låneaftale, hvor du altid kan se, hvor meget du skal betale og hvornår.

Hvordan ansøger man om et rentefrit lån eller en kredit?

Har du fundet et rentefrit lån på nettet? Eller er du ved at optage et kviklån rentefrit? Så er der heldigvis oftest en nem ansøgningsproces, man lige skal igennem. Lån rentefrit online – det er nemt og hurtigt.

Hos VIVUS kan vi, som sagt, ikke tilbyde dig at tage et kviklån rentefrit, men hvis du vil have en billige låneaftale, bliver det lige så nemt at optage hér, som det er med de fleste typer af rentefrit lån på nettet.

Hvis du ønsker at ansøge om en kredit hos os, er det hurtigt og simpelt at gøre. Du kan starte med vores låneberegner og ansøge online, hvor du får svar med det samme.

Hvis du kan opfylde vores enkle lånekrav, har du hurtigt pengene på din konto. Har du brug for hjælp? Giv os et kald og lad os gøre det hele endnu nemmere for dig.

Vi stiller relativt få krav til vores kunder, hvorfor de fleste danskere kan få et lån hos os. Kreditvurderingen foregår elektronisk og tager kun et øjeblik. Vi foretager vurderingen for at håndhæve en ansvarlig kreditgivning og beskytte både dig og os selv mod ærgerlige situationer.

Rentefrit lån – spørgsmål og svar

Et rentefrit lån i er i bund og grund et simpelt produkt. Når man ansøger om et rentefrit lån, er ansøgningsprocessen hurtig og simpel, ligesom når man optager et kviklån rentefrit. Det hele foregår online og tager et par minutter.

Rentefrit lån har også mange navne, derfor vil vi her prøve at forklare forskellene mellem rentefri kredit, lån uden renter og gratis lån. Det er selvfølgelig også forskelligt, hvad du betaler, når du optager et kviklån rentefrit vs. når du tager et kviklån gratis. Men lad os tage det en ad gangen.

Lån uden renter: Rentefrit lån og rentefri kredit

I bund og grund betyder både rentefrit lån og rentefri kredit, at man ikke betaler renter for de penge, man låner. Ved et rentefrit lån er der normalt også et bestemt beløb, man låner og ikke kan ændre på.

Tilbagebetalingsfristen ved et rentefrit lån er oftest også fast og ikke nemt at udskyde. Har du taget et rentefrit lån, er der højst sandsynligt ingen renter, der skal betales inden fristens udløb. Det er nemlig først efter fristens udløb, de bliver tilskrevet. Er du forsinket med at indfri et rentefrit lån, kan du som regel forvente både renter og ekstra omkostninger.

En rentefri kredit har derimod oftest en fleksibel tilbagebetalingsfrist og afbetalingsproces. Lån rentefrit via kredit, hvis du vil have mere indflydelse på, hvornår og hvordan du indfrier dit lån.

Lån rentefrit: Forskel på rentefrit lån og gratis lån

Med et rentefrit lån slipper du for renterne, dog er der ikke nødvendigvis tale om, at du kan være fri for at betale etableringsomkostninger og andre gebyrer. Et lån uden renter er altså ikke lige med et gratis lån.

Ligesom renter, er gebyrer oftest også en del af låneaftaler, og ”lån rentefrit” betyder ikke ”lån gebyrfrit”. Hvis du har fundet et rentefrit lån, bør du derfor undersøge gebyrerne hos låneudbyderen. På den måde vil du vide, hvad det i virkeligheden koster at tage et lån rentefrit.

Optag et kviklån rentefrit eller tag et kviklån gratis

Vil du kviklåne rentefrit eller gratis? Undersøg rentefrit hurtiglån eller gratis lån. Kviklån kan, ligesom andre lån, være rentefrie eller gratis.

Et gratis kviklån betyder, at du kan tage et kviklån rentefrit og gebyrfrit, dvs. en 2-i-1 løsning. Når låneudbydere tilbyder kviklån rentefrit, siger det dig ikke noget om, hvorvidt du kan tage det kviklån gratis. Tal derfor med de låneudbydere, der frister med at optage et kviklån rentefrit, og find ud af, om de har gebyrer, tilknyttet kviklån rentefrit-aftalen.

En tommelfingerregel er, at hvis der ved et rentefrit kviklån ikke står ”kviklån gratis”, så kan du kun kviklåne rentefrit og ikke gebyrfrit. Hvad gør man?

Kviklån rentefrit, hvis du er OK med at betale gebyrer. Læs det med småt, når du optager et kviklån rentefrit og vurdér, om prisen er rimelig.

Vil du være helt fri for de omkostninger, der er tilknyttet rentefrie kviklån, så undersøg markedet og kviklån gratis hos de udbydere, der tilbyder gratis kviklån.

Har du spørgsmål til rentefrie lån eller VIVUS-lån?

Sidder du tilbage med ubesvarede spørgsmål omkring lån generelt, skal du ikke tøve med at kontakte vores kundeservice.

Vi vil også med glæde besvare dine spørgsmål om rentefrit lån og rentefri kredit, sammenlignet med vores lån. Derudover vil vi guide dig ift., hvad du skal være opmærksom på ved at optage et kviklån rentefrit.

Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål på telefon 78 77 20 68 alle hverdage fra 09.00-11.30 til 12.30-16.00.

Foretrækker du at skrive til os i stedet, kan du sende os en mail på info@vivus.dk eller benytte dig af chatfunktionen her på siden.

Vælg beløbsstørrelse

12000
kr.
2.000 kr.
12.000 kr.
2142
kr.
2.142 kr.
2.142 kr.
Første betalingsdato er om 30 dage
6 august 2020
Månedlig betaling
Dette er din faste månedlige betaling, som både dækker over renter og nedskrivning af lånebeløbet.
2.142 kr.
Samlede kreditomkostninger over 6 måneder

Gennemsnitlige omkostninger pr. måned

796 kr.

132,66 kr.

Løbetid: 6 mdr.: Samlet kreditbeløb: 12000 kr. Samlede kreditomkostninger: 796 kr. Samlet tilbagebetalingsbeløb 12796 kr., Min/maks. månedlig ydelse 2086 kr. / 2142 kr., Debitorrente (årlig fast) 22.53 %, ÅOP 24.9 %. 14 dages fortrydelsesret på kreditaftalen. Alder 20+.