Cookies er nødvendige for at få VIVUS.DK til at fungere, så du kan få en god oplevelse. Klik OK for at fjerne beskeden og fortsætte.

Om kreditten

Hos VIVUS.DK gør vi alt, hvad vi kan, for at tilbyde dig Danmarks bedste kredit. Vi ønsker at tilbyde kredit på lige præcis den måde, som moderne og digitale danskere ønsker det. Nedenfor kan du læse om alle de områder, som vi hver eneste dag prøver at forbedre for at tilbyde Danmarks bedste kredit.

Kundeservice

Vores kundeservice er altid klar ved telefonerne og tasterne inden for vores åbningstider, som er hverdage fra 8:00 til 18:00. Hvis du starter en chat eller giver os et opkald, kan du forvente en gennemsnitlig svartid på kun 12 sek. Vores imødekommende kundeservice er i høj grad årsagen til vores gode rating på Trustpilot, hvor mere end 3.000 kunder har anbefalet os.

Fleksibilitet

Hvis du, efter at have optaget kreditten, finder ud af, at du har brug for et større beløb, kan du på din profilside både vælge at forhøje dit kreditbeløb og betale dine renter. Med denne feature behøver du derfor ikke at ansøge om mere end højst nødvendigt i første omgang, da det er muligt at ændre senere.

Brugervenlighed

Et af de største og mest oversete problemer i forhold til service er kommunikationen. Hos VIVUS.DK gør vi alt, hvad vi kan, for at gøre vores kredit så gennemskuelig, overskuelig og forståelig som muligt. Vi benytter let og forståeligt sprog, så man som helt almindelig dansker forstår produktet og prisen. Dette gælder både for vores reklamer, på vores hjemmeside, og når du er i kontakt med os.

Hastighed

Vores ekstremt hurtige ansøgningsproces opnår vi blandt andet ved, at du benytter NemID, så du undgår at indtaste og indsende en masse information. Som ny kunde kan du ansøge om en kredit på blot ét minut. Når din ansøgning er godkendt, vil kreditbeløbet stå på din konto med det samme, uanset hvornår på døgnet eller ugen, du ansøger. Det kan derfor ikke blive hurtigere.

Pris

Uanset, om du ansøger om 1.000 eller 6.000 kr., er VIVUS.DK en god og billig løsning til et kortsigtet behov – også efter, at du har benyttet vores tilbud til nye kunder. Når du medregner alle de omkostninger, som du bliver pålagt hos andre låneudbydere, er vi fuldt konkurrencedygtige på prisen og har desuden ingen stiftelsesomkostninger.

Sikkerhed

Som ny kunde kan du ansøge om op til 6.000 kr. Desuden får du 50 % rabat på renten i op til 30 dage og får derfor en god mulighed for at afprøve vores kredit samt finde ud af, om det er noget, du har lyst til fortsat at benytte, når behovet opstår. Vi benytter desuden NemID til at identificere dig, så andre personer ikke kan ansøge i dit navn. Vi arbejder hele tiden på at forbedre vores ansvarlige kreditpolitik, så vi kan sikre, at du ikke får gældsproblemer, som ikke kan løses.