SMS lån

Har du tænkt på, hvad et SMS-lån er? Her i artiklen kan du læse om et SMS lån, og hvad vi tilbyder af alternativer til det, der engang var en af de mest populære former for kortfristede lån.

Når du optager et SMS-lån, bliver det gjort via telefonen, hvor det typisk fungerer som et almindeligt kviklån. Alle vores lån optages online og kan derfor ikke kategoriseres som et SMS-lån. Det er selvfølgelig stadig muligt at bruge sin telefon eller tablet – men det skal foregå over nettet. Og det er lige præcis den store forskel på den type af lån, du nok kender som et klassisk SMS-lån. Begge former for lån karakteriseres som forbrugslån, hvor du kan bruge beløbet til lige det, som du vil!

Hvordan fungerer vores lån i forhold til et SMS-lån?

Hos os foregår hele processen over internettet. Det betyder, at du ikke skal tage lånet via SMS men i stedet udfylde vores elektroniske låneformular for at kunne optage et lån via sms.

Det første, du skal gøre, er at bruge vores låneberegner. Her vælger du lånebeløb for at se, hvor meget du skal afdrage månedligt. Ud fra hvad du vælger her, kan du se, hvad dit lån vil koste dig og vælge, om du vil ansøge eller ej. Herefter skal du gå videre i processen for at optage det, du måske kender bedst som et sms lån nu eller sms lån hurtig udbetaling, som det også kendes som.

Ved næste skridt indtaster du de oplysninger, vi har brug for, for at kunne udbetale dit lån. Der er nogle grundlæggende oplysninger, vi skal bruge, før vi kan udbetale dit kvik sms lån, altså forbrugslån til dig.

Til sidst underskriver du med dit NemID, hvorefter din ansøgning behandles automatisk hos os, og bliver du godkendt, udbetales dit lån indenfor kort tid. Hele låneprocessen for et sms lån hurtig udbetaling er let og gnidningsfri, så du hurtigt kan råde over dit nye lån.

Hvis du har brug for at låne en anden gang, kan du gøre det via din VIVUS profilside, som du automatisk får, når du ansøger første gang. På profilsiden kan du også ansøge om nyt lånebeløb og vælge at indfri dit lån før tid, hvis du har lyst og mulighed for det – vi tager godt nok et lille gebyr for det, hvis ikke du er VIVUS Plus kunde, men der er stadig penge at spare! Jo før du tilbagebetaler, jo billigere bliver dit sms forbrugslån, fordi du egentlig kun betaler renter for den periode, du har haft lånet. VIVUS profilen giver dig også et hurtigt overblik over dit lån, så du hele tiden er opdateret på, hvor mange penge du har lånt, og hvornår næste tilbagebetalingsdato falder.

Som nævnt anvender du NemID ved vores internetbaserede lån, hvorfor vores lån tilbyder højere sikkerhed end et traditionelt SMS-lån. Det skyldes, at NemID sikrer dig mod misbrug af dine oplysninger, når du låner hos os. Ansøger du om et SMS-lån hos os, får vi jo din digitale underskrift på låneaftalen – det er jo virkelig vigtigt, at vi ved, at du er indforstået med vilkårene for vores hurtige forbrugslån.

Desuden anvender vi det, der hedder SSL-kryptering. Den sikrer, at en autoriseret tredjepart aldrig får mulighed for at se eller manipulere dine data. Et typisk SMS-lån foregår, som navnet indikerer, over SMS ved, at du oplyser kontooplysninger, navn og CPR-nummer.

Hvorfor søger folk stadig efter SMS-lån?

SMS-lånet opstod i en tid, hvor kun få havde mulighed for at tilgå internettet. Det var altså en ideel løsning til enkelt og hurtigt at låne penge. Lånemetoden udgjorde derfor en stor del af det private lånemarked på det tidspunkt, og derfor er interessen der stadigvæk. Det betyder også, at folk stadigvæk kan finde på at søge efter termer som ”ny sms lån”, selvom lånene egentlig ikke findes mere. Det kan også være, at folk skriver ”lån via sms” eller ”sms lån hurtig udbetaling”, fordi de er på udkig efter et attraktivt lån.

En af grundene til, at SMS-lån var populære, var desuden, at du ved SMS-lån ikke behøver at gå ned i banken for at låne penge. SMS-lån sparer dig derfor både tid og besvær i ansøgningsprocessen sammenlignet med banklån. Det giver jo mulighed for at gøre flere ‘impuls’-ting, for det er de færreste, der går i banken for at låne f.eks. 5000,-. Uden lån må de droppe deres idé eller overtrække deres konto – det er der jo ingen, der er interesseret i.

Efter at internettet er blevet noget vi alle sammen har og kan bruge på smartphones og tablets, er internetbaserede lån blevet mere populære, mens SMS-lån er blevet mindre attraktive. Det er præcis det, vi imødekommer hos VIVUS, hvor vi giver dig muligheden for at tage et forbrugslån online i stedet for at optage lånet via SMS.

