Cookies er nødvendige for at få VIVUS.DK til at fungere, så du kan få en god oplevelse. Klik OK for at fjerne beskeden og fortsætte.

Om kreditten

Hos VIVUS.DK gør vi alt, hvad vi kan, for at tilbyde dig Danmarks bedste kredit. Vi ønsker at tilbyde kredit på lige præcis den måde, som moderne og digitale danskere ønsker det. Nedenfor kan du læse om alle de områder, som vi hver eneste dag prøver at forbedre for at tilbyde Danmarks bedste kredit.

Kundeservice

Vores kundeservice er altid klar ved telefonerne og tasterne inden for vores åbningstider, som er hverdage fra 8:00-18:00. Hvis du starter en chat eller giver dem et opkald, kan du forvente en gennemsnitlig svartid på kun 12 sek. Vores imødekommende kundeservice er i høj grad årsagen til vores meget høje rating på Trustpilot, hvor mere end 2.500 kunder har givet os en perfekt rating.

Fleksibilitet

Hvis du, efter at have optaget kreditten, finder ud af, at du har brug for et større beløb, kan du på din profilside både vælge at forhøje dit kreditbeløb og betale din rentebetaling. Med denne feature behøver du derfor ikke at ansøge om mere end højst nødvendigt i første omgang, da det er muligt at ændre dette senere.

Brugervenlighed

Et af de største og mest oversete problemer i forhold til kreditter er kommunikationen. Hos VIVUS.DK gør vi alt, hvad vi kan, for at gøre vores kredit så gennemskuelig, overskuelig og forståelig som muligt. Vi benytter let og forståeligt sprog, så man som helt almindelig dansker forstår produktet og prisen. Dette gælder både for vores reklamer, på vores hjemmeside, og når du er i kontakt med vores kundeservice.

Hastighed

Vores ekstremt hurtige ansøgningsproces opnår vi blandt andet ved, at du benytter NemID, så du undgår at indtaste og indsende en masse information. Som ny kunde kan du ansøge om en kredit på blot ét minut. Når din ansøgning er godkendt, vil kreditbeløbet stå på din konto 30 minutter senere, såfremt du benytter Nordea, og næste hverdag, hvis du benytter en anden bank. Vores mål er, at kreditten står på din konto, så snart du har ansøgt, uanset hvilken bank du benytter.

Pris

Uanset, om du ansøger om 1.000 eller 6.000 kr., er VIVUS.DK en god og billig løsning til et kortsigtet behov – også efter, at du har benyttet den første gratis periode på op til 30 dage. Når du medregner alle de omkostninger, som du bliver pålagt hos andre låneudbydere, er vi fuldt konkurrencedygtige på prisen og har desuden ingen stiftelsesomkostninger.

Sikkerhed

Som ny kunde kan du ansøge om op til 6.000 kr. Desuden får du 50 % rabat på renten i op til 30 dage og får derfor en god mulighed for at afprøve vores kredit samt finde ud af, om det er noget, du har lyst til fortsat at benytte, når du har behov. Vi benytter desuden NemID til at identificere dig, så andre personer ikke kan ansøge om en kredit i dit navn. Vi arbejder hele tiden på at forbedre vores ansvarlige kreditpolitik, så vi kan sikre, at du ikke får gældsproblemer, som ikke kan løses.