Cookies er nødvendige for at få VIVUS.DK til at fungere, så du kan få en god oplevelse. Klik OK for at fjerne beskeden og fortsætte.

Rentefri kredit

Lad os starte fra en ende af. Rentefri lån, eller rentefri kredit betyder, at man kan have en kredit uden, at man skal betale for den. Det vil sige uden gebyrer og renter. Renter betaler man normalvis, når man låner penge – uanset om det er i form af kviklån, banklån, billån osv. Så betaler man låneudbyderen renter for at have lånt en penge. Det gør man, indtil man har betalt alt det lånte tilbage igen. Men hvis det er rentefrit – ja, så betaler man altså ikke låneudbyderen nogen renter for at have lånt pengene.

Rentefri kredit findes i mange udgaver og former, og man skal passe på, at man ikke får valgt det forkerte. Mange rentefrie kreditter kommer med gebyrer eller andre ubehagelige overraskelser. I forhold til lovgivningen må man stadig kalde det rentefrit, men som kunde kan man godt blive lidt forvirret og tro, at det betyder, at det slet ikke kostede noget. Man ender med en skuffet og sur mine, fordi det hele ikke levede op til ens forventninger.

Hos VIVUS tilbyder vi ikke helt en rentefri kredit. Til gengæld tilbyder vi, at du som ny kunde kan låne billigere – nemlig med 50 % rabat på renten i op til 30 dage. Det betyder, at du i de første 30 dage betaler halv pris på renten – og vi har ingen gebyrer på vores kredit. Du kan låne op til 6.000,- og som et eksempel vil du som ny kunde betale 6.600 kr. tilbage 30 dage efter, i stedet for de 7.200 kr. som det normalt koster.

Det er vigtigt at huske på, at det er 30 dage fra den dag, du optager dit lån. Det vil sige, hvis du lånte den 6. august, så er det 30 dage senere og ikke bare når august slutter. Som førstegangskunde hos os tilbyder vi altså:

 • Lån 6.000 kr. gratis i op til 30 dage
 • 5-stjernet profil på TrustPilot
 • Ansøg på under 2 minutter
 • Modtag pengene inden for kort tid
 • Nem og hurtig måde at låne penge på

Hvorfor giver VIVUS.DK 50 % rabat i op til 30 dage?

Rentefrit lån hos VIVUS

Hos VIVUS vil vi gerne give vores kunder muligheden for at afprøve vores kredit med færre omkostninger. Ved at give en 50 % rabat i første periode på kreditten til helt nye kunder får vi lov til at vise, hvad vores produkt kan, og du som kunde spare penge i forhold til de normale priser. Nye kunder kan opleve, hvor let og gnidningsløst et låneforløb hos os foregår.

Ud over det, får vi også mulighed for at vise dig som ny kunde, at du sagtens kan tilbydes rabat uden at serviceniveauet påvirkes. Vi behandler alle vores kunder lige godt uanset, hvor meget de låner, og hvor længe de har været kunder. Vores rabat virker måske som nogen som et lokkemiddel, men vi ønsker blot at tilbyde folk muligheden for at prøve os af og vil gerne takke dig for det. Så næste gang, du står og er økonomisk presset kan du komme tilbage til os – og vide, hvad du kan forvente

Hvad kan VIVUS tilbyde ud over 50 % rabat i op til 30 dage for nye kunder?

Hvis du alligevel har behov for en længere periode på din kredit, skal du betale en rentebetaling på din betalingsdato. Rentebetaling er et beløb, du betaler for at have lånt penge. Ligesom du vil gøre det i bankerne eller hos andre låneudbydere. Rentebetalingen hos VIVUS er altid 20 % af hovedstolen på kreditten. De renter gør, at du får 30 dages ekstra kredit startende fra din sidste betalingsdato.

Hvis du for eksempel låner 4.000 kr. d. 4. april, så vil første betalingsdato hedde 4. maj – altså 30 dage efter, at du har åbnet kreditten. Rentebetalingen vil så være 800 kr., da den jo er på 20 % af hovedstolen

Hvis du betaler din rentebetaling, vil du så igen få en ny betalingsdato 30 dage senere. I eksemplet her vil den næste betalingsdato så være 3. juni.

Allerede, når du ansøger om kreditten, får du at vide, hvad din rentebetaling vil koste dig. På den måde er du forberedt, og så kommer der ikke nogen overraskelser, når du når frem til din betalingsdato. Beløbet står også altid i oversigten af din låneansøgning, så du hele tiden kan se det, hvis du nu skulle glemme det undervejs.

Når du åbner kredit hos os, bliver du med din ansøgning tildelt en personlig profil på VIVUS.DK. Når du logger ind på profilen, kan du se din kreditaftale og lave ændringer, hvis du har brug for det. Det kunne for eksempel være, at du ville skrue op for dit lånebeløb. Det er også fra din profil, at kreditten eller rentebetalingen kan betales med betalingskort, og du kan finde vores kontonummer, hvis du foretrækker bankoverførsel. Vi tilbyder således en 100% gennemsigtig kredit, hvor du altid kan se, hvor meget du skal betale og hvornår.

LÆS OGSÅ: Tilbyder VIVUS.DK SMS-lån?

