Cookies er nødvendige for at få VIVUS.DK til at fungere, så du kan få en god oplevelse. Klik OK for at fjerne beskeden og fortsætte.

Små lån » Se hvordan du tager små hurtige lån her

Sådan optager du små lån

Det er vigtigt at tage forskud på nogle glæder her i livet. Om det er en weekendtur til London, et fantastisk spaophold eller et godt tilbud på ønskesofaen. Der er så mange ting, man gerne vil nå og have. En af de største begrænsninger er oftest økonomien, der dikterer, hvad du kan og ikke kan. Det kan være ret frustrerende, hvis man er midt på måneden, og pengene bare ikke rækker til at være spontan.

Der er heldigvis hjælp at hente. Hos VIVUS kan du optage små hurtige lån, som kan give dig det pusterum, du så inderligt mangler. Det er ikke for sent at få din spontanitet tilbage. Nedenfor vil vi gennemgå, hvad du skal vide omkring små lån, og hvad dine muligheder er for at låne små beløb gennem os.

Hvad er små lån?

Små lån er først og fremmest forbrugslån, som ikke er øremærket til noget bestemt. Det vil sige, at du har fuldstændigt frie tøjler til at forbruge pengene, som du vil. Der kan derfor være flere anledninger til, at du kan have brug for at optage små lån. Ens for alle er, at du har brug for at låne små beløb, til at dække et behov, du må have.

Der er flere måder, hvorpå du kan optage små lån. Den første mulighed er gennem banken. Dette kan være den billigste metode til at låne små beløb, men du vil også opleve, at der vil være en del ventetid omkring din forespørgsel. Det er på grund af, at din forespørgsel skal sendes til en bankrådgiver, som derefter skal gennemgå din privatøkonomi. De langsomme processer og kreditvurderinger kan være kritiske, hvis du skal låne et småt beløb for at bruge et godt tilbud, købe en afbudsrejse eller noget helt tredje.

Hos VIVUS kan du også optage små, hurtige lån. Her låner du små beløb, som du derefter kan betale tilbage efter aftale. Lånet kan tilbagebetales, når det passer dig bedst. Vi stiller heller ikke uddybende spørgsmål til, hvad pengene skal gå til. Det er nemlig fuldstændig op til dig, hvad du vil bruge dit lån til. Som førstegangslåner er der utroligt mange fordele ved at optage små lån hos os:

 • fast

  Få pengene med det samme

  Vi udbetaler til din konto hele døgnet rundt, året rundt, uanset hvilken bank du bruger

 • Vector Smart Object2

  Første gang får du 50% rabat i op til 30 dage

  Kort sagt: Lån op til 6.000 kr. og få halv pris på renten den første måned

 • Fuld kontrol

  Hold let styr på din kreditaftale med din egen VIVUS.DK-profil.

 • Vector Smart Object1

  Få svar på ét minut

  Alt, hvad du behøver, er dit NemID.

Ved at tilbyde små lån har vi virkelig taget det bogstaveligt. Du kan låne op til 6000 kroner, men også helt ned til bare 100 kroner. Så der er rig mulighed for at finde det beløb, du lige står og mangler. Prøv vores låneberegner, og se vores favorable vilkår ude til højre.

Efter at have lånt op til 6000 kroner første gang forhøjes din kredit. Det betyder, at du kan låne op til 12000 kroner, hvis du skulle bestemme dig for at låne penge hos os igen. Spørgsmålet er så, om det stadig kendetegnes som små lån eller bare et normalt forbrugslån.

Kreditbeløb 6000,- Løbetid 12 mdr. Samlede kreditomk. 7908,- Mdl. maxydelse 1716,- Samlet tilbagebetaling 13908,- ÅOP 816,67% Debitorrente/årligt fast: 243,3%. 14 dages fortrydelsesret på kreditaftalen. Alder 20+.

Små hurtige lån – Lån små penge her!

Hos VIVUS går det rigtig hurtigt, hvis du vil optage små lån. Der er dog nogle almene krav, som skal være opfyldt, før du kan optage små lån gennem os:

 • Du er mindst 20 år gammel
 • Du står ikke registreret hos Experian (RKI) eller Debitor Registret
 • Du er dansk statsborger
 • Du har en dansk folkeregisteradresse
 • Du har ikke navne- eller adressebeskyttelse
 • Du har et NemID
 • Du har en aktiv e-mailadresse
 • Du har et dansk telefonnummer
 • Du har en dansk bankkonto
 • God kreditvurdering

Opfylder du ovenstående kriterier, kan du med fordel optage små lån gennem os. Det eneste du skal bruge er dit NemID nøglekort og et gyldigt CPR-nummer. Derefter kan du ansøge om lånet via vores hjemmeside, hvor hele ansøgningsprocessen foregår.

Vores ansøgningsproces ser normalt sådan ud:

 • Ansøgning - 2 minutter
 • Kreditvurdering - 1 minut
 • Pengeoverførsel - med det samme
 • Tilbagebetaling - lige så hurtigt, som du vil
 • Kundeservice - gennemsnitligt 12 sekunder inden du får fat i os

Små lån - Når du har lånt penge hos os

Når du har været igennem vores ansøgningsproces, modtaget en god kreditvurdering og godkendt låneaftalen, er resten egentlig op til dig. Du får pengene med det samme, og du kan ligeledes råde over dem, som det passer dig. Om det er på den nye sofa, afbudsrejsen eller et nyt TV er det fuldstændig op til dig, hvad du vil bruge dit lån til. Vi stille ikke spørgsmål til, hvad pengene skal gå til.

Flere spørgsmål omkring små lån

Hvis du har flere spørgsmål omkring små lån hos os, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os. Du kan fange os på vores kundeservice på 78 77 20 68 mellem 8-16 på hverdage. Vil du ikke ringe, kan du altid sende en e-mail på info@vivus.dk. Vi ser frem til at høre fra dig!

6000
kr.
100 kr.
12.000 kr.
Første betalingsdato d.
Du har 30 dage til din næste betaling
2.
Maj 2020
Vælg ny dato
Ny kunde
Eksisterende kunde
Første rentebetaling
Du skal betale dette beløb i rente på din første betalingsdato, hvis du ikke indfrier kreditten
50% rabat i 30 dage som ny kunde
1.200 kr.
600 kr.
Rentebetaling efter første betalingsdato
Denne betaling falder 30 dage efter din første betalingsdato
1.200 kr.
Fuld tilbagebetaling
Det fulde beløb, som du skal betale, hvis du indfrier kreditten på din første betalingsdato
med din 50% rabat som ny kunde
7.200 kr.
6.600 kr.

Kreditaftalen har ingen fast løbetid

Priseksempel ved 12 måneders afvikling
Eksemplet er udregnet ud fra det nye lånebeløb og fra 12 lige store månedlige betalinger af hovedstolen
Samlet kreditbeløb6.000 kr.,Samlede kreditomkostninger7.908,34 kr.,Samlede tilbagebetalingsbeløb13.908,34 kr.,Min/max månedlig ydelse601,39 kr. / 1.716,67 kr.,Debitorrente (årlig fast)243,3 %,ÅOP816,67 %