Cookies er nødvendige for at få VIVUS.DK til at fungere, så du kan få en god oplevelse. Klik OK for at fjerne beskeden og fortsætte.

SMS lån

Har du tænkt på, hvad et SMS-lån er? Her i artiklen kan du læse om et SMS lån, og hvad vi tilbyder af alternativer til det, der engang var en af de mest populære former for kortfristede lån.

Når du optager et SMS-lån, bliver det gjort via telefonen, hvor det typisk fungerer som et almindeligt kviklån. Alle vores kreditter optages online og kan derfor ikke kategoriseres som et SMS-lån. Det er selvfølgelig stadig muligt at bruge sin telefon eller tablet – men det skal foregå over nettet. Og det er netop den store forskel på den type af lån, du nok kender som et klassisk SMS-lån.

Hvordan fungerer vores kredit i forhold til et SMS-lån?

Hos os foregår hele processen over internettet. Det betyder, at du ikke skal tage lånet via SMS men i stedet udfylde vores elektroniske låneformular for at kunne optage et lån via sms.

Det første, du skal gøre, er at benytte vores låneberegner. Her vælger du låneperiode og løbetid. Ud fra hvad du vælger her, kan du se, hvad din kredit vil koste dig og vælge, om du vil ansøge eller ej. Herefter skal du gå videre i processen for at optage det, du måske kender bedst som et sms lån nu eller sms lån hurtig udbetaling, som det også kendes som.

Ved næste skridt indtaster du de oplysninger, vi har brug for, for at kunne udbetale din kredit. Der er nogle grundlæggende oplysninger, vi skal bruge, før vi kan udbetale dit kvik sms lån.

Til sidst underskriver du med dit NemID, hvorefter din ansøgning behandles automatisk hos os, og bliver du godkendt, udbetales din kredit. Hele låneprocessen for et sms lån hurtig udbetaling er let og gnidningsfri, så du hurtigst kan få udbetalt dit kvik sms lån.

Hvis du har brug for at låne en anden gang, kan du gøre dette via din profilside, som du automatisk får tildelt, når du ansøger første gang. På profilsiden kan du ligeledes betale din rentebetaling, forhøje dit kreditbeløb og tilbagebetale kreditten. Det giver dig et hurtigt overblik over dit lån, så du hele tiden er opdateret på, hvor mange penge du har lånt.

Som nævnt anvender du NemID ved vores internetbaserede kredit, hvorfor vores kredit tilbyder højere sikkerhed end et traditionelt SMS-lån. Dette skyldes, at NemID sikrer dig mod misbrug af dine oplysninger, når du låner hos os.

Desuden anvender vi det, der hedder SSL-kryptering. Den sikrer, at en autoriseret tredjepart aldrig får mulighed for at se eller manipulere dine data. Et typisk SMS-lån foregår, som navnet indikerer, over SMS ved, at du oplyser kontooplysninger, navn og CPR-nummer.

Hvorfor søger folk stadig efter SMS-lån?

SMS-lånet opstod i en tid, hvor kun få havde mulighed for at tilgå internettet. Det var altså en ideel løsning til enkelt og hurtigt at låne penge. Lånemetoden udgjorde derfor en stor del af det private lånemarked på det tidspunkt, og derfor er interessen der stadigvæk. Det betyder også, at folk stadigvæk kan finde på at søge efter termer som ”ny sms lån”, selvom lånene ikke bliver udbudt mere. Det kan også være, at folk skriver ”lån via sms” eller ”sms lån hurtig udbetaling”, fordi de er på udkig efter et attraktivt lån.

En af grundene til, at SMS-lån vandt indpas, var desuden, at du ved SMS-lån ikke behøver at gå ned i banken for at låne penge. SMS-lån sparer dig derfor både tid og besvær i ansøgningsprocessen sammenlignet med banklån. Det giver dermed mulighed for at gøre flere ‘impuls’-ting, da det er de færreste, der går i banken for at låne eksempelvis 5.000 kr. Uden lån må de droppe deres idé eller overtrække deres konto.

Efter at internettet er blevet allemandseje og sågar kan tilgås via smartphones og tablets, er internetbaserede lån blevet mere populære, mens SMS-lån er blevet mindre attraktive. Det er præcis det, vi imødekommer hos VIVUS, hvor vi giver dig muligheden for at tage et lån online i stedet for at optage lånet via SMS.

Mennesker er som udgangspunkt vanedyr, hvilket er forklaringen på, at termen “SMS-lån” hænger ved, selvom der reelt er tale om en kortfristet, internetbaseret kredit. Derudover er der mange forbrugere, der endnu ikke har opdaget de mange fordele som internetbaserede lån eller kreditter kan tilbyde i forhold til SMS-lån. Det er netop disse fordele, som du kan læse mere om her på siden.

En anden grund til, at termen SMS-lån har hængt ved, kan være, at der er en række ligheder mellem SMS-lån og internetbaserede lån. Dog lader det til, at det traditionelle SMS-låns dage er ved at være ovre, idet mange udbydere ikke tilbyder denne låneform længere. Dette skyldes især internettets indpas samt de sikkerhedsmæssige fordele, som en internetbaseret kredit kan tilbyde. En af de helt store fordele ved de internetbaserede lån er den sikkerhed, du får som forbruger. Det er mere sikkert for dig at tage et lån online, da du bruger NemID til at verificere dig selv og indtaster dine oplysninger via en sikker forbindelse. Derfor kan vi hos VIVUS imødekomme din interesse for sms lån nu, da vi kan tilbyde de mange ting, der gjorde sig unikt ved et nyt sms lån: Hurtig ekspedition og udbetaling af pengene, så du får mulighed for at stå med et lån, du kan bruge på præcis det, du har lyst til.

SMS-lån var det første, der gjorde økonomisk spontanitet muligt, hvilket internetbaserede lån ligeledes har taget til sig. Dette skyldes, at internetbaserede lån i ligeså høj grad som SMS-lån er tiltænkt forbrug. Af samme grund kaldes begge lånetyper ofte forbrugslån. Det er netop den type af lån, vi kan tilbyde dig her hos VIVUS. Et internetbaseret forbrugslån, hvor du får pengene nemt og hurtigt udbetalt med det samme. Det gør nemt for dig, hvis du med overvejelserne om at tage et kvik sms lån eller et sms lån nu, hvis du har brug for at låne penge til lige præcis det, du går og drømmer om.

Det skal nævnes her, at vi slet ikke er imod spontanitet – tværtimod! Men vi vil altid råde dig til at overveje, om du har mulighed for at tilbagebetale inden for relativ kort tid, før du vælger at låne penge. Det er netop den vigtigste overvejelse, du skal gøre dig selv. Hvis du ved, at du ikke har råd til at betale pengene tilbage, bør du tænke på andre alternativer til et sms lån nu.

Når det er vigtigt for dig

Ligesom ved SMS-lån er det hurtigt og simpelt at låne til det, du står og mangler hos os.

Ansøgningsprocessen tager få minutter, og såfremt du godkendes, har du pengene på din konto med det samme.

Det er en mulighed til dig, der har en uforudset udgift eller står over for et tilbud, som er svært at afslå, og derfor mangler pengene her og nu.

Første gang du låner hos os, kan du låne op til 6.000,-. Du får endda 50 % rabat i op til 30 dage - og helt uden gebyrer!

Når du låner hos os igen stiger din lånegrænse – dog kan den ikke nå højere end til 12.000 kr., som er det maksimale beløb, vi udbyder. Du vælger selv første betalingsdato og beløb. Vores kredit gør det derfor muligt at udskyde udgiften til næste måned, uanset hvornår på måneden den måtte opstå.

Har du, mod forventning, ikke mulighed for at tilbagebetale til din betalingsdato, kan du hurtigt og nemt betale rentebetaling og dermed få en ny betalingsdato 30 dage senere. Omvendt kan du, hvis du har pengene i hænderne tidligere, end du troede, reducere kreditomkostningerne ved at tilbagebetale før din næste betalingsdato. Du finder altid informationen om tilbagebetalingsbeløbet på din profilside.

Vores kredit tilbyder dig med andre ord frihed og fleksibilitet i planlægningen af din økonomi. En kredit hos os giver dig fuld gennemsigtighed igennem hele processen – en kvalitet, som det traditionelle SMS-lån ikke kan opfylde. Med vores låneberegner har du altid fuldt overblik over kreditomkostningerne på din kredit beregnet ud fra betalingsdato og kreditbeløb.

På vores side finder du al nødvendig information om kreditten samt i hvilke situationer, det eventuelt kan være en løsning for dig, alt efter hvad dit behov er. På den måde tilbyder vores internetbaserede kredit en række fordele, som ikke kan opnås ved SMS-lån.

Vi tilbyder altså:

 • 6.000 kr. med 50 % rabat i op til 30 dage som ny kunde
 • Stærk profil på TrustPilot
 • Ansøg på under 2 minutter
 • Pengene udbetales med det samme
 • Nem og hurtig måde at låne penge på

Læs mere om vores lånebetingelser

Kreditbeløb 6000,- Løbetid 12 mdr. Samlede kreditomk. 7908,- Mdl. maxydelse 1716,- Samlet tilbagebetaling 13908,- ÅOP 816,67% Debitorrente/årligt fast: 243,3%. 14 dages fortrydelsesret på kreditaftalen. Alder 20+.

Vores kunder er vigtige

Tilfredshed og sikkerhed er vigtigt for os som långiver. Vi har fokus på dig som kunde og sikrer dig desuden fuld gennemsigtighed. Vi har optimeret sikkerheden med det, der hedder SSL-kryptering og med NemID, så du kan være tryg ved at låne hos os.

Læs mere om lån penge uden sikkerhed

Kundetilfredsheden er selvfølgelig vigtigt for os, så vi fokuserer altid på dig som kunde. Derfor er vi også stolte over at kunne præsentere en af de højeste Trustpilot-scorer i branchen for lånevirksomheder.

 • fast

  Få pengene med det samme

  Vi udbetaler til din konto hele døgnet rundt, året rundt, uanset hvilken bank du bruger

 • Vector Smart Object2

  Første gang får du 50% rabat i op til 30 dage

  Kort sagt: Lån op til 6.000 kr. og få halv pris på renten den første måned

 • Fuld kontrol

  Hold let styr på din kreditaftale med din egen VIVUS.DK-profil.

 • Vector Smart Object1

  Få svar på ét minut

  Alt, hvad du behøver, er dit NemID.

Ønsker du nærmere information omkring vores kredit?

SMS-lån

Sidder du tilbage med undren eller uafklarede spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice alle hverdage fra 8:00 til 16:00. Vi sidder klar på telefon 78 77 20 68 til at svare på de spørgsmål, du måtte have. Du kan ligeledes sende os en mail på info@vivus.dk.

Læs eventuelt vores lånebetingelser, hvis du vil vide mere om kravene for at optage en kredit hos os.

6000
kr.
100 kr.
12.000 kr.
Første betalingsdato d.
Du har 30 dage til din næste betaling
2.
Maj 2020
Vælg ny dato
Ny kunde
Eksisterende kunde
Første rentebetaling
Du skal betale dette beløb i rente på din første betalingsdato, hvis du ikke indfrier kreditten
50% rabat i 30 dage som ny kunde
1.200 kr.
600 kr.
Rentebetaling efter første betalingsdato
Denne betaling falder 30 dage efter din første betalingsdato
1.200 kr.
Fuld tilbagebetaling
Det fulde beløb, som du skal betale, hvis du indfrier kreditten på din første betalingsdato
med din 50% rabat som ny kunde
7.200 kr.
6.600 kr.

Kreditaftalen har ingen fast løbetid

Priseksempel ved 12 måneders afvikling
Eksemplet er udregnet ud fra det nye lånebeløb og fra 12 lige store månedlige betalinger af hovedstolen
Samlet kreditbeløb6.000 kr.,Samlede kreditomkostninger7.908,34 kr.,Samlede tilbagebetalingsbeløb13.908,34 kr.,Min/max månedlig ydelse601,39 kr. / 1.716,67 kr.,Debitorrente (årlig fast)243,3 %,ÅOP816,67 %