Cookies er nødvendige for at få VIVUS.DK til at fungere, så du kan få en god oplevelse. Klik OK for at fjerne beskeden og fortsætte.

Afbetaling af lån til VIVUS.DK

Når du har et lån hos VIVUS.DK, har du samtidig flere muligheder for afbetaling og indfrielse af dit lån. Du kan indfri det på én gang eller som delbetalinger. VIVUS.DK har ingen afdragsordninger, du skal følge, så du har friheden til selv at vælge den betalingsløsning, der passer dig.

Her finder du vores betalingsløsninger samt eksempler på de afbetalingsmodeller, som vores kunder bruger.

Betalingsløsninger - Det praktiske

Når det kommer til tilbagebetaling af lån, er der flere måder, du kan gøre det på.

Betalingsløsning 1: Kortbetaling på din VIVUS-profil

På din digitale profil på VIVUS.DK har du mulighed for afbetaling med alle danske betalingskort.

Når du foretager afbetalinger med kort hos VIVUS.DK, får du en bekræftelse på din betaling med det samme på e-mail og SMS. Det er den mest effektive betalingsløsning på VIVUS.DK.

Betalingsløsning 2: Bankoverførsel fra din netbank

Hvis du hellere vil betale via bankoverførsler, kan du finde vores kontonummer på din VIVUS-profil og i de e-mails, vi sender til dig. Husk at skrive dit CPR-nummer i "Tekst på modtagers kontoudskrift", når du overfører til os.

Vær opmærksom på, at denne betalingsløsning kan tage 1-3 hverdage alt efter din bank og tidspunkt for overførslen. Det betyder, at din tilbagebetaling af lån i virkeligheden kan ske senere, end du havde regnet med. Hvis du vælger en bankoverførsel, gør det i god tid og vær opmærksom på helligdage.

Dine muligheder for afbetaling af lån hos VIVUS.DK

Når du har et lån hos os, betaler du renter for det beløb, du skylder, hver tredivte dag. Rentebetalingerne er ikke valgfrie, men samtidig er de også de eneste, der skal betales med faste frister.

Afbetaling af lån og indfrielse af lån er helt op til dig, og du kan selv bestemme, hvornår og hvor meget du afbetaler. Indfrielse af lån kan ske både på én gang eller som delbetalinger.

Indfrielse af lån – Lige når det passer dig

Indfrielse af lån hos VIVUS.DK har ikke en fast frist. Du kan derfor vælge at indfri dit lån, når du vil – delvist eller helt, og bruge den betalingsløsning, der passer dig bedst. Hvis du vælger at indfri dit lån på én gang, stopper din rentebetaling også den dag, du betaler hele lånebeløbet tilbage.

Så længe indfrielse af lånet ikke er sket, skal der betales renter hver måned. Renterne betaler du kun fra det beløb, du skylder. Dvs., hvis du har lånt 5.000 kr., men tilbagebetalt 2.000 kr., så regner vi kun renter fra de resterende 3.000 kr.

Afbetaling af lån som delbetalinger

Hvis du vælger at afbetale dit lån lidt ad gangen, er du ikke begrænset af faste beløb. Hos VIVUS.DK har vi gjort tilbagebetaling af lån så fleksibel, som muligt. I stedet for faste afdragsordninger giver vi dig friheden til selv at bestemme, hvordan indfrielse af lån skal ske, og hvilken betalingsløsning du vælger. Læs om, hvordan vores andre lånere gør, og få idéer til, hvordan afbetaling af lån kan foregå, herunder.

Indfrielse af lån – Sådan gør vores glade kunder

Måden, du afbetaler lånet på, skal passe til din situation og ikke belaste din økonomi. Derfor giver VIVUS.DK alle lånere muligheden for at udarbejde sine egne modeller for tilbagebetaling af lån.

Igennem mange år har vi indsamlet vores kundeerfaringer angående de betalingsløsninger og modeller, de bruger. Her er nogle eksempler på tilbagebetaling af lån, som vi oftest ser, at lånere vælger:

  • Afbetaling med et bestemt beløb hver måned

Mange foretrækker at lave sine egne afdragsordninger for afbetaling og indfrielse af lån. Det kan du også overveje som en betalingsløsning. For eksempel, hvis du har lånt 6.000 kr., kan du vælge at tilbagebetale 1.000 kr. udover renterne hver måned i 6 måneder. På den måde bliver dine rentebetalinger mindre hver måned.

  • Afbetaling som to eller flere ens delbetalinger

Ofte vælger vores lånere at halvere tilbagebetalingen eller dele den op i tre lige dele. Overvej, om denne betalingsløsning kunne være noget for dig. For eksempel, hvis du har lånt 12.000 kr., kan du afbetale 6.000 kr. udover rentebetalingen den første måned og 6.000 kr. udover rentebetalingen måneden efter. På den måde bliver der sparet 25% af den oprindelige rente, når indfrielse af lån sker i anden måned.

  • Afbetaling med et fleksibelt beløb ved hver overførsel

Endnu en betalingsløsning for afbetaling af lån hos VIVUS.DK er at betale det, man er i stand til i den pågældende måned, udover rentebetalingen. Ved et lån på 12.000 kr. kan du eksempelvis vælge at afbetale de første 6.000 kr. første måned, 1.000 kr. anden måned, osv., ind til du har indfriet dit lån. Er der måneder, hvor du kun kan tilbagebetale et hundrede kroner, så gør du bare det. Rente skal betales hver 30. dag, men alle afbetalinger på dit lån sparer dig noget af renterne.

Kreditbeløb 6000,- Løbetid 12 mdr. Samlede kreditomk. 7908,- Mdl. maxydelse 1716,- Samlet tilbagebetaling 13908,- ÅOP 816,67% Debitorrente/årligt fast: 243,3%. 14 dages fortrydelsesret på kreditaftalen. Alder 20+.