Cookies er nødvendige for at få VIVUS.DK til at fungere, så du kan få en god oplevelse. Klik OK for at fjerne beskeden og fortsætte.

Gode råd når du skal låne

En kredit hos VIVUS.DK er en lånemulighed, du kan bruge til at opfylde kortsigtede, økonomiske behov. Det er dog vigtigt, at du udviser ansvar og forsigtighed i forbindelse med kreditten - derfor har vi her samlet nogle gode råd omkring vores lånemuligheder og det at låne generelt.

En kredit hos VIVUS.DK er en god lånemulighed til dig, hvis...

 • Din løn går ind senere end planlagt, og du har brug for at dække dig ind
 • Du har en akut uforudset udgift
 • Du har en fast indkomst og kan betale renterne, indtil du betaler tilbage

Det er ikke en god lånemulighed til dig, hvis...

 • Du skal bruge pengene til at betale andre lån eller eksisterende gæld tilbage
 • Du skal bruge pengene til overforbrug, eller du vil købe noget, du reelt set ikke har brug for
 • Du søger om en kredit, som du ikke er sikker på at kunne betale tilbage

Før du ansøger...

 • Læs og bliv bekendt med vores lånevilkår
 • Overvej grundigt, om du virkelig har brug for at låne
 • Vurder, om du kan betale renterne og indfri kreditten rettidigt
 • Regn på, hvor stort et beløb, du har brug for, og lån ikke mere end det

Hvis du har problemer med at indfri din kredit...

 • Undgå at låne andre steder, så du er sikker på at kunne overholde din aftale
 • Kontakt straks vores kundeservice, så vi sammen kan finde en løsning
 • Udsæt ikke problemet – jo længere tid, der går, før du handler, jo sværere bliver det

Lånemuligheder hos VIVUS.DK

Hvis det er første gang, du skal låne hos VIVUS.DK, kan du låne op til 6.000 kr. Du får desuden 50% rabat på renten i op til 30 dage. Denne lånemulighed gør det nemmere for dig at betale lånet tilbage og spare penge på renterne.

Når du har indfriet til første lån hos VIVUS.DK, bliver dine lånemuligheder større. Fra anden gang, du låner penge, kan du låne op til 12.000 kr. og få mere luft i økonomien.

Hvis du som eksisterende kunde låner mindre end 12.000 kr. og har brug for flere penge, har vi en tredje lånemulighed til dig. Hos VIVUS.DK kan du nemlig forhøje dit lånebeløb og låne op til 12.000 kr., hvis du bliver godkendt.

Denne lånemulighed gør, at du ikke behøver at optage lån flere steder og kan holde det samlet. Det gør det nemt at administrere din gæld, og du undgår at betale gebyrer hos forskellige lånegivere.

Kreditbeløb 6000,- Løbetid 12 mdr. Samlede kreditomk. 7908,- Mdl. maxydelse 1716,- Samlet tilbagebetaling 13908,- ÅOP 816,67% Debitorrente/årligt fast: 243,3%. 14 dages fortrydelsesret på kreditaftalen. Alder 20+.

Lånemuligheder med frihed under ansvar

Med en kredit hos VIVUS.DK får du mulighed for at låne penge fleksibelt og uden faste tilbagebetalingsfrister. Det giver dig både mere frihed og mere ansvar for at holde styr på dine afbetalinger. Gør dig derfor overvejelser om, hvordan du vil indfri din gæld, inden du går i gang med lånemulighederne hos VIVUS.DK

Læg et budget

Inden du låner penge, er det altid en god idé at lægge et budget og se, hvordan din økonomi kommer til at hænge sammen. Hvor mange penge vil du have til rådighed? Hvor meget vil du afbetale på lånet, efter du har betalt renter? Beregn det, og skriv det ned for at afgøre, hvilke lånemuligheder der vil fungere bedst for dig.

Afgør, hvordan du vil indfri lånet

VIVUS.DK giver dig lånemuligheder med fleksibel afbetaling, og du betaler renter for hver 30 dage, der går, indtil du indfrier din kredit.

Inden du går i gang med vores lånemulighed, anbefaler vi, at du beslutter dig, om du vil indfri lånet på én gang eller tilbagebetale det delvis. Vælg, om du vil dele betalingen op i to eller flere indbetalinger, så du har en plan, du kan holde fast i, når du har udnyttet dine lånemuligheder og skal betale tilbage.