Mennesker er som udgangspunkt vanedyr, hvilket er forklaringen på, at termen “SMS-lån” hænger ved, selvom der reelt er tale om en kortfristet, internetbaseret forbrugslån. Derudover er der mange forbrugere, der endnu ikke har opdaget de mange fordele som internetbaserede lån kan tilbyde i forhold til SMS-lån. Det er netop disse fordele, som du kan læse mere om her på siden.

En anden grund til, at termen SMS-lån har hængt ved, kan være, at der er en række ligheder mellem SMS-lån og internetbaserede lån. Dog virker det som, at det traditionelle SMS-låns dage er ved at være ovre, For mange udbydere ikke tilbyder denne låneform længere. Det skyldes især internettets indpas samt de sikkerhedsmæssige fordele, som et internetbaseret forbrugslån kan tilbyde. En af de helt store fordele ved de internetbaserede lån er den sikkerhed, du får som forbruger. Det er mere sikkert for dig at tage et lån online, fordi du bruger NemID til at verificere dig selv og indtaster dine oplysninger via en sikker forbindelse. Derfor kan vi hos VIVUS imødekomme din interesse for sms lån nu, da vi kan tilbyde de mange ting, der var unikt ved et nyt sms lån: Hurtig ekspedition og udbetaling af pengene, så du får mulighed for at stå med et lån, du kan bruge på præcis det, du har lyst til.

SMS-lån var det første, der gjorde økonomisk spontanitet (penge her og nu) muligt, hvilket internetbaserede lån jo også har taget til sig. Det skyldes, at internetbaserede lån i ligeså høj grad som SMS-lån er lavet til forbrug. Af samme grund kaldes begge lånetyper ofte forbrugslån. Det er netop den type af lån, vi kan tilbyde dig her hos VIVUS. Et internetbaseret forbrugslån, hvor du får pengene nemt og hurtigt udbetalt til din konto. Det gør nemt for dig, hvis du med overvejelserne om at tage et kvik sms lån eller et sms lån nu, hvis du har brug for at låne penge til lige præcis det, du går og drømmer om.

Det skal nævnes her, at vi slet ikke er imod spontanitet – tværtimod! Men vi vil altid råde dig til at overveje, om du har mulighed for at tilbagebetale inden for relativ kort tid, før du vælger at låne penge. Det er nok den vigtigste overvejelse, du skal gøre dig selv. Hvis du ved, at du ikke har råd til at betale pengene tilbage, bør du tænke på andre alternativer til et sms lån nu.

Når det er vigtigt for dig

Ligesom ved SMS-lån er det hurtigt og simpelt at låne til det, du står og mangler hos os.

Ansøgningsprocessen tager få minutter, og hvis du godkendes, har du hurtigt pengene på din konto.

Det er en mulighed til dig, der har en uforudset udgift eller står over for et tilbud, som er svært at afslå, og derfor mangler pengene her og nu.

Når du låner hos os kan du vælge lånebeløb fra 13000,- op til 75000,-. Du vælger selvfølgelig selv dit lånebeløb.

Hvis du har pengene i hænderne tidligere, end du troede, kan du reducere låneomkostningerne ved at tilbagebetale dit lån før tid. Som vi også skrev før, vil du betale et lille gebyr for at indfri før tid – spar gebyret væk, få VIVUS PLUS i dag!

Du finder altid informationen om tilbagebetalingsbeløbet på din VIVUS profilside.

Vores lån tilbyder dig med andre ord frihed og fleksibilitet i planlægningen af din økonomi. Et lån hos os giver dig fuld gennemsigtighed igennem hele processen – en kvalitet, som det traditionelle SMS-lån ikke kan opfylde. Med vores låneberegner har du altid fuldt overblik over låneomkostningerne på dit lån beregnet ud fra betalingsdato og lånebeløb.

På vores side finder du al nødvendig information om lånet samt i hvilke situationer, det eventuelt kan være en løsning for dig, alt efter hvad dit behov er. På den måde tilbyder vores internetbaserede lån en række fordele, som ikke kan opnås ved SMS-lån.

Vi tilbyder altså:

  • Lån fra 13000,- op til 75000,-
  • Stærk profil på TrustPilot
  • Ansøg på under 2 minutter
  • Pengene udbetales hurtigt
  • Nem og hurtig måde at låne penge på

Læs mere om vores lånebetingelser

Vores kunder er vigtige

Tilfredshed og sikkerhed er vigtigt for os som långiver. Vi har fokus på dig som kunde og sikrer dig desuden fuld gennemsigtighed. Vi har optimeret sikkerheden med det, der hedder SSL-kryptering og med NemID, så du kan være tryg ved at låne hos os.

Læs mere om lån penge uden sikkerhed

Kundetilfredsheden er selvfølgelig vigtigt for os, så vi fokuserer altid på dig som kunde. Derfor er vi også stolte over at kunne præsentere en af de højeste Trustpilot-scorer i branchen for lånevirksomheder.

Ønsker du nærmere information omkring vores kredit?

Sidder du tilbage med undren eller uafklarede spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice alle hverdage fra 9:00 – 11.30 til 12.30 – 16:00. Vi sidder klar på telefon 78 77 20 68 til at svare på de spørgsmål, du måtte have. Du kan også sende os en mail på info@vivus.dk.

Læs eventuelt vores lånebetingelser, hvis du vil vide mere om kravene for at optage et lån hos os.