En kredit hos os er meget mere end en almindeligt kredit eller lån. Vi arbejder på højtryk for altid at tilbyde dig en imødekommende og suveræn service. Efter din første kredit med 50 % rabat, har du afprøvet vores produkt, og vi kan derefter tilbyde dig højere lånebeløb, hvor renterne er på lige fod med vores konkurrenters.

Som gentagende kunde kan du nemlig låne helt op til 12.000 kr.

Selvom vi ikke kan tilbyde vores kunder en rentefri kreditperiode, kan vi altså tilbyde en af markedets bedste og billigste kortfristede kreditter.

På alle vores sider kan du finde vores låneberegner. Det har vi valgt, så du altid nemt kan holde øje med priser og låneperioder. Vi håber det hjælper til at vise, at vi altid er ærlige om, hvad det koster at have en kredit hos os.

Låneberegneren kan lynhurtigt regne renteberegningen ud, når den får beløb og løbetid. Når du skruer op og ned på de to kan du se, hvordan de er afhængige af hinanden, og så kan du nemt og hurtigt tilpasse din kredit til netop dit behov. En helt simpel oversigt over beløb og renter, ser sådan her ud:

Renteudregning

Du kan låne i intervaller à 100 kr., hvilket betyder, at du hos os aldrig er nødsaget til at låne over evne. Mangler du 300 kr., kan du nøjes med at låne 300 kr. Mangler du 5.500 kr., kan du låne det.

Ved første

 • fast

  Få pengene med det samme

  Vi udbetaler til din konto hele døgnet rundt, året rundt, uanset hvilken bank du bruger

 • Vector Smart Object2

  Første gang får du 50% rabat i op til 30 dage

  Kort sagt: Lån op til 6.000 kr. og få halv pris på renten den første måned

 • Fuld kontrol

  Hold let styr på din kreditaftale med din egen VIVUS.DK-profil.

 • Vector Smart Object1

  Få svar på ét minut

  Alt, hvad du behøver, er dit NemID.

Hvordan ansøger man om en kredit?

En rentefrit kredit i op til 30 dage er i bund og grund et simpelt produkt. Når man ansøger om en rentefri kredit, er ansøgningsprocessen hurtig og simpel, og der pålægges ingen skjulte renter og gebyrer i perioden.

Dette er også tilfældet hos VIVUS.DK, hvor vi tilbyder dig 50 % rabat på renten i op til 30 dage som ny kunde. Du vil løbende modtage information omkring din kredit pr. e-mail og sms, og vi sender dig også påmindelser før din betalingsdato, så du ikke risikerer at glemme den. Det gør vi faktisk for at hjælpe dig som kunde med at undgå at stå i en sur gæld.

Hvis du ønsker at ansøge om en kredit hos os, er det hurtigt og simpelt at gøre. Og det er altså uanset, om du er ny kunde, der ansøger for første gang, eller eksisterende kunde, der vil måske vil låne mere.

Du kan gøre det hele online, og du har svar med det samme. Hvis du kan opfylde vores enkle kreditpolitik, har du pengene på din konto få minutter senere, uanset hvornår du ansøger.

Vi stiller relativt få krav til vores kunder, hvorfor de fleste danskere kan få en kredit hos os. Helt automatisk foretager vi en helt objektiv kreditvurdering på et øjeblik. Det sker lige efter, at du har afsendt din ansøgning. Her anvender vi blandt andet en intern kreditscore samt KreditStatus til at finde ud af, hvorvidt du er kreditværdig som kunde. Det er en procedure, som både gælder nye og eksisterende kunder. Vi gør det for at håndhæve en ansvarlig kreditgivning. Det betyder, for at både beskytte kunden og os som låneudbydere mod ærgerlige situationer.

Vi har gjort vores kredit så simpel og gennemskuelig som muligt for at give vores kunder den bedste oplevelse. Hvis du ønsker at prøve vores produkt, kan du benytte vores låneberegner her.

Har du spørgsmål til rentefri kredit?

Sidder du tilbage med ubesvarede spørgsmål omkring vores 50 % rabat til nye kunder eller kreditter generelt, skal du ikke tøve med at kontakte vores kundeservice. De sidder klar til at besvare dine spørgsmål på telefon 78 77 20 68 alle hverdage fra 08.00 til 18.00.

Foretrækker du at skrive til os i stedet, kan du sende os en mail på info@vivus.dk eller benytte dig af chatfunktionen her på siden.

6000
kr.
100 kr.
12.000 kr.
Første betalingsdato d.
Du har 30 dage til din næste betaling
26.
Maj 2019
Vælg ny dato
Ny kunde
Eksisterende kunde
Første rentebetaling
50% rabat i 30 dage som ny kunde
1.200 kr.
600 kr.
Rentebetaling efter første betalingsdato
1.200 kr.
Fuld tilbagebetaling
med din 50% rabat som ny kunde
7.200 kr.
6.600 kr.

Kreditaftalen har ingen fast løbetid

Priseksempel ved 12 måneders afvikling
Eksemplet er udregnet ud fra det nye lånebeløb og fra 12 lige store månedlige betalinger af hovedstolen
Samlet kreditbeløb6.000 kr.,Samlede kreditomkostninger7.908,34 kr.,Samlede tilbagebetalingsbeløb13.908,34 kr.,Min/max månedlig ydelse601,39 kr. / 1.716,67 kr.,Debitorrente (årlig fast)243,3 %,ÅOP816,67 %