Rentefrit lån, kviklån og VIVUS lån

Lad os starte fra en ende af. Rentefrit lån eller rentefri kredit betyder, at man kan låne penge, uden at man skal betale for det. Det vil sige, at du er fri for rentebetalinger – oftest i en begrænset periode eller under bestemte vilkår. Der kan dog stadig være gebyrer, som man skal betale ved rentefrie lån.

Optager du eksempelvis et kviklån rentefrit, kommer det i mange tilfælde med gebyrer og andre ubehagelige overraskelser. Nej tak, siger vi – det kan du jo lige så godt slippe for med lidt viden og forberedelse, altså, lån rentefrit med omtanke. Du kan læse længere nede på siden og blive klogere på, hvad et rentefrit lån betyder - eller giv os et kald. Især hvis du er ved at tage et kviklån rentefrit, har vi højst sandsynligt et mere holdbart tilbud, som du kan få glæde af.

Rentefrit lån findes nemlig i mange udgaver, og man skal passe på, at man ikke får valgt det forkerte. Vores anbefaling er: Læs det med småt – så er du sikker. Vores oplevelse er nemlig, at rentefri lån næsten er for gode til at være sande. Derfor tilbyder vi hos VIVUS et forbrugslån, hvor renten er smækket helt i bund. Vi ved nemlig, at det altid koster penge for at låne penge. Er du i tvivl, kan du altid kontakte os og få vejledning om rentefri lån generelt, og hvordan vores lån fungerer. Der er nemlig ikke noget, der står med småt hos VIVUS.

Hos VIVUS tilbyder vi ikke rentefrit lån eller kredit. Til gengæld tilbyder vi et forbrugslån, og at du allerede som ny kunde kan låne billigt – nemlig til en markedets nok bedste lave rente. Vi tilbyder altså ikke et lån rentefrit, men til altid til en lav rente.

Som kune hos VIVUS kan du:

  • Låne fra 2000,- op til 12000,- eller fra 13000,- op til 75000,-
  • Ansøge på under 2 minutter
  • Modtage svar med det samme
  • Selv bestemme om du vil indfri forbrugslånet før tid

Hvorfor giver VIVUS lave renter?

Hos VIVUS tilbyder vi ikke et rentefrit lån, men vi vil gerne give dig muligheden for at afprøve vores lån - uanset om du er førstegangslåner eller har flere lån under bæltet. Vi tilbyder den bedst mulige rente til vores kunder. Ved at tilbyde den bedste rente til alle kunder får vi lov til at vise, hvad vores lån kan, og du sparer penge i forhold til normale priser. Som ny låntager kan du opleve, hvor let og gnidningsløst et låneforløb hos os foregår.

Ud over det, får vi også mulighed for at vise dig, at du sagtens kan spare penge, uden at serviceniveauet påvirkes. Vi behandler alle vores kunder lige godt, uanset hvor meget de låner, og vi ønsker at tilbyde dig muligheden for at prøve os af, så du ved, hvad du kan forvente fremadrettet.

Har du, eksempelvis, prøvet at tage et kviklån rentefrit og endte med at betale en masse i gebyrer? Prøv VIVUS i stedet – en gennemsigtig låneaftale med ansvarlig lånepolitik. Vi tilbyder ikke kviklån rentefrit men til en lav rente og uden nogle skjulte gebyrer. Vi spiller med åbne kort fra dag ét, hvis du tager et forbrugslån hos os.

Fordelene ved VIVUS-lån

Et lån hos os er meget mere end et almindeligt forbrugslån. Hvordan? Vi arbejder på højtryk for altid at tilbyde dig en imødekommende og suveræn service.

Som kunde kan du nemlig ansøge om at låne mere. Vi tilbyder små beløb fra 2000-12000,- eller højere fra 13000 – 75000,-. Selvom vi ikke tilbyder et rentefrit lån, kan vi altså tilbyde en af markedets bedste og billigste låneaftaler med en fast løbetid. Det giver dig et klart overblik, hvor du helt selv bestemmer, hvornår du vil indfri lånet indenfor de 6 måneder (på de små beløb) – dog tager vi et mindre administrativt gebyr, hvis du ikke er VIVUS PLUS kunde. På alle vores sider kan du også finde vores låneberegner. Det har vi valgt, så du altid nemt kan holde øje med priser, renter og andre vigtige lånevilkår. Brug den – det er let, og vi er altid ærlige om, hvad det koster at låne hos os. En simpel oversigt over lånebeløb og renter ser sådan her ud:

Renteudregning

Du kan låne i passende intervaller, hvilket betyder, at du hos os aldrig er nødsaget til at låne over evne.

LÆS OGSÅ: Tilbyder VIVUS.DK SMS-lån?

Når du åbner et lån hos os, bliver du tildelt en personlig profil hos VIVUS. Det skal nemlig være lige så nemt at styre dit lån, som det er at opdatere din profil på sociale medier.

Med den profil kan du se og ændre i din låneaftale - eksempelvis ved at skrue op for dit lånebeløb. Det er også her, du afdrager på lånet, og finder anden relevant information om dit forbrugslån.

Du vil derudover løbende modtage information omkring dit lån pr. e-mail og sms, og vi sender dig påmindelser om din betalingsdato, så du ikke risikerer at glemme den. Vi tilbyder altså en 100% gennemsigtig låneaftale, hvor du altid kan se, hvor meget du skal betale og hvornår.

Hvordan ansøger man om et rentefrit lån eller en kredit?

