Cookies er nødvendige for at få VIVUS.DK til at fungere, så du kan få en god oplevelse. Klik OK for at fjerne beskeden og fortsætte.

Små lån » Se hvordan du tager små hurtige lån her

Sådan optager du små lån

Det er vigtigt at tage forskud på nogle glæder her i livet. Om det er en weekendtur til London, et fantastisk spaophold eller et godt tilbud på ønskesofaen. Der er så mange ting, man gerne vil nå og have. En af de største begrænsninger er oftest økonomien, der dikterer, hvad du kan og ikke kan. Det kan være ret frustrerende, hvis man er midt på måneden, og pengene bare ikke rækker til at være spontan.

Der er heldigvis hjælp at hente. Hos VIVUS kan du optage små hurtige lån, som kan give dig det pusterum, du så inderligt mangler. Det er ikke for sent at få din spontanitet tilbage. Nedenfor vil vi gennemgå, hvad du skal vide omkring små lån, og hvad dine muligheder er for at låne små beløb gennem os.

Hvad er små lån?

Små lån er først og fremmest forbrugslån, som ikke er øremærket til noget bestemt. Det vil sige, at du har fuldstændigt frie tøjler til at forbruge pengene, som du vil. Der kan derfor være flere anledninger til, at du kan have brug for at optage små lån. Ens for alle er, at du har brug for at låne små beløb, til at dække et behov, du må have.

Der er flere måder, hvorpå du kan optage små lån. Den første mulighed er gennem banken. Dette kan være den billigste metode til at låne små beløb, men du vil også opleve, at der vil være en del ventetid omkring din forespørgsel. Det er på grund af, at din forespørgsel skal sendes til en bankrådgiver, som derefter skal gennemgå din privatøkonomi. De langsomme processer og kreditvurderinger kan være kritiske, hvis du skal låne et småt beløb for at bruge et godt tilbud, købe en afbudsrejse eller noget helt tredje.

Hos VIVUS kan du også optage små, hurtige lån. Her låner du små beløb, som du derefter kan betale tilbage efter aftale. Lånet kan tilbagebetales, når det passer dig bedst. Vi stiller heller ikke uddybende spørgsmål til, hvad pengene skal gå til. Det er nemlig fuldstændig op til dig, hvad du vil bruge dit lån til.

Ved at tilbyde små lån har vi virkelig taget det bogstaveligt. Du kan låne op til 6000 kroner. Så der er rig mulighed for at finde det beløb, du lige står og mangler. Prøv vores låneberegner, og se vores favorable vilkår ude til højre.

Efter at have lånt op til 6000 kroner første gang __forhøjes din kredit. Det betyder, at du kan låne op til 12000 kroner, hvis du skulle bestemme dig for at låne penge hos os igen. Spørgsmålet er så, om det stadig kendetegnes som små lån eller bare et normalt forbrugslån.

Små hurtige lån – Lån små penge her!

Hos VIVUS går det rigtig hurtigt, hvis du vil optage små lån. Der er dog nogle almene krav, som skal være opfyldt, før du kan optage små lån gennem os:

 • Du er mindst 20 år gammel
 • Du står ikke registreret hos Experian (RKI) eller Debitor Registret
 • Du er dansk statsborger
 • Du har en dansk folkeregisteradresse
 • Du har ikke navne- eller adressebeskyttelse
 • Du har et NemID
 • Du har en aktiv e-mailadresse
 • Du har et dansk telefonnummer
 • Du har en dansk bankkonto
 • God kreditvurdering

Opfylder du ovenstående kriterier, kan du med fordel optage små lån gennem os. Det eneste du skal bruge er dit NemID nøglekort og et gyldigt CPR-nummer. Derefter kan du ansøge om lånet via vores hjemmeside, hvor hele ansøgningsprocessen foregår.

Vores ansøgningsproces ser normalt sådan ud:

 • Ansøgning - 2 minutter
 • Kreditvurdering - 1 minut
 • Svar på ansøgning - med det samme
 • Tilbagebetaling - lige så hurtigt, som du vil
 • Kundeservice - gennemsnitligt 12 sekunder inden du får fat i os

Små lån - Når du har lånt penge hos os

Når du har været igennem vores ansøgningsproces, modtaget en god kreditvurdering og godkendt låneaftalen, er resten egentlig op til dig. Du får svar med det samme, og du kan ligeledes råde over pengene, som det passer dig. Om det er på den nye sofa, afbudsrejsen eller et nyt TV er det fuldstændig op til dig, hvad du vil bruge dit lån til. Vi stille ikke spørgsmål til, hvad pengene skal gå til.

Flere spørgsmål omkring små lån

Hvis du har flere spørgsmål omkring små lån hos os, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os. Du kan fange os på vores kundeservice på 78 77 20 68 mellem 9.00-11.30 og 12.30-16.00 på hverdage. Vil du ikke ringe, kan du altid sende en e-mail på info@vivus.dk. Vi ser frem til at høre fra dig!

Vælg beløbsstørrelse

12000
kr.
2.000 kr.
12.000 kr.
2142
kr.
2.142 kr.
2.142 kr.
Første betalingsdato er om 30 dage
10 august 2020
Månedlig betaling
Dette er din faste månedlige betaling, som både dækker over renter og nedskrivning af lånebeløbet.
2.142 kr.
Samlede kreditomkostninger over 6 måneder

Gennemsnitlige omkostninger pr. måned

796 kr.

132,66 kr.

Løbetid: 6 mdr.: Samlet kreditbeløb: 12000 kr. Samlede kreditomkostninger: 796 kr. Samlet tilbagebetalingsbeløb 12796 kr., Min/maks. månedlig ydelse 2086 kr. / 2142 kr., Debitorrente (årlig fast) 22.53 %, ÅOP 24.9 %. 14 dages fortrydelsesret på kreditaftalen. Alder 20+.