SMS lån

Har du tænkt på, hvad et SMS-lån er? Her i artiklen kan du læse om et SMS-lån, og hvad vi tilbyder af alternativer til det, der engang var en af de mest populære former for kortfristede lån.

Kan jeg tage et SMS-lån eller låne gennem min mobil hos VIVUS?

Du optager et SMS-lån via din mobil, og det fungerer typisk som et almindeligt kviklån. Hos VIVUS optager du alle vores lån online, og et lån hos os kan derfor ikke kategoriseres som et SMS-lån.

Men selvom vores låntyper ikke er SMS-lån, er det selvfølgelig stadig muligt at bruge sin telefon eller tablet til at optage et lån – men det skal foregå over nettet gennem vores hjemmeside. Og det er lige præcis det, der er den store forskel på den type af lån, du nok kender som det klassiske SMS-lån.

Ligheden mellem vores onlinebaserede lån og et SMS-lån er, at begge former for lån er et forbrugslån, hvor du kan bruge beløbet til lige det, som du vil. Du bestemmer fuldstændig selv, hvad pengene skal gå til!

Hvordan fungerer et lån hos VIVUS i forhold til et SMS-lån?

Hos os foregår hele processen over internettet. Det betyder, at du ikke skal tage lånet via SMS, men i stedet udfylde vores elektroniske låneformular.

Hos VIVUS er det lige så nemt og sikkert at ansøge om et lån, som det tidligere var med et kvik SMS-lån. Det tager kun få minutter at ansøge.

Hos VIVUS kan du nemt og sikkert optage et lån, godt nok ikke over SMS, men via mobilen. Du skal blot følge 3 simple skridt.

  1. Det første, du skal gøre, er at bruge vores låneberegner. Her vælger du lånebeløb for at se, hvor meget du skal afdrage månedligt. Ud fra hvad du vælger her, kan du se, hvad dit lån vil koste dig og vælge, om du vil ansøge eller ej. Herefter skal du gå videre i processen for at optage lånet.

  2. Ved næste skridt indtaster du de oplysninger, vi har brug for, for at kunne udbetale dit lån. Der er nogle grundlæggende oplysninger, vi skal bruge, før vi kan udbetale dit lån.

  3. Til sidst underskriver du med dit NemID, hvorefter din ansøgning behandles automatisk hos os.

Ved næste skridt indtaster du de oplysninger, vi har brug for, for at kunne udbetale dit lån. Der er nogle grundlæggende oplysninger, vi skal bruge, før vi kan udbetale dit kvik sms lån, altså forbrugslån til dig.

Nem og sikker låneproces man kender fra SMS-lån

Ligesom ved SMS-lån er det simpelt at låne til det, du står og mangler hos os.

Ansøgningsprocessen tager få minutter, og er en alle kan forstå.

Det er en mulighed til dig, der har en uforudset udgift eller står over for et tilbud, som er svært at afslå, og derfor mangler pengene.

Når du låner hos os, kan du vælge små lånebeløb fra 2.000 kr. op til 12.000 kr. eller høje lånebeløb fra 13.000 kr. op til 75.000 kr. Du vælger selvfølgelig selv dit lånebeløb.

Hvis du mod forventning får pengene i hænderne tidligere end du regnede med, kan du altid tilbagebetale dit lån før tid og spare på låneomkostningerne. Husk, at du skal betale et mindre gebyr for at indfri dit lån før tid.

Vil du gerne spare gebyret væk? Sørg for at få et VIVUS PLUS abonnement, når du tager et lån, så kan du altid indfri det uden omkostninger.

Du finder altid informationen om tilbagebetalingsbeløbet på din VIVUS profilside.

Vores lån tilbyder dig med andre ord frihed og fleksibilitet i planlægningen af din økonomi. Et lån hos os giver dig fuld gennemsigtighed igennem hele processen – en kvalitet, som det traditionelle SMS-lån ikke kan opfylde.

Med vores låneberegner har du altid fuldt overblik over låneomkostningerne på dit lån beregnet ud fra betalingsdato og lånebeløb.