Har du fundet et rentefrit lån på nettet? Eller er du ved at optage et kviklån rentefrit? Så er der heldigvis oftest en nem ansøgningsproces, man lige skal igennem. Lån rentefrit online – det er nemt og hurtigt.

Hos VIVUS kan vi, som sagt, ikke tilbyde dig et rentefrit lån, men hvis du vil have en billige låneaftale, bliver det lige så nemt at optage hér, som det er med de fleste typer af rentefrit lån på nettet.

Hvis du ønsker at ansøge om et forbrugslån hos os, er det hurtigt og simpelt at gøre. Du kan starte med vores låneberegner og ansøge online, hvor du får svar med det samme.

Hvis du kan opfylde vores enkle lånekrav, har du hurtigt pengene på din konto. Har du brug for hjælp? Giv os et kald og lad os gøre det hele endnu nemmere for dig.

Vi stiller relativt få krav til vores kunder, hvorfor de fleste danskere kan få et lån hos os. Kreditvurderingen foregår elektronisk og tager kun et øjeblik. Vi foretager vurderingen for at håndhæve en ansvarlig kreditgivning og beskytte både dig og os selv mod ærgerlige situationer.

Rentefrit lån – spørgsmål og svar

Et rentefrit lån er i bund og grund et simpelt produkt. Når man ansøger om et rentefrit lån, er ansøgningsprocessen hurtig og simpel, ligesom når man optager et kviklån rentefrit. Det hele foregår online og tager et par minutter.

Rentefrit lån har også mange navne, derfor vil vi her prøve at forklare forskellene mellem rentefri kredit, lån uden renter og gratis lån. Det er selvfølgelig også forskelligt, hvad du betaler, når du optager et kviklån rentefrit vs. når du tager et kviklån gratis. Men lad os tage det en ad gangen.

Lån uden renter: Rentefrit lån og rentefri kredit

I bund og grund betyder både rentefrit lån og rentefri kredit, at man ikke betaler renter for de penge, man låner. Ved et rentefrit lån er der normalt også et bestemt beløb, man låner og ikke kan ændre på.

Tilbagebetalingsfristen ved et rentefrit lån er oftest også fast og ikke nemt at udskyde. Har du taget et rentefrit lån, er der højst sandsynligt ingen renter, der skal betales inden fristens udløb. Det er nemlig først efter fristens udløb, de bliver tilskrevet. Er du forsinket med at indfri et rentefrit lån, kan du som regel forvente både renter og ekstra omkostninger.

En rentefri kredit har derimod oftest en fleksibel tilbagebetalingsfrist og afbetalingsproces. Lån rentefrit via kredit, hvis du vil have mere indflydelse på, hvornår og hvordan du indfrier dit lån.

Lån rentefrit: Forskel på rentefrit lån og gratis lån

Med et rentefrit lån slipper du for renterne, dog er der ikke nødvendigvis tale om, at du kan være fri for at betale etableringsomkostninger og andre gebyrer. Et lån uden renter er altså ikke lige med et gratis lån.

Ligesom renter, er gebyrer oftest også en del af låneaftaler, og ”lån rentefrit” betyder ikke ”lån gebyrfrit”. Hvis du har fundet et rentefrit lån, bør du derfor undersøge gebyrerne hos låneudbyderen. På den måde vil du vide, hvad det i virkeligheden koster at tage et lån rentefrit.

Optag et kviklån rentefrit eller tag et kviklån gratis

Vil du kviklåne rentefrit eller gratis? Undersøg rentefrit hurtiglån eller gratis lån. Kviklån kan, ligesom andre lån, være rentefrie eller gratis.

Et gratis kviklån betyder, at du kan tage et kviklån rentefrit og gebyrfrit, dvs. en 2-i-1 løsning. Når låneudbydere tilbyder kviklån rentefrit, siger det dig ikke noget om, hvorvidt du kan tage det kviklån gratis. Tal derfor med de låneudbydere, der frister med at optage et kviklån rentefrit, og find ud af, om de har gebyrer, tilknyttet kviklån rentefrit-aftalen.

En tommelfingerregel er, at hvis der ved et rentefrit kviklån ikke står ”kviklån gratis”, så kan du kun kviklåne rentefrit og ikke gebyrfrit. Hvad gør man?

Kviklån rentefrit, hvis du er OK med at betale gebyrer. Læs det med småt, når du optager et kviklån rentefrit og vurdér, om prisen er rimelig.

Vil du være helt fri for de omkostninger, der er tilknyttet rentefrie kviklån, så undersøg markedet og kviklån hos de udbydere, der tilbyder gratis kviklån. Ellers kan du altid bruge vores forbrugslån, hvor du ikke skal lave alt den research, og have alle kort på hånden fra starten af. Husk, du kan låne mindre beløb fra 2000,- op til 12000,- eller større beløb 13000,- op til 75000,- hos os, så der skulle gerne være rigeligt til at imødekomme dine ønsker og behov.

Har du spørgsmål til rentefrie lån eller VIVUS-lån?

Sidder du tilbage med ubesvarede spørgsmål omkring lån generelt, skal du ikke tøve med at kontakte vores kundeservice.

Vi vil også med glæde besvare dine spørgsmål om rentefrit lån og rentefri kredit, sammenlignet med vores lån. Derudover vil vi guide dig ift., hvad du skal være opmærksom på ved at optage et kviklån rentefrit.

Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål på telefon 78 77 20 68 alle hverdage fra 09.00 – 11.30 til 12.30 – 16.00.

Kan du bedre lide at skrive til os, kan du sende os en mail info@vivus.dk eller bruge chatfunktionen her på siden.