Små lån » Se hvordan du tager små hurtige lån her

Sådan optager du små lån

Det er vigtigt at tage forskud på nogle glæder her i livet. Om det er en weekendtur til London, et fantastisk spaophold eller et godt tilbud på ønskesofaen. Der er så mange ting, man gerne vil nå og have. En af de største begrænsninger er tit økonomien, der bestemmer, hvad du kan og ikke kan. Det kan være ret frustrerende, hvis man er midt på måneden, og pengene bare ikke rækker til at være spontan.

Der er heldigvis hjælp at hente. Hos VIVUS kan du optage små hurtige lån, som kan give dig det pusterum, du så inderligt mangler. Det er ikke for sent at få din spontanitet tilbage. Nedenfor vil vi gennemgå, hvad du skal vide omkring små lån, og hvad dine muligheder er for at låne små beløb gennem os.

Hvad er små lån?

Små lån er først og fremmest forbrugslån, som ikke skal bruges til noget bestemt. Det vil sige, at du har fuldstændigt frie tøjler til at forbruge pengene, som du vil. Der kan derfor være flere anledninger til, at du kan have brug for at optage små lån. Ens for alle er, at du har brug for at låne små beløb, til at dække et behov, du må have.

Der er flere måder, du kan optage små lån. Den første mulighed er gennem banken. Dette kan være den billigste metode til at låne små beløb, men du vil også opleve, at der vil være en del ventetid. Det er på grund af, at din forespørgsel skal sendes til en bankrådgiver, som derefter skal gennemgå din privatøkonomi. De langsomme processer og kreditvurderinger kan være kritiske, hvis du skal låne et småt beløb for at bruge et godt tilbud, købe en afbudsrejse eller noget helt tredje.

Hos VIVUS kan du også optage små, hurtige lån. Her låner du små beløb, som du derefter kan betale tilbage efter aftale. Vores lån på mindre beløb skal betales indenfor 6 måneder. Vi stiller heller ikke uddybende spørgsmål til, hvad pengene skal gå til. Det er nemlig fuldstændig op til dig, hvad du vil bruge dit lån til.

Ved at tilbyde små lån har vi virkelig taget det bogstaveligt. Vores mindre lånebeløb går fra 2000,- op til 12000,-. Du kan også ansøge om større lånebeløb fra 13000,- op til 75000,-.

Så der er rig mulighed for at finde lige det beløb, du står og mangler til afbudsrejsen, slagtilbuddet eller noget helt tredje. Giv vores fantastiske låneberegner et skud, og se vores favorable vilkår ude til højre. Du vil også se, at vi ikke har noget fejet ind under gulvtæppet. Alle de udgifter du kan forvente i forbindelse med et forbrugslån hos os, står tydeligt fremme for dig.

Tager du små hurtige lån hos os, men indser senere, at du alligevel skulle have haft lånt mere – så kan du ansøge om nyt lånebeløb fra din profil. Spørgsmålet er så, om det stadig kendetegnes som små lån eller bare et normalt forbrugslån.

Små hurtige lån – Lån små penge her!

Hos VIVUS går det rigtig hurtigt, hvis du vil optage små lån. Der er dog nogle almene krav, som skal være opfyldt, før du kan optage små lån gennem os:

 • Du er mindst 18 år gammel
 • Du står ikke registreret hos Experian (RKI) eller Debitor Registret
 • Du er dansk statsborger
 • Du har en dansk folkeregisteradresse
 • Du har ikke navne- eller adressebeskyttelse
 • Du har et NemID
 • Du har en aktiv e-mailadresse
 • Du har et dansk telefonnummer
 • Du har en dansk bankkonto
 • God kreditvurdering

Opfylder du de kriterier, kan du med fordel optage små lån gennem os. Det eneste du skal bruge er dit NemID, nøglekort eller app og et gyldigt CPR-nummer. Derefter kan du ansøge om lånet via vores hjemmeside, hvor hele ansøgningsprocessen foregår online – hurtigt og gnidningsfrit.

Vores ansøgningsproces ser normalt sådan ud:

 • Ansøgning – 2 minutter
 • Kreditvurdering – 1 minut
 • Svar på ansøgning – med det samme
 • Udbetaling hurtigt
 • Tilbagebetaling over 6 måneder på mindre lånebeløb
 • Stærk kundeservice

Små lån – Når du har lånt penge hos os

Når du har været igennem vores ansøgningsproces, modtaget en god kreditvurdering og godkendt låneaftalen, er resten egentlig op til dig. Du får svar med det samme, og du kan råde over pengene, som det passer dig. Om det er på den nye sofa, afbudsrejsen eller et nyt TV er det fuldstændig op til dig, hvad du vil bruge dit lån til. Vi stille ikke spørgsmål til, hvad pengene skal gå til.

Flere spørgsmål omkring små lån

Hvis du har flere spørgsmål omkring små lån hos os, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os. Du kan fange os på vores kundeservice på 78 77 20 68 mellem 9.00 – 11.30 og 12.30 – 16.00 på hverdage. Vil du ikke ringe, kan du altid sende en e-mail på info@vivus.dk. Vi ser frem til at høre fra dig, hvor vi sammen kan finansiere dit nye projekt.