På vores side finder du al nødvendig information om lånet samt i hvilke situationer, det eventuelt kan være en løsning for dig, alt efter hvad dit behov er. På den måde tilbyder vores internetbaserede lån en række fordele, som et SMS-lån ikke gør.

Du kan altid ansøge om et lån igen

Hvis du har brug for at låne en anden gang, kan du gøre det via din VIVUS profilside, som du automatisk får, når du ansøger første gang.

På profilsiden kan du også ansøge om et nyt lånebeløb og vælge at indfri dit lån før tid, hvis du har lyst og mulighed for det – vi tager godt nok et lille gebyr for det, hvis ikke du er VIVUS Plus kunde, men der er stadig penge at spare! Jo før du tilbagebetaler dit lån, jo billigere bliver dit forbrugslån, fordi du egentlig kun betaler renter for den periode, du har haft lånet.

VIVUS-profilen giver dig også et hurtigt overblik over dit lån, så du hele tiden er opdateret på, hvor meget du har afdraget på dit lån, og hvornår næste tilbagebetalingsdato falder.

Som nævnt anvender du NemID ved vores internetbaserede lån, hvorfor vores lån tilbyder højere sikkerhed end et traditionelt SMS-lån . Det skyldes, at NemID sikrer dig mod misbrug af dine oplysninger, når du låner hos os. Ansøger du om et lån hos os, får vi din digitale underskrift på låneaftalen – det er jo virkelig vigtigt, at vi ved, at du er indforstået med vilkårene for vores forbrugslån.

Desuden anvender vi det, der hedder SSL-kryptering. Den sikrer, at en autoriseret tredjepart aldrig får mulighed for at se eller manipulere dine data. Et typisk SMS-lån foregår, som navnet indikerer, over SMS ved, at du oplyser kontooplysninger, navn og CPR-nummer - slet ikke en sikker måde at låne penge på.

Hvorfor søger folk stadig efter SMS-lån?

SMS-lånet opstod i en tid, hvor kun få havde mulighed for at tilgå internettet. Det var altså en ideel løsning til enkelt og hurtigt at låne penge. Lånemetoden udgjorde derfor en stor del af det private lånemarked på det tidspunkt, og derfor er interessen der stadigvæk.

Det betyder også, at folk stadig kan finde på at søge efter termer som ”ny sms lån”, selvom lånene egentlig ikke findes mere. Det kan også være, at folk skriver ”lån via sms” eller ”sms lån hurtig udbetaling”, fordi de er på udkig efter et attraktivt lån, der nemt kan tages via mobilen.

En af grundene til, at SMS-lån var populære var desuden, at man ved SMS-lån ikke behøvede at gå ned i banken for at låne penge. SMS-lån sparede derfor både tid og besvær i ansøgningsprocessen sammenlignet med et banklån.

Det gav også mulighed for at gøre flere ‘impuls’-ting, for det er de færreste, der går i banken for at låne f.eks. 5000 kr. Og uden et lån må man jo droppe sin idé eller overtrække bankkontoen – det er der jo ingen, der er interesseret i.

Det er lige så nemt at tage et kviklån online

Efter at internettet er blevet noget vi alle sammen har og kan bruge på smartphones og tablets, er internetbaserede lån blevet mere populære, mens SMS-lån er blevet mindre attraktive.

Det er præcis det, vi imødekommer hos VIVUS, hvor vi giver dig muligheden for at tage et forbrugslån online i stedet for at optage lånet via SMS.

Mennesker er som udgangspunkt vanedyr, hvilket er forklaringen på, at termen “SMS-lån” hænger ved, selvom der reelt er tale om et kortfristet, internetbaseret forbrugslån.

Derudover er der mange forbrugere, der endnu ikke har opdaget de mange fordele som internetbaserede lån kan tilbyde i forhold til SMS-lån.

En anden grund til, at termen SMS-lån har hængt ved kan være, at der er en række ligheder mellem SMS-lån og internetbaserede lån. Dog virker det som om, at SMS-lånet er ved at uddø.

