Cookies er nødvendige for at få VIVUS.DK til at fungere, så du kan få en god oplevelse. Klik OK for at fjerne beskeden og fortsætte.

Fordelene ved at låne hos VIVUS.DK

VIVUS.DK tilbyder fleksible lån med en masse fordele, der gør os til et af de bedste lån på markedet. Vi stræber efter at være det bedste sted at låne penge – derfor er vores lån hurtigt at optage og nemt at betale tilbage. Se dine fordele hos VIVUS.DK, og vælg det nemmeste sted at låne penge lige her på siden.

1. Bedste lån for nye kunder - 50 % rabat i op til 30 dage.

Vil du afprøve et af de bedste lån i Danmark? Gør det nemt og billigt med et introduktionstilbud fra VIVUS.DK! For at være det bedste sted at låne penge, giver vi dig 50% rabat på renten i op til 30 dage, når du låner første gang. På den måde kan du teste vores services billigere og vurdere, om vores lån er bedst i din situation.

Kreditbeløb 6000,- Løbetid 12 mdr. Samlede kreditomk. 7908,- Mdl. maxydelse 1716,- Samlet tilbagebetaling 13908,- ÅOP 816,67% Debitorrente/årligt fast: 243,3%. 14 dages fortrydelsesret på kreditaftalen. Alder 20+.

2. Nemmeste sted at låne penge med fleksibel afbetaling

Vi synes, det bedste lån er et lån, der giver dig fleksibilitet og ikke binder dig med faste frister. Derfor er rentebetaling hver 30. dag den eneste faste betaling, du skal foretage, når du låner hos VIVUS.DK.

For at være det nemmeste sted at låne penge har vi sørget for at give dig friheden til selv at bestemme, hvor meget og hvornår du afbetaler på lånet. Du kan altid vælge at betale mere end bare renten eller indfri dit lån, når du har råd til det – nemt og hurtigt.

3. Bedste sted at låne penge - Du har fuld kontrol

For at være det bedste sted at låne penge har vi gjort det muligt for dig at styre dit lån online med få klik. Når du bliver kunde hos VIVUS.DK, får du tildelt en personlig profil på vores hjemmeside. Her kan du opdatere dine kontaktoplysninger, se dine kreditoplysninger og få at vide, om du kan låne mere. Du kan også downloade din kreditaftale og faktura samt afbetale på lånet med kort. Oplev det bedste sted at låne penge - afprøv dine muligheder på VIVUS.DK.

4. Online-sikkerhed giver det tryggeste og bedste lån

Hos VIVUS.DK stræber vi efter at give dig det bedste lån på markedet, og sikkerheden er en væsentlig del af din låneoplevelse. Derfor anvender vi SSL -kryptering, som sikrer, at det data, der overføres mellem din browser og VIVUS.DK, hverken kan ses eller manipuleres af en uautoriseret tredjepart.

Vi bruger selvfølgelig også NemID, som sikrer, at ingen andre, end dig, kan få adgang til at låne i dit navn eller ændre i dit lån. Gør som mange andre, og afprøv vores trygge låneløsning, som gør VIVUS.DK til et af de bedste lån på markedet.

Vær med til at gøre VIVUS.DK til det bedste lån i Danmark

Har du allerede afprøvet vores lån? Fortæl os, hvad vi kan gøre for at være det bedste lån for dig. Hos VIVUS.DK er vores mål at give dig det bedste lån, der hjælper med dine økonomiske udfordringer. Derfor lytter vi til dine erfaringer og låneoplevelser.

Fortæl os, hvad der gør os til det bedste sted at låne penge, og hvad vi kan gøre bedre for at imødekomme dine behov. Du kan komme i kontakt med os nederst på siden eller på Trustpilot. Vi takker altid for din feedback, fordi den hjælper os med at blive Danmarks bedste og nemmeste sted at låne penge .