Afbetaling af lån til VIVUS

Dit lån hos VIVUS betales tilbage i månedlige betalinger. Ved de mindre lån med beløb på mellem 2000 kr. og 12000 kr. er lånets løbetid altid 6 måneder, mens der ved de større lån på mellem 13000 kr. og 75000 kr. vælges en løbetid på mellem 24 og 72 måneder ved ansøgningen om lånet.

Uanset hvilken type lån du har ved VIVUS, er det krav, at du registrerer et gyldigt betalingskort, hvorfra din månedlige betaling automatisk vil blive trukket på hver betalingsdato. Vi accepterer de fleste typer betalingskort udstedt i Danmark.

Skulle det ske, at vi ikke kan trække din betaling fra dit betalingskort, hvis der eksempelvis ikke er dækning på kortet eller kortet er spærret, vil du modtage en e-mail fra os og blive bedt om at betale afdraget med en almindelig kontooverførsel. Det er herefter vigtigt, at du på din VIVUS-profil igen tilmelder et betalingskort automatisk betaling, så dine afdrag fremadrettet kan trækkes automatisk fra kortet. Hvis du får et nyt betalingskort, er det ligeledes vigtigt, at du registrerer dit nye kort på din VIVUS-profil