Mange udbydere tilbyder ikke denne låneform længere. Det skyldes især internettets indpas og de sikkerhedsmæssige fordele, som et internetbaseret forbrugslån kan tilbyde.

En af de helt store fordele ved de internetbaserede lån er den sikkerhed, du får som forbruger. Det er mere sikkert for dig at tage et lån online, fordi du bruger NemID til at verificere dig selv, og du indtaster dine oplysninger via en sikker forbindelse.

Tag et lån hos VIVUS i dag

Hos VIVUS kan vi imødekomme din interesse for SMS-lån nu, da vi kan tilbyde de mange ting, der var unikt ved et nyt SMS-lån, så du får mulighed for at stå med et lån, du kan bruge på præcis det, du har lyst til.

Hos VIVUS kan du låne præcist det beløb, du har brug for. Uanset om du søger et SMS-lån på 3.000 kr. til en god aften med dine venner, eller du mangler 5.000 kr. til en ny computer. Selvom du ikke kan låne med en SMS, kan du nemt låne fra din mobil.

SMS-lån var det første, der gjorde økonomisk spontanitet (penge her og nu) muligt, hvilket online lån jo også har taget til sig. Det skyldes, at online lån lige som SMS-lån er lavet til forbrug. Derfor kalder man ofte begge låntyper for et forbrugslån.

Det er netop den type lån, vi kan tilbyde dig her hos VIVUS. Et nemt online lån.

Hvis du går med tanker om at tage et kvik SMS-lån, for at få råd til lige præcis det, du går og drømmer om.

Vi er slet ikke imod spontanitet – tværtimod! Men vi vil altid råde dig til at overveje, om du har mulighed for at tilbagebetale inden for relativ kort tid, før du vælger at låne penge.

Det er nok den vigtigste overvejelse, du skal gøre dig selv. Hvis du ved, at du ikke har råd til at betale pengene tilbage, bør du tænke på andre alternativer til et SMS-lån nu.

Vi tilbyder dig

  • et lån fra 2.000 kr. op til 12.000 kr. eller et større lån fra 13.000 kr. op til 75.000 kr.
  • en god ansøgningsprocess

Læs mere om vores lånebetingelser

Vores kunder er vigtige

Tilfredshed og sikkerhed er vigtigt for os som långiver. Vi har fokus på dig som kunde og sikrer dig desuden fuld gennemsigtighed. Vi har optimeret sikkerheden med det, der hedder SSL-kryptering og med NemID, så du kan være tryg ved at låne hos os.

Læs mere om lån penge uden sikkerhed

Vi fokuserer altid på dig som kunde. Derfor er vi også stolte over at kunne præsentere en af de højeste Trustpilot-scorer i branchen for lånevirksomheder.

Ønsker du nærmere information om vores forbrugslån?

Sidder du tilbage med undren eller uafklarede spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice alle hverdage fra 9:00-11.30 til 12.30-16:00.

Vi sidder klar på telefon 78 77 20 68 til at svare på de spørgsmål, du måtte have. Du kan også sende os en mail på info@vivus.dk.

Læs eventuelt vores lånebetingelser, hvis du vil vide mere om kravene for at optage et lån hos os.

Vælg beløbsstørrelse

12.000 kr.
kr.
2.000 kr.12.000 kr.
Første betalingsdato er om 15 dage
1 november 2021
Månedlig betaling
Dette er din faste månedlige betaling, som både dækker over renter og nedskrivning af lånebeløbet.
2.142 kr.
Samlede kreditomkostninger over 6 måneder
748 kr.

Gennemsnitlige omkostninger pr. måned

124,66 kr.

Løbetid: 6 mdr.: Samlet kreditbeløb: 12.000 kr. (inkluderer oprettelsesgebyr på 0 kr.). Samlede kreditomkostninger: 748 kr. Samlet tilbagebetalingsbeløb 12.748 kr., Min/maks. månedlig ydelse 2.038 kr. / 2.142 kr., Debitorrente (årlig fast) 22.53 %, ÅOP 24.9 %.

14 dages fortrydelsesret på kreditaftalen. Alder 18+.
Pengene vil være til rådighed indenfor 7 dage.