Cookies er nødvendige for at få VIVUS.DK til at fungere, så du kan få en god oplevelse. Klik OK for at fjerne beskeden og fortsætte.

Afbetaling af lån til VIVUS

Dit lån hos VIVUS betales tilbage i månedlige betalinger over 6 måneder. Løbetiden er altid den samme, uanset lånebeløb.

Når din låneansøgning er godkendt, er det et krav, at du registrerer et gyldigt betalingskort, hvorfra din månedlige betaling automatisk vil blive trukket på hver betalingsdato. Vi accepterer de fleste typer betalingskort udstedt i Danmark.

Skulle det ske, at vi ikke kan trække din betaling fra dit betalingskort, hvis der eksempelvis ikke er dækning på kortet eller kortet er spærret, vil du modtage en e-mail fra os og blive bedt om at betale afdraget med en almindelig kontooverførsel. Det er herefter vigtigt, at du på din VIVUS-profil igen tilmelder et betalingskort automatisk betaling, så dine afdrag fremadrettet kan trækkes automatisk fra kortet. Hvis du får et nyt betalingskort, er det ligeledes vigtigt, at du registrerer dit nye kort på din VIVUS-profil.