Cookies er nødvendige for at få VIVUS.DK til at fungere, så du kan få en god oplevelse. Klik OK for at fjerne beskeden og fortsætte.

Om kreditten – Hvad gør VIVUS.DK til den bedste kredit?

Hos VIVUS.DK gør vi alt, hvad vi kan, for at tilbyde dig Danmarks bedste kredit. Vi ønsker at tilbyde kredit på lige præcis den måde, som moderne og digitale danskere ønsker det. Nedenfor kan du læse om alle de områder, som vi hver eneste dag prøver at forbedre for at tilbyde Danmarks bedste kredit.

Oplev den bedste kundeservice

Vores kundeservice er altid klar ved telefonerne og tasterne inden for vores åbningstider, som er hverdage fra 8:00 til 16:00. Hvis du starter en chat eller giver os et opkald, kan du forvente en gennemsnitlig svartid på kun 12 sek. Vores imødekommende kundeservice er i høj grad årsagen til vores gode rating på Trustpilot, hvor mere end 3.000 kunder har anbefalet os.

Få en kredit med fleksibilitet

For tilbagevendende kunder: Hvis du, efter at have optaget kreditten, finder ud af, at du har brug for et større beløb, kan du på din profilside både vælge at forhøje dit kreditbeløb og betale dine renter. Med denne feature behøver du derfor ikke at ansøge om mere end højst nødvendigt i første omgang, da det er muligt at ændre senere . Tilbuddet gælder ikke førstegangslånere.

Nyd kredittens brugervenlighed

Et af de største og mest oversete problemer i forhold til service er kommunikationen. Hos VIVUS.DK gør vi alt, hvad vi kan, for at gøre vores kredit så gennemskuelig, overskuelig og forståelig som muligt. Vi benytter let og forståeligt sprog, så man som helt almindelig dansker forstår produktet og prisen. Dette gælder både for vores reklamer, på vores hjemmeside, og når du er i kontakt med os. Skulle der alligevel være noget, du er i tvivl om, så giv os et kald! Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Modtag pengene med det samme

Vores ekstremt hurtige ansøgningsproces opnår vi blandt andet ved, at du benytter NemID, så du undgår at indtaste og indsende en masse information. Som ny kunde kan du ansøge om kredit på blot ét minut. Når din ansøgning er godkendt, vil kreditbeløbet stå på din konto med det samme, uanset hvornår på døgnet eller ugen, du ansøger. Det kan derfor ikke blive hurtigere at få en kredit.

Bliv afklaret om prisen på at få en kredit

Uanset, om du ansøger om 1.000 eller 6.000 kr., er VIVUS.DK en god og billig løsning til et kortsigtet behov – også efter, at du har benyttet vores tilbud til nye kunder. Når du medregner alle de omkostninger, som du bliver pålagt hos andre låneudbydere, er vi fuldt konkurrencedygtige på prisen og har desuden ingen stiftelsesomkostninger.

Bedste sikkerhed giver bedste kredit

Som ny kunde kan du ansøge om op til 6.000 kr. Desuden får du 50% rabat på renten i op til 30 dage og får derfor en god mulighed for at afprøve vores kredit samt finde ud af, om det er noget, du har lyst til fortsat at benytte, når behovet opstår. Vi benytter desuden NemID til at identificere dig, så andre personer ikke kan ansøge i dit navn. Vi arbejder hele tiden på at forbedre vores ansvarlige kreditpolitik, så vi kan sikre, at du ikke får gældsproblemer, som ikke kan løses.

Kreditbeløb 6000,- Løbetid 12 mdr. Samlede kreditomk. 7908,- Mdl. maxydelse 1716,- Samlet tilbagebetaling 13908,- ÅOP 816,67% Debitorrente/årligt fast: 243,3%. 14 dages fortrydelsesret på kreditaftalen. Alder 20+.

Generelt om kredit

Hvad er kredit?

Kredit er en betegnelse for de penge, du har lånt af en bank eller et andet pengeinstitut, og skal ses som det modsatte af debet. Der kan være forskellige former for kredit, såsom overtræk på kontoen, et kreditkort eller et realkreditlån til boligen. En kredit er i princippet et udestående beløb, man har til gode hos kreditgiveren.

Hvad betyder kredit?

Kredit betyder tiltro eller betro på latinsk. Kredittens grundprincip er derfor udlånerens tillid til, at låneren vil betale det lånte beløb tilbage. Det kommer til udtryk via den kreditvurdering og godkendelse som kreditværdig, man skal igennem i et pengeinstitut, når man vil låne penge. I bogføring er kredit et udtryk for et negativt beløb på en konto.

Få kreditter er lig med lån

Et lån forstås som regel som et beløb, man låner og bruger med det samme, hvilket betyder, at man betaler renter for hele lånebeløbet. En kredit kan derimod forstås som et beløb, der bliver stillet til rådighed på ens konto, og som man først skal betale for, når man har brugt noget af det.

Dog er der få kreditter (kreditlån), hvor rentebetalingen fungerer på den samme måde, som når man har et lån. F.eks. ved online-kreditter har lånegivere ikke mulighed for at vide, hvorvidt låneren har brugt de lånte penge eller ej.

Så længe kreditbeløbet bliver overført til ens bankkonto og ikke et kreditkort fra kreditgiveren, skal man betale renter på kreditlånet uanset, om man bruger det. Rente på kreditlån fungerer derfor ligesom en rente på lån.

Bedste kredit - hvordan finder man den?

Hvis du vil finde den bedste kredit på markedet, kan du sammenligne kreditter på tværs af udbydere. Brug lånesammenligningstjenester eller låneberegnere, som du finder på online-udbyderes hjemmesider. Du kan finde vores lige her. Banker kan desværre ikke tilbyde så gennemsigtige tal, derfor skal man tale med hver bank separat og sammenligne deres lånevilkår manuelt for at finde den bedste kredit.

De afgørende faktorer for den bedste kredit er:

  • Rente på kreditlån
  • Kreditgiverens gebyrer
  • Evt. indfrielsesfrist
  • Fleksible afbetalingsmuligheder

Sammenlign de faktorer, og find den bedste kredit